Laidiens: 10.01.2013., Nr. 7

Amatu konkursu ziņas

Amatu konkursi

OP 2013/7.AKK1

Satiksmes ministrija izsludina konkursu uz vakanto ierēdņa amatu (uz noteiktu laiku) - Satiksmes ministrijas Tranzīta politikas departamenta vecākais referents

Pienākumi:

- informācijas un statistikas datu apkopošana par tranzīta un loģistikas jomas darba rezultātiem Latvijā un ārvalstīs un attiecīgas datu bāzes uzturēšana un attīstība

- informācijas analīze, prognožu definēšana un pārskatu gatavošana par tranzīta un loģistikas sektora aktualitātēm, kā arī priekšlikumu izstrāde informācijas apkopošanas un sniegšanas procesu uzlabošanai

- Latvijas tranzīta un loģistikas sektora konkurētspējas analīze un priekšlikumu gatavošana konkurētspējas uzlabošanai, kā arī tranzīta sektora priekšrocību pasniegšanai starptautiskā līmenī

Prasības pretendentiem:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

- atbilstoša augstākā izglītība (ekonomikā, biznesa vadībā vai transporta jomā)

- labas angļu un krievu valodas zināšanas

- labas iemaņas darbā ar MS Excel, MS Powerpoint u.c. MS programmām

- spēja pastāvīgi organizēt savu darbu un risināt saņemtos uzdevumus

- zināšanas un izpratne par tranzīta un loģistikas sektora attīstības prioritātēm, stiprām un vājām pusēm, tendencēm un mērķiem

- pieredze darbā starptautiskā transporta vai loģistikas jomā ilgāka par 1 gadu tiks uzskatīta par priekšrocību

- spēja operatīvi strādāt ar lielu informācijas un datu daudzumu, to apstrādi un analītisko pārskatu gatavošanu

Motivētu pieteikuma vēstuli, CV un izglītību apliecinošu dokumentu kopijas iesniegt Satiksmes ministrijas Administratīvā departamenta Cilvēkresursu un darbības nodrošināšanas nodaļā 20 dienu laikā no paziņojuma publicēšanas "Latvijas Vēstnesī". Adrese: Rīga, Gogoļa iela 3, 378.kabinets; e-pasta adrese: satiksmes.ministrija@sam.gov.lv, tālr. uzziņām 67028218.


OP 2013/7.AKK2

Sociālās integrācijas valsts aģentūra izsludina konkursu uz vakanto juriskonsulta amatu

Konkursā aicinām piedalīties personas, kuras atbilst šādām prasībām:

- akadēmiskā augstākā vai otrā līmeņa augstākā profesionālā izglītība tiesību zinībās

- vismaz 2 (divu) gadu darba pieredze tiešās valsts pārvaldes iestādē

- pieredze tiesību aktu un citu dokumentu veidu projektu izstrādē

- zināšanas valsts iepirkuma procesa dokumentu juridiskā izvērtēšanā un izstrādē

- pieredze darbā ar sociālās un profesionālās rehabilitācijas pakalpojumu saņēmējiem tiks uzskatīta par priekšrocību

- pieredze lietu pārstāvībā tiesā

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

- labas komunikācijas un sadarbības prasmes

Piedāvājam: interesantu un dinamisku darbu profesionālā komandā, stabilu atalgojumu.

Motivētu pieteikuma vēstuli, CV un izglītības dokumentu kopijas sūtīt vai iesniegt 15 dienu laikā no paziņojuma publicēšanas "Latvijas Vēstnesī" Personāla nodaļā Jūrmalā, Dubultu pr.71, LV-2015, vai pa e-pastu: ilze.sulte@siva.gov.lv. Tālr. informācijai 67767711.


