Laidiens: 22.10.2014., Nr. 209

Amatu konkursu ziņas

Amatu konkursi

OP 2014/209.AKK1

Latvijas Universitāte izsludina konkursu uz šādām akadēmiskā personāla vietām:

FIZIKAS UN MATEMĀTIKAS FAKULTĀTE

- pētnieks/-ce - lāzeru fizika un spektroskopija - 2 vietas

KARDIOLOĢIJAS ZINĀTNISKAIS INSTITŪTS

- pētnieks/-ce - internā medicīna - 1 vieta

MEDICĪNAS FAKULTĀTE

- pētnieks/-ce - mikrobioloģija - 1 vieta

SOCIĀLO UN POLITISKO PĒTĪJUMU INSTITŪTS

- zinātniskais asistents/-e - lietišķā socioloģija - 1 vieta

Ar akadēmiskā amata darba uzdevumiem pretendenti/-es var iepazīties mājaslapā publicētajā sludinājumā http://www.lu.lv/par/vakances/.

Pieteikšanās termiņš ir viens mēnesis no paziņojuma publicēšanas dienas.

Latvijas Universitātes Personāla departamentā 107. telpā, Baznīcas ielā 5, Rīgā, jāiesniedz rektoram adresēts iesniegums par piedalīšanos konkursā uz izsludināto vakanci zinātnes nozarē/apakšnozarē ar amata darba uzdevumiem, akadēmiskā amata pretendenta dzīves un darba gājuma apraksts (Curriculum Vitae) un pārējie dokumenti atbilstoši "Nolikuma par akadēmiskajiem un administratīvajiem amatiem Latvijas Universitātē" prasībām http://www.lu.lv/par/dokumenti/nolikumi/. Papildu informācija pa tālr. 67034657, e-pasts: pd.vakances@lu.lv.


OP 2014/209.AKK2

Latvijas Kultūras akadēmija (Zinātniskās pētniecības centrs/ Mākslas zinātnes nozare) izsludina konkursu uz vakantajām akadēmiskā personāla amata vietām:

- pētnieks/-ce - 1 amata vieta

- zinātniskais/-ā asistents/-e - 3 amata vietas

Darbavieta: Rīga

Darba laiks: uz noteiktu laiku

Pieteikšanās termiņš - viens mēnesis no paziņojuma publicēšanas dienas. Latvijas Kultūras akadēmijas Personāla daļā 14.kabinetā, Ludzas ielā 24, Rīgā, jāiesniedz rektorei adresēts iesniegums par piedalīšanos konkursā, dokumentu kopijas (uzrādot oriģinālus), kas apliecina akadēmiskos un zinātniskos grādus, dzīves un darba gājums (Curriculum Vitae), kā arī citi dokumenti, lai pilnīgāk raksturotu savu kvalifikāciju. Papildinformācija publicēta LKA mājaslapā www.lka.edu.lv. Tālr. 67114805.

Amatu konkursu rezultāti

OP 2014/209.AKR1

Lauku atbalsta dienests paziņo, ka konkursa kārtībā Lauku atbalsta dienesta Austrumlatgales reģionālās lauksaimniecības pārvaldes Kontroles un uzraudzības daļas vecākā inspektora (ierēdņa) amatā uz noteiktu laiku no 2014.gada 20.oktobra iecelts ANDRIS ĶIRSONS.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)