Laidiens: 09.04.2013., Nr. 68

Amatu konkursu ziņas

Amatu konkursi

OP 2013/68.AKK1

EIROPAS SAVIENĪBAS TIESA meklē ĀRŠTATA TULKOTĀJUS

Pamatojoties uz Eiropas Savienības Tiesas Tulkošanas departamenta izsludināto procedūru pamatlīgumu noslēgšanai par juridisku dokumentu tulkošanu, Eiropas Savienības Tiesa aicina piedalīties konkursā uz ārštata tulkotāju vietām tulkošanai no angļu, franču, vācu, spāņu, itāļu un holandiešu valodām uz latviešu valodu. Iespējams pieteikties uz vienu vai vairākām no minēto valodu kombinācijām

Pretendenti var būt juridiskas un/vai fiziskas personas. Kandidātiem nepieciešamā kvalifikācija: tulkošanai no angļu valodas augstākā juridiskā izglītība, tulkošanai no pārējām valodām augstākā juridiskā un/vai cita profila augstākā izglītība. Pretendentiem, kuriem nav augstākās juridiskās izglītības, nepieciešama vismaz divu gadu pieredze juridisku tekstu tulkošanā. Prasība visiem kandidātiem: teicamas latviešu un ļoti labas atbilstošās svešvalodas zināšanas.

Paziņojumi par līgumu, kurā ietverti piedalīšanās nosacījumi, ir publicēti Eiropas Savienības Oficiālā Vēstneša pielikumos: 2013/S 047-075039, 2013/S 052-084406.

Pieteikšanās termiņš - 26.04.2013.

Sīkāka informācija - FreelanceLV@curia.europa.eu

Interneta vietnē http://curia.europa.eu/jcms/freelance ir pieejami arī ar citu valodu kombinācijām saistīti paziņojumi par līgumu.


OP 2013/68.AKK2

Latvijas Republikas Ārlietu ministrija izsludina atklātu konkursu uz vecākā grāmatveža (darbinieka) amata vietu Finanšu politikas departamentā

Pretendentiem/-ēm tiek izvirzītas šādas prasības:

- atbilstība Diplomātiskā un konsulārā dienesta likuma 3.panta sestās daļas prasībām

- augstākā izglītība grāmatvedībā, finansēs vai ekonomikā

- darba pieredze grāmatvedībā, finansēs vai ekonomikā

- iemaņas darbā ar datoru pieredzējuša lietotāja līmenī

- analītiskā domāšana, precizitāte, atbildība

- grāmatvedību reglamentējošo normatīvu aktu pārzināšana

- spēja strādāt dinamiski un paaugstināta stresa apstākļos

- vēlamas angļu un krievu valodas pamatzināšanas

- pieredze valsts pārvaldē tiks uzskatīta par priekšrocību

Galvenie amata pienākumi:

- veikt vecākā grāmatveža pienākumus, grāmatojot aktīva/pasīva darījumus, tai skaitā, kreditoru/debitoru uzskaiti, norēķinus ar darbiniekiem, naudas līdzekļu uzskaiti, pamatlīdzekļu, krājumu uzskaiti un citus saimnieciskos darījumus.

Pretendentus lūdzam CV, motivācijas vēstuli, augstāko izglītību apliecinoša dokumenta kopiju un aizpildītu pieteikuma anketu (pieteikuma anketu iespējams atrast vietnē http://www.mfa.gov.lv/lv/Ministrija/darbs/) iesniegt elektroniski, nosūtot uz e-pasta adresi konkurss@mfa.gov.lv, desmit dienu laikā pēc sludinājuma publicēšanas "Latvijas Vēstnesī". Tālrunis informācijai 67016132.


OP 2013/68.AKK3

Valsts probācijas dienests izsludina konkursu uz šādu vakanto ierēdņa amata vietu - Valsts probācijas dienesta Rīgas rajona teritoriālās struktūrvienības Salaspils filiāles vecākais/-ā referents/-e uz noteiktu laiku (1 vakance)

Prasības pretendentiem:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

- otrā līmeņa augstākā izglītība (sociālā darbinieka, psihologa, pedagoga, sociālā pedagoga augstākā izglītība tiks uzskatīta par priekšrocību)

- izpratne par probācijas jautājumiem

- spēja plānot un organizēt darbu, patstāvīgi pieņemt lēmumus

- prasme motivēt probācijas klientu uz sadarbību

- spēja noteikt probācijas klienta problēmas, analizēt tās, rast risinājumu (lai novērstu atkārtotu likumpārkāpumu)

- laba latviešu valodas rakstu kultūra

- labas krievu valodas zināšanas

- vēlama B kategorijas autovadītāja apliecība

- iemaņas darbā ar datoru (MS Office)

- vēlamas zināšanas lietvedības jautājumos

Darba pienākumi:

- nodrošināt informācijas iegūšanu izvērtēšanas ziņojumam un sagatavot tā projektu

- vadīt klienta lietu un noteikt klienta riska faktorus un vajadzības

- veikt nosacīti notiesāto, nosacīti pirms termiņa atbrīvoto un nosacīti atbrīvoto no kriminālatbildības personu uzraudzību (ietver personas kontroli un sociālā atbalsta organizēšanu, lai novērstu atkārtotu likumpārkāpumu).

Motivēta pieteikuma vēstule, dzīves apraksts (Curriculum Vitae) un augstāko izglītību apliecinošu dokumentu kopijas, kā arī konkursa pretendenta iesniegums un aptaujas anketa (pieejami mājas lapā www.probacija.lv sadaļā Vakances) jāiesniedz 20 dienu laikā no sludinājuma publicēšanas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" Rīgas rajona teritoriālajā struktūrvienībā. Adrese: Gāles iela 27, Sigulda, LV-2150, e-pasts: rigasrajons@vpd.gov.lv. Informācija pa tālruni 67800308, 67943004, 67021181 vai Valsts probācijas dienesta mājas lapā www.probacija.lv.


OP 2013/68.AKK4

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija izsludina konkursu uz Investīciju uzraudzības departamenta direktora valsts civildienesta ierēdņa amatu

Prasības:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

- akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība vadības zinātnēs, finanšu, uzņēmējdarbības vai ekonomikas specialitātē vai citā sociālo zinātņu jomā, kas papildināta ar nozarei atbilstošām zināšanām

- pieredze vadošā amatā iestādē vai uzņēmumā ilgāk par trim gadiem

- pieredze darbā valsts pārvaldē ilgāk par pieciem gadiem

- pieredze investīciju programmu un projektu uzraudzības un kontroles jomā

- pieredze likumu un citu normatīvo aktu projektu izstrādē

- pieredze investīciju programmu vadības un kontroles sistēmu izstrādē

- pieredze darbā ar ES fondu vai citām finanšu instrumentu programmām

- pieredze investīciju projektu izstrādē un to finanšu ekonomiskās efektivitātes novērtēšanā

- pieredze kolektīva vadībā

- prasmes darbā ar datoru (MS Office, Internet Explorer u.c. programmām)

- labas divu svešvalodu zināšanas, tai skaitā labas angļu valodas zināšanas

Pieteikuma dokumenti (konkursa pretendenta pieteikums un aptaujas lapa, CV, augstāko izglītību apliecinoša dokumenta kopija) 20 dienu laikā pēc paziņojuma publicēšanas "Latvijas Vēstnesī" jānosūta Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas Personāla nodaļai Rīgā, Peldu ielā 25, LV-1494, fakss 67820442, e-pasts: personals@varam.gov.lv. Konkursa pretendenta pieteikuma un aptaujas lapas veidlapas, kā arī amata apraksts ir pieejami ministrijas tīmekļa vietnē www.varam.gov.lv sadaļā "Aktualitātes" - "Darba piedāvājumi". Tālrunis uzziņām 67026902.


OP 2013/68.AKK5

Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras Rīgas pilsētas Kurzemes nodaļa izsludina konkursu uz vakanto Pensiju daļas inspektora valsts civildienesta ierēdņa amatu (1 vakance uz noteiktu laiku)

Galvenie pienākumi:

- konsultēt klientus sociālās likumdošanas jautājumos

- izvērtēt saņemtos dokumentus un izdot administratīvos aktus

- sagatavot izziņas un informatīvas vēstules

Prasības pretendentiem:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

- augstākā izglītība (vēlams tiesību zinību, ekonomikas un tām pielīdzināmās jomās, kuru programmās tiek apgūtas tiesību vai ekonomikas zināšanas)

- valsts valodas prasme augstākajā līmenī, svešvalodu zināšanas tiks uzskatītas par priekšrocību

- darba pieredze klientu apkalpošanā pēdējo 5 gadu laikā (priekšrocības tiem pretendentiem, kam ir pieredze klientu apkalpošanas darbā valsts, pašvaldību un finanšu institūcijās)

- prasme pielietot normatīvos aktus, zināšanas par administratīvo procesu un valsts sociālo apdrošināšanu

- prasme strādāt ar datoru (MS Office, Open Office, internets)

- spēja strādāt patstāvīgi, uzņemties iniciatīvu un atbildību

- labas komunikācijas spējas

Piedāvājam:

- mēnešalgu sākot no Ls 304 (bruto alga)

- atbildīgu darbu atsaucīgā un profesionālā kolektīvā

- iespēju paplašināt zināšanas un gūt praktisku pieredzi

Gaidām jūsu CV, pieteikuma vēstuli un izglītību apliecinošo dokumentu kopiju, kā arī konkursa pretendenta iesniegumu un aptaujas anketu (pieejami mājas lapā www.vsaa.lv sadaļā "Aktualitātes" -> "Darba piedāvājumi" -> "Pieteikuma anketa") 20 dienu laikā no paziņojuma publicēšanas "Latvijas Vēstnesī". Sazināsimies ar tiem kandidātiem, kuri pēc CV un aptauju anketas atlases būs iekļuvuši 2.kārtā. Dokumenti jāiesniedz VSAA Rīgas Kurzemes nodaļā Baldones ielā 2, Rīgā, LV-1007 (ar norādi "Konkursam uz Pensiju daļas inspektora amatu") vai pa e-pastu kurzeme@vsaa.lv. Tālr. uzziņām 67804112, fakss 67804108.

Amatu konkursu rezultāti

OP 2013/68.AKR1

Valsts probācijas dienests paziņo, ka konkursa kārtībā 2013.gada 29.janvārī oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" izsludinātajā Valsts probācijas dienesta Ventspils teritoriālās struktūrvienības vecākās referentes amatā no 2013.gada 4.aprīļa uz noteiktu laiku iecelta LŪCIJA ĀRMANE.


OP 2013/68.AKR2

Valsts probācijas dienests paziņo, ka konkursa kārtībā 2013.gada 18.janvārī oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" izsludinātajā Valsts probācijas dienesta Rīgas teritoriālās struktūrvienības Latgales priekšpilsētas filiāles vecākās referentes amatā no 2013.gada 2.aprīļa uz nenoteiktu laiku iecelta SANDRA SILKĀNE.


OP 2013/68.AKR3

Valsts probācijas dienests paziņo, ka konkursa kārtībā 2013.gada 12.februārī oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" izsludinātajā Valsts probācijas dienesta Rīgas teritoriālās struktūrvienības Piespiedu un sabiedriskā darba daļas vecākā referenta amatā no 2013.gada 25.marta uz nenoteiktu laiku iecelts ĒRIKS BARBAKS.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)