OP 2013/7.AKK3

Iepirkumu uzraudzības birojs izsludina konkursu uz šādu darbinieka amatu - Finanšu administratīvās daļas vecākais eksperts (sekretārs)

Prasības pretendentiem:

- vidējā, vidējā speciālā vai nepabeigta augstākā izglītība

- angļu valodas prasme sarunvalodas līmenī

- zināšanas lietvedībā

- laba prasme darbā ar datoru Windows vidē

- prasme strādāt ar biroja tehniku

Darba pamatpienākumi saistīti ar ātras un precīzas lietvedības dokumentu aprites nodrošināšanu, lietu nomenklatūras, lietvedības instrukciju projektu un metodisko dokumentu lietvedības jautājumos sagatavošanu, darbinieku sagatavoto dokumentu atbilstību lietvedības noteikumiem kontrolēšanu, apmeklētāju pieņemšanu.

Pieteikuma vēstuli, Curriculum Vitae (CV) un izglītību apliecinoša dokumenta kopiju sūtīt Iepirkumu uzraudzības birojam 10 dienu laikā no paziņojuma publicēšanas "Latvijas Vēstnesī", adrese: Eksporta iela 6, Rīga, LV-1010, e-pasts: pasts@iub.gov.lv, vai pa faksu 67326720. Tālrunis uzziņām 67326702.


OP 2013/7.AKK4

NACIONĀLĀ ELEKTRONISKO PLAŠSZIŅAS LĪDZEKĻU PADOME IZSLUDINA KONKURSU UZ VALSTS SIA "LATVIJAS TELEVĪZIJA" VALDES LOCEKĻU AMATIEM (VALDES PRIEKŠSĒDĒTĀJS, VALDES LOCEKLIS PROGRAMMU ATTĪSTĪBAS JAUTĀJUMOS, VALDES LOCEKLIS FINANŠU UN TEHNOLOĢIJU JAUTĀJUMOS)

Aicinām pieteikties Latvijas Republikas pilsoņus, kuri atbilst šādām prasībām:

- augstākā izglītība

- pieredze vadošā amatā

- vēlama vismaz trīs gadu profesionālā pieredze elektronisko plašsaziņas līdzekļu vai uzņēmumu vadībā

- izpratne par sabiedriskā medija misiju un lomu demokrātiskā sabiedrībā

- izpratne par valsts kapitālsabiedrību darbību

- izpratne par sabiedrības interesēm

- izpratne par organizāciju pārvaldību

- valodu zināšanas

- laba reputācija, atbildības sajūta un precizitāte, labas komunikācijas spējas, radoša pieeja darbam

Lūdzam pretendentus līdz 2013. gada 28. janvāra plkst. 16.00 personiski iesniegt pieteikumu slēgtā aploksnē (ik darbdienu no plkst. 10.00 līdz 16.00) Padomes sekretariātā Doma laukumā 8A, Rīgā (6. stāvā). Pieteikumam jāpievieno dzīvesgājums (Curriculum Vitae), augstāko izglītību apliecinošu dokumentu kopijas 1 eksemplārā un personīgās motivācijas vēstule, ietverot vērtējumu par koncepcijas "Par jauna Latvijas sabiedriskā elektroniskā medija izveidi" projektu un rīcības plānu par Latvijas Televīzijas veicamajām darbībām saistībā ar koncepcijas realizāciju. Ar konkursa nolikumu var iepazīties Padomes mājaslapā www.neplpadome.lv, kā arī saņemt Padomes sekretariātā Rīgā, Doma laukumā 8A (6. stāvā), katru darbdienu no plkst. 10.00 līdz 16.00.


OP 2013/7.AKK5

Nodarbinātības valsts aģentūra izsludina konkursu uz vakanto ierēdņa amata vietu - nodarbinātības aģents Nodarbinātības valsts aģentūras Ventspils filiālē (1 amata vieta uz noteiktu laiku)

Prasības pretendentiem:

- augstākā izglītība (vēlams sociālajās zinātnēs)

- aģentūras darbībā saistošo normatīvo aktu prasību zināšanas

- datorprasmes lietotāja līmenī

- prasme analizēt situāciju, vērtēt faktus, paredzēt un novērtēt riskus

- komunikācijas prasmes

- orientācija uz klientu

- orientācija uz pašattīstību un pilnveidošanos

Amata mērķis: nodrošināt NVA klientiem pakalpojumus ar nodarbinātību saistītajos jautājumos, veikt datu apstrādi informācijas sistēmā BURVIS, piedāvāt Aģentūras pakalpojumus, kā arī sniegt informāciju Aģentūras klientiem par darba tirgus tendencēm.

