Laidiens: 03.06.2015., Nr. 107

Amatu konkursu ziņas

Amatu konkursi

OP 2015/107.AKK1

Valsts probācijas dienests ir tieslietu ministra pārraudzībā esoša tiešās pārvaldes iestāde, kas īsteno valsts politiku kriminālsoda - piespiedu darbs - un audzinoša rakstura piespiedu līdzekļa - sabiedriskais darbs - izpildē, kā arī probācijas klientu uzraudzībā un sociālās uzvedības korekcijā.

Valsts probācijas dienests (reģistrācijas Nr.90001625082) izsludina konkursu uz šādu vakanto darbinieka amatu - Finanšu un plānošanas nodaļas finanšu ekonomists/-e (1 vakance uz nenoteiktu laiku)

Prasības pretendentiem:

- augstākā akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība ekonomikā, finansēs vai vadības zinātnē

- vismaz viena gada profesionālā pieredze finanšu plānošanas un izpildes kontroles jomā budžeta iestādē

- zināšanas grāmatvedības jautājumos, finanšu darbību reglamentējošo normatīvo aktu un profesionālo standartu lietošanā

- pieredze gada, ceturkšņa un mēneša pārskatu un atskaišu par budžeta izpildi sagatavošanā

- pieredze darbā ar budžeta plānošanas un izpildes kontroles sistēmām (vēlams - MicroStrategy)

- prasme lietot grāmatvedības un bilances datus, statistisko informāciju un analizēt darbības rezultātus

- prasme noformēt lietišķos dokumentus atbilstoši lietvedības un grāmatvedības prasībām

- prasme lietot informācijas iegūšanas, apstrādes un sistematizēšanas tehnoloģijas, labas iemaņas darbā ar datoru (Ms Office)

- teicamas latviešu valodas zināšanas, vēlamas labas angļu valodas zināšanas

- vēlama pieredze darbā ar ES un citu valstu finansētiem projektiem

Darba pienākumi:

- veikt detalizētu ekonomisko analīzi par izdevumiem un nodrošināt ekonomiski efektīvu finanšu plānošanu

- piedalīties nodaļas darba vadīšanā, sanāksmēs un darba grupās, sagatavot nepieciešamo informāciju finanšu plānošanas jautājumos

- pārraudzīt un koordinēt starptautisko finanšu instrumentu finansēto projektu finanšu plānošanu

Piedāvājam:

- stabilu atalgojumu un sociālās garantijas

- dinamisku darbu un ērtu darbavietu Rīgas centrā

- darbu saliedētā un profesionālā komandā

Motivēta pieteikuma vēstule, darba un dzīves gājuma apraksts (Curriculum Vitae) un augstāko izglītību apliecinoša dokumenta kopija jāiesniedz Valsts probācijas dienesta Personālvadības un lietvedības nodaļā ar norādi "Finanšu ekonomists - KONKURSS" 10 dienu laikā no paziņojuma publicēšanas dienas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis". E-pasts: personalvadiba@vpd.gov.lv. Adrese: Dzirnavu iela 91, Rīga, LV-1011. Informācija pa tālr. 67021178, 67021110 vai Valsts probācijas dienesta mājaslapā www.probacija.lv.


OP 2015/107.AKK2

Latvijas Republikas Valsts kontrole meklē erudītus, pārliecinātus, komunikablus, uz pārmaiņām un savu attīstību orientētus darbiniekus valsts revidenta/-es amatam

Ja jums ir augstākā izglītība ekonomikā, grāmatvedībā vai finanšu vadībā, vismaz 2 gadu veiksmīga darba pieredze finanšu vai revīziju veikšanas jomā, analītisku ziņojumu un pārskatu sagatavošanā un ļoti labas MS Office datorprogrammu lietotāja prasmes, tad sūtiet savu CV un pieteikuma vēstuli līdz 2015. gada 16. jūnijam ieskaitot uz e-pasta adresi personals@lrvk.gov.lv vai aizpildiet pieteikuma anketu Valsts kontroles mājaslapā http://www.lrvk.gov.lv/personals/darba-piedavajumi/.

Par priekšrocību uzskatīsim jūsu darba pieredzi valsts (pašvaldību) institūcijā, zināšanas starptautiskajos revīzijas standartos un to piemērošanā, kā arī darbības risku novērtēšanā un noteikšanā. Tālrunis informācijai 67017674, Aija Buiķe.

Mēs esam neatkarīga un moderna valsts institūcija, kas uzrauga nodokļu maksātāju naudas izmantošanas tiesiskumu un lietderību, un mums rūp Latvijas iedzīvotāju labklājība.

Mēs esam institūcija, kuru novērtē sabiedrība un kura novērtē savus darbiniekus.

Strādājot mūsu komandā, jums ir iespēja piedalīties valsts pārvaldes darbības procesa uzlabošanā, gūstot daudzveidīgu, ar dažādu nozaru darbību saistītu pieredzi.

Mēs jums piedāvājam:

- profesionālu darbinieku kolektīvu uz rezultātu orientētā institūcijā

- profesionālās izaugsmes iespējas, attīstot un pilnveidojot revidenta prasmes ar skaidri definētām atalgojuma izaugsmes iespējām

- starptautiskās sadarbības iespējas ar citu valstu augstākajām revīzijas iestādēm

- veselības apdrošināšanu un papildatvaļinājumu atbilstoši darba rezultātiem

- darbu modernās, labiekārtotās biroja telpās un labus darba apstākļus

Uz tikšanos intervijā!


OP 2015/107.AKK3

Valsts kase (reģ. Nr. 90000597275) ir Finanšu ministrijas pakļautībā esoša tiešās pārvaldes iestāde, kura īsteno valsts pārvaldes funkcijas budžeta finanšu vadības jomā, organizējot valsts budžeta izpildi un finanšu uzskaiti, valsts parāda un aktīvu vadību, kā arī, veicot Eiropas Savienības politiku instrumentu maksājumu un sertifikācijas iestādes funkcijas, izsludina konkursu uz vakanto ierēdņa amatu - Norēķinu departamenta Klīringa daļas vecākais/-ā eksperts/-e

Galvenie amata pienākumi:

- veikt ienākošo maksājumu informācijas apstrādi Valsts kases informācijas sistēmā

- veikt izejošo maksājumu informācijas apstrādi

- veikt operatīvu saņemto SWIFT ziņojumu izskatīšanu un to apstrādi, kā arī atbilstošu SWIFT ziņojumu nosūtīšanu bankām, izmantojot SWIFT tīklu

- veikt nepieciešamās darbības maksājumu nosūtīšanai izpildei maksājumu pakalpojumu sniedzējiem

- veikt saraksti ar Valsts kases klientiem un maksājumu pakalpojumu sniedzējiem par maksājumiem un to rekvizītiem

Prasības pretendentiem/-ēm:

- augstākā izglītība ekonomikā, finansēs vai datorzinībās

- datorprasmes pieredzējuša lietotāja līmenī (tajā skaitā SAP, SWIFT)

- zināšanas maksājumu informācijas apstrādes jomā

- labas angļu un krievu valodas zināšanas

- augsta precizitāte, analītiskā domāšana un orientācija uz rezultātu sasniegšanu

- spēja racionāli plānot un organizēt savu darbu

- klientorientēta pieeja darbam un labas komunikācijas spējas

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām

Piedāvājam:

- darbu dinamiskā organizācijā un profesionālā kolektīvā

- stabilu atalgojumu un sociālās garantijas

- profesionālās izaugsmes iespējas

Pretendentus/-es lūdzam sūtīt CV un pieteikuma vēstuli 20 dienu laikā no paziņojuma publicēšanas ar norādi "ND_KLD_Vards_Uzvards" uz e-pasta adresi personals@kase.gov.lv vai Personāla departamentam Smilšu ielā 1, Rīgā, LV-1919, fakss 67094377, papildu informācija: tālr. 67094277, www.kase.gov.lv.

Amatu konkursu rezultāti

OP 2015/107.AKR1

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Nodokļu parādu piedziņas pārvaldes Trešās piedziņas daļas Jēkabpils nodaļas galvenās nodokļu inspektores amatā uz noteiktu laiku no 25.05.2015. konkursa kārtībā ir iecelta KRISTĪNE NEGRUCA.


OP 2015/107.AKR2

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Muitas pārvaldes Latgales muitas kontroles punkta daļas vecākā muitas uzrauga amatā uz nenoteiktu laiku no 25.05.2015. konkursa kārtībā ir iecelts EDGARS JURAŠS.


OP 2015/107.AKR3

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Nodokļu pārvaldes Fizisko personu tiešo nodokļu metodikas daļas Otrās nodaļas galvenās nodokļu inspektores amatā uz nenoteiktu laiku no 25.05.2015. konkursa kārtībā ir iecelta ALĪNA MIRSKA.


OP 2015/107.AKR4

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Muitas pārvaldes Latgales muitas kontroles punkta daļas vecākā muitas uzrauga amatā uz nenoteiktu laiku no 25.05.2015. konkursa kārtībā ir iecelts JĀNIS MALNAČS.


OP 2015/107.AKR5

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Muitas pārvaldes Latgales muitas kontroles punkta daļas vecākās muitas uzraudzes amatā uz nenoteiktu laiku no 25.05.2015. konkursa kārtībā ir iecelta RITA SVIKŠA.


OP 2015/107.AKR6

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Muitas pārvaldes Latgales muitas kontroles punkta daļas vecākās muitas uzraudzes amatā uz nenoteiktu laiku no 25.05.2015. konkursa kārtībā ir iecelta VITA KOKINA.


OP 2015/107.AKR7

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Muitas pārvaldes Latgales muitas kontroles punkta daļas vecākā muitas uzrauga amatā uz nenoteiktu laiku no 25.05.2015. konkursa kārtībā ir iecelts ALEKSANDRS BOLDIREVS.


OP 2015/107.AKR8

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Nodokļu pārvaldes Lielo nodokļu maksātāju nodokļu un citu nodokļu datu ticamības novērtējuma daļas galvenās nodokļu inspektores amatā uz noteiktu laiku no 25.05.2015. konkursa kārtībā ir iecelta BIRUTA LIVDĀNE.


OP 2015/107.AKR9

Centrālā finanšu un līgumu aģentūra paziņo, ka konkursa kārtībā Centrālās finanšu un līgumu aģentūras Juridiskā nodrošinājuma un projektu atlases departamenta Juridiskā nodrošinājuma nodaļas juriskonsultes amatā uz nenoteiktu laiku no 2015.gada 1.jūnija iecelta LĪGA GRANTIŅA.


OP 2015/107.AKR10

Centrālā finanšu un līgumu aģentūra paziņo, ka konkursa kārtībā Centrālās finanšu un līgumu aģentūras Juridiskā nodrošinājuma un projektu atlases departamenta Projektu atlases nodaļas vecākās ekspertes amatā uz nenoteiktu laiku no 2015.gada 1.jūnija iecelta VIKTORIJA BOBOVIČA.


OP 2015/107.AKR11

Centrālā statistikas pārvalde paziņo, ka konkursa kārtībā Lauksaimniecības un vides statistikas departamenta Lauksaimniecības statistikas daļas vecākās referentes ierēdnes amatā 01.06.2015. iecelta INTA ANDERSONE.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)