Laidiens: 17.07.2015., Nr. 138

Amatu konkursu ziņas

Amatu konkursi

OP 2015/138.AKK1

Valsts robežsardzes koledža izsludina atklātu konkursu uz akadēmiskā personāla amatiem ar pilnu slodzi

Informācija par pretendentiem nepieciešamo izglītības līmeni un kvalifikācijas pakāpi pieejama mājaslapā www.vrk.rs.gov.lv sadaļā "Akadēmiskā personāla vēlēšanas 2015". Dokumentus iesniegt mēneša laikā no paziņojuma publicēšanas datuma Valsts robežsardzes koledžas Administratīvajā dienestā 229. kabinetā Rēzeknē, Zavoloko ielā 8. Sīkāka informācija pa tālr. 64603676.


OP 2015/138.AKK2

Valsts zemes dienests (reģ. Nr. 90000030432) (turpmāk - Dienests) ir valsts institūcija, kas savas kompetences ietvaros pārzina zemes kā nacionālās bagātības un ar to saistīto objektu valsts uzskaiti un pārraudzību, lai nodrošinātu tās sekmīgu izmantošanu un aizsardzību.

Valsts zemes dienests izsludina konkursu uz vakanto Pakalpojumu un informācijas departamenta direktora/-es amatu (ierēdņa amats uz nenoteiktu laiku)

Galvenie pienākumi:

- organizēt un vadīt klientu apkalpošanas procesus Dienestā

- plānot un realizēt Dienesta pakalpojumu attīstību

- nodrošināt Dienesta datu apmaiņas procesus starp Dienesta uzturētajām Valsts informācijas sistēmām un citām valsts un pašvaldību informācijas sistēmām

- atbilstoši kompetencei nodrošināt normatīvo aktu un citu dokumentu projektu izstrādi

Prasības pretendentiem/-ēm:

- darbības sfērai atbilstoša otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība

- vēlama 3 gadu darba pieredze vadošā amatā pēdējo 7 gadu laikā

- ne mazāk kā 2 gadu darba pieredze klientu apkalpošanas procesu organizēšanā

- izpratne par uz klientu orientētu pakalpojumu organizēšanas procesu

- izpratne par klientu vajadzībām atbilstošu pakalpojumu veidošanu

- pārzināt Dienesta darbību regulējošos tiesību aktus, orientēties Dienesta sniegtajos pakalpojumos un to ekonomiskajos un juridiskajos aspektos

- praktiskā pieredze darbā ar valsts informācijas sistēmu attīstības jautājumiem, to saistītajiem normatīvajiem aktiem un prasme pielietot praksē teorētiskās zināšanas

- prasme vadīt kolektīvu, koordinēt tā darbu valstiski svarīgu un atbildīgu uzdevumu risināšanā

- ļoti labas angļu un krievu valodas zināšanas

- spējas strādāt intensīva intelektuāla darba režīmā, precīzi un operatīvi izpildot uzdotos uzdevumus

- augsta atbildības izjūta, labas komunikācijas un sadarbības prasmes

Piedāvājam:

- darbu dinamiskā organizācijā un profesionālā kolektīvā

- darbu Rīgā, 11. novembra krastmalā 31

- bruto darba algu no 1301 euro līdz 1730 euro

- sociālās garantijas

Pretendentiem pieteikuma vēstuli, CV, eseju "Klientorientēta pieeja Valsts zemes dienesta pakalpojumu attīstībā" (ne vairāk kā 4000 zīmes) un izglītības dokumentu kopijas 14 dienu laikā no publicēšanas dienas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" sūtīt Personāla daļai Rīgā, 11. novembra krastmalā 31, vai elektroniski uz e-pasta adresi konkurss@vzd.gov.lv. Tālrunis uzziņām 67038614.


OP 2015/138.AKK3

Finanšu ministrija (reģ. Nr. 90000014724) izsludina konkursu uz šādu amatu:

Ja vēlies iegūt unikālu pieredzi, ja vēlies izmantot savas zināšanas un pieredzi, strādājot valsts pārvaldes iestādē, tad pievienojies Finanšu ministrijas enerģiskajam un radošajam kolektīvam, kurš šobrīd meklē jaunu kolēģi

Finanšu ministrijas komandā nepieciešams enerģisks, jauniem izaicinājumiem gatavs kolēģis uz šādu vakanto amatu -

vecākais eksperts (uz noteiktu laiku) Eiropas Savienības fondu vadības un kontroles departamenta Eiropas Savienības fondu kontroles nodaļā

Eiropas Savienības fondu vadības un kontroles departaments ir struktūrvienība, kas nodrošina Eiropas Savienības struktūrfondu un Kohēzijas fonda (ES fondi) līdzfinansēto aktivitāšu vadības un kontroles sistēmas funkciju izpildi.

