Laidiens: 28.03.2014., Nr. 63

Amatu konkursu ziņas

Amatu konkursi

OP 2014/63.AKK1

Latvijas Jūras akadēmija (IZM reģ. Nr.3343001281) izsludina atklātu konkursu uz akadēmiskā personāla vietām Inženierzinātņu nozares "Transports un satiksme" apakšnozarē "Ūdens transports un infrastruktūra":

- "Jūrniecības angļu valoda" - docents, viena (1) vieta

- "Jūrniecības angļu valoda" - lektors, viena (1) vieta

- "Kvalitāte un drošums jūras transportā" - docents, viena (1) vieta

- "Jūrniecības astronomija" - docents viena (1) vieta

Nepieciešama pedagoģiskā darba pieredze, ne mazāk kā viens (1) gads docētāja statusā augstākās izglītības iestādēs saistībā ar jūrniecību, atbilstoša attiecīgajam studiju kursam.

Pretendentam, kurš vēlas piedalīties konkursā, jāiesniedz:

- rektoram adresēts iesniegums, ar norādi - uz kādu amatu pretendējat

- dzīves un darba gājums (CV), ar izvērstu pretendenta pedagoģiskās, zinātniskās un organizatoriskās darbības aprakstu pēdējo sešu (6) gadu periodā

- augstāko izglītību apliecinošo dokumentu kopijas, uzrādot oriģinālus

- citi dokumenti, kas apliecina atbilstošu kvalifikāciju

Amata vietu pretendentiem jāpiesakās viena mēneša laikā no sludinājuma publicēšanas dienas. Dokumenti jāiesniedz Latvijas Jūras akadēmijas rektorātā Flotes ielā 5B, Rīgā, LV-1016.


OP 2014/63.AKK2

Ugunsdrošības un civilās aizsardzības koledža izsludina atklātu konkursu uz lektora amatu (pilna slodze), amata kods 2310 03, Ugunsdzēsības un glābšanas darbu katedrā

Uz lektora amatu var pretendēt persona ar doktora vai maģistra grādu vai persona ar augstāko izglītību bez zinātniskā grāda, ja tai ir attiecīgajam mācību kursam un mācību priekšmetam (Ugunsdzēsības ierindas mācība un fiziskā sagatavotība) atbilstoša vismaz piecu gadu praktiskā darba pieredze, un kura spēj vadīt teorētiskās un praktiskās nodarbības, veikt lietišķos pētījumus mācību kursa ietvaros.

Sīkāka informācija par iesniedzamajiem dokumentiem: http://ucak.vugd.gov.lv.

Dokumenti jāiesniedz Ugunsdrošības un civilās aizsardzības koledžas Personāla un lietvedības sektorā (Ķengaraga ielā 3/1, Rīgā, LV-1063). Informācija pa tālruni 67803510.


OP 2014/63.AKK3

Valsts tehniskās uzraudzības aģentūra izsludina konkursu uz amatu - IT administrators/-e

Prasības pretendentam:

- augstākā izglītība vai pēdējo kursu students/-e informācijas tehnoloģiju jomā

- darba pieredze informācijas sistēmu uzturēšanā

- Microsoft operētājsistēmu pārzināšana

- pieredze darbā ar MS Active Directory, MS IIS un MS SQL

- Linux sistēmu un MS SQL serveru administrēšanas pieredze tiks uzskatīta par priekšrocību

- labas latviešu valodas zināšanas

Galvenie pienākumi:

- administrēt un uzturēt iestādes informācijas sistēmas

- piedalīties informācijas sistēmu un to komponenšu testēšanā un ieviešanā

- informācijas sistēmu dokumentācijas izstrāde un uzturēšana

- Lietotāju atbalsta nodrošināšana

Pieteikties, sūtot CV un pieteikuma vēstuli uz e-pasta adresi kristine.kipsna@vtua.gov.lv, 10 darba dienu laikā pēc sludinājuma publicēšanas izdevumā "Latvijas Vēstnesis" vai iesniegt personīgi Valsts tehniskās uzraudzības aģentūrā Rīgā, Republikas laukumā 2, 614.kabinetā darba dienās no plkst. 9.30 līdz 16.00. Tālrunis uzziņām 67027486.

Valsts tehniskās uzraudzības aģentūra sazināsies ar tiem pretendentiem, kuri tiks izvirzīti nākamajai konkursa kārtai.


OP 2014/63.AKK4

Latvijas Universitātes aģentūra "Latvijas Universitātes Matemātikas un informātikas institūts" izsludina konkursu uz šādiem akadēmiskajiem amatiem:

- datorzinātnē - vadošais pētnieks (1 vieta), nepieciešams doktora grāds datorzinātnē un vismaz 10 gadu pētnieciskā darba pieredze attēlu apstrādē un grafveida diagrammu vizualizēšanas algoritmu izstrādāšanā, kā arī pieredze starpdisciplināru zinātnisku projektu vadīšanā

- datorzinātnē - pētnieks (1 vieta), nepieciešams vismaz maģistra grāds datorzinātnēs un vismaz 5 gadu pētnieciskā darba pieredze modeļu transformāciju valodu projektēšanā un implementēšanā, pieredze starpdisciplināru zinātnisku projektu izpildē, praktiska pieredze medicīnas informātikā - medicīnas ontoloģiju izstrādē un darbā ar specializētām datu krātuvēm

- valodniecībā - vadošais pētnieks (1 vieta), nepieciešams doktora grāds filoloģijā un vismaz 5 gadu pētnieciskā darba pieredze, praktiskā darba pieredze datorlingvistikā, runas korpusa izveidē un projektu vadībā

Amatam nepieciešamās prasmes un darba uzdevumi ir noteikti amata aprakstā, ar tiem var iepazīties LU aģentūras "LU Matemātikas un informātikas institūts" Personāla daļā (Rīgā, Raiņa bulvārī 29, 227.kabinetā) iepriekš piesakoties pa tālruni 20239779.

Dokumenti konkursam (iesniegums par piedalīšanos konkursā, zinātnisko kvalifikāciju apliecinoša dokumenta kopija, CV un pēdējo 6 gadu publikāciju saraksts) iesniedzami LU aģentūras "LU Matemātikas un informātikas institūts" Personāla daļā viena mēneša laikā no sludinājuma publicēšanas dienas.

Amatu konkursu rezultāti

OP 2014/63.AKR1

Valsts probācijas dienests paziņo, ka konkursa kārtībā Rīgas teritoriālās struktūrvienības Piespiedu un sabiedriskā darba daļas vecākās referentes amatā no 2014.gada 25.marta uz nenoteiktu laiku iecelta ILZE VANAGA.


OP 2014/63.AKR2

Valsts probācijas dienests paziņo, ka konkursa kārtībā Administratīvās vadības departamenta Nodrošinājuma nodaļas darba aizsardzības vecākās speciālistes amatā no 2014.gada 25.marta uz nenoteiktu laiku pieņemts JURIS KUSIŅŠ.


OP 2014/63.AKR3

Centrālā statistikas pārvalde paziņo, ka konkursa kārtībā Uzņēmumu statistikas departamenta Uzņēmumu un organizāciju reģistra daļas vecākās referentes ierēdnes amatā 24.03.2014. iecelta AIVA GRINŠPONE.


OP 2014/63.AKR4

Nodarbinātības valsts aģentūra informē, ka 2014.gada 18.martā Nodarbinātības valsts aģentūras Pakalpojumu departamenta Darba tirgus nodaļas vadītājas amatā ir iecelta KRISTĪNE PUDĀNE.


OP 2014/63.AKR5

Nodarbinātības valsts aģentūra informē, ka 2014.gada 18.martā Nodarbinātības valsts aģentūras Pakalpojumu departamenta Karjeras attīstības atbalsta nodaļas vecākās ekspertes amatā ir iecelta SABĪNA DZERKALE.


OP 2014/63.AKR6

Nodarbinātības valsts aģentūra informē, ka 2014.gada 18.martā Nodarbinātības valsts aģentūras Jelgavas filiālē nodarbinātības aģentes amatā ir iecelta EVIJA GRĀVERE.


OP 2014/63.AKR7

Nodarbinātības valsts aģentūra informē, ka 2014.gada 21.martā Nodarbinātības valsts aģentūras Jelgavas filiālē nodarbinātības organizatores amatā ir iecelta VERONIKA ŠILO.


OP 2014/63.AKR8

Nodarbinātības valsts aģentūra informē, ka 2014.gada 24.martā Nodarbinātības valsts aģentūras Rīgas reģionālās filiāles nodarbinātības organizatora amatā ir iecelts ANDREJS TKAČENKO.


OP 2014/63.AKR9

Nodarbinātības valsts aģentūra informē, ka 2014.gada 24.martā Nodarbinātības valsts aģentūras Rīgas reģionālās filiāles nodarbinātības organizatores amatā ir iecelta LĪGA PLORIŅA.


OP 2014/63.AKR10

Lauku atbalsta dienests paziņo, ka konkursa kārtībā Viduslatvijas reģionālās lauksaimniecības pārvaldes Lauksaimniecības un lauku attīstības daļas vecākās referentes ierēdnes amatā uz nenoteiktu laiku no 2014.gada 20.marta iecelta ANITA KONDRAŠOVA.


OP 2014/63.AKR11

Lauku atbalsta dienests paziņo, ka konkursa kārtībā Austrumlatgales reģionālās lauksaimniecības pārvaldes Eiropas Savienības Tiešo maksājumu daļas vecākās referentes ierēdnes amatā uz nenoteiktu laiku no 2014.gada 24.marta iecelta INETA LUCATNIECE.


OP 2014/63.AKR12

Lauku atbalsta dienests paziņo, ka konkursa kārtībā Austrumlatgales reģionālās lauksaimniecības pārvaldes Kontroles un uzraudzības daļas vecākā referenta ierēdņa amatā uz noteiktu laiku no 2014.gada 24.marta iecelts ANDRIS SKROMULIS.


OP 2014/63.AKR13

Valsts zemes dienests paziņo, ka konkursa kārtībā Valsts zemes dienesta Zemgales reģionālās nodaļas Juridiskās daļas vadītājas ierēdnes amatā uz nenoteiktu laiku no 2014.gada 26.marta iecelta AIRA JAILOJANE.


OP 2014/63.AKR14

Latvijas Republikas Iekšlietu ministrijas Pilsonības un migrācijas lietu pārvalde paziņo, ka konkursa kārtībā Rīgas 1. nodaļas vecākās klientu apkalpošanas speciālistes amatā 2014.gada 4.martā iecelta IVETA UPENIECE.


OP 2014/63.AKR15

Latvijas Republikas Iekšlietu ministrijas Pilsonības un migrācijas lietu pārvalde paziņo, ka konkursa kārtībā Uzturēšanās atļauju nodaļas vecākās referentes amatā 2014.gada 4.martā iecelta AIVA ZĀLĪTE.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)