Laidiens: 04.04.2013., Nr. 65

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

OP 2013/65.PD1

Latvijas Republikas Ārlietu ministrija izsludina granta projektu konkursu:

"Atbalsts Eiropas Komisijas un citu starptautiskās palīdzības finansētāju finansētiem attīstības sadarbības, attīstības izglītības un sabiedrības izpratnes veicināšanas projektiem Latvijas Republikas noteiktajās saņēmējvalstīs un Latvijas Republikā".

Granta projektu konkursā ir noteiktas šādas saņēmējvalstis: attīstības sadarbības projektiem Eiropas Savienības Austrumu partnerības valstis, Centrālāzijas valstis un Afganistāna. Attīstības izglītības un sabiedrības izpratnes veicināšanas projektiem - Latvijas Republika.

Pieteikties granta projektu konkursam var biedrības un nodibinājumi, un sociālie partneri.

Pieteikuma iesniegšanas termiņš ir 2013.gada 22.aprīlis plkst. 17.00. Iesniegumus aicinām sūtīt vēstulē pa pastu vai iesniegt personīgi (aizlīmētā aploksnē) Ārlietu ministrijai, K.Valdemāra ielā 3, Rīgā, LV-1395, vai arī sūtīt elektroniski (parakstīts ar drošu elektronisko parakstu atbilstoši Elektronisko dokumentu likuma prasībām), adrese: mfa.cha@mfa.gov.lv. Uz aploksnes, kurā ievietots projekta iesniegums, ir jānorāda - "Ārlietu ministrijas Ekonomisko attiecību un attīstības sadarbības politikas departamentam. Konkursam - attīstības sadarbības, attīstības izglītības un sabiedrības izpratnes veicināšanas projekti", projekta iesniedzēja nosaukums un projekta nosaukums.

Konkursa nolikums un tā pielikumi ievietoti Latvijas Republikas Ārlietu ministrijas interneta mājas lapā (www.mfa.gov.lv). Tālrunis informācijai 67016423.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)