Laidiens: 21.04.2015., Nr. 77

Amatu konkursu ziņas

Amatu konkursi

OP 2015/77.AKK1

Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūra (reģ. Nr.90001669496; www.vsaa.lv) izsludina atkārtotu konkursu uz Rīgas pilsētas Zemgales reģionālās nodaļas Klientu apkalpošanas daļas inspektora/-es valsts civildienesta ierēdņa amatu (vakance uz nenoteiktu laiku ar dienesta vietu Mārupes ielā 1, Rīgā)

Galvenie pienākumi:

- konsultēt klientus par valsts sociālās apdrošināšanas pakalpojumiem un valsts sociālajiem pabalstiem

- pieņemt iesniegumus un ievadīt klientu datus informācijas sistēmā

- izdot administratīvos aktus

- sagatavot izziņas

Prasības pretendentiem:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

- iepriekšēja darba pieredze pēdējo 5 gadu laikā (priekšrocība pretendentiem, kuriem ir pieredze klientu apkalpošanas darbā valsts, pašvaldību un finanšu institūcijās)

- augstākā izglītība (priekšrocība pretendentiem ar izglītību tiesību zinību, ekonomikas un tām pielīdzināmās jomās, kuru programmās tiek apgūtas tiesību vai ekonomikas zināšanas)

- prasme lietot normatīvos aktus, zināšanas par administratīvo procesu un valsts sociālo apdrošināšanu

- valsts valodas prasme augstākajā līmenī

- prasme strādāt ar datoru (MS Office, Open Office, Internets)

- spēja strādāt patstāvīgi, uzņemties iniciatīvu un atbildību

- labas komunikācijas prasmes un argumentācijas spējas

Piedāvājam:

- mēnešalgu sākot no EUR 486,00 (bruto alga)

- atbildīgu darbu atsaucīgā un profesionālā kolektīvā

- iespēju paplašināt zināšanas un gūt praktisku pieredzi darbam valsts pārvaldē

Gaidām jūsu CV, pieteikuma vēstuli un izglītību apliecinošo dokumentu kopiju, kā arī konkursa pretendenta iesniegumu un aptaujas anketu (pieejami mājaslapā www.vsaa.lv sadaļā "Aktualitātes" → "Darba piedāvājumi" → Pieteikums konkursam) 10 dienu laikā no paziņojuma publicēšanas dienas "Latvijas Vēstnesī".

Dokumentus pieteikumam uz konkursu sūtīt vai iesniegt VSAA Rīgas pilsētas Zemgales reģionālajai nodaļai Mārupes ielā 1, Rīgā, LV-1002 (ar norādi "Konkursam uz Klientu apkalpošanas daļas inspektora amatu") vai sūtīt uz e-pasta adresi zemgale@vsaa.lv. Tālr. uzziņām 67600651.


OP 2015/77.AKK2

Ekonomikas ministrija izsludina konkursu uz vakanto Latvijas pārstāvja Eiropas Ekonomikas un sociālo lietu komitejā (EESLK) vietu lauksaimniecības organizāciju kategorijā

EESLK pārstāvja pilnvaras beigsies 2015.gada 20.septembrī.

Prasības nevalstiskajām organizācijām:

- darbības atbilstība lauksaimniecības organizāciju kategorijai

- saistība ar aktivitātēm ES jautājumu jomā

-priekšroka dodama organizācijām, kurām ir vairāk biedru un kuras darbojas ilgāku laiku

Prasības pretendentiem/-ēm:

- teicamas angļu valodu zināšanas, vācu un/vai franču valodas zināšanas tiks uzskatītas par priekšrocību

- darba pieredze lauksaimniecības jomā

- darba pieredze ar Eiropas Savienības jautājumiem

- tiks vērtēts pretendenta redzējums par sagaidāmo darbu EESLK un sasniegtais, ja pretendents ir nominēts atkārtoti

Sīkāka informācija par EESLK pieejama: http://www.eesc.europa.eu/.

CV, pieteikuma vēstuli un izglītību apliecinošu dokumentu kopijas 10 kalendāro dienu laikā no paziņojuma publicēšanas iesniegt Ekonomikas ministrijai (Brīvības ielā 55, LV-1519) vai elektroniski, nosūtot uz e-pasta adresi pasts@em.gov.lv, fakss 67280882. Tālr. uzziņām 67013265, 67013120.


OP 2015/77.AKK3

Ekonomikas ministrija izsludina konkursu uz Būvniecības un mājokļu politikas departamenta Būvniecības politikas nodaļas vecākā eksperta ierēdņa amatu

Galvenie amata pienākumi:

- līdzdalība būvkomersantu klasifikācijas sistēmas ieviešanas nodrošināšanā

- līdzdalība Eirokodeksa standartu ieviešanas procedūrās un Eiropas un nacionālo piemērojamo standartu sarakstu izstrādē

- līdzdalība nozares reglamentējošo būvnormatīvu izstrādē un būvniecības procesu reglamentējošo normatīvo aktu izstrādē, t.sk. līdzdalība skaidrojumu sagatavošanā un sniegšanā par jauno būvniecības normu piemērošanu un normatīvo aktu grozījumu izstrādē saistībā ar konstatētajām nepilnībām

- koordinēt Latvijas sadarbību ar ārvalstīm būvnormatīvu, būvniecības standartizācijas, būvizstrādājumu atbilstības novērtēšanas ieviešanas jautājumos;

- līdzdalība būvniecības nozares raksturojošo datu grafisko modeļu izstrādē, kā arī citu nodaļas kompetencē ietilpstošo darbu veikšana

Prasības pretendentiem/-ēm:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

- nozarei atbilstoša augstākā izglītība vai augstākā izglītība, kas papildināta ar nozarei atbilstošām speciālām mācībām

- Latvijas likumdošanas būvniecības jomā un būvniecības procesa pārzināšana

- pieredze likumu un citu normatīvo aktu projektu izstrādāšanā

- vēlama pieredze valsts pārvaldes institūcijā, pieredze politikas plānošanas dokumentu projektu izstrādē tiks uzskatīta par priekšrocību

- datorzināšanas, svešvalodu (vēlams angļu valodas) zināšanas

Pieteikuma dokumentus (motivētu pieteikumu, izglītību apliecinoša dokumenta kopiju un CV ar galveno darba pienākumu aprakstu) 15 kalendāro dienu laikā no paziņojuma publicēšanas iesniegt Ekonomikas ministrijai (Brīvības ielā 55, Rīgā, LV-1519) vai elektroniski, nosūtot uz e-pasta adresi pasts@em.gov.lv, fakss 67280882. Tālr. uzziņām 67013183, 67013257.


OP 2015/77.AKK4

Finanšu ministrija, reģistrācijas Nr.90000014724, izsludina konkursu uz šādu amatu:

Ja esi cilvēks, kas vēlas sevi pilnveidot un izmantot savas zināšanas un pieredzi, strādājot valsts pārvaldē, tad pievienojies Finanšu ministrijas enerģiskajam kolektīvam, kurš  šobrīd meklē jaunu kolēģi!

Finanšu ministrija ir vadošā valsts pārvaldes iestāde finanšu nozarē. Ministrija veido valsts nodokļu politiku, izstrādā gadskārtējo valsts budžetu, vada Eiropas Savienības struktūrfondus, kā arī uzrauga valsts makroekonomisko attīstību.

Finanšu tirgus politikas departamenta Finanšu sektora pārvaldības nodaļas juriskonsults/-e

Finanšu tirgus politikas departaments ir struktūrvienība, kas Finanšu ministrijas kompetences ietvaros nodrošina finanšu tirgus politikas veidošanu valsts finanšu stabilitātes nodrošināšanai un ekonomikas attīstības veicināšanai.

Ja tev ir:

augstākā akadēmiskā vai augstākā profesionālā izglītība tiesību zinātnēs

- teicamas  angļu valodas zināšanas

- pieredze darbā valsts pārvaldē

- izpratne par finanšu tirgus jautājumiem

- iniciatīva un augsta atbildības izjūta

- labas analītiskās un komunikācijas spējas

- prasme darbam ar datoru labā lietotāja līmenī

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām

pievienojies Finanšu tirgus politikas departamenta Finanšu sektora pārvaldības nodaļas kolektīvam un mēs tev uzticēsim veikt šādus uzdevumus:

- finanšu tirgus regulējuma pilnveidošanu un saskaņošanu ar Eiropas Savienības tiesību aktiem

- finanšu tirgus politikas izstrādi valsts finanšu stabilitātes un ekonomikas attīstības veicināšanai

Pievienojies mūsu kolektīvam, jo mēs piedāvājam:

- karjeru vadošajā valsts pārvaldes iestādē finanšu nozarē

- darbu pie viena no labākajiem un stabilākajiem darba devējiem Latvijā

- un galvenais - profesionālu un atsaucīgu kolēģu komandu

Pieteikuma vēstuli, Curriculum Vitae (CV), augstāko izglītību apliecinoša dokumenta kopiju, apliecinājumu par atbilstību Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām un citus pretendenta kvalifikāciju apliecinošus dokumentus lūdzam sūtīt 14 dienu laikā no šī sludinājuma publicēšanas Finanšu ministrijas Personālvadības departamentam Smilšu ielā 1, Rīgā, LV-1919, fakss 67095503, e-pasta adrese: pasts@fm.gov.lv. Papildu informāciju un apliecinājuma formu par atbilstību Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām tu atradīsi Finanšu ministrijas interneta vietnē http://www.fm.gov.lv/?lat/karjera/vakances. Zvani mums, ja tev ir neskaidrības vai jautājumi, pa tālruni 67095611.

Amatu konkursu rezultāti

OP 2015/77.AKR1

Valsts probācijas dienests paziņo, ka Rīgas teritoriālās struktūrvienības Latgales priekšpilsētas filiāles vecākā referenta amatā (1 vakance uz nenoteiktu laiku) 2015.gada 17.aprīlī iecelts KRISTAPS KIRKUPS.


OP 2015/77.AKR2

Valsts probācijas dienests paziņo, ka Ogres teritoriālās struktūrvienības vecākās referentes amatā uz noteiktu laiku 2015.gada 21.aprīlī iecelta KRISTĪNE LAMSTERE.


OP 2015/77.AKR3

Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūra paziņo, ka 18.03.2015. oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", Nr.55 (5373), izsludinātais konkurss uz Rīgas pilsētas Zemgales reģionālās nodaļas Klientu apkalpošanas daļas inspektora valsts civildienesta ierēdņa amatu noslēdzies bez rezultāta.


OP 2015/77.AKR4

Centrālā statistikas pārvalde paziņo, ka konkursa kārtībā Statistikas datu apstrādes departamenta Gada statistikas datu savākšanas un apstrādes daļas vecāko referenšu ierēdņu amatos 15.04.2015. ieceltas AĻONA ARHIPENKO un NINELE IVANOVA.


OP 2015/77.AKR5

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Finanšu policijas pārvaldes Ceturtās izmeklēšanas daļas izmeklētāja amatā uz nenoteiktu laiku no 07.04.2015. konkursa kārtībā ir iecelts ANDREJS GOLUBEVS.


OP 2015/77.AKR6

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Muitas pārvaldes Latgales MKP daļas MKP vecākā muitas uzrauga amatā uz nenoteiktu laiku no 07.04.2015. konkursa kārtībā ir iecelts JĀNIS KILUPS.


OP 2015/77.AKR7

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Personālvadības pārvaldes Personāla administrēšanas daļas personāla speciālistes amatā uz noteiktu laiku no 07.04.2015. konkursa kārtībā ir iecelta LAURA GERTNERE.


OP 2015/77.AKR8

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Muitas pārvaldes Latgales MKP daļas MKP vecākā muitas uzrauga amatā uz nenoteiktu laiku no 07.04.2015. konkursa kārtībā ir iecelts JURIJS KEIŠS.


OP 2015/77.AKR9

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Personālvadības pārvaldes Personāla administrēšanas daļas personāla speciālistes amatā uz noteiktu laiku no 08.04.2015. konkursa kārtībā ir iecelta ZANE MŪRNIECE.


OP 2015/77.AKR10

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Nodokļu parādu piedziņas pārvaldes Otrās piedziņas daļas Liepājas nodaļas galvenās nodokļu inspektores amatā uz nenoteiktu laiku no 08.04.2015. konkursa kārtībā ir iecelta IRINA ŽILINSKA.


OP 2015/77.AKR11

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Personālvadības pārvaldes Personāla administrēšanas daļas personāla speciālistes amatā uz nenoteiktu laiku no 08.04.2015. konkursa kārtībā ir iecelta KRISTĪNE REVINA.


OP 2015/77.AKR12

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Nodokļu parādu piedziņas pārvaldes Pirmās piedziņas daļas Rīgas Latgales priekšpilsētas nodaļas galvenās nodokļu inspektores amatā uz nenoteiktu laiku no 13.04.2015. konkursa kārtībā ir iecelta NATĀLIJA PODŠIVALKINA.


OP 2015/77.AKR13

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Nodokļu pārvaldes Rēzeknes klientu apkalpošanas centra galvenās nodokļu inspektores amatā uz nenoteiktu laiku no 13.04.2015. konkursa kārtībā ir iecelta GUNITA JAUDZEMA.


OP 2015/77.AKR14

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Juridiskās un pirmstiesas strīdu izskatīšanas pārvaldes Tiesību aktu daļas galvenās juristes amatā uz nenoteiktu laiku no 15.04.2015. konkursa kārtībā ir iecelta ZANE PODNIECE.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)