Laidiens: 22.12.2014., Nr. 254

Dažādi sludinājumi

OP 2014/254.DA1

Paziņojums par promocijas darba aizstāvēšanu

2015.gada 8.janvārī plkst. 15.30 Rīgā, Āzenes ielā 16/20, 215.telpā, notiks Rīgas Tehniskās universitātes promocijas padomes P-08 Elektronikas un telekomunikāciju nozares sēde, kurā NIKOLAJS PONOMARENKO aizstāvēs promocijas darbu "Ferītu materiālu un komponentu magnētisko zudumu frekvenču un mikrostruktūras atkarību pētījumi" inženierzinātņu doktora zinātniskā grāda iegūšanai.

Oficiālie recenzenti: prof. Dr. habil. phys., Andris Ozols, RTU, Tehniskās fizikas institūts, Promociju padome P-08; asoc. prof., Dr. habil. phys., Juris Roberts Kalniņš, Ventspils augstskola, Matemātikas un dabas zinātņu katedra; vad. pētniece., Dr. phys., Vera Skvorcova, LU Cietvielu fizikas institūts.

Ar promocijas darbu var iepazīties RTU Zinātniskajā bibliotēkā un RTU mājaslapā www.rtu.lv.


OP 2014/254.DA2

Paziņojums

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija (turpmāk - Regulators) paziņo, ka saskaņā ar Regulatora 2011.gada 24.augusta lēmumu Nr.1/20 "Noteikumi par konsultāciju kārtību ar tirgus dalībniekiem" tā mājaslapā internetā www.sprk.gov.lv ir ievietoti Konsultāciju dokumenti:

1. Konsultāciju dokuments par noteikumiem par elektronisko sakaru komersantu reģistrēšanu un elektronisko sakaru tīklu un pakalpojumu sarakstu.

2. Konsultāciju dokuments par vispārējās atļaujas noteikumiem elektronisko sakaru nozarē.

3. Konsultāciju dokuments par vispārējās atļaujas noteikumu pārkāpumu novēršanas noteikumiem elektronisko sakaru nozarē.

Priekšlikumus un komentārus par iepriekšminētajiem konsultāciju dokumentiem lūdzam Regulatoram iesniegt rakstveidā Rīgā, Ūnijas ielā 45, LV-1039, un nosūtīt uz elektroniskā pasta adresi sprk@sprk.gov.lv 30 dienu laikā no paziņojuma publikācijas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis". Ierobežotas pieejamības informācijas gadījumā lūdzam to norādīt un pievienot šo informāciju atsevišķā pielikumā.


OP 2014/254.DA3

Paziņojums

Saskaņā ar tieslietu ministra 2014.gada 18.decembra rīkojumu Rīgas apgabaltiesas iecirkņa Nr.48 zvērināta tiesu izpildītāja AELITA LASMANE atbrīvota no amata. Ņemot vērā minēto, zvērinātas tiesu izpildītājas amata apliecība (ar tajā iestiprināto amata zīmi) tiek atzīta par nederīgu.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)