Laidiens: 27.01.2015., Nr. 18

Amatu konkursu ziņas

Amatu konkursi

OP 2015/18.AKK1

Finanšu ministrija izsludina konkursu uz šādu amatu:

Ja esi cilvēks, kas vēlas sevi pilnveidot un izmantot savas zināšanas un pieredzi, strādājot valsts pārvaldē, tad pievienojies Finanšu ministrijas enerģiskajam kolektīvam, kurš  šobrīd meklē jaunu kolēģi!

Finanšu ministrija ir vadošā valsts pārvaldes iestāde finanšu nozarē. Ministrija veido valsts nodokļu politiku, izstrādā gadskārtējo valsts budžetu, vada Eiropas Savienības struktūrfondus, kā arī uzrauga valsts makroekonomisko attīstību.

Finanšu ministrijas komandā nepieciešams enerģisks, jauniem izaicinājumiem gatavs kolēģis tulka amatam

Ja tev ir:

- augstākā akadēmiskā vai augstākā profesionālā izglītība angļu filoloģijā vai tulkošanā

- izcilas latviešu un angļu valodas zināšanas mutiski un rakstiski

- praktiskā darba pieredze mutiskā un rakstiskā tulkošanā

- augsta atbildības izjūta, precizitāte un ātra darba izpilde

- prasme patstāvīgi organizēt savu darbu

- teicamas komunikācijas un sadarbības prasmes

- labas iemaņas darbā ar datoru

pievienojies Finanšu un darbības nodrošinājuma departamenta kolektīvam un mēs tev uzticēsim veikt dinamisku darbu, kas saistīts ar mutisku, kā arī atsevišķos gadījumos rakstisku tekstu tulkošanu no latviešu valodas uz angļu valodu un no angļu valodas uz latviešu valodu. Darbs saistīts ar komandējumiem.

Pievienojies mūsu kolektīvam, jo mēs piedāvājam:

- karjeru vadošajā valsts pārvaldes iestādē finanšu nozarē

- darbu pie viena no labākajiem un stabilākajiem darba devējiem Latvijā

- un galvenais - profesionālu un atsaucīgu kolēģu komandu

Pieteikuma vēstuli, Curriculum Vitae (CV), augstāko izglītību apliecinoša dokumenta kopiju un citus pretendenta kvalifikāciju apliecinošus dokumentus lūdzam sūtīt 10 dienu laikā no šī sludinājuma publicēšanas Finanšu ministrijas Personālvadības departamentam Smilšu ielā 1, Rīgā, LV-1919, fakss 67095503, e-pasts: pasts@fm.gov.lv. Papildu informāciju tu atradīsi Finanšu ministrijas interneta vietnē http://www.fm.gov.lv/?lat/karjera/vakances. Zvani mums, ja tev ir neskaidrības vai jautājumi, pa tālruni 67095611.


OP 2015/18.AKK2

VSIA "Bulduru Dārzkopības vidusskola" valde izsludina atklātu konkursu uz VSIA "Bulduru Dārzkopības vidusskola" direktora amatu (uz nenoteiktu laiku)

Prasības pretendentiem/-ēm:

- augstākā akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība pedagoģijā

- atbilstība Izglītības likumā noteiktajām prasībām

- pieredze darbā vadošā amatā un personāla vadībā (vismaz pieci gadi)

- darba pieredze izglītības iestādē (vismaz divi gadi)

- izpratne par Eiropas Savienības fondu un citu finanšu instrumentu projektu īstenošanu, tai skaitā par projektu vadību un iepirkumu organizēšanu

- pieredze sadarbībā ar nozaru profesionālajām asociācijām un sociālajiem partneriem

- zināšanas par izglītības iestādes darbību reglamentējošajiem normatīvajiem aktiem, profesionālās izglītības jomu un tās attīstības tendencēm

- teicamas latviešu valodas zināšanas

- vismaz divu svešvalodu pārzināšana (tai skaitā vienas Eiropas Savienības oficiālās valodas zināšanas, kas ļauj sazināties, kā arī izmantot dokumentus un literatūru darba pienākumu izpildei)

