Laidiens: 03.07.2015., Nr. 128

Amatu konkursu ziņas

Amatu konkursi

OP 2015/128.AKK1

Latvijas Universitāte (reģ. Nr. 3341000218 IZM izglītības iestāžu reģistrā) izsludina konkursu Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātē uz asociētā profesora amata vietu mākslā, vizuāli plastiskajā mākslā

Ar asociētā profesora amata darba uzdevumiem pretendenti/-es var iepazīties mājaslapā publicētajā sludinājumā http://www.lu.lv/par/vakances/

Pieteikšanās termiņš ir viens mēnesis no paziņojuma publicēšanas.

Latvijas Universitātes Personāla departamentā 107. telpā Baznīcas ielā 5, Rīgā, jāiesniedz rektoram adresēts iesniegums par piedalīšanos konkursā uz izsludināto vakanci zinātnes nozarē/apakšnozarē, asociētā profesora amata pretendenta dzīves un darba gājuma apraksts (Curriculum Vitae) un pārējie dokumenti atbilstoši "Nolikuma par akadēmiskajiem un administratīvajiem amatiem Latvijas Universitātē" prasībām http://www.lu.lv/par/dokumenti/nolikumi/. Papildu informācija pa tālr. 67034657, e-pasta adrese: pd.vakances@lu.lv.


OP 2015/128.AKK2

Banku augstskola izsludina konkursu uz amatu - DOCENTS

- Ekonomikas zinātnes nozares Finanšu un kredīta apakšnozarē - 1 vieta

- Vadībzinātnes nozares Uzņēmējdarbības vadības apakšnozarē (ar specializāciju efektivitātes vadībā) - 1 vieta

Prasības pretendentiem:

- doktora grāds vai persona ar augstāko izglītību bez zinātniskā grāda, ja tai ir pasniedzamajam priekšmetam atbilstošs vismaz 7 gadu praktiskā darba stāžs

- piedāvātajam amatam atbilstoša vismaz 3 gadu zinātniskā un akadēmiskā darba pieredze no kuriem vismaz viens gads nostrādāts augstskolā (vairāk nekā 240 stundas gada laikā)

- teicama datorprasme (Word, Excel, Power Point)

- teicamas svešvalodu (īpaši angļu) zināšanas, prasme pielietot tās studiju un metodiskajā darbā

Sīkāka informācija par amata pretendentu vērtēšanas kritērijiem atrodama mājaslapā www.ba.lv sadaļā "Augstskola" → "Vakances".

Pieteikuma vēstuli un CV 20 dienu laikā no paziņojuma publicēšanas dienas sūtīt uz e-pasta adresi aija.lukstina@ba.lv. Kontakttālrunis 67709299.


OP 2015/128.AKK3

Latvijas Republikas ĀRLIETU MINISTRIJA izsludina atklātu konkursu uz vecākā/-ās referenta/-es (darbinieka) amata vietu Finanšu politikas departamentā Finanšu analīzes un metodoloģijas nodaļā uz noteiktu laiku līdz 2015. gada 31. decembrim

Pretendentiem/-ēm tiek izvirzītas šādas prasības:

Galvenās prasības:

- atbilstība Diplomātiskā un konsulārā dienesta likuma 3. panta sestās daļas prasībām

- augstākā izglītība grāmatvedībā, finansēs vai ekonomikā

- vēlama vismaz 2 gadu darba pieredze grāmatvedībā, finansēs vai ekonomikā

- iemaņas darbā ar datoru pieredzējuša lietotāja līmenī

- analītiskā domāšana, precizitāte, atbildība

- spēja strādāt dinamiski un paaugstināta stresa apstākļos

- vēlamas angļu un krievu valodas pamatzināšanas

- pieredze valsts pārvaldē tiks uzskatīta par priekšrocību

Galvenie amata pienākumi:

- ministrijas budžeta programmu/apakšprogrammu noteiktu izdevumu pozīciju plānošana un analīze, izpildes kontrole, tai skaitā finanšu pārskatu un atskaišu sagatavošana un pārbaude

Pretendentus lūdzam CV, motivācijas vēstuli, izglītību apliecinoša dokumenta kopiju un aizpildītu pieteikuma anketu (pieteikuma anketu iespējams atrast vietnē http://www.mfa.gov.lv/ministrija/darba-piedavajumi-un-prakses-iespejas) iesniegt elektroniski, nosūtot uz e-pasta adresi konkurss@mfa.gov.lv, desmit dienu laikā no paziņojuma publicēšanas "Latvijas Vēstnesī". Tālrunis informācijai 67016132.

Amatu konkursu rezultāti

OP 2015/128.AKR1

Maksātnespējas administrācija paziņo, ka konkurss uz Administratoru uzraudzības departamenta juriskonsulta amatu uz noteiktu laiku beidzies bez rezultāta.


OP 2015/128.AKR2

Maksātnespējas administrācija paziņo, ka konkursa kārtībā Juridiskā departamenta juriskonsultes amatā uz noteiktu laiku 2015.gada 2.jūlijā iecelta INDRA VILKA-MEĻŅIČENKO.


OP 2015/128.AKR3

Nodarbinātības valsts aģentūra informē, ka 2015.gada 1.jūlijā Nodarbinātības valsts aģentūras Pakalpojumu departamenta Darba tirgus nodaļas vecākās ekspertes amatā ir iecelta ILZE RINKEVIČA.


OP 2015/128.AKR4

Ekonomikas ministrija paziņo, ka konkursa kārtībā no 2015.gada 1.jūlija uz nenoteiktu laiku Ekonomikas ministrijas Eiropas Savienības fondu ieviešanas departamenta Eiropas Savienības fondu atbilstības vadības nodaļas juriskonsultes (ierēdnes) amatā iecelta ILZE MAURIŅA.


OP 2015/128.AKR5

Ekonomikas ministrija paziņo, ka konkursa kārtībā no 2015.gada 1.jūlija uz nenoteiktu laiku Ekonomikas ministrijas Būvniecības un mājokļu politikas departamenta Būvniecības politikas nodaļas vecākās ekspertes (ierēdnes) amatā iecelta MARIJA VĪKSNA.


OP 2015/128.AKR6

Izglītības un zinātnes ministrija paziņo, ka konkursa kārtībā 2015.gada 17.jūnijā Augstākās izglītības, zinātnes un inovāciju departamenta direktora vietnieces finanšu un statistikas jomā amatā iecelta DIĀNA LAIPNIECE.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)