Laidiens: 17.04.2014., Nr. 77

Amatu konkursu ziņas

Amatu konkursi

OP 2014/77.AKK1

Nodarbinātības valsts aģentūra izsludina konkursu uz nodarbinātības organizatora/-es amatu Ludzas filiālē (1 amata vieta uz nenoteiktu laiku)

Prasības pretendentiem:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

- augstākā izglītība (vēlams sociālajās zinātnēs)

- Latvijas Republikā spēkā esošo normatīvo aktu pārzināšana amata pienākumu pildīšanai nepieciešamās kompetences ietvaros

- zināšanas un pieredze finanšu vai projektu plānošanā

- saskarsmes, komunikācijas un organizēšanas prasmes, orientācija uz attīstību, pozitīvu darba rezultātu, izpratne par klientu orientētu darbību

- prasme liela apjoma informācijas izmantošanā, prasme vērtēt faktus, analizēt datus, paredzēt un novērtēt riskus, piedāvāt problēmu risinājumu

- vēlamas divu svešvalodu zināšanas sarunvalodas līmenī

- datorprasmes, datu bāžu izmantošanas prasmes, ofisa tehnikas lietošanas prasmes

Amata mērķis: iesaistīt NVA klientus aktīvajos nodarbinātības pasākumos, sadarboties ar pašvaldībām, uzņēmējiem un izglītības iestādēm par jaunu darbavietu veidošanu, darba tirgus tendencēm un jaunumiem izglītības jomā, pārzināt darba tirgus tendences, darbaspēka piedāvājumu un pieprasījumu, kā arī aktīvi piesaistīt jaunus darba devējus Aģentūras sniegto pakalpojumu izmantošanā.

Motivēta pieteikuma vēstule, CV un izglītību apliecinoša dokumenta kopija 20 dienu laikā, skaitot no sludinājuma publicēšanas dienas "Latvijas Vēstnesī", Pretendentam jāiesniedz Nodarbinātības valsts aģentūras Ludzas filiālē Stacijas ielā 44, Ludzā, LV-5701, jānosūta uz e-pastu: ludza@nva.gov.lv. Informācija pa tālruni 65781240, kā arī Nodarbinātības valsts aģentūras mājaslapā: www.nva.gov.lv.

Atlases konkurss notiks trijās kārtās. Pirmā kārta - Pretendentu izglītības atbilstības izvērtēšana pēc iesniegtajiem izglītības dokumentiem. Otrā kārta - tests, pēc kura rezultātiem tiks novērtētas Pretendenta zināšanas par normatīvo tiesību aktiem. Trešā kārta - intervija, kuras laikā tiks novērtētas Pretendenta zināšanas un kompetences atbilstoši amatam noteiktajām prasībām.

Lūdzam ievērot, ka sazināsimies un informēsim par konkursa rezultātiem tikai uz interviju uzaicinātos Pretendentus. Intervija notiks NVA Ludzas filiālē Stacijas ielā 44, Ludzā.


OP 2014/77.AKK2

VALSTS REĢIONĀLĀS ATTĪSTĪBAS AĢENTŪRA aicina darbā Valsts un pašvaldību informācijas sistēmu departamenta informācijas sistēmu funkcionālās darbības nodrošinājuma nodaļas sistēmu administratoru/-i (divas darbinieka amata vietas)

Galvenie pienākumi:

- veikt Valsts reģionālās attīstības aģentūras pārziņā esošu informācijas sistēmu administrēšanu (lietojumprogrammatūras uzstādīšanu, konfigurēšanu, darbības monitoringu, incidentu diagnosticēšanu un novēršanu, lietotāju pārvaldību)

- veikt informācijas sistēmu darbības analīzi, ierosināt un plānot sistēmu uzlabojumus, piedalīties informācijas sistēmu programmatūras ieviešanas un attīstības projektos

- sniegt tehnisko atbalstu informācijas sistēmu lietotājiem

Prasības:

- augstākā izglītība, kas papildināta ar amatam nepieciešamām speciālām zināšanām (var būt pēdējā kursa students)

- vēlme mācīties un pilnveidoties

- analītiska domāšana, spēja strādāt patstāvīgi un komandā

- latviešu un angļu valodas zināšanas

- Microsoft Windows serveru (2003, 2008), IIS darbības un administrēšanas pamatprincipu pārzināšana

- zināšanas par Microsoft SQL datu bāzes administrēšanas pamatprincipiem

- vēlamas zināšanas par Microsoft Biztalk

- vēlamas zināšanas sistēmu integrācijā, izmantojot WEB servisu tehnoloģiju

Piedāvājam:

- interesantu, daudzveidīgu un atbildīgu darbu valsts iestādē

- lieliskus darba kolēģus un iespēju pilnveidot savas profesionālās zināšanas

- labu un stabilu atalgojumu, sociālās garantijas atbilstoši valsts pārvaldē noteiktajam un veselības apdrošināšanu

Pieteikuma vēstuli, Curriculum Vitae, izglītību un kvalifikāciju apliecinošu dokumentu kopijas lūdzam sūtīt līdz 2014.gada 30.aprīlim Valsts reģionālās attīstības aģentūras Administratīvajam departamentam Elizabetes ielā 19, Rīgā, LV-1010, vai uz e-pastu: darbs@vraa.gov.lv. Tālrunis uzziņām 28628152.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)