Laidiens: 20.11.2014., Nr. 230

Amatu konkursu ziņas

Amatu konkursi

OP 2014/230.AKK1

ZEMKOPĪBAS MINISTRIJA atkārtoti izsludina atklātu konkursu uz vakanto ierēdņa amatu uz ierēdņa prombūtnes laiku - Tirgus un tiešā atbalsta departamenta Pārtikas nozares nodaļā vecākais/-ā referents/-e

Prasības pretendentam:

- akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība (vēlams ekonomikā)

- vismaz viena gada profesionālā pieredze ekonomikas vai tirgvedības jomā

- zināšanas par spēkā esošajiem Eiropas Savienības un Latvijas normatīvajiem aktiem lauksaimniecības jomā

- labas angļu valodas zināšanas rakstos un mutvārdos

- vēlamas zināšanas normatīvo aktu izstrādē

- prasme darbā ar datorprogrammām (MS Word, MS Excel, MS Office Outlook un Internet Explorer).

Mēs piedāvājam:

- atbildīgu un interesantu darbu

- stabilu atalgojumu un sociālās garantijas

- darbu saliedētā kolektīvā un profesionālu kolēģu atbalstu

Pretendentiem jāatbilst Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām.

Pieteikums un ziņas par sevi - CV un izglītību apliecinošu dokumentu kopijas - jāiesniedz Zemkopības ministrijas Personāla nodaļā vai jānosūta elektroniski uz e-pastu Inga.Probaka@zm.gov.lv vai pa pastu. Adrese: Republikas laukums 2, Rīga (4. stāvs, 411. kabinets). Tālrunis uzziņām 67027319. Konkursa termiņš - 10 kalendārās dienas no paziņojuma publicēšanas "Latvijas Vēstnesī".


OP 2014/230.AKK2

Ja esi gatavs jauniem izaicinājumiem, tev ir augstākā juridiskā izglītība, ļoti labas komunikācijas prasmes un tu vēlies veidot karjeru valsts pārvaldē - nāc strādāt uz Patērētāju tiesību aizsardzības centru!

Patērētāju tiesību aizsardzības centrs (reģ. Nr. 90000068854) aizsargā patērētāju tiesības dažādās jomās, gan veicot pārbaudes, gan izskatot patērētāju iesniegumus un sūdzības, gan konsultējot fiziskas un juridiskas personas. Lai īstenotu šīs funkcijas, Patērētāju tiesību aizsardzības centrs izsludina konkursu uz Patērētāju konsultāciju un sūdzību departamenta juriskonsulta/-es (ierēdņa) amatu (viena vakance uz ierēdņa prombūtnes laiku) centrālajā iestādē Rīgā

Prasības kandidātiem:

- akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā juridiskā izglītība

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām

- labas angļu valodas un vēlamas krievu valodas zināšanas

- ļoti labas komunikācijas prasmes (mutiski un rakstiski)

- vēlama praktiskā darba pieredze valsts pārvaldes iestādē

- praktiskā darba pieredze tirdzniecības vai pakalpojumu jomā vai patērētāju tiesību aizsardzības jautājumu risināšanā tiks uzskatīta par priekšrocību

Juriskonsulta amata pamatpienākumi:

- patērētāju iesniegumu un sūdzību izskatīšana

- fizisku un juridisku personu konsultēšana un izglītošana

- administratīvo aktu (lēmumu) projektu sagatavošana

- atzinumu sniegšanu patērētāju tiesību aizsardzības jomā

PTAC piedāvā:

- interesantu un atbildīgu darbu aizraujošā, sabiedrībai ļoti svarīgā jomā

- iespēju paplašināt savas zināšanas un profesionālās iemaņas

- mēnešalgu 9. algu grupai noteiktajās robežās un valsts pārvaldē noteiktās sociālās garantijas

Pieteikumu konkursam, vispusīgu CV, augstāko izglītību apliecinoša dokumenta kopiju un apliecinājumu par atbilstību Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām 20 dienu laikā no paziņojuma publicēšanas sūtīt uz e-pastu ptac@ptac.gov.lv, pa faksu 67388634, pa pastu vai iesniegt personīgi Patērētāju tiesību aizsardzības centrā Rīgā, Brīvības ielā 55, LV-1010 (II ieeja, ielokā no Vecās Ģertrūdes baznīcas puses). Uzziņas pa tālruni 67388633.

Amatu konkursu rezultāti

OP 2014/230.AKR1

Valsts kase informē, ka konkursa kārtībā Grāmatvedības departamenta direktora vietnieces ierēdnes amatā no 2014.gada 19.novembra uz nenoteiktu laiku iecelta INITA NAUMANE.


OP 2014/230.AKR2

Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūra paziņo, ka 08.10.2014. oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", Nr.199 (5259), izsludinātā Rīgas pilsētas Latgales nodaļas Klientu apkalpošanas daļas inspektora valsts civildienesta ierēdņa amata (2 vakances) konkursa rezultātā 2014.gada 14.novembrī amatā iecelta DIĀNA REZINA, konkurss uz otru vakanci noslēdzies bez rezultāta.


OP 2014/230.AKR3

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Nodokļu kontroles pārvaldes Lielo nodokļu maksātāju otrā audita daļas galvenās nodokļu inspektores amatā uz nenoteiktu laiku no 10.11.2014. konkursa kārtībā ir iecelta INGA PUTĀNE.


OP 2014/230.AKR4

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Juridiskās un pirmstiesas strīdu izskatīšanas pārvaldes Tiesvedības daļas Trešās nodaļas galvenās juristes amatā uz nenoteiktu laiku no 10.11.2014. konkursa kārtībā ir iecelta OLGA MOŽEIKO.


OP 2014/230.AKR5

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Juridiskās un pirmstiesas strīdu izskatīšanas pārvaldes Administratīvo strīdu daļas galvenās juristes amatā uz nenoteiktu laiku no 10.11.2014. konkursa kārtībā ir iecelta EGITA POLE.


OP 2014/230.AKR6

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Nodokļu pārvaldes Lielo nodokļu maksātāju apkalpošanas centra Nodokļu samaksas termiņa pagarinājumu piemērošanas nodaļas galvenās nodokļu inspektores amatā uz noteiktu laiku no 10.11.2014. konkursa kārtībā ir iecelta VITA BĀGANTE.


OP 2014/230.AKR7

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Muitas pārvaldes Muitas kontroles organizēšanas daļas Fiziskās kontroles organizēšanas nodaļas vecākās muitas ekspertes amatā uz nenoteiktu laiku no 10.11.2014. konkursa kārtībā ir iecelta KRISTA VALTERE.


OP 2014/230.AKR8

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Personālvadības pārvaldes Personāla administrēšanas daļas personāla speciālistes amatā uz noteiktu laiku no 10.11.2014. konkursa kārtībā ir iecelta ODETA INDUSE.


OP 2014/230.AKR9

Satiksmes ministrija informē, ka konkursa kārtībā Satiksmes ministrijas Autosatiksmes departamenta Autoceļu nodaļas vecākās referentes amatā uz nenoteiktu laiku 2014.gada 10.novembrī iecelta ILZE OSTAŠA.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)