Laidiens: 08.01.2015., Nr. 4

Dažādi sludinājumi

OP 2015/4.DA1

Paziņojums

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija aicina biedrības un nodibinājumus, kas darbojas zemkopības, transporta, enerģētikas, mežsaimniecības, atkritumu apsaimniekošanas, rūpniecības un citās tautsaimniecības nozarēs, deleģēt pārstāvjus dalībai Klimata pārmaiņu finanšu instrumenta konsultatīvajā padomē (turpmāk - padome).

Lai deleģētu pārstāvi dalībai padomē, Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija aicina iesniegt iesniegumu par pārstāvja deleģēšanu, norādot pārstāvja kontaktinformāciju (pārstāvja vārds un uzvārds, adrese, tālruņa numurs un e-pasta adrese). Iesniegumam jāpievieno:

- tā biedrības (nodibinājuma) valdes (sapulces) sēdes protokola (protokollēmuma) apstiprināts izraksts, ar kuru tiek deleģēts pārstāvis;

- biedrības (nodibinājuma) statūtu apliecināta kopija.

Sīkāka informācija par pārstāvju deleģēšanas kārtību un padomes darbu pieejama Ministru kabineta 2008. gada 28.aprīļa noteikumos Nr.312 "Klimata pārmaiņu finanšu instrumenta konsultatīvās padomes nolikums" (http://likumi.lv/ta/id/174716-klimata-parmainu-finansu-instrumenta-konsultativas-padomes-nolikums).

Dokumentus līdz š.g. 10.februārim iesniegt personīgi vai nosūtīt pa pastu Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijai Peldu ielā 25, Rīgā, LV-1494. Tālrunis uzziņām 67026414.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)