Laidiens: 19.10.2015., Nr. 204

Amatu konkursu ziņas

Amatu konkursi

OP 2015/204.AKK1

Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmija izsludina konkursu uz akadēmiska amata vietu RPIVA Pedagoģijas un psiholoģijas zinātniski pētnieciskajā institūtā:

- vadošais pētnieks Pedagoģijas zinātnes nozarē, Skolas pedagoģijas apakšnozarē - 1 (viena) amata vieta

Prasības pētnieka amata pretendentam/-ei:

- doktora zinātniskais grāds

- atbilstība Zinātniskās darbības likuma 26.panta prasībām

- zinātniskā darba stāžs kopumā ne mazāks par pieciem gadiem

- pretendējamā amata zinātnes apakšnozarei atbilstošas zinātniskās publikācijas.

- pieredze un prasme vadīt citu zinātnieku pētniecisko darbu.

- teicamas valsts valodas un svešvalodu - krievu, angļu valodas prasmes brīvi lieto specialitātē

Personām, kuras vēlas piedalīties konkursā, mēneša laikā no sludinājuma publicēšanas "Latvijas Vēstnesī" akadēmijas Personāla nodaļā jāiesniedz iesniegums par piedalīšanos konkursā ar norādi, uz kādu amatu pretendē; CV; dokumentu kopijas, kas apliecina kvalifikāciju un zinātnisko grādu; zinātnisko darbu saraksts un to kopijas par pēdējiem sešiem gadiem.

Adrese: Imantas 7. līnija 1, Rīga, LV - 1083; tālr. 67808013; fakss 67808034; e-pasts: personals@rpiva.lv.


OP 2015/204.AKK2

Lauku atbalsta dienests (reģ. Nr. 90000794228; www.lad.gov.lv) aicina darbā uz noteiktu laiku - analītisku un precīzu ZIEMEĻAUSTRUMU REĢIONĀLĀS LAUKSAIMNIECĪBAS PĀRVALDES LAUKU REĢISTRA DAĻAS ĢEOGRĀFISKĀS INFORMĀCIJAS SISTĒMAS SPECIĀLISTU/-I (ierēdņa amats)

Tev interesē darbs valsts pārvaldē? Tev ir pieredze darbā ar ģeogrāfiskās informācijas sistēmām? Tev ir ļoti labas komunikatīvās un analītiskās prasmes? Tev piemīt augsta atbildības sajūta un precizitāte? Tu proti strādāt komandā?

Ja vari uz visiem iepriekš minētajiem jautājumiem atbildēt piekrītoši, tad piesakies un kļūsti par daļu no Dienesta komandas!

Tavi pienākumi būs:

- veikt Lauku reģistra grafiskās daļas datu sagatavošanu un aktualizēšanu

- veikt lauku bloku precizēšanu pēc Dienesta reģionālo pārvalžu Eiropas Savienības Tiešo maksājumu daļu un Kontroles uzraudzības daļu ierosinājumiem

- veikt Elektroniskās pieteikšanās sistēmas klientu iesniegumu precizēšanu

- pieņemt lēmumus par klientu lauku bloku atbilstību ortofotokartēm un satelītattēliem

Mēs no tevis sagaidām:

- atbilstību Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

- augstāko izglītību (zemes ierīcības vai ģeomātikas jomā tiks uzskatīta par priekšrocību)

- zināšanas par Latvijas Republikas un Eiropas Savienības normatīvo bāzi, kas reglamentē Eiropas Savienības un Valsts atbalsta administrēšanas kārtību

- ļoti labas datora lietošanas prasmes (MS Office standarta programmas)

- labas ESRI ArcGIS zināšanas (pieredze darbā ar programmatūru tiks uzskatīta par priekšrocību)

Piedāvājam:

- iespēju veikt atbildīgu un interesantu darbu valsts pārvaldē

- mēnešalgu atbilstoši 10.mēnešalgu grupai

- iespēju paplašināt zināšanas un profesionālās iemaņas

- iespēju strādāt zinošu profesionāļu komandā

- darbavietu Lubānā

Pieteikuma vēstule, Curriculum Vitae un izglītību apliecinoša dokumenta kopija jāiesniedz vai jānosūta 15 dienu laikā no sludinājuma publicēšanas Latvijas Republikas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" Lauku atbalsta dienesta Personāla daļā. Adrese: Rīgā, Republikas laukumā 2, LV-1981, e-pasts: darbs@lad.gov.lv. Tālrunis uzziņām 67027697, 27877187 vai Gulbenē, Ābeļu iela 2, LV 4401, tālrunis uzziņām 64471838 vai Lubānā, Parka ielā 3, LV-4830, tālrunis uzziņām 26426964.


