Laidiens: 29.12.2014., Nr. 256

Amatu konkursu ziņas

Amatu konkursi

OP 2014/256.AKK1

Rēzeknes Augstskola izsludina konkursu uz asociētā profesora amatu vēsturē (apakšnozarē - vispārējā vēsture) - 1 vieta

Pretendentiem izvirzītās prasības, iesniedzamo dokumentu saraksts un iesniegšanas termiņš atrodami Rēzeknes Augstskolas mājaslapā www.ru.lv sadaļā "Vakances".


OP 2014/256.AKK2

VESELĪBAS MINISTRIJA izsludina atklātu konkursu uz vakanto ierēdņa amatu - Farmācijas departamenta vecākais/-a referents/-e (uz noteiktu laiku)

Prasības pretendentiem/-ēm:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

- akadēmiskā vai otrā līmeņa augstākā profesionālā izglītība (farmācijā, medicīnā vai tiesību zinātnēs)

- angļu valodas zināšanas vidējā vai augstākā līmenī (vēlamas krievu, franču vai vācu valodas zināšanas)

- zināšanas Eiropas Savienības pamatnostādnēs; tiesību aktu farmācijas un medicīnas ierīču jomā pārzināšana

- labas iemaņas darbā ar datoru (Word, Excel, PowerPoint)

Galvenie pienākumi:

- piedalīties un veikt riska analīzi par Eiropas Kopienas tiesību aktu un to projektu īstenošanu farmācijas un medicīnas ierīču jomā

- izstrādāt tiesību aktu projektus departamenta kompetences ietvaros

- sagatavot atzinumus par citu institūciju sagatavotajiem tiesību aktu projektiem un citu informāciju departamenta kompetences jautājumos

- atbilstoši deleģējumam piedalīties un pārstāvēt ministriju Eiropas Savienības institūciju darba grupās, Eiropas Komisijas komitejās un darba grupās, kurās izskata farmācijas un medicīnas ierīču jautājumus

Mēs piedāvājam:

- iespēju iegūt neatsveramu profesionālo pieredzi valsts pārvaldē

- atalgojumu un sociālās garantijas atbilstoši valsts pārvaldē noteiktajam

- draudzīgus, atsaucīgus un profesionālus kolēģus

Dokumenti konkursam (motivēts pieteikums, CV, izglītību apliecinošu dokumentu kopijas) jāiesniedz Veselības ministrijā Brīvības ielā 72, Rīgā, LV-1011, vai jānosūta uz e-pastu vm@vm.gov.lv 10 dienu laikā no sludinājuma publicēšanas dienas. Uzziņas pa tālruni 67876017.


OP 2014/256.AKK3

Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmija (RPIVA) izsludina vēlēšanas uz REKTORA amata vietu

Galvenā prasība:

- atbilstība Augstskolu likuma 17.pantam

Rektora amata pretendentu var izvirzīt:

- RPIVA fakultāte ar Domes lēmumu

- RPIVA Studentu parlaments

- ne mazāk kā 30 personāla pārstāvji, no kuriem vismaz puse ir RPIVA ievēlētā akadēmiskā personāla pārstāvji, apliecinot izvirzīšanu ar saviem parakstiem.

Rektora amatam var pieteikties pats pretendents, ja to rakstiski atbalsta ne mazāk kā 30 RPIVA ievēlētā akadēmiskā personāla pārstāvji.

Rektora amata pretendentiem RPIVA Personāla nodaļā līdz 2015.gada 6.februārim jāiesniedz:

- RPIVA Satversmes sapulcei adresēts iesniegums par piedalīšanos rektora vēlēšanās

- dokumentu noraksti, kas apliecina akadēmiskos un zinātniskos grādus

- rakstiski noformēta RPIVA darbības programma (ne vairāk kā divas datorraksta A4 formāta lapas)

- dzīves un darba gājums (CV)

- publicēto darbu saraksts

- citi dokumenti, lai pilnīgāk raksturotu kvalifikāciju

Adrese: Imantas 7.līnija 1, Rīga, LV-1083; tālr. 67808013; fakss 67808034; e-pasts: personals@rpiva.lv.

Amatu konkursu rezultāti

OP 2014/256.AKR1

Pārtikas un veterinārais dienests paziņo, ka Ziemeļpierīgas pārvaldes inspektores veterinārās uzraudzības jomā amatā uz noteiktu laiku no 2014.gada 11.decembra iecelta DARJA TULAIDANE.


OP 2014/256.AKR2

Pārtikas un veterinārais dienests paziņo, ka Ziemeļvidzemes pārvaldes inspektores pārtikas uzraudzības jomā amatā uz noteiktu laiku no 2014.gada 8.decembra iecelta KARĪNA MELDERE.


OP 2014/256.AKR3

Pārtikas un veterinārais dienests paziņo, ka 2014.gada 7.oktobrī oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" izsludinātais konkurss uz vakanto Ziemeļkurzemes pārvaldes inspektora pārtikas uzraudzības jomā amatu (uz noteiktu laiku) noslēdzies bez rezultāta.


OP 2014/256.AKR4

Pārtikas un veterinārais dienests paziņo, ka Dienvidzemgales pārvaldes inspektora veterinārās uzraudzības jomā amatā uz noteiktu laiku no 2014.gada 1.decembra iecelts AIVARS ALKSNIS.


OP 2014/256.AKR5

Pārtikas un veterinārais dienests paziņo, ka kontroles punkta "Silene" inspektora fitosanitārās uzraudzības jomā amatā uz noteiktu laiku no 2014.gada 8.decembra iecelts KRISTIĀNS LEJIŅŠ.


OP 2014/256.AKR6

Pārtikas un veterinārais dienests paziņo, ka kontroles punkta "Silene" inspektores fitosanitārās uzraudzības jomā amatā uz noteiktu laiku no 2014.gada 11.decembra iecelta GINTA BIRSKA.


OP 2014/256.AKR7

Pārtikas un veterinārais dienests paziņo, ka 2014.gada 7.oktobrī oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" izsludinātais konkurss uz vakantajiem Ziemeļlatgales pārvaldes inspektora veterinārās uzraudzības jomā amatiem (uz noteiktu laiku) noslēdzies bez rezultāta.


OP 2014/256.AKR8

Pārtikas un veterinārais dienests paziņo, ka 2014.gada 7.oktobrī oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" izsludinātais konkurss uz vakanto Rietumpierīgas pārvaldes inspektora veterinārās uzraudzības jomā amatu (uz noteiktu laiku) noslēdzies bez rezultāta.


OP 2014/256.AKR9

Pārtikas un veterinārais dienests paziņo, ka 2014.gada 7.oktobrī oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" izsludinātais konkurss uz vakanto Austrumzemgales pārvaldes inspektora veterinārās uzraudzības jomā amatu (uz noteiktu laiku) noslēdzies bez rezultāta.


OP 2014/256.AKR10

Pārtikas un veterinārais dienests paziņo, ka 2014.gada 10.oktobrī oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" izsludinātais konkurss uz vakanto kontroles punkta "Terehova" inspektora veterinārās uzraudzības jomā amatu (uz noteiktu laiku) noslēdzies bez rezultāta.


OP 2014/256.AKR11

Pārtikas un veterinārais dienests paziņo, ka 2014.gada 10.oktobrī oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" izsludinātais konkurss uz vakanto kontroles punkta "Pāternieki" inspektora veterinārās uzraudzības jomā amatu (uz noteiktu laiku) noslēdzies bez rezultāta.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)