Laidiens: 04.09.2014., Nr. 174

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

OP 2014/174.PD1

Lauku atbalsta dienests izsludina atklāta konkursa projektu iesniegumu pieņemšanu Eiropas Savienības Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai (ELFLA) un Lauku attīstības programmas (LAP) pasākumam "Tūrisma aktivitāšu veicināšana" saskaņā ar Ministru kabineta 2012. gada 13. novembra noteikumiem Nr. 773 "Kārtība, kādā piešķir valsts un Eiropas Savienības atbalstu atklātu projektu iesniegumu konkursu veidā pasākumam "Tūrisma aktivitāšu veicināšana".

Projektu iesniegumu pieņemšana 11. kārtai pasākumā "Tūrisma aktivitāšu veicināšana" notiks no 2014. gada 6. oktobra līdz 2014. gada 4. novembrim ar kopējo pieejamo publisko finansējumu 200 000 EUR (divi simti tūkstoši EUR) apmērā. 11. kārtas ietvaros ir atbalstāmas aktivitātes tikai saistībā ar dalību Berlīnes starptautiskajā pārtikas, lauksaimniecības un dārzkopības izstādē - gadatirgū "Zaļā nedēļa - 2015", Vācijā (turpmāk - Izstāde). Pretendējot uz atbalstu, atbalsta pretendents nodrošina, ka:

- īstenotās aktivitātes atbilst 2014. gada 19. maijā ar Zemkopības ministrijas Vadības apspriedes protokolu Nr. 21 apstiprinātajai Izstādes koncepcijai;

- projektā tiek ietvertas vismaz šādas izmaksas: kopstenda nomas maksa (566 m2), pakalpojuma izmaksas (466 m2) stenda darbības nodrošināšanai (elektrība, ūdens, sadzīves atkritumi u.c.), transporta izmaksas produktu transportēšanai, produktu uzglabāšanas izmaksas, informatīvie materiāli, darba alga un komandējuma izdevumi stenda darbiniekiem;

- atbalsta pretendents nodrošina sadarbību ar nodibinājumu "Fonds Latvijas lauksaimniecības attīstībai", kas atbilstoši Publiskā iepirkuma prasībām izvēlēts kā, izpildītājs Izstādes koncepcijas izstrādei un ieviešanai

- atbalsta pretendents nodrošina sadarbību ar uzņēmumiem, kas pieteikušies dalībai Izstādē līdz š.g. 12.septembrim, saskaņā ar Zemkopības ministrijas publicēto aicinājumu uzņēmumiem piedalīties Izstādē;

- nacionālās latviešu lauku virtuves piedāvājuma izveide un mārketings notiek sadarbībā ar Zemkopības ministrijas, atbilstoši publiskā iepirkuma likuma prasībām izvēlēto, atbalsta pretendentu, kas Izstādes laikā nodrošina ēdināšanas pakalpojumus;

- projektā ietvertā izdevumu tāme ir saskaņota ar Zemkopības ministriju.

Pasākuma projektu īstenošanas beigu datums ir astoņi mēneši no Lauku atbalsta dienesta lēmuma pieņemšanas par projektu iesniegumu apstiprināšanu, bet ne vēlāk kā 2015. gada 1. jūlijs.

Projektu iesniegumi jāiesniedz Lauku atbalsta dienesta reģionālajās lauksaimniecības pārvaldēs vai centrālā aparāta Klientu apkalpošanas daļā (308.kabinetā), elektroniski (atbilstoši normatīvajiem aktiem par elektronisko dokumentu noformēšanu) vai izmantojot Lauku atbalsta dienesta elektronisko pieteikšanās sistēmu (EPS).

Projekta iesnieguma veidlapa un metodiskie norādījumi tās aizpildīšanai ir atrodami mājaslapā www.lad.gov.lv sadaļā "ES atbalsts".

Centrālā aparāta un reģionālo lauksaimniecības pārvalžu adreses ir uzrādītas mājaslapā www.lad.gov.lv.


OP 2014/174.PD2

Lauku atbalsta dienesta paziņojums

Lauku atbalsta dienests izsludina atklāta konkursa projektu iesniegumu pieņemšanu Eiropas Savienības Eiropas Zivsaimniecības fonda (EZF) un Rīcības programmas (RP) pasākumam "Jaunu noieta tirgu sekmēšana un reklāmas kampaņas" saskaņā ar 2009. gada 14. jūlija Ministru kabineta noteikumiem Nr. 783 "Kārtība, kādā piešķir valsts un Eiropas Savienības atbalstu lauku un zivsaimniecības attīstībai" un 2008. gada 13. oktobra Ministru kabineta noteikumiem Nr.846 "Kārtība, kādā piešķir valsts un Eiropas Savienības atbalstu zivsaimniecības attīstībai pasākumam "Jaunu noieta tirgu sekmēšana un reklāmas kampaņas"".

Sestās kārtas projektu iesniegumu pieņemšana notiks no 2014. gada 6. oktobra līdz 2014. gada 20. decembrim.

