Laidiens: 07.05.2013., Nr. 86

Amatu konkursu ziņas

Amatu konkursu rezultāti

OP 2013/86.AKR1

Centrālā finanšu un līgumu aģentūra paziņo, ka 2013.gada 12.februārī "Latvijas Vēstnesī" izsludinātais konkurss uz vakanto Eiropas Savienības fondu tehniskās palīdzības un veselības aprūpes projektu departamenta Veselības aprūpes attīstības projektu nodaļas vecākā eksperta ierēdņa amata vietu noslēdzies bez rezultāta.


OP 2013/86.AKR2

Labklājības ministrijas Personāla un dokumentu pārvaldības departaments paziņo, ka Rīgas reģionālās Valsts darba inspekcijas Pārdaugavas sektora inspektora valsts civildienesta ierēdņa amatā uz noteiktu laiku konkursa kārtībā iecelts IMANTS RIMKUS.


OP 2013/86.AKR3

Labklājības ministrijas Personāla un dokumentu pārvaldības departaments paziņo, ka Rīgas reģionālās Valsts darba inspekcijas Nereģistrētās nodarbinātības apkarošanas sektora inspektoru valsts civildienesta ierēdņu amatos uz nenoteiktu laiku konkursa kārtībā iecelti ROBERTS JAKUTAVIČS UN ALDIS KOKINS.


OP 2013/86.AKR4

Labklājības ministrijas Personāla un dokumentu pārvaldības departaments paziņo, ka Rīgas reģionālās Valsts darba inspekcijas Nereģistrētās nodarbinātības apkarošanas sektora inspektores valsts civildienesta ierēdnes amatā uz noteiktu laiku iecelta KRISTĪNE DRUČKA.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)