Laidiens: 28.11.2013., Nr. 233

Amatu konkursu ziņas

Amatu konkursi

OP 2