Sestās kārtas pieejamais publiskais finansējums ir 513 000 EUR (pieci simti trīspadsmit tūkstoši EUR), no kuriem 140 000 EUR (viens simts četrdesmit tūkstoši EUR) paredzēti aktivitātēm, kas saistītas ar dalību Berlīnes starptautiskajā pārtikas, lauksaimniecības un dārzkopības izstādē - gadatirgū "Zaļā nedēļa - 2015", Vācijā (turpmāk - Izstāde). Pretendējot uz atbalstu, kas saistīts ar Izstādi, atbalsta pretendents nodrošina, ka:

- īstenotās aktivitātes atbilst 2014. gada 19. maijā ar Zemkopības ministrijas Vadības apspriedes protokolu Nr. 21 apstiprinātajai Izstādes koncepcijai;

- projektā tiek ietvertas vismaz šādas izmaksas: kopstenda nomas maksa un pakalpojuma izmaksas (84 m2) stenda darbības nodrošināšanai (elektrība, ūdens, sadzīves atkritumi u.c.), transporta izmaksas produktu transportēšanai, produktu uzglabāšanas izmaksas, informatīvie materiāli, darba alga un komandējuma izdevumi stenda darbiniekiem;

- atbalsta pretendents nodrošina sadarbību ar nodibinājumu "Fonds Latvijas lauksaimniecības attīstībai", kas atbilstoši Publiskā iepirkuma prasībām izvēlēts kā, izpildītājs Izstādes koncepcijas izstrādei un ieviešanai;

- atbalsta pretendents nodrošina sadarbību ar uzņēmumiem, kas pieteikušies dalībai Izstādē līdz š.g. 12.septembrim, saskaņā ar Zemkopības ministrijas publicēto aicinājumu uzņēmumiem piedalīties Izstādē;

- projektā ietvertā izdevumu tāme ir saskaņota ar Zemkopības ministriju.

Kārtā iesniegto projektu īstenošanas beigu datums ir 2015. gada 31. augusts.

Projektu iesniegumi jāiesniedz Lauku atbalsta dienesta reģionālajās lauksaimniecības pārvaldēs vai centrālā aparāta Klientu apkalpošanas daļā (308. kabinetā), elektroniski (atbilstoši normatīvajiem aktiem par elektronisko dokumentu noformēšanu) vai izmantojot Lauku atbalsta dienesta elektronisko pieteikšanās sistēmu (EPS).

Projekta iesnieguma veidlapa un metodiskie norādījumi tās aizpildīšanai ir atrodami mājaslapā www.lad.gov.lv sadaļā "ES atbalsts".

Centrālā aparāta un reģionālo lauksaimniecības pārvalžu adreses ir uzrādītas mājaslapā www.lad.gov.lv.


OP 2014/174.PD3

Akciju sabiedrība "Latvenergo"

Pulkveža Brieža ielā 12, Rīgā, LV-1230

IZSLUDINA SARUNU PROCEDŪRU

"Kurināmās šķeldas iepirkšana un piegāde 2014./2015. gada apkures sezonai" (ID Nr. IPR-20497).

Piedāvājumu iesniegšanas termiņš - līdz 2014. gada 19. septembrim plkst. 11.00.

Informācija par sarunu procedūru - AS "Latvenergo" mājaslapā www.latvenergo.lv. Sarunu procedūras nolikumu elektroniski var saņemt, nosūtot pieprasījumu uz e-pastu: gundars.pulveris@latvenergo.lv, norādot pieprasītāja nosaukumu, rekvizītus un kontaktpersonu.

Kontaktpersona - Iepirkumu daļas projektu vadītājs Gundars Pulveris, tālr. 67728274, fakss 67728880, e‑pasts: gundars.pulveris@latvenergo.lv.


OP 2014/174.PD4

Paziņojums

Kultūras ministrija pagarina konkursu Latvijas Republikā reģistrētu biedrību un nodibinājumu pārstāvniecībai Sabiedriskā labuma komisijā.

Dalībai konkursā tiek aicinātas organizācijas, kas darbojas kādā no jomām:

- labdarība

- cilvēktiesību un indivīda tiesību aizsardzība

- pilsoniskās sabiedrības attīstība

- izglītības, zinātnes veicināšana

- kultūras veicināšana

- veselības veicināšana un slimību profilakse

- sporta atbalstīšana

- vides aizsardzība

- palīdzība katastrofu gadījumos un ārkārtas situācijās

- sabiedrības, it īpaši trūcīgo un sociāli mazaizsargāto personu grupu, labklājības celšana

Kārtību, kādā izvirza un iekļauj Sabiedriskā labuma komisijas sastāvā biedrību un nodibinājumu pārstāvjus, tai skaitā kandidātu pieteikšanu un iesniedzamos dokumentus, nosaka Ministru kabineta 2004. gada 30. novembra noteikumi Nr. 977 "Noteikumi par biedrību un nodibinājumu pārstāvju izvirzīšanu un iekļaušanu Sabiedriskā labuma komisijā". Minētie noteikumi ir pieejami tiesību aktu vortālā www.likumi.lv.

Pieteikumi aizzīmogotā aploksnē (uz aploksnes norādot biedrības vai nodibinājuma nosaukumu un juridisko adresi) ar atzīmi "Sabiedriskā labuma komisijas pārstāvju atklātajam konkursam" 10 darba dienu laikā no paziņojuma publicēšanas "Latvijas Vēstnesī" jāiesniedz Kultūras ministrijas Dokumentu pārvaldības nodaļā vai jānosūta pa pastu uz adresi K.Valdemāra ielā 11a, Rīgā, LV-1364. Tālrunis informācijai 67330213.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)