Laidiens: 25.02.2013., Nr. 39

Amatu konkursu ziņas

Amatu konkursi

OP 2013/39.AKK1

Nodarbinātības valsts aģentūra izsludina konkursu uz vakanto ierēdņa amata vietu - nodarbinātības organizators Nodarbinātības valsts aģentūras Rīgas reģionālās filiāles Apmācību daļā (2 amata vietas uz noteiktu laiku)

Prasības pretendentiem:

- augstākā izglītība (vēlams sociālajās zinātnēs)

- aģentūras darbībā saistošo normatīvo aktu prasību zināšanas

- prasme analizēt situāciju, vērtēt faktus, paredzēt un novērtēt riskus

- komunikācijas prasmes

- orientācija uz klientu

- orientācija uz pašattīstību un pilnveidošanos

- datorprasmes lietotāja līmenī

Amata mērķis: iesaistīt NVA klientus aktīvajos nodarbinātības pasākumos, veikt datu apstrādi informācijas sistēmā, piedāvāt Aģentūras pakalpojumus, kā arī sniegt informāciju Aģentūras klientiem par apmācības iespējām.

Motivēta pieteikuma vēstule, CV un izglītību apliecinoša dokumenta kopija 20 dienu laikā, skaitot no paziņojuma publicēšanas dienas "Latvijas Vēstnesī", pretendentam jāiesniedz Nodarbinātības valsts aģentūras Rīgas reģionālajā filiālē Jēzusbaznīcas ielā 11, Rīgā, LV-1050, vai jānosūta uz e-pastu tamara.ozola@nva.gov.lv. Informācija pa tālruni 67830850, kā arī Nodarbinātības valsts aģentūras mājas lapā www.nva.gov.lv.

Atlases konkurss notiks trijās kārtās. Pirmā kārta - pretendentu izglītības atbilstības izvērtēšana pēc iesniegtajiem izglītības dokumentiem. Otrā kārta - tests, pēc kura rezultātiem tiks novērtētas pretendenta zināšanas par normatīvo tiesību aktiem. Trešā kārta - intervija, kuras laikā tiks novērtētas pretendenta zināšanas un kompetences atbilstoši amatam noteiktajām prasībām. Lūdzam ievērot, ka sazināsimies un informēsim par konkursa rezultātiem tikai uz interviju uzaicinātos pretendentus. Intervija notiks NVA Rīgas reģionālajā filiālē Jēzusbaznīcas ielā 11, Rīgā.


OP 2013/39.AKK2

Nodarbinātības valsts aģentūra izsludina konkursu uz vakanto ierēdņa amata vietu - nodarbinātības aģents Nodarbinātības valsts aģentūras Rīgas reģionālās filiāles Klientu apkalpošanas centrā (2 amata vietas uz noteiktu laiku)

Prasības pretendentiem:

- augstākā izglītība (vēlams sociālajās zinātnēs)

- aģentūras darbībā saistošo normatīvo aktu prasību zināšanas

- prasme analizēt situāciju, vērtēt faktus, paredzēt un novērtēt riskus

- komunikācijas prasmes

- orientācija uz klientu

- orientācija uz pašattīstību un pilnveidošanos

- datorprasmes lietotāja līmenī

Amata mērķis: nodrošināt NVA klientiem pakalpojumus ar nodarbinātību saistītajos jautājumos, veikt datu apstrādi informācijas sistēmā BURVIS, piedāvāt aģentūras pakalpojumus, kā arī sniegt informāciju aģentūras klientiem par darba tirgus tendencēm.

Motivēta pieteikuma vēstule, CV un izglītību apliecinoša dokumenta kopija 20 dienu laikā, skaitot no paziņojuma publicēšanas "Latvijas Vēstnesī", pretendentam jāiesniedz Nodarbinātības valsts aģentūras Rīgas reģionālajā filiālē Jēzusbaznīcas ielā 11, Rīgā, LV-1050, vai jānosūta uz e-pastu tamara.ozola@nva.gov.lv. Informācija pa tālruni 67830850, kā arī Nodarbinātības valsts aģentūras mājas lapā www.nva.gov.lv.

Atlases konkurss notiks trijās kārtās. Pirmā kārta - pretendentu izglītības atbilstības izvērtēšana pēc iesniegtajiem izglītības dokumentiem. Otrā kārta - tests, pēc kura rezultātiem tiks novērtētas pretendenta zināšanas par normatīvo tiesību aktiem. Trešā kārta - intervija, kuras laikā tiks novērtētas pretendenta zināšanas un kompetences atbilstoši amatam noteiktajām prasībām. Lūdzam ievērot, ka sazināsimies un informēsim par konkursa rezultātiem tikai uz interviju uzaicinātos pretendentus. Intervija notiks NVA Rīgas reģionālajā filiālē Jēzusbaznīcas ielā 11, Rīgā.


OP 2013/39.AKK3

Finanšu ministrija izsludina konkursu uz amatu:

Ja esi cilvēks, kas vēlas sevi pilnveidot, un nebaidies pieņemt izaicinājumus,  ja vēlies izmantot savas zināšanas un pieredzi, strādājot valsts pārvaldes iestādē, tad pievienojies Finanšu ministrijas enerģiskajam un radošajam kolektīvam, kurš  šobrīd meklē jaunu kolēģi!

Finanšu ministrija ir vadošā valsts pārvaldes iestāde finanšu nozarē. Ministrija veido valsts nodokļu politiku, izstrādā gadskārtējo valsts budžetu, vada Eiropas Savienības struktūrfondus, kā arī uzrauga valsts makroekonomisko attīstību.

Finanšu ministrijas komandā nepieciešams enerģisks, jauniem izaicinājumiem gatavs kolēģis uz šādu vakantu amatu -

Eiropas Savienības fondu uzraudzības departamenta Eiropas Sociālā fonda uzraudzības nodaļas vecākais referents (uz noteiktu laiku)

Eiropas Savienības fondu uzraudzības departaments ir struktūrvienība, kas nodrošina Eiropas Savienības struktūrfondu un Kohēzijas fonda līdzfinansēto aktivitāšu ieviešanas uzraudzību.

Mūsu piedāvātajā amatā tev  jāatbilst šādām prasībām:

- augstākā akadēmiskā vai augstākā profesionālā izglītība sociālajās zinātnēs

- teicamas angļu valodas zināšanas

- darba pieredze valsts pārvaldē

- Tavā kompetencē esošo uzdevumu veikšanai  nepieciešamas profesionālās iemaņas projektu vadībā un uzraudzībā

- zināšanas par ES institūcijām, darbības principiem, lēmumu pieņemšanas procesu

- prasme strādāt ar datoru (Excel, Word, PowerPoint)

- darba organizēšanas, koordinācijas un vadīšanas prasmes

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām

Mūsu kolektīvā mēs tev uzticēsim šādus uzdevumus:

- nodrošināt Eiropas Sociālā fonda (ESF) līdzfinansēto pasākumu un aktivitāšu īstenošanas uzraudzību sociālās iekļaušanas jomā un pasākumam "Veselība darbā"

- apkopot un izvērtēt uzraudzības informāciju, kā arī koordinēt viedokļa sniegšanu par ES fondu aktivitāšu ieviešanu, veicamajiem pasākumiem Eiropas Sociāla fonda līdzfinansēto pasākumu un aktivitāšu īstenošanas pilnveidē un uzlabošanā

- nodrošināt informācijas atlasi Vadības informācijas sistēmā un atbilstošu tās analīzi dažādos griezumos

Pievienojies mūsu kolektīvam, jo mēs piedāvājam:

- karjeru vadošajā valsts pārvaldes iestādē finanšu nozarē

- darbu pie viena no labākajiem un stabilākajiem darba devējiem Latvijā

- un galvenais - profesionālu un atsaucīgu kolēģu komandu.

Pieteikuma vēstuli, Curriculum Vitae (CV), augstāko izglītību apliecinoša dokumenta kopiju, apliecinājumu par atbilstību Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām un citus pretendenta kvalifikāciju apliecinošus dokumentus lūdzam sūtīt 20 dienu laikā no šī sludinājuma publicēšanas Finanšu ministrijas Personālvadības departamentam Smilšu ielā 1, Rīgā, LV-1919, fakss 67095503, e-pasts: pasts@fm.gov.lv. Papildu informāciju un apliecinājuma formu par atbilstību Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām tu atradīsi Finanšu ministrijas interneta vietnē http://www.fm.gov.lv/?lat/karjera/vakances. Zvani mums, ja tev ir neskaidrības vai jautājumi pa tālruni 67095611.


OP 2013/39.AKK4

Fizikālās enerģētikas institūts izsludina atklātu konkursu uz vakantajām akadēmiskā amata vietām šādās specialitātēs:

- analītiskā ķīmijā - vadošais pētnieks - 1 vieta

- cietvielu fizikā - vadošais pētnieks - 2 vietas

- elektroenerģētikā un elektroapgādē - vadošais pētnieks - 3 vietas

- energoelektronikā - vadošais pētnieks - 3 vietas

- enerģētikā - vadošais pētnieks - 2 vietas

- fizikālā ķīmijā - vadošais pētnieks - 1 vieta

- siltumenerģētikā - vadošais pētnieks - 3 vietas

- siltumenerģētikā - pētnieks - 1 vieta

Iesniedzamie dokumenti:

- direktoram adresēts iesniegums par piedalīšanos konkursā

- zinātniskos grādus apliecinošu dokumentu kopijas

- publicēto zinātnisko darbu saraksts (par pēdējiem 3 gadiem)

- dzīves un darba gājuma apraksts (CV), kas atspoguļo zinātnisko, pedagoģisko un organizatorisko pieredzi

Konkursa dokumenti mēneša laikā no paziņojuma publicēšanas jāiesniedz Fizikālās enerģētikas institūtā Rīgā, Aizkraukles ielā 21, 236. vai 238. kabinetā. Tālr. uzziņām 67558680 vai 67552011, e-pasts: fei@edi.lv.


OP 2013/39.AKK5

Nodarbinātības valsts aģentūra izsludina konkursu uz vakanto ierēdņa amata vietu - projektu vadītājs Nodarbinātības valsts aģentūras Eiropas Sociālā fonda departamenta Projektu uzraudzības nodaļā (2 amata vietas uz noteiktu laiku)

Prasības pretendentiem:

- augstākā izglītība (vēlams ekonomikā, finansēs vai grāmatvedībā)

- pieredze darbā finanšu un ekonomikas jomā ne mazāka kā divi gadi

- pieredze darbā valsts institūcijās ne mazāka kā viens gads

- pieredze projektu vadībā (vēlama)

- prasme orientēties spēkā esošajā likumdošanā amata kompetences apjomā

- izpratne par ES vispārējiem un nodarbinātības politikas jautājumiem

- saskarsmes, komunikācijas un prezentācijas prasmes

- angļu valodas zināšanas (vēlamas)

- datorprasmes, datu bāžu izmantošanas prasmes un ofisa tehnikas lietošanas prasmes

Amata mērķis: nodrošināt kvalitatīvu Eiropas Sociālā fonda ierobežotas projektu iesniegumu atlases projektu un atklātas projektu iesniegumu atlases projektu īstenošanas uzraudzību, līgumu vai vienošanās par projektu grozījumiem sagatavošanu, projektu datu ievadi un ticamības pārbaudi Eiropas Savienības struktūrfondu un Kohēzijas fonda Vadības informācijas sistēmā.

Motivēta pieteikuma vēstule, CV un izglītību apliecinoša dokumenta kopija 20 dienu laikā, skaitot no paziņojuma publicēšanas dienas "Latvijas Vēstnesī", pretendentam jānosūta pa pastu Nodarbinātības valsts aģentūrai, adrese K.Valdemāra ielā 38, Rīgā, LV-1010, vai pa e-pastu karina.dzene@nva.gov.lv vai jāiesniedz personīgi 605. kabinetā. Informācija pa tālruni 67072007, kā arī Nodarbinātības valsts aģentūras mājas lapā www.nva.gov.lv. Atlases konkurss notiks divās kārtās. Pirmā kārta - pretendentu izglītības un pieredzes atbilstības izvērtēšana pēc iesniegtajiem izglītības dokumentiem. Otrā kārta - intervija, kuras laikā tiks novērtētas pretendenta zināšanas un kompetences atbilstoši amatam noteiktajām prasībām. Lūdzam ievērot, ka sazināsimies un informēsim par konkursa rezultātiem tikai uz interviju uzaicinātos pretendentus. Intervija notiks NVA Eiropas Sociālā fonda departamentā Raiņa bulvārī 4, Rīgā.

Amatu konkursu rezultāti

OP 2013/39.AKR1

Datu valsts inspekcija paziņo, ka konkursa kārtībā Pirmās uzraudzības daļas juriskonsulta amatā no 2013.gada 21.februāra uz nenoteiktu laiku iecelts EDGARS ROZĪTIS.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)