Laidiens: 30.06.2015., Nr. 124

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

OP 2015/124.PD1

Projektu konkursi

Latvijas vides aizsardzības fonda (LVAF) administrācija saskaņā ar Latvijas vides aizsardzības fonda padomes 2015. gada 11. maija sēdes Nr. 5 § 1.2. un 1.3. lēmumu vadlīnijā "Atbildīgs dzīvesveids" izsludina divus projektu konkursus finansējuma saņemšanai 2015. gadā. Projektu konkursu mērķis ir finansiāli atbalstīt projektus, kuru ietvaros tiek veicināta sabiedrības informēšana un izglītošana par atbildīgu dzīvesveidu, vides resursu ilgtspējīgu izmantošanu un dabas vērtību saglabāšanas nepieciešamību.

Konkursu ietvaros projektu iesniegumus var iesniegt šādu aktivitāšu īstenošanai:

1.      Sabiedrības informēšana par atbildīgu dzīvesveidu TV un radio raidījumos

Konkursā pieejamais finansējums no Fonda līdzekļiem ir EUR 120 000.

Projektu iesniedzēji var būt:

- Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (NEPLP) reģistrā reģistrēta raidorganizācija, kurai ir apraides vai retranslācijas atļauja;

- Latvijas Republikā reģistrēta biedrība vai nodibinājums, kas var iesniegt apliecinājumu no Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (NEPLP) reģistrā reģistrētas raidorganizācijas par projekta iesniegumā norādītā TV vai radio raidījuma pārraidīšanu raidorganizācijas programmā.

2. Sabiedrības informēšana par atbildīgu dzīvesveidu periodiskajos izdevumos

Konkursā pieejamais finansējums no Fonda līdzekļiem ir EUR 80 000.

Projektu iesniedzēji var būt:

- Latvijas Republikā reģistrēts periodiskā izdevuma īpašnieks, kuram piederošs izdevums (laikraksts vai žurnāls) ir reģistrēts Uzņēmumu reģistra masu informācijas līdzekļu reģistrā (turpmāk - MILR);

- Latvijas Republikā reģistrēta biedrība vai nodibinājums, kurš var iesniegt periodiskā izdevuma īpašnieka, kuram piederošs izdevums (laikraksts vai žurnāls) ir reģistrēts MILR, parakstītu apliecinājuma vēstuli par publikāciju publicēšanu (obligāti iesniedzama kopā ar projekta iesniegumu).

Projektu iesniegumu iesniegšanas termiņš: 2015. gada 20. jūlijs - 2015. gada 31. jūlijs.

Projekta iesniegums, noformēts atbilstoši konkursa nolikuma prasībām, ir jāiesniedz Latvijas vides aizsardzības fonda administrācijā (Rīgā, Eksporta ielā 5, LV-1010) personīgi darbadienās no plkst. 9.00 līdz 17.00 vai sūtot ierakstītā vēstulē pa pastu, vai nosūtot elektroniska dokumenta veidā, kas parakstīts ar drošu elektronisko parakstu, uz e-pasta adresi lvafa@lvafa.gov.lv.

Projektu konkursu nolikumi un to pielikumi elektroniski ir pieejami Latvijas vides aizsardzības fonda administrācijas mājaslapas (www.lvafa.gov.lv) sadaļā "Projektu konkursi" → "Projektu konkursa nolikumi".

Sīkāka informācija par konkursiem: tālr. 67503322; e-pasta adrese: lvafa@lvafa.gov.lv.


OP 2015/124.PD2

Konkurss

VAS "Starptautiskā lidosta "Rīga"" (VRN 40003028055), adrese: Lidosta "Rīga" 10/1, Mārupes novads, LV-1053, tālr. 67207135, fakss 67211767, www.riga-airport.com, izsludina atklātu konkursu "Konveijera pagarināšana un 7 jaunu reģistrācijas darba vietu izveide" (Identifikācijas Nr. AK-15/78). Piedāvājumi jāiesniedz līdz 2015. gada 21. jūlijam plkst. 10.00 starptautiskās lidostas "Rīga" administrācijas ēkas 6. stāvā, 609. kabinetā. Iesniedzot piedāvājumu personiski, personas identifikācijai caurlaides saņemšanai derīga tikai personas apliecība (eID) vai pase.

Kontaktpersona: Iepirkumu nodaļas vecākā juriste Ginta Brēmane. Tālr. 67207919, e-pasta adrese: G.Bremane@riga-airport.com. Konkursa nolikums publicēts starptautiskās lidostas "Rīga" mājaslapā http://www.riga-airport.com/lv/main/partneriem/iepirkumi-un-komerckonkursi/izsludinatie-iepirkumi/atklati-konkursi.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)