OP 2015/204.AKK3

Nodarbinātības valsts aģentūra izsludina konkursu uz vakanto ierēdņa amatu - vadītājs/-a Daugavpils filiālē (1 amata vieta uz nenoteiktu laiku)

Prasības pretendentiem/-ēm:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

- otrā līmeņa profesionālā augstākā vai augstākā akadēmiskā izglītība

- darba pieredze vadītāja amatā vismaz 2 gadi, vēlams valsts pārvaldes iestādēs

- Latvijas Republikā spēkā esošo normatīvo aktu pārzināšana amata pienākumu pildīšanai nepieciešamās kompetences ietvaros

- zināšanas un pieredze valsts nodarbinātības politikas jautājumos

- zināšanas un pieredze personāla vadības jautājumos

- zināšanas lietvedībā un dokumentu noformēšanā

- sadarbības, plānošanas, organizēšanas, kontroles un komunikācijas prasmes

- prezentācijas prasmes

- vismaz divu svešvalodu zināšanas (vēlamas krievu un angļu valodas zināšanas)

- prasme strādāt ar datoru un biroja tehniku

Amata mērķis: plānot, vadīt, organizēt un koordinēt filiāles darbību atbilstoši spēkā esošajiem normatīvajiem aktiem, īstenot aktīvos nodarbinātības pasākumus, organizēt un nodrošināt sadarbību ar pašvaldībām un darba devējiem, kā arī nodrošināt mērķtiecīgu un aktīvu filiāles darbību bezdarbnieku integrēšanai darba tirgū.

Atalgojuma apmērs: mēnešalgu 1.kategorija: EUR 1003,00, 2.kategorija: EUR 1154,00, 3.kategorija: EUR 1318,00 (bruto alga).

Motivēta pieteikuma vēstule, CV un izglītību apliecinoša dokumenta kopija, 20 dienu laikā, skaitot no sludinājuma publicēšanas dienas "Latvijas Vēstnesī", Pretendentam jāiesniedz Nodarbinātības valsts aģentūras Juridiskā departamenta Personāla nodaļā Rīgā, K.Valdemāra ielā 38, k-1, LV-1010, 117.kabinetā, vai nosūtot uz e-pastu: karina.dzene@nva.gov.lv. Informācija pa tālruni 67021770, kā arī Nodarbinātības valsts aģentūras mājas lapā: www.nva.gov.lv.

Atlases konkurss notiks trijās kārtās. Pirmā kārta - Pretendentu izglītības un darba pieredzes izvērtēšana pēc iesniegtajiem dokumentiem. Otrā kārta - tests ar uzdevumiem, pēc kura rezultātiem tiks novērtētas Pretendenta profesionālās zināšanas. Trešā kārta - intervija, kuras laikā tiks novērtētas Pretendenta zināšanas un kompetences atbilstoši amatam noteiktajām prasībām. Uz interviju tiks uzaicināti tie pretendenti, kuriem testā būs iegūts noteiktu punktu skaits.

Lūdzam ievērot, ka sazināsimies un informēsim par konkursa rezultātiem tikai uz interviju uzaicinātos Pretendentus.

Amatu konkursu rezultāti

OP 2015/204.AKR1

Valsts meža dienests paziņo, ka konkursa kārtībā Sēlijas virsmežniecības inženieres (vides aizsardzības jautājumos) ierēdnes amatā uz noteiktu laiku 12.10.2015. iecelta GUNDEGA JURĀNE.


OP 2015/204.AKR2

Valsts meža dienests paziņo, ka konkursa kārtībā Sēlijas virsmežniecības vecākās inspektores (juridiskajos jautājumos) ierēdnes amatā uz nenoteiktu laiku 15.10.2015. iecelta SOLVITA BOGDANOVIČA.


OP 2015/204.AKR3

Vides pārraudzības valsts birojs informē, ka atklāta konkursa kārtībā ar 2015.gada 15.oktobri Rūpniecisko avāriju riska novērtēšanas daļas vecākās ekspertes ierēdnes amatā ir iecelta ELITA SKRIBNOVSKA.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)