Motivēta pieteikuma vēstule, CV un izglītību apliecinoša dokumenta kopija 10 dienu laikā, skaitot no paziņojuma publicēšanas dienas "Latvijas Vēstnesī", pretendentam jāiesniedz Nodarbinātības valsts aģentūras Juridiskā departamenta Personāla nodaļā Rīgā, K.Valdemāra ielā 38, k-1, LV-1010, 524.kabinetā, vai nosūtot uz e-pastu: karina.dzene@nva.gov.lv. Informācija pa tālruni 63626559, kā arī Nodarbinātības valsts aģentūras mājaslapā www.nva.gov.lv.

Atlases konkurss notiks trijās kārtās. Pirmā kārta - pretendentu izglītības atbilstības izvērtēšana pēc iesniegtajiem izglītības dokumentiem. Otrā kārta - tests, pēc kura rezultātiem tiks novērtētas pretendenta zināšanas par normatīvo tiesību aktiem. Trešā kārta - intervija, kuras laikā tiks novērtētas Pretendenta zināšanas un kompetences atbilstoši amatam noteiktajām prasībām. Lūdzam ievērot, ka sazināsimies un informēsim par konkursa rezultātiem tikai uz interviju uzaicinātos pretendentus. Intervija notiks NVA Ventspils filiālē, Pētera ielā 3, Ventspilī.


OP 2013/7.AKK6

Nodarbinātības valsts aģentūra izsludina konkursu uz vakanto amatu - Nodarbinātības valsts aģentūras Administratīvā departamenta Informācijas sistēmu uzturēšanas un attīstības nodaļas sistēmanalītiķis (1 amata vieta uz nenoteiktu laiku)

Prasības pretendentiem:

- akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība, vēlams datorzinātnēs vai vadības zinību programmās

- Microsoft Office lietojumprogrammu pārzināšana, zināšanas par Microsoft Windows un Linux operētājsistēmām, relāciju datu bāzēm, prasmes SQL pieprasījumu veidošanā, priekšzināšanas objektorientētās sistēmanalīzes veikšanā un saistītās dokumentācijas izstrādē

- darba pieredze informācijas tehnoloģiju jomā sistēmanalīzes veikšanā vai informācijas sistēmu uzturēšanā - ne mazāk kā 2 gadi

- angļu un krievu valodas zināšanas speciālās literatūras apguvei

- komunikācijas prasmes

- darba pieredze valsts pārvaldē valsts informācijas sistēmu izstrādē tiks uzskatīta par priekšrocību

Amata mērķis: veikt NVA biznesu procesu un ar tiem saistīto informācijas tehnoloģiju risinājumu analīzi, izstrādāt un ieviest Aģentūras informācijas sistēmu uzlabojumus un jaunu informācijas tehnoloģiju risinājumu izstrādes prasību specifikācijas, piedalīties Aģentūras informācijas sistēmu datu apmaiņas specifikāciju un līgumu izstrādē ar citām valsts un pašvaldību iestādēm, sniegt konsultācijas savas kompetences ietvaros.

Motivēta pieteikuma vēstule, CV un izglītību apliecinoša dokumenta kopija 10 dienu laikā, skaitot no paziņojuma publicēšanas dienas "Latvijas Vēstnesī", pretendentam jāiesniedz Nodarbinātības valsts aģentūras Juridiskā departamenta Personāla nodaļā Rīgā, K.Valdemāra ielā 38, k-1, LV-1010, 524.kabinetā, vai nosūtot uz e-pastu: karina.dzene@nva.gov.lv. Informācija pa tālruni 67021764, kā arī Nodarbinātības valsts aģentūras mājaslapā www.nva.gov.lv.