- teicamas komunikācijas, sadarbības un prezentācijas prasmes

- prasme argumentēt savu viedokli un pieņemt lēmumus

- prasmes darbā ar datoru un biroja tehniku

Pretendentiem/-ēm jāpiesakās līdz 2015.gada 13.februārim un pieteikuma vēstule, Curriculum Vitae (CV), redzējums par VSIA "Bulduru Dārzkopības vidusskola" darbības prioritātēm un attīstības virzieniem (teksta apjoms līdz 4 lapām), augstāko izglītību un citu pretendenta kvalifikāciju apliecinošu dokumentu kopijas jāiesniedz Izglītības un zinātnes ministrijas informācijas centrā ar norādi - VSIA "Bulduru Dārzkopības vidusskola" valdei - vai jānosūta pa pastu (Vaļņu iela 2, Rīga, LV-1050), vai uz e-pastu (ina.varna@izm.gov.lv). Tālrunis uzziņām 67047714.


OP 2015/18.AKK3

Centrālā finanšu un līgumu aģentūra ir drošs un uzticams partneris projektu īstenošanā jau vairāk nekā 15 gadus.

Esam finanšu ministra pakļautības tiešās valsts pārvaldes iestāde, kas veic sadarbības iestādes funkcijas Eiropas Savienības struktūrfondu un Kohēzijas fonda projektu ieviešanā un citu Eiropas Savienības piešķirto līdzekļu administrēšanā, šobrīd administrējot finanšu instrumentus vairāk nekā 5,5 miljardu euro apmērā.

Darbības paplašināšanās ietvaros aicinām pievienoties mūsu komandai vecāko ekspertu/-i Programmu vadības un uzraudzības departamenta Programmu uzraudzības un stratēģiskās plānošanas nodaļā

Tavi darba pienākumi būs:

- pārzināt un analizēt Eiropas Savienības fondu specifisko atbalsta mērķu ieviešanas nosacījumus, Eiropas Savienības fondu normatīvo bāzi un plānošanas dokumentus, sniegt priekšlikumus Eiropas Savienības fondu specifisko atbalsta mērķu ieviešanas nosacījumu pilnveidošanai, kā arī aģentūras iekšējās kontroles sistēmas pilnveidošanai un pielāgošanai atbilstoši Eiropas Savienības fondu specifisko atbalsta mērķu nosacījumiem

- savas kompetences ietvaros nodrošināt aģentūras pārstāvību Eiropas Savienības fondu plānošanas un ieviešanas dokumentu izstrādes un saskaņošanas procesā

Mēs sagaidām, ka tev ir:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

- augstākā izglītība (vēlams ekonomikā, vadības vai tiesību zinātnē)

- laba izpratne par Eiropas Savienības fondu administrēšanas sistēmu Latvijā

- pieredze darbā ar Eiropas Savienības fondu vadību

- laba izpratne un pieredze iekšējo un ārējo normatīvo aktu izstrādē

- labas angļu valodas zināšanas

- labas komunikācijas un sadarbības prasmes

- iniciatīva, augsta atbildības izjūta, labas argumentācijas spējas

- spēja un vēlme nepārtraukti, kā arī patstāvīgi mācīties

Mēs piedāvājam:

- iespēju pievienoties mūsdienīgai, uz attīstību orientētai valsts pārvaldes iestādei un profesionālai un motivētai komandai

- iegūt neatsveramu darba pieredzi un iespēju profesionāli attīstīties

- dinamisku darba vidi

- stabilu atalgojumu

- sociālās garantijas

- darbavietu Rīgas centrā

Ja tev ir saistošs mūsu piedāvājums un darba saturs un vēlies būt viens no mūsu komandas, aicinām savu CV, motivācijas vēstuli un augstāko izglītību apliecinošu dokumentu kopijas desmit dienu laikā no paziņojuma publicēšanas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" sūtīt Centrālajai finanšu un līgumu aģentūrai. Adrese: Smilšu ielā 1, 152.kab., Rīgā, LV-1919, e-pasta adrese: cfla@cfla.gov.lv, fakss 67357841.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)