Laidiens: 09.06.2014., Nr. 111

Dažādi sludinājumi

OP 2014/111.DA1

ZEMKOPĪBAS MINISTRIJAS INFORMĀCIJA par mencu sliekšņa cenām un tehnisko un finansiālo izmaksu apmēru 2014.zvejas gadā

 Ņemot vērā ārkārtējo situāciju, kāda ir izveidojusies 2014.gadā ar mencu zveju un nozvejoto mencu realizāciju, pamatojoties uz zivju pirmās pārdošanas zīmēs ietvertajiem zivju pārdošanas datiem un aprēķinātām vidējām svērtām cenām par iepriekšējiem trim zvejas gadiem un saskaņā ar 2008.gada 1.aprīļa Ministru kabineta noteikumu Nr.236 "Zvejas un akvakultūras produktu tirgus intervences pasākumu administrēšanas un uzraudzības kārtība" 7.punktu, Zemkopības ministrija nosaka sliekšņa cenas un tehnisko un finansiālo izmaksu apmēru, kurš Latvijā atzītām ražotāju organizācijām ir piemērojams 2014.gadā, ieviešot zvejas produktu uzglabāšanas mehānismu mencai.

1. Sliekšņa cenas:

Valsts: Latvija (NUTS kods - LV00)

Zvejas produktu nosaukums

Trīsburtu kods

Svaiguma kategorija

Izmēru kategorija

Valūta

Cena, EUR/t

Svaigas mencas, nesadalītas, ķidātas (ar galvu)

COD

Ekstra, A

4

EUR

991

Svaigas mencas, nesadalītas, ķidātas (ar galvu)

COD

Ekstra, A

5

EUR

945

 

2. Tehnisko un finansiālo izmaksu apmērs, kas ir nepieciešams zvejas produktu stabilizēšanai un uzglabāšanai, par katru no apgrozības izņemto un pārstrādāto mencu tonnu 2014. gadā ( bez PVN):

Apstrādes veids

Atbalsta apmērs (EUR/t)

Mencu filetēšana, saldēšana un uzglabāšana

479

 

Zemkopības ministrijas noteiktās mencu sliekšņa cenas un tehnisko un finansiālo izmaksu apmērs stājās spēkā nākamajā dienā pēc tās publicēšanas izdevumā "Latvijas Vēstnesis".


OP 2014/111.DA2

Paziņojums

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija (turpmāk - Regulators) paziņo, ka saskaņā ar Regulators 2011.gada 24.augusta lēmumu Nr.1/20 "Noteikumi par konsultāciju kārtību ar tirgus dalībniekiem" tās mājaslapā internetā www.sprk.gov.lv ir ievietots Konsultāciju dokuments par noteikumu projektu "Krāpniecības, izmantojot numerāciju, novēršanas noteikumi".

Priekšlikumus un komentārus par iepriekš minēto konsultāciju dokumentu lūdzam Regulatoram iesniegt rakstveidā Rīgā, Ūnijas ielā 45, LV-1039, un nosūtīt uz elektroniskā pasta adresi sprk@sprk.gov.lv 30 dienu laikā no paziņojuma publikācijas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis". Ierobežotas pieejamības informācijas gadījumā lūdzam to norādīt un pievienot šo informāciju atsevišķā pielikumā.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)