Atlases konkurss notiks trijās kārtās. Pirmā kārta - pretendentu izglītības un darba pieredzes izvērtēšana pēc iesniegtajiem dokumentiem. Otrā kārta - tests, pēc kura rezultātiem tiks novērtētas pretendenta profesionālās zināšanas. Trešā kārta - intervija, kuras laikā tiks novērtētas pretendenta zināšanas un kompetences atbilstoši amatam noteiktajām prasībām. Uz interviju tiks uzaicināti tie pretendenti, kuriem testā būs iegūts noteikts punktu skaits. Lūdzam ievērot, ka sazināsimies un informēsim par konkursa rezultātiem tikai uz interviju uzaicinātos pretendentus.

Amatu konkursu rezultāti

OP 2013/7.AKR1

Konkurences padome paziņo, ka pretendentu atlases konkursa kārtībā 2013.gada 2.janvārī Izpilddirekcijas Informātikas un informācijas apstrādes sektora vadītāja amatā ir iecelts JURIS GREBEŽS.


OP 2013/7.AKR2

Satiksmes ministrija informē, ka konkursa kārtībā Satiksmes ministrijas Iekšējā audita nodaļas auditora amatā uz nenoteiktu laiku ar 2013.gada 2.janvāri tika iecelts EGONS VILDE.


OP 2013/7.AKR3

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija paziņo, ka konkursa kārtībā Investīciju uzraudzības departamenta Finanšu vadības nodaļas vadītājas ierēdnes amatā ar 2013.gada 2.janvāri iecelta DACE HILDEBRANTE.


OP 2013/7.AKR4

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija paziņo, ka konkursa kārtībā Investīciju uzraudzības departamenta Finanšu vadības nodaļas vecākās ekspertes ierēdnes amatā ar 2013.gada 2.janvāri iecelta LĪGA SKREBE.


OP 2013/7.AKR5

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija paziņo, ka konkursa kārtībā Investīciju politikas departamenta Finanšu instrumentu piesaistes nodaļas vecākās ekspertes ierēdnes amatā ar 2013.gada 2.janvāri iecelta OLITA ZĀLĪTE - VĪLIPA.


OP 2013/7.AKR6

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija paziņo, ka konkursa kārtībā Investīciju politikas departamenta Finanšu instrumentu piesaistes nodaļas vecākās ekspertes ierēdnes amatā ar 2012.gada 28.decembri iecelta SVETLANA SERGEJEVA.


OP 2013/7.AKR7

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija paziņo, ka konkursa kārtībā Investīciju uzraudzības departamenta Projektu uzraudzības nodaļas projektu vadītāja ierēdņa amatā ar 2013.gada 7.janvāri iecelts ARTŪRS ZUJEVS.


OP 2013/7.AKR8

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija paziņo, ka konkursa kārtībā Investīciju uzraudzības departamenta Projektu uzraudzības nodaļas projektu vadītājas ierēdnes amatā ar 2013.gada 4.janvāri iecelta LĪGA BERNĀNE.


OP 2013/7.AKR9

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija paziņo, ka konkursa kārtībā Investīciju uzraudzības departamenta Projektu uzraudzības nodaļas projektu vadītājas ierēdnes amatā ar 2013.gada 2.janvāri iecelta EVA SĀRNA.


OP 2013/7.AKR10

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija paziņo, ka konkursa kārtībā Investīciju uzraudzības departamenta Projektu uzraudzības nodaļas projektu vadītāju ierēdņu amatos ar 2012.gada 28.decembri iecelti AELITA ZVAIGZNE un ARVĪDS VANAGS.


OP 2013/7.AKR11

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija paziņo, ka konkursa kārtībā Investīciju politikas departamenta Programmu vadības nodaļas vecākā eksperta ierēdņa amatā ar 2013.gada 2.janvāri iecelts KASPARS RAUBIŠKIS.


OP 2013/7.AKR12

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija paziņo, ka konkursa kārtībā Investīciju politikas departamenta Programmu vadības nodaļas vecākās ekspertes ierēdnes amatā ar 2012.gada 28.decembri iecelta ZANDA KRŪKLE.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)