Ja tev ir:

- augstākā izglītība sociālo zinātņu vai finanšu jomā

- pieredze darbā ar ES fondiem vai citām līdzvērtīgām atbalsta formām, to darbības principiem, uzraudzības, kontroles un lēmumu pieņemšanas procesu vai izpratne par to darbības principiem

- praktiskā pieredze darbā ar ES fondu vai citu līdzvērtīgu atbalsta formu uzraudzību, kontroli vai vadību

- praktiskā pieredze auditu vai pārbaužu veikšanas jomā vai izpratne par šiem procesiem

- labas angļu valodas zināšanas rakstos un mutvārdos

- darba pienākumiem atbilstošas datora lietotāja prasmes

- elastīga, konceptuāla, analītiska domāšana

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām

pievienojies Eiropas Savienības fondu vadības un kontroles departamenta kolektīvam un mēs tev uzticēsim veikt šādus galvenos uzdevumus:

- veikt pārbaudes ES fondu vadībā iesaistītajās institūcijās

- veikt pārbaudes ES fondu projektu īstenošanas vietās un piedalīties pārbaužu veikšanā, ja to veic starpniekinstitūcija

- nodrošināt uzraudzību pār ES fondu revīzijas iestādes pārbaužu ietvaros izteikto ieteikumu faktisko ieviešanu

- piedalīties ES fondu 2007-2013. gada un ES fondu 2014.-2020. gada plānošanas perioda ietvaros veicamo kontroļu un pārbaužu veikšanai nepieciešamās metodoloģijas izstrādē, aktualizēšanā, sniegt priekšlikumus ES fondu ietvaros veicamo kontroļu un pārbaužu uzlabošanai u.tml.

Pievienojies mūsu kolektīvam, jo mēs piedāvājam:

- karjeru vadošajā valsts pārvaldes iestādē finanšu nozarē

- darbu pie viena no labākajiem un stabilākajiem darba devējiem Latvijā

- un galvenais - profesionālu un atsaucīgu kolēģu komandu

Pieteikuma vēstuli, Curriculum Vitae (CV), augstāko izglītību apliecinoša dokumenta kopiju, apliecinājumu par atbilstību Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām un citus pretendenta kvalifikāciju apliecinošus dokumentus lūdzam sūtīt 15 dienu laikā no paziņojuma publicēšanas Finanšu ministrijas Personālvadības departamentam Smilšu ielā 1, Rīgā, LV-1919, fakss 67095503, e-pasta adrese: pasts@fm.gov.lv. Papildu informāciju un apliecinājuma formu par atbilstību Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām tu atradīsi Finanšu ministrijas interneta vietnē http://www.fm.gov.lv/?lat/karjera/vakances. Zvani mums, ja tev ir neskaidrības vai jautājumi, pa tālruni 67083908.


OP 2015/138.AKK4

Precizējot iepriekš publicēto

Precizējot iepriekš izdevumā "Latvijas Vēstnesis" 2015. gada 15. jūlijā laidienā Nr. 136 (5454) publicētā paziņojuma, ar ko Ekonomikas ministrija izsludina konkursu Latvijas pārstāvju atlasei darbam Eiropas Ekonomikas un sociālo lietu komitejā, tekstu, prasība pretendentiem par atbilstību EESLK Procesuālo noteikumu 70. panta 3. punktam lasāma šādi:

- atbilstība EESLK Procesuālo noteikumu 70. panta 3. punktam (ES Oficiālais Vēstnesis, 09.12.2010., L324).

Amatu konkursu rezultāti

OP 2015/138.AKR1

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras Eiropas fondu departamenta Komercdarbības atbalsta projektu nodaļas vecākā eksperta amatā no 2015.gada 9.jūlija (uz nenoteiktu laiku) konkursa kārtībā iecelts MĀRIS KROMĀNS.


OP 2015/138.AKR2

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras Eiropas fondu departamenta Projektu kontroles nodaļas vecākās ekspertes amatā no 2015.gada 13.jūlija (uz noteiktu laiku) konkursa kārtībā iecelta EGITA BITMANE.


OP 2015/138.AKR3

Latvijas Republikas Iekšlietu ministrijas Pilsonības un migrācijas lietu pārvalde paziņo, ka konkursa kārtībā Juridisko un Eiropas lietu nodaļas vecākās referentes amatā uz nenoteiktu laiku no 2015.gada 31.jūlija iecelta ZANE RUDZĪTE.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)