Laidiens: 30.01.2015., Nr. 21

Paziņojumi akcionāriem, dalībniekiem, biedriem

OP 2015/21.AD1

Paziņojums par AS "RĪGAS FARMACEITISKĀ FABRIKA" ārkārtas akcionāru sapulces sasaukšanu

AS "RĪGAS FARMACEITISKĀ FABRIKA" (reģ. Nr.40003000765) ārkārtas akcionāru sapulce notiks 2015.gada 3.martā plkst. 10.00 Rīgā, Tomsona ielā 37, 1.Medicīnas skolas telpās. Akcionāru reģistrācija - no plkst. 9.40 sapulces dienā.

Darba kārtība:

1. Akciju nominālvērtības denominācija no latiem uz euro un statūtu grozījumi.

2. Pamatkapitāla palielināšana un statūtu grozījumi.

Ieraksta datums akcionāru dalībai AS "RĪGAS FARMACEITISKĀ FABRIKA" ārkārtas akcionāru sapulcē ir 2015.gada 23.februāris. Tikai personas, kas ir akcionāri ieraksta datumā, ir tiesīgas ar tiem piederošo akciju skaitu ieraksta datumā piedalīties AS "RĪGAS FARMACEITISKĀ FABRIKA" ārkārtas akcionāru sapulcē 2015.gada 3.martā.

Akcionāriem, kuri pārstāv vismaz 1/20 no sabiedrības pamatkapitāla, ir tiesības 7 dienu laikā no paziņojuma publicēšanas dienas pieprasīt institūcijai, kas sasauc akcionāru sapulci, papildu jautājumu iekļaušanu sapulces darba kārtībā. Akcionāriem, kas ierosina papildu jautājumu iekļaušanu akcionāru sapulces darba kārtībā, ir pienākums iesniegt institūcijai, kura akcionāru sapulci sasauc, lēmumu projektus par jautājumiem, kuru iekļaušanu sapulces darba kārtībā tie ierosina, vai paskaidrojumu par tiem jautājumiem, kuros nav paredzēts pieņemt lēmumus.

Iepazīties ar lēmumu projektiem un citu informāciju par sapulces darba kārtībā iekļautajiem jautājumiem, kā arī iesniegt priekšlikumus par darba kārtībā iekļautajiem jautājumiem var no 2015.gada 17.februāra līdz 2015.gada 2.martam katru darbdienu no pulksten 9.00 līdz 12.00 AS "RĪGAS FARMACEITISKĀ FABRIKA" juridiskajā adresē Rīgā, Duntes ielā 16/22.

Reģistrējoties akcionāru sapulcei, jāuzrāda pase vai cits personas dokuments (ar fotoattēlu), kurā norādīts akcionāra vārds, uzvārds un personas kods. Ja akcionāru pārstāv viņa pilnvarota persona, jāuzrāda notariāli apliecināta pilnvara pārstāvēt akcionāru sapulcē, kā arī pilnvarotās personas personu apliecinošs dokuments.

AS "RĪGA FARMACEITISKĀ FABRIKA" valde

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)