Laidiens: 02.12.2014., Nr. 239

Amatu konkursu ziņas

Amatu konkursi

OP 2014/239.AKK1

Bauskas novada pašvaldība izsludina konkursu uz vakanto amatu - Pašvaldības kapitālsabiedrības SIA "Bauskas ūdenssaimniecība" valdes loceklis

Prasības pretendentam:

- augstākā izglītība inženierzinātnēs

- vēlama papildu izglītība uzņēmējdarbības vadībā

- vismaz trīs gadu pieredze vadošā amatā ūdenssaimniecības nozares vai komunālo pakalpojumu uzņēmumā

- zināšanas un praktiskā darba pieredze projektu attīstībā un uzraudzībā

- pieredze iestādes vai struktūrvienības finanšu līdzekļu plānošanā un izlietošanā

- labas datora lietošanas prasmes (MS Office programmas)

- augsta atbildība, labas saskarsmes iemaņas, prasme strādāt komandā, emocionāla stabilitāte

- analītiska un sistēmiska domāšana, pozitīva attieksme pret inovācijām, mērķtiecība, precizitāte, disciplinētība

- spēja patstāvīgi organizēt darbu, pieņemt lēmumus un uzņemties atbildību par to izpildi

- prasme patstāvīgi vadīt kolektīvu, piemērojot racionālas darba organizācijas principus

- valsts valodas prasme augstākajā līmenī, svešvalodu prasmes

- vismaz B kategorijas autovadītāja apliecība

Motivācijas vēstuli, CV, izglītību apliecinošu dokumentu kopijas, valsts valodas zināšanu apliecinoša dokumenta kopija (ja izglītība nav iegūta valsts valodā) un redzējumu par pašvaldības SIA "Bauskas ūdenssaimniecība" darbības organizēšanu un attīstības prioritātēm tuvākajos 2 (divos) gados, turpmāko attīstības virzību, problēmām un risinājumiem pretendenti var iesniegt līdz 2014.gada 29.decembrim plkst. 12.00 Bauskas novada domē Klientu apkalpošanas centrā Uzvaras ielā 1, Bauskā, vai nosūtīt pa pastu, norādot adresātu: Bauskas novada pašvaldība, Uzvaras iela 1, Bauska, Bauskas novads, LV-3901, tālrunis uzziņām 63922238.

Ar pašvaldības kapitālsabiedrības SIA "Bauskas ūdenssaimniecība" valdes locekļa amata konkursa nolikumu pretendenti var iepazīties pašvaldības mājaslapā: www.bauska.lv.


OP 2014/239.AKK2

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs izsludina konkursu uz vakanto Izmeklēšanas nodaļas izmeklētāja/-as amata vietu

Prasības pretendentiem:

- augstākā izglītība

- pieredze pirmstiesas izmeklēšanā

- spēja strādāt patstāvīgi, pieņemt lēmumus, spēja strādāt ar augstu darba intensitāti un augstu atbildību

- prasme izskaidrot un pārliecināt par savu viedokli, regulāra zināšanu papildināšana nozarei atbilstošā jomā

- laba rakstu valoda, prasme skaidri, argumentēti un pārliecinoši izteikties rakstītos tekstos, prasme strādāt ar datoru

- vienas svešvalodas zināšanas

- darba pieredze ar ekonomiska rakstura noziedzīgu nodarījumu novēršanu un/vai apkarošanu tiks uzskatīta par priekšrocību

- atbilstība Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja likuma 5.panta trešās daļas prasībām un likumā "Par valsts noslēpumu" noteiktajiem kritērijiem speciālās atļaujas pieejai valsts noslēpumam saņemšanai (9.panta otrā daļa)

Amata pienākumi:

- izskatīt iesniegumus, sūdzības un materiālus, veicot resoriskās pārbaudes

- veikt pirmstiesas izmeklēšanu

- atbilstoši nodaļas kompetencei piedalīties normatīvo aktu izstrādē, kā arī atzinumu sagatavošanā par normatīvo aktu projektiem

Pretendentiem jāiesniedz:

- motivācijas vēstule ar īsu redzējumu par Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja izmeklētāja darba specifiku

- CV ar pašreizējā darbavietā veicamo pienākumu īss apraksts

- izglītības dokumenta kopija

Minētos dokumentus līdz 2014.gada 18.decembrim iesniegt Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojā Brīvības ielā 104, k-2, Rīgā, LV-1001, vai nosūtīt uz e-pastu: knab@knab.gov.lv (ar norādi "Konkursam"). Tālrunis uzziņām 67356137.


OP 2014/239.AKK3

Piedāvājam darbu valsts pārvaldes iestādē, kas atbild par valstī nozīmīgāko sociālo, ekonomisko un demogrāfisko rādītāju aprēķināšanu. Ja esat gatavs/-a jauniem izaicinājumiem un vēlaties augt profesionāli, aicinām pievienoties Centrālās statistikas pārvaldes kolektīvam!

Piedāvātais amats - Makroekonomiskās statistikas departamenta Valsts finanšu daļas vecākais/-ā referents/-e

Pamatpienākumi:

- statistisko veidlapu par uzņēmumu finanšu aktīviem un finanšu pasīviem informācijas analīze, skaidrojumu sagatavošana uzņēmumiem par veidlapas aizpildīšanu, kā arī uzņēmumu konsultēšana par tās aizpildīšanu

- nefinanšu sabiedrību, mājsaimniecību un mājsaimniecību apkalpojošo bezpeļņas organizāciju sektoru finanšu kontu aprēķinu veikšana

Prasības pretendentam:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

- akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība ekonomikā, finansēs vai grāmatvedībā

- darba pieredze finanšu vai grāmatvedības jomā

- labas angļu valodas zināšanas

- labas analītiskās prasmes

- labas datorprasmes (MS Office aplikācijas: Excel, Access, Word)

- labas sadarbības un komunikācijas prasmes

Pretendenta motivētu iesniegumu, aptaujas lapas un apliecinājuma veidlapu par atbilstību Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām var saņemt Latvijas Republikas Centrālās statistikas pārvaldes Personāla daļā Rīgā, Lāčplēša ielā 1, kā arī CSP mājaslapā www.csb.gov.lv sadaļā "Darba piedāvājumi".

Aizpildītās veidlapas kopā ar augstāko izglītību apliecinoša dokumenta kopiju iesniegt CSP Personāla daļā vai atsūtīt pa pastu (LV-1301), uz e-pastu personals@csb.gov.lv, faksu 67830137 20 dienu laikā no paziņojuma publicēšanas izdevumā "Latvijas Vēstnesis". Konsultācijas pa tālruni 67366851.

Amatu konkursu rezultāti

OP 2014/239.AKR1

Kultūras ministrija paziņo, ka konkurss uz Latvijas Nacionālā kultūras centra direktora ierēdņa amata vietu ir beidzies bez rezultāta.


OP 2014/239.AKR2

Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras Rīgas pilsētas Zemgales reģionālās nodaļas Ziemeļu Pensiju un pabalstu daļas inspektores valsts civildienesta ierēdnes amatā konkursa kārtībā 2014.gada 1.decembrī iecelta LĪGA MARTINSONE.


OP 2014/239.AKR3

Latvijas Republikas Iekšlietu ministrijas Pilsonības un migrācijas lietu pārvalde paziņo, ka konkursa kārtībā Iedzīvotāju reģistra departamenta Informācijas sistēmu attīstības nodaļas sistēmanalītiķa amatā no 2014.gada 24.novembra uz nenoteiktu laiku apstiprināts GUNTIS DMITRIJEVS-KAĻIŅINS.


OP 2014/239.AKR4

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Nodokļu pārvaldes Rīgas klientu apkalpošanas un reģistrācijas daļas Pirmās klientu apkalpošanas nodaļas galvenā nodokļu inspektora amatā uz noteiktu laiku no 24.11.2014. konkursa kārtībā ir iecelts GUNTARS GOĢIS.


OP 2014/239.AKR5

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Nodokļu pārvaldes Rīgas fizisko personu deklarāciju uzskaites daļas Pirmās uzskaites nodaļas galvenās nodokļu inspektores amatā uz noteiktu laiku no 24.11.2014. konkursa kārtībā ir iecelta GUNA STANDZENIECE.


OP 2014/239.AKR6

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Nodokļu kontroles pārvaldes Ražotņu un citu nozaru pārbaužu daļas Citu nozaru pārbaužu nodaļas galvenās nodokļu inspektores amatā uz noteiktu laiku no 24.11.2014. konkursa kārtībā ir iecelta JŪLIJA PELŠE.


OP 2014/239.AKR7

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Nodokļu kontroles pārvaldes Pakalpojumu un tirdzniecības vietu pārbaužu daļas Pakalpojumu un tirdzniecības vietu pirmās pārbaužu nodaļas galvenās nodokļu inspektores amatā uz nenoteiktu laiku no 24.11.2014. konkursa kārtībā ir iecelta JŪLIJA LAVROVA.


OP 2014/239.AKR8

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Nodokļu kontroles pārvaldes Lielo nodokļu maksātāju pirmā audita daļas galvenā nodokļu inspektora amatā uz nenoteiktu laiku no 24.11.2014. konkursa kārtībā ir iecelts RŪDOLFS SNIĶERSPROĢIS.


OP 2014/239.AKR9

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Nodokļu pārvaldes Rīgas klientu apkalpošanas un reģistrācijas daļas Otrās klientu apkalpošanas nodaļas galvenās nodokļu inspektores amatā uz nenoteiktu laiku no 24.11.2014. konkursa kārtībā ir iecelta LELDE TIMOFEJEVA.


OP 2014/239.AKR10

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Nodokļu pārvaldes Rīgas klientu apkalpošanas un reģistrācijas daļas Pirmās klientu apkalpošanas nodaļas vecākās nodokļu inspektores amatā uz nenoteiktu laiku no 24.11.2014. konkursa kārtībā ir iecelta DIGNA TARVIDA.


OP 2014/239.AKR11

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Nodokļu pārvaldes Rīgas maksājumu uzskaites daļas Pirmās maksājumu izpildes nodaļas vecākās nodokļu inspektores amatā uz nenoteiktu laiku no 21.11.2014. konkursa kārtībā ir iecelta ILONA GAĻANTE.


OP 2014/239.AKR12

Kultūras ministrija paziņo, ka Latvijas Nacionālā kultūras centra direktores ierēdnes amatā no 2014.gada 1.decembra pārcelta Latvijas Nacionālā kultūras centra direktora vietniece SIGNE PUJĀTE.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)