Laidiens: 21.08.2014., Nr. 164

Amatu konkursu ziņas

Amatu konkursi

OP 2014/164.AKK1

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija izsludina atkārtotu atklātu konkursu uz Iekšējā audita departamenta Pārvaldes sistēmu iekšējā audita nodaļas vadītāja/-as valsts civildienesta ierēdņa/-nes amatu

Prasības:

-  atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

-  akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība finansēs, ekonomikā, grāmatvedībā, vai vadības zinātnēs, kas papildinātas ar speciālu apmācības kursu iekšējā auditā

- pieredze vadošā amatā valsts pārvaldē ilgāka par gadu

-  profesionālās iemaņas un prasmes iekšējā audita vadīšanā un veikšanā

-  zināšanas par starptautiskiem iekšējā audita standartiem

-  ar amata pienākumiem saistīto Latvijas Republikas normatīvo aktu pārzināšana

-  labas angļu valodas zināšanas

-  labas komunikācijas prasmes

-  prasme darbā ar datoru (MS Office, Internet Explorer u.c. programmām)

Pieteikuma dokumenti (konkursa pretendenta pieteikums un aptaujas lapa, CV, augstāko izglītību apliecinoša dokumenta kopija) 10 dienu laikā no sludinājuma publicēšanas dienas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" jānosūta Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas Personāla nodaļai Rīgā, Peldu ielā 25, LV-1494, fakss 67820442, e-pasts: personals@varam.gov.lv. Konkursa pretendenta pieteikuma un aptaujas lapas veidlapas, kā arī amata apraksts ir pieejami ministrijas tīmekļa vietnē www.varam.gov.lv sadaļā "Aktualitātes" -> "Darba piedāvājumi". Tālrunis uzziņām 67026902.


OP 2014/164.AKK2

Lauku atbalsta dienests aicina darbā uz noteiktu laiku profesionālu un enerģisku Ziemeļvidzemes reģionālās lauksaimniecības pārvaldes valsts atbalsta, zivsaimniecības un LEADER pasākumu daļas vadītāju (ierēdņa amats)

Tev ir pieredze Eiropas Savienības fondu administrēšanā? Tev piemīt vadītprasme? Tu esi komandas cilvēks? Tu spēj operatīvi rīkoties un patstāvīgi pieņemt piemērotus lēmumus nestandarta situācijās? Tev piemīt labas administratīvās, konceptuālās, komunikatīvās un analītiskās prasmes?

Ja vari uz visiem iepriekš minētajiem jautājumiem atbildēt piekrītoši, tad piesakies un kļūsti par daļu no Dienesta komandas!

 Tavi pienākumi būs:

- vadīt, organizēt un plānot Daļas darbu, tās funkciju un uzdevumu izpildi, sekot līdzi izpildes termiņiem

- pieņemt lēmumus par Eiropas Savienības projektu izvērtēšanu un apmaksu atbilstoši normatīvajiem aktiem un instrukcijām, nodrošināt projektu kontroļu veikšanu daļas ietvaros, veikt finanšu un rezultatīvo rādītāju apkopošanu

- nodrošināt atbalsta pretendentu informēšanu par Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai (ELFLA) un Eiropas Zivsaimniecības fonda (EZF) pasākumu nosacījumiem un to administrēšanu

Mēs no tevis sagaidām:

- atbilstību Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

- augstāko izglītību (vēlama ekonomikas vai lauksaimniecības jomā)

- profesionālo pieredzi atbilstoši darbības jomai un vismaz viena gada pieredzi vadošā amatā

- pieredzi Eiropas Savienības fondu administrēšanā, biznesa projektu analizēšanā un administratīvo aktu sastādīšanā

- pieredzi darbā ar Latvijas Republikas un Eiropas Savienības normatīvo bāzi, kas reglamentē atbalsta administrēšanas kārtību

- labas datora lietošanas prasmes (MS Office standarta programmas)

Mēs tev piedāvājam:

- iespēju veikt atbildīgu un interesantu darbu valsts pārvaldē

- iespēju paplašināt zināšanas un profesionālās iemaņas

- iespēju strādāt zinošu profesionāļu komandā

- darbavietu Valmierā

Pieteikuma vēstule, Curriculum Vitae un izglītību apliecinoša dokumenta kopija jāiesniedz vai jānosūta 10 dienu laikā no sludinājuma publicēšanas Latvijas Republikas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" Lauku atbalsta dienesta Personāla daļai. Adrese: Rīgā, Republikas laukumā 2, LV-1981, tālr. uzziņām 27877187, 67027697, vai Valmierā, Mūrmuižas ielā 18, LV-4201, tālrunis uzziņām 64201503; e-pasts: darbs@lad.gov.lv.


