Laidiens: 27.06.2015., Nr. 122

Uzaicinājumi nokārtot saistības

OP 2015/122.US1

Privatizējamā SIA JK Namu pārvalde, pamatojoties uz Latvijas Republikas Civillikumu un likumu "Dzīvokļa īpašuma likums", lūdz LĪGU ATSLĒDZIŅU ATSLĒGU, dzim. 05.06.1965., deklarētā dzīvesvieta: 124 Princes Gardens, London, W3 OLN, United Kingdom, viena mēneša laikā no brīdinājuma publicēšanas dienas norēķināties par dzīvojamās mājas kopīpašuma pārvaldīšanu un apsaimniekošanu (dzīvokļa īpašums Draudzības alejā 26-66, Jēkabpilī), kā arī saņemtajiem komunālajiem pakalpojumiem. Parāda nesamaksāšanas gadījumā būsim spiesti griezties tiesā ar prasības pieteikumu par parāda un tiesāšanās izdevumu piedziņu.


OP 2015/122.US2

Privatizējamā SIA JK Namu pārvalde, pamatojoties uz Latvijas Republikas Civillikumu un likumu "Dzīvokļa īpašuma likums", lūdz AIGARU ELSTU, dzim. 30.01.1978., deklarētā dzīvesvieta: Nameja ielā 24-32, Jēkabpilī, viena mēneša laikā no brīdinājuma publicēšanas dienas norēķināties par dzīvojamās mājas kopīpašuma pārvaldīšanu un apsaimniekošanu (dzīvokļa īpašums Nameja ielā 24-32, Jēkabpilī), kā arī saņemtajiem komunālajiem pakalpojumiem. Parāda nesamaksāšanas gadījumā būsim spiesti griezties tiesā ar prasības pieteikumu par parāda un tiesāšanās izdevumu piedziņu.


OP 2015/122.US3

Privatizējamā SIA JK Namu pārvalde, pamatojoties uz Latvijas Republikas Civillikumu un likumu "Dzīvokļa īpašuma likums", lūdz DZINTARU MEŽAKU, dzim. 24.02.1969., deklarētā dzīvesvieta: Nameja iela 18-5, Jēkabpils, viena mēneša laikā no brīdinājuma publicēšanas dienas, norēķināties par dzīvojamās mājas kopīpašuma pārvaldīšanu un apsaimniekošanu (dzīvokļa īpašums Nameja ielā 18-5, Jēkabpilī), kā arī saņemtajiem komunālajiem pakalpojumiem. Parāda nesamaksāšanas gadījumā būsim spiesti griezties tiesā ar prasības pieteikumu par parāda un tiesāšanās izdevumu piedziņu.


OP 2015/122.US4

Privatizējamā SIA JK Namu pārvalde, pamatojoties uz Latvijas Republikas Civillikumu un likumu "Dzīvokļa īpašuma likums", lūdz GUNTI ĻŪĻĀKU, dzim. 15.11.1978., deklarētā dzīvesvieta: Nameja iela 30-13, viena mēneša laikā no brīdinājuma publicēšanas dienas norēķināties par dzīvojamās mājas kopīpašuma pārvaldīšanu un apsaimniekošanu (dzīvokļa īpašums Nameja ielā 30-13, Jēkabpilī, kā arī saņemtajiem komunālajiem pakalpojumiem. Parāda nesamaksāšanas gadījumā būsim spiesti griezties tiesā ar prasības pieteikumu par parāda un tiesāšanās izdevumu piedziņu.


OP 2015/122.US5

Privatizējamā SIA JK Namu pārvalde, pamatojoties uz Latvijas Republikas Civillikumu un likumu "Dzīvokļa īpašuma likums", lūdz INDRU JAKOVĻEVU, dzim. 27.07.1973., deklarētā dzīvesvieta: Brīvības iela 5A-31, Jēkabpils, viena mēneša laikā no brīdinājuma publicēšanas dienas norēķināties par dzīvojamās mājas kopīpašuma pārvaldīšanu un apsaimniekošanu (dzīvokļa īpašums Brīvības ielā 5A-31, Jēkabpilī), kā arī saņemtajiem komunālajiem pakalpojumiem. Parāda nesamaksāšanas gadījumā būsim spiesti griezties tiesā ar prasības pieteikumu par parāda un tiesāšanās izdevumu piedziņu.


OP 2015/122.US6

Privatizējamā SIA JK Namu pārvalde, pamatojoties uz Latvijas Republikas Civillikumu un likumu "Dzīvokļa īpašuma likums", lūdz SERGEJU ZAGORSKI, dzim. 12.04.1977., deklarētā dzīvesvieta: Nameja iela 18-1, Jēkabpils, viena mēneša laikā no brīdinājuma publicēšanas dienas norēķināties par dzīvojamās mājas kopīpašuma pārvaldīšanu un apsaimniekošanu (dzīvokļa īpašums Nameja ielā 18-1, Jēkabpilī), kā arī saņemtajiem komunālajiem pakalpojumiem. Parāda nesamaksāšanas gadījumā būsim spiesti griezties tiesā ar prasības pieteikumu par parāda un tiesāšanās izdevumu piedziņu.


OP 2015/122.US7

Privatizējamā SIA JK Namu pārvalde, pamatojoties uz Latvijas Republikas Civillikumu un likumu "Dzīvokļa īpašuma likums", lūdz LUDMILU ANĢĒNU, dzim. 28.04.1958., deklarētā dzīvesvieta: Jaunā iela 37-32, Jēkabpils, viena mēneša laikā no brīdinājuma publicēšanas dienas norēķināties par dzīvojamās mājas kopīpašuma pārvaldīšanu un apsaimniekošanu (dzīvokļa īpašums Ķieģeļu ielā 1-44, Jēkabpilī), kā arī saņemtajiem komunālajiem pakalpojumiem. Parāda nesamaksāšanas gadījumā būsim spiesti griezties tiesā ar prasības pieteikumu par parāda un tiesāšanās izdevumu piedziņu.


OP 2015/122.US8

Privatizējamā SIA JK Namu pārvalde, pamatojoties uz Latvijas Republikas Civillikumu un likumu "Dzīvokļa īpašuma likums", lūdz LUDMILU JESINU, dzim. 12.05.1968., deklarētā dzīvesvieta: Dārzu iela 10-43, Jēkabpils, viena mēneša laikā no brīdinājuma publicēšanas dienas norēķināties par dzīvojamās mājas kopīpašuma pārvaldīšanu un apsaimniekošanu (dzīvokļa īpašums Dārzu ielā 10-43, Jēkabpilī), kā arī saņemtajiem komunālajiem pakalpojumiem. Parāda nesamaksāšanas gadījumā būsim spiesti griezties tiesā ar prasības pieteikumu par parāda un tiesāšanās izdevumu piedziņu.


OP 2015/122.US9

Privatizējamā SIA JK Namu pārvalde, pamatojoties uz Latvijas Republikas Civillikumu un likumu "Dzīvokļa īpašuma likums", lūdz ILZI KALNIŅU, dzim. 30.11.1978., deklarētā dzīvesvieta: Režģu iela 6, Jēkabpils, viena mēneša laikā no brīdinājuma publicēšanas dienas norēķināties par dzīvojamās mājas kopīpašuma pārvaldīšanu un apsaimniekošanu (dzīvokļa īpašums Slimnīcas ielā 12-16, Jēkabpilī), kā arī saņemtajiem komunālajiem pakalpojumiem. Parāda nesamaksāšanas gadījumā būsim spiesti griezties tiesā ar prasības pieteikumu par parāda un tiesāšanās izdevumu piedziņu.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)