Laidiens: 01.09.2014., Nr. 171

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

OP 2014/171.PD1

Konkurss

Latvijas vides aizsardzības fonda administrācija (turpmāk - Fonda administrācija) informē, ka ar Fonda administrācijas 2014.gada 25.augusta rīkojumu Nr.1-02/15 ir apstiprināta "Eiropas Kopienas vides un klimata pasākumu programmas LIFE projektu nacionālā līdzfinansējuma iesniegumu iesniegšanas un izskatīšanas kārtība programmas periodam 2014. - 2017." kārtība.

Fonda administrācija izsludina valsts budžeta līdzfinansējuma konkursu projektiem, kas 2014. gadā piedalās Eiropas Kopienas vides un klimata pasākumu programmā LIFE šādās apakšprogrammās:

- LIFE daba un bioloģiskā daudzveidība;

- LIFE vide un resursefektivitāte;

- LIFE pārvaldība un informācija;

- LIFE klimata pārmaiņu mazināšana;

- LIFE pielāgošanās klimata pārmaiņām;

- LIFE klimata pārvaldība un informācija.

Projektu konkursā var pieteikties līdz š.g. 8.septembrim, iesniedzot projekta iesniegumu Fonda administrācijā Rīgā, Eksporta ielā 5, LV-1010, darba dienās no plkst. 9.00 līdz 17.00 vai noteiktajā termiņā, sūtot ierakstītā vēstulē pa pastu, vai dokumenta veidā, kas parakstīts ar drošu e-parakstu.

Projekta iesniegums jāiesniedz atbilstoši apstiprinātajai "Eiropas Kopienas vides un klimata pasākumu programmas LIFE projektu nacionālā līdzfinansējuma iesniegumu iesniegšanas un izskatīšanas kārtībai programmas periodam 2014. - 2017." kārtībai.

Projektu iesniegumu iesniegšanas un izskatīšanas kārtība, kā arī projekta iesnieguma veidlapas pieejamas Fonda administrācijas mājas lapā http://www.lvafa.gov.lv sadaļā "LIFE+".

E-pasts papildu informācijai: lvafa@lvafa.gov.lv.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)