Laidiens: 05.12.2013., Nr. 238

Amatu konkursu ziņas

Amatu konkursi

OP 2013/238.AKK1

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija izsludina konkursu uz Nodrošinājuma un kontroles departamenta Nodrošinājuma nodaļas vecākā/-ās eksperta/-es valsts civildienesta ierēdņa/-nes amatu

Prasības:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

- akadēmiskā vai otrā līmeņa augstākā profesionālā izglītība tiesību zinātnēs vai ekonomikā

- pieredze valsts pārvaldē amatam atbilstošā jomā ilgāka par trīs gadiem

- pieredze un zināšanas ES fondu projektu vadībā

- zināšanas un darba pieredze (ilgāk par trīs gadiem) publisko iepirkumu organizēšanā

- pieredze iepirkuma dokumentācijas sagatavošanā un līgumu projektu izstrādē

- prasme lietot praksē teorētiskās zināšanas

- svešvalodu (tai skaitā angļu valodas) zināšanas sava darba pienākumu veikšanai nepieciešamajā līmenī

- prasme strādāt ar datoru, zināšanas lietvedībā, pieredze informācijas analīzē un apkopošanā

Pieteikuma dokumenti (konkursa pretendenta pieteikums un aptaujas lapa, CV, augstāko izglītību apliecinoša dokumenta kopija) 20 dienu laikā no sludinājuma publicēšanas dienas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" jānosūta Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas Personāla nodaļai Rīgā, Peldu ielā 25, LV-1494, fakss 67820442, e-pasts: personals@varam.gov.lv. Konkursa pretendenta pieteikuma un aptaujas lapas veidlapas, kā arī amata apraksts ir pieejami ministrijas tīmekļa vietnē www.varam.gov.lv sadaļā "Aktualitātes" - "Darba piedāvājumi". Tālrunis uzziņām 67026902.

Amatu konkursu rezultāti

OP 2013/238.AKR1

Valsts vides dienesta Lielrīgas reģionālā vides pārvalde informē, ka konkursa kārtībā Resursu kontroles daļas vecākās inspektores ierēdnes amatā 2013.gada 3.decembrī iecelta INGA MILLERE.


OP 2013/238.AKR2

Valsts probācijas dienests paziņo, ka konkursa kārtībā Rīgas teritoriālās struktūrvienības Latgales priekšpilsētas filiāles vecākās referentes amatā no 2013.gada 26.novembra uz nenoteiktu laiku iecelta LINDA GRĪNBERGA.


OP 2013/238.AKR3

Valsts probācijas dienests paziņo, ka konkursa kārtībā Administratīvās vadības departamenta Nodrošinājuma nodaļas informācijas sistēmu drošības pārvaldnieka amatā no 2013.gada 27.novembra uz nenoteiktu laiku pieņemts DMITRIJS ANTIPOVS.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)