OP 2014/164.AKK3

Lauku atbalsta dienests aicina darbā uz nenoteiktu laiku analītisku un precīzu Zivsaimniecības un valsts atbalsta departamenta LEADER pasākumu daļas vadītāja vietnieku/-i (ierēdņa amats)

Tevi interesē darbs valsts pārvaldē? Tu esi precīzs darba izpildē, Tev piemīt augsta atbildība? Tev patīk datu analīze? Tu spēj operatīvi rīkoties un patstāvīgi pieņemt pamatotus lēmumus nestandarta situācijās? Tev piemīt labas komunikācijas un saskarsmes prasmes? Ja vari uz visiem iepriekš minētajiem jautājumiem atbildēt piekrītoši, tad piesakies un kļūsti par daļu no Lauku atbalsta dienesta komandas!

Tavi pienākumi būs:

- veikt Eiropas Zivsaimniecības fonda un Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai projektu vērtēšanu un kontroli par pieņemto lēmumu pamatotību

- veikt administratīvo dokumentu izstrādi un aktualizēšanu

- veikt pārbaudes uz vietas objektos

- sagatavot atbildes uz citu valsts pārvaldes iestāžu, pašvaldību institūciju un citu juridisku un fizisku personu vēstulēm, iesniegumiem un sūdzībām par Daļas kompetencē esošiem jautājumiem

Mēs no tevis sagaidām:

- atbilstību Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

- augstākā izglītība (vēlama tiesību zinātnēs, ekonomikā vai lauksaimniecības jomā)

- profesionālā pieredze atbilstoši darbības jomai

- zināšanas par Eiropas Savienības atbalsta administrēšanas pamatprincipiem un mehānismiem

- labas datora lietošanas prasmes (MS Office standarta programmas)

- padziļinātas zināšanas MS Excel lietošanā (tiks uzskatītas par priekšrocību)

- labas angļu valodas prasmes

- pieredze Eiropas Savienības finansētu projektu administrēšanā un administratīvo aktu sastādīšanā (tiks uzskatīta par priekšrocību)

Mēs tev piedāvājam:

- iespēju veikt atbildīgu un interesantu darbu valsts pārvaldē

- iespēju paplašināt zināšanas un profesionālās iemaņas

- iespēju strādāt zinošu profesionāļu komandā

- darbavietu Rīgas centrā

Pieteikuma vēstule, Curriculum Vitae un izglītību apliecinoša dokumenta kopija jāiesniedz vai jānosūta 10 dienu laikā no sludinājuma publicēšanas Latvijas Republikas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" Lauku atbalsta dienesta Personāla daļai. Adrese: Rīgā, Republikas laukumā 2, LV-1981, e-pasts: darbs@lad.gov.lv. Tālrunis uzziņām 27877187, 67027697.

Amatu konkursu rezultāti

OP 2014/164.AKR1

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija paziņo, ka 2014. gada 18. jūlijā oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" izsludinātais atklātais konkurss uz vakanto Iekšējā audita departamenta Pārvaldes sistēmu iekšējā audita nodaļas vadītāja (ierēdņa) amatu ir noslēdzies bez rezultāta.


OP 2014/164.AKR2

Patērētāju tiesību aizsardzības centrs paziņo, ka konkursa kārtībā 18.08.2014. Otrās patērētāju kolektīvo interešu uzraudzības daļas juriskonsultes ierēdnes amatā ir iecelta INA KISEĻOVA.


OP 2014/164.AKR3

Pārtikas un veterinārais dienests paziņo, ka Dienvidlatgales pārvaldes inspektores veterinārās uzraudzības jomā amatā uz nenoteiktu laiku no 2014.gada 6.augusta iecelta OLITA BRŪVERE.


OP 2014/164.AKR4

Pārtikas un veterinārais dienests paziņo, ka Robežkontroles departamenta kontroles punkta "Terehova" inspektores fitosanitārās uzraudzības jomā amatā uz noteiktu laiku no 2014.gada 4.augusta iecelta VILMA PIĻPUKA.


OP 2014/164.AKR5

Pārtikas un veterinārais dienests paziņo, ka Robežkontroles departamenta kontroles punkta "Terehova" inspektora veterinārās uzraudzības jomā amatā uz noteiktu laiku no 2014.gada 28.jūlija iecelts ARTIS UPENIEKS.


OP 2014/164.AKR6

Pārtikas un veterinārais dienests paziņo, ka 2014.gada 15.maijā oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" izsludinātais konkurss uz vakanto Dienvidlatgales pārvaldes inspektora pārtikas uzraudzības jomā amatu noslēdzies bez rezultāta.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)