Laidiens: 16.04.2015., Nr. 74

Uzaicinājumi nokārtot saistības

OP 2015/74.US1

Pirmstiesas brīdinājums

Pamatojoties uz likuma "Par dzīvojamo telpu īri" 28.2 panta otro daļu, Līgatnes novada dome, reģistrācijas Nr.90000057333, brīdina īrniekus:

1) ANDRU IRBI, adrese: Skolas iela 6-5, Augšlīgatnē, Līgatnes pagastā, Līgatnes novadā (deklarētā dzīvesvietas adrese: "Rožkalni", Blomes pagastā, Smiltenes novadā);

2) INĀRU BAUMEISTERI, Gaujas iela 23-15, Līgatnē, Līgatnes novadā;

3) INGUNU BĒRZIŅU, "Lejas Vēveri", Līgatnes pagastā, Līgatnes novadā;

4) ĒRIKU IĻMARU, Skolas iela 6-8, Augšlīgatnē, Līgatnes pagastā, Līgatnes novadā.

Jūsu parāds par dzīvokļa īri un pamatpakalpojumiem pārsniedz trīs mēnešu maksājumu apmēru. Lūdzam samaksāt parādu viena mēneša laikā no brīdinājuma publicēšanas dienas Latvijas Republikas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis". Pretējā gadījumā atbilstoši likuma "Par dzīvojamo telpu īri" 28.2 pantam pret jums tiks iesniegta prasība tiesā par īres līguma izbeigšanu, izlikšanu no dzīvojamās telpas bez citas dzīvojamās telpas ierādīšanas un parāda piedziņu. Maksājumi par īri un pamatpakalpojumiem veicami ikmēneša rēķinos norādītajos banku kontos.


OP 2015/74.US2

Uzaicinājums nokārtot parādsaistības

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību "SALDUS NAMU PĀRVALDE", reģ. Nr.48503000168, pamatojoties uz Latvijas Republikas likumu "Par dzīvojamo telpu īri", brīdina ANDRI MATUĻU, MUDĪTI MATUĻU, GVIDO ČAMPU un LĪGU VANAGU. Ja mēneša laikā pēc brīdinājuma publikācijas netiks samaksāts īres, apsaimniekošanas un komunālo pakalpojumu parāds EUR 849,98 apmērā par dzīvokli Peldu ielā 5-16, Saldū, Saldus novadā, SIA "SALDUS NAMU PĀRVALDE" sniegs prasību tiesā par parāda piedziņu, īres līguma izbeigšanu un izlikšanu no dzīvokļa bez citas dzīvojamās telpas ierādīšanas.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)