Laidiens: 09.04.2014., Nr. 71

Amatu konkursu ziņas

Amatu konkursu rezultāti

OP 2014/71.AKR1

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu pārvaldes Finanšu policijas pārvaldes Otrās izmeklēšanas daļas izmeklētājas amatā uz noteiktu laiku no 07.04.2014. konkursa kārtībā ir iecelta KARINA SERDJUKA.


OP 2014/71.AKR2

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu pārvaldes Pirmās Rīgas pievienotās vērtības nodokļa datu ticamības novērtējuma daļas galvenās nodokļu inspektores amatā uz noteiktu laiku no 14.04.2014. konkursa kārtībā ir iecelta ANASTASIJA GORNOVA.


OP 2014/71.AKR3

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka konkurss uz Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu pārvaldes Datu ticamības novērtējuma metodikas un uzraudzības daļas galvenā nodokļu inspektora amatu ir noslēdzies bez rezultāta.


OP 2014/71.AKR4

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka konkurss uz Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu kontroles pārvaldes Juridisko personu analīzes daļas Pirmās analīzes nodaļas galvenā nodokļu inspektora amatu ir noslēdzies bez rezultāta.


OP 2014/71.AKR5

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka konkurss uz Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu kontroles pārvaldes Juridisko personu analīzes daļas Trešās analīzes nodaļas galvenā nodokļu inspektora amatu ir noslēdzies bez rezultāta.


OP 2014/71.AKR6

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka konkurss uz Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu kontroles pārvaldes Nodokļu atmaksu un pievienotās vērtības nodokļa pārbaužu daļas Nodokļu atmaksu pirmās pārbaužu nodaļas galvenā nodokļu inspektora amatu ir noslēdzies bez rezultāta.


OP 2014/71.AKR7

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka konkurss uz Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu kontroles pārvaldes Ražotņu un citu nozaru pārbaužu daļas Ražotņu otrās pārbaužu nodaļas galvenā nodokļu inspektora amatu ir noslēdzies bez rezultāta.


OP 2014/71.AKR8

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka konkurss uz Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu kontroles pārvaldes Pakalpojumu un tirdzniecības vietu pārbaužu daļas Pakalpojumu un tirdzniecības vietu otrās pārbaužu nodaļas galvenā nodokļu inspektora amatu ir noslēdzies bez rezultāta.


OP 2014/71.AKR9

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka konkurss uz Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu kontroles pārvaldes Lielo nodokļu maksātāju trešās audita daļas galvenā nodokļu inspektora amatu ir noslēdzies bez rezultāta.


OP 2014/71.AKR10

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka konkurss uz Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu kontroles pārvaldes Lielo nodokļu maksātāju otrās audita daļas galvenā nodokļu inspektora amatu ir noslēdzies bez rezultāta.


OP 2014/71.AKR11

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka konkurss uz Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu kontroles pārvaldes Lielo nodokļu maksātāju pirmās audita daļas galvenā nodokļu inspektora amatu ir noslēdzies bez rezultāta.


OP 2014/71.AKR12

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka konkurss uz Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu kontroles pārvaldes Juridisko personu piektās audita daļas galvenā nodokļu inspektora amatu ir noslēdzies bez rezultāta.


OP 2014/71.AKR13

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka konkurss uz Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu kontroles pārvaldes Juridisko personu ceturtās audita daļas galvenā nodokļu inspektora amatu ir noslēdzies bez rezultāta.


OP 2014/71.AKR14

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka konkurss uz Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu kontroles pārvaldes Juridisko personu septītās audita daļas galvenā nodokļu inspektora amatu ir noslēdzies bez rezultāta.


OP 2014/71.AKR15

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka konkurss uz Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu kontroles pārvaldes Juridisko personu otrās audita daļas galvenā nodokļu inspektora amatu ir noslēdzies bez rezultāta.


OP 2014/71.AKR16

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka konkurss uz Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu kontroles pārvaldes Starptautisko darījumu ceturtās kontroles daļas galvenā nodokļu inspektora amatu ir noslēdzies bez rezultāta.


OP 2014/71.AKR17

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka konkurss uz Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu kontroles pārvaldes Starptautisko darījumu pirmās kontroles daļas galvenā nodokļu inspektora amatu ir noslēdzies bez rezultāta.


OP 2014/71.AKR18

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka konkurss uz Valsts ieņēmumu dienesta Finanšu policijas pārvaldes Atbalsta daļas Tehniskās atbalsta nodaļas galvenā speciālista amatu ir noslēdzies bez rezultāta.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)