Laidiens: 18.02.2014., Nr. 35

Amatu konkursu ziņas

Amatu konkursi

OP 2014/35.AKK1

Studiju un zinātnes administrācija izsludina konkursu uz Studiju kreditēšanas daļas vecākā/-ās referenta/-es amatu

Prasības pretendentiem: atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām, augstākā izglītība, vēlama juridisko vai ekonomisko zinātņu jomā, valsts valodas prasme augstākajā līmenī, vēlama pieredze darbā valsts pārvaldē, profesionālas iemaņas darbā ar datoru, zināšanas finanšu un kredītu jautājumos, ar amata pienākumu pildīšanu saistīto normatīvo aktu pārzināšana, pieredze darbā ar klientiem, analītiskā domāšana, precizitāte un spēja patstāvīgi plānot un organizēt savu darbu, komunikabilitāte.

Galvenie amata pienākumi: sniegt konsultācijas par kredīta no valsts budžeta līdzekļiem atmaksas un dzēšanas kārtību, sagatavot informāciju kredīta ņēmējiem par studiju kredīta saistību izpildes gaitu un citus dokumentus.

Mēs piedāvājam: interesantu un atbildīgu darbu, atsaucīgu kolektīvu, mēneša amatalgu EUR 600,00 apmērā (bruto).

Pieteikuma dokumenti (motivēta pieteikuma vēstule, CV un izglītību apliecinošu dokumentu kopijas) 20 dienu laikā no sludinājuma publicēšanas jāiesniedz vai jānosūta Studiju un zinātnes administrācijai, adrese: Merķeļa ielā 11-531, Rīgā, LV-1050, tālr. 67702490.


OP 2014/35.AKK2

Satiksmes ministrija izsludina konkursu uz vakanto ierēdņa amatu - Autosatiksmes departamenta Autotransporta nodaļas vecākais/-ā referents/-e (uz noteiktu laiku)

Prasības pretendentam:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām

- augstākā akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība (vēlams autotransporta, ekonomikas vai tiesību zinātnē)

- vēlama profesionālā darba pieredze autosatiksmes jomā

- vēlamas zināšanas par likumdošanu un normatīvajiem dokumentiem autosatiksmes nozarē

- vēlama darba pieredze valsts pārvaldē

- angļu valodas zināšanas

- spēja patstāvīgi organizēt ikdienas darbu un patstāvīgi risināt saņemtos uzdevumus.

Motivētu pieteikuma vēstuli, CV un izglītību apliecinošu dokumentu kopijas iesniegt Satiksmes ministrijas Administratīvā departamenta Cilvēkresursu un darbības nodrošināšanas nodaļā 20 dienu laikā no sludinājuma publicēšanas oficiālajā izdevumā ,,Latvijas Vēstnesis". Adrese: Rīga, Gogoļa iela 3, 378.kabinets; e-pasta adrese: satiksmes. ministrija@sam.gov.lv. Tālr. uzziņām 67028218.


OP 2014/35.AKK3

Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras Rīgas pilsētas Vidzemes nodaļa izsludina konkursu uz Pabalstu daļas inspektora/-es valsts civildienesta ierēdņa/-es amatu (1 vakance uz nenoteiktu laiku)

Galvenie pienākumi:

- konsultēt klientus sociālās likumdošanas jautājumos

- izvērtēt saņemtos dokumentus un izdot administratīvos aktus

- sagatavot izziņas un informatīvas vēstules

Prasības pretendentiem:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

- darba pieredze pēdējo 5 gadu laikā (priekšrocības tiem pretendentiem, kam ir darba pieredze valsts, pašvaldību un finanšu institūcijās)

- augstākā izglītība (vēlams tiesību zinību, ekonomikas un tām pielīdzināmās jomās, kuru programmās tiek apgūtas tiesību vai ekonomikas zināšanas)

- prasme pielietot normatīvos aktus, zināšanas par administratīvo procesu un valsts sociālo apdrošināšanu

- valsts valodas prasme augstākajā līmenī, vismaz vienas svešvalodas zināšanas

- prasme strādāt ar datoru (MS Office, Open Office, Internets)

- spēja strādāt patstāvīgi, uzņemties iniciatīvu un atbildību

labas komunikācijas spējas

Piedāvājam:

- mēnešalgu sākot no EUR 486,00 (bruto alga)

- atbildīgu darbu atsaucīgā un profesionālā kolektīvā

iespēju paplašināt zināšanas un gūt praktisku darba pieredzi valsts pārvaldē

Gaidām jūsu CV, pieteikuma vēstuli un izglītību apliecinošo dokumentu kopiju, kā arī konkursa pretendenta iesniegumu un aptaujas anketu (pieejami mājaslapā www.vsaa.lv sadaļā "Aktualitātes" -> "Darba piedāvājumi" -> Pieteikums konkursam) 20 dienu laikā no sludinājuma publicēšanas "Latvijas Vēstnesī". Sazināsimies ar tiem kandidātiem, kuri pēc CV un aptauju anketas atlases būs iekļuvuši 2.kārtā.

Dokumentus iesniegt VSAA Rīgas pilsētas Vidzemes nodaļā Brīvības gatvē 262, Rīgā, LV1006 (ar norādi "Konkursam uz Pabalstu daļas inspektora amatu"). Tālr. uzziņām 67185600, 29150915, fakss 67185646 vai e-pasts: Jelena.Zborovska@vsaa.lv.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)