Laidiens: 31.10.2014., Nr. 216

Amatu konkursu ziņas

Amatu konkursi

OP 2014/216.AKK1

Latvijas Universitātes aģentūra "Latvijas Universitātes Matemātikas un informātikas institūts" izsludina konkursu uz šādu akadēmisko amatu:

- matemātikā - vadošais pētnieks (1 vieta), nepieciešams doktora zinātniskais grāds matemātikā, zinātniskā un akadēmiskā darba stāžs kopumā vismaz 5 gadi, vismaz 5 gadu pētnieciskā darba pieredze parasto diferenciālvienādojumu robežproblēmu jomā.

Amatam nepieciešamās prasmes un darba uzdevumi ir noteikti amata aprakstā, ar tiem var iepazīties LU aģentūras "LU Matemātikas un informātikas institūts" Personāla daļā (Rīgā, Raiņa bulvārī 29, 227.kabinetā), iepriekš piesakoties pa tālruni 20218408.

Dokumenti konkursam (iesniegums par piedalīšanos konkursā, zinātnisko kvalifikāciju apliecinoša dokumenta kopija, CV un pēdējo 6 gadu publikāciju saraksts) iesniedzami LU aģentūras "LU Matemātikas un informātikas institūts" Personāla daļā viena mēneša laikā no sludinājuma publicēšanas dienas.


OP 2014/216.AKK2

Lauku atbalsta dienests paziņo, ka atsauc 2014. gada 24. septembrī Latvijas Republikas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" publicēto darba piedāvājumu uz vakanto Dienvidkurzemes reģionālās lauksaimniecības pārvaldes Valsts atbalsta, zivsaimniecības un LEADER pasākumu daļas vecākā/-ās referenta/-es (ierēdņa) amatu uz nenoteiktu laiku.


OP 2014/216.AKK3

Piedāvājam darbu valsts pārvaldes iestādē, kas atbild par valstī nozīmīgāko sociālo, ekonomisko un demogrāfisko rādītāju aprēķināšanu. Ja esat gatavs/-a jauniem izaicinājumiem un vēlaties augt profesionāli, aicinām pievienoties Centrālās statistikas pārvaldes kolektīvam!

Piedāvātais amats - Makroekonomiskās statistikas departamenta Gada nacionālo kontu daļas vecākais/-ā referents/-e (uz noteiktu laiku)

Pamatpienākumi:

- veikt statistisko rādītāju apkopošanu, aprēķinu un analīzi gada iekšzemes kopprodukta izlietojuma aspekta bruto pamatkapitāla veidošanas, pamatkapitāla patēriņa rādītāju iegūšanai gada un piedāvājuma-izlietojuma tabulu vajadzībām

- pilnveidot gada iekšzemes kopprodukta izlietojuma aspekta rādītāju aprēķinu metodoloģiju

- pildīt statistikas veidlapu 2-gada un 1-izmaksas vadītāja pienākumus

- piedalīties statistisko datu publikāciju sagatavošanā, veikt publicēto datu analīzi un revīzijas; nodrošināt statistikas datu pieprasījumu izpildi savas kompetences ietvaros

Prasības pretendentam/-ei:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

- akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība ekonomikā

- izpratne par Eiropas statistikas sistēmu un dalībvalstu statistikas iestāžu lomu tajā

- vēlamas zināšanas par nacionālo kontu sistēmu

- vēlama darba pieredze ekonomisko rādītāju apkopošanā un analīzē

- labas datorprasmes (MS Office aplikācijas: Excel, Word)

- labas angļu valodas zināšanas

- precizitāte un labas analītiskās prasmes

- labas sadarbības un komunikācijas prasmes

Pretendenta motivētu iesniegumu, aptaujas lapas un apliecinājuma veidlapu par atbilstību Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām var saņemt Latvijas Republikas CSP Personāla daļā Rīgā, Lāčplēša ielā 1, kā arī CSP mājaslapā www.csb.gov.lv sadaļā "Darba piedāvājumi".

Aizpildītās veidlapas kopā ar augstāko izglītību apliecinoša dokumenta kopiju iesniegt CSP Personāla daļā vai atsūtīt pa pastu (LV-1301), uz e-pastu personals@csb.gov.lv, pa faksu 67830137 20 dienu laikā no sludinājuma publicēšanas "Latvijas Vēstnesī". Konsultācijas pa tālruni 67366851.


OP 2014/216.AKK4

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija izsludina atklātu konkursu uz Pašvaldību departamenta Pašvaldību pārraudzības un metodikas nodaļas jurista/-es valsts civildienesta ierēdņa amatu (uz noteiktu laiku)

Prasības:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

- akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā juridiskā izglītība

- pieredze attiecīgajā specialitātē ilgāka par trīs gadiem

- zināšanas par valsts pārvaldes darbības principiem un to reglamentējošiem normatīviem aktiem

- pieredze darbā ar pašvaldībām

- labas angļu valodas zināšanas

- sadarbības un komunikācijas, t.sk. viedokļa argumentēšanas prasmes, kā arī prasme pastāvīgi plānot savu darbu

- prasmes darbā ar datoru (MS Office, Internet Explorer u.c. programmām)

Pieteikuma dokumenti (konkursa pretendenta pieteikums un aptaujas lapa, CV, augstāko izglītību apliecinoša dokumenta kopija), kā arī praktiskā uzdevuma risinājums 20 dienu laikā no sludinājuma publicēšanas dienas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" jānosūta Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas Personāla nodaļai Rīgā, Peldu ielā 25, LV-1494, fakss 67820442, e-pasts: personals@varam.gov.lv. Konkursa pretendenta pieteikuma un aptaujas lapas veidlapas, praktiskais uzdevums, kā arī amata apraksts ir pieejami ministrijas tīmekļa vietnē www.varam.gov.lv sadaļā "Aktualitātes" → "Darba piedāvājumi". Tālrunis uzziņām 67026902.


OP 2014/216.AKK5

Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūra izsludina konkursu uz Starptautisko pakalpojumu nodaļas Pensiju daļas vecākā/-ās inspektora/-es valsts civildienesta ierēdņa/-nes amatu (vakance uz noteiktu laiku)

Galvenie pienākumi:

- risināt jautājumus par valsts sociālās apdrošināšanas pensiju piešķiršanu un veikt pensijas lietu apstrādi;

- veikt saraksti ar citu ES/EEZ dalībvalstu un līgumvalstu kompetentajām iestādēm valsts sociālās apdrošināšanas jomā;

- konsultēt klientus sociālās drošības jautājumos saskaņā ar ES regulām un starptautiskiem līgumiem.

Prasības pretendentiem:

- atbilstība Valsts Civildienesta likuma 7. pantam

- pabeigtā augstākā izglītība

- teicamas valsts valodas zināšanas; ļoti labas krievu (saistībā ar darbu Krievijas, Baltkrievijas, Ukrainas līgumu grupā) un angļu valodas zināšanas (mutiski un rakstiski)

- pensiju piešķiršanas regulējošo ES normatīvo aktu un noslēgto starp Latvijas Republiku un citām valstīm līgumu sociālajā jomā pārzināšana

- prasme strādāt ar datoru (padziļinātas zināšanas MS Word, MS Excel)

- prasme lietot normatīvos aktus

- spēja strādāt pastāvīgi, uzņemties iniciatīvu un atbildību

- labas komunikācijas spējas, precizitāte

- darba pieredze sociālajā jomā (pensiju/pabalstu piešķiršanā) tiks uzskatīta par priekšrocību

Piedāvājam:

- atalgojumu, sākot no 658 EUR (bruto alga)

- interesantu un atbildīgu darbu

- darba pieredzi valsts pārvaldē

- darbavietu Rīgas centrā - Citadeles ielā 7/69

Gaidām jūsu CV, pieteikuma vēstuli un izglītību apliecinošo dokumentu kopiju, kā arī konkursa pretendenta iesniegumu un aptaujas anketu (pieejami mājaslapā www.vsaa.lv sadaļā "Sludinājumi" → "Darba piedāvājumi" → "Pieteikums konkursam") 10 dienu laikā no sludinājuma publicēšanas "Latvijas Vēstnesī". Dokumentus pieteikumam uz konkursu sūtīt VSAA Starptautisko pakalpojumu nodaļai, adrese: Citadeles ielā 7/69, Rīgā (ar norādi "Konkursam uz Pensiju daļas vecākā inspektora amatu"), vai uz e-pastu: Aina.Biljone@vsaa.lv. Tālr. uzziņām 67095102, fakss 67027808.

Amatu konkursu rezultāti

OP 2014/216.AKR1

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Muitas pārvaldes Muitas kontroles punktu vecākā muitas uzrauga amatā uz noteiktu laiku no 27.10.2014. konkursa kārtībā ir iecelts SANDIS PUPAUSIS.


OP 2014/216.AKR2

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Muitas pārvaldes Latgales muitas kontroles punktu daļas Muitas kontroles punktu vecākā muitas uzrauga amatā uz nenoteiktu laiku no 27.10.2014. konkursa kārtībā ir iecelts KASPARS TĪTS.


OP 2014/216.AKR3

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Nodokļu parādu piedziņas pārvaldes Maksātnespējas procesa daļas Rīgas nodaļas galvenās juristes amatā uz nenoteiktu laiku no 27.10.2014. konkursa kārtībā ir iecelta INGA OZOLIŅA.


OP 2014/216.AKR4

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Nodokļu kontroles pārvaldes Ražotņu un citu nozaru pārbaužu daļas Citu nozaru pārbaužu nodaļas galvenās nodokļu inspektores amatā uz nenoteiktu laiku no 28.10.2014. konkursa kārtībā ir iecelta SOLVITA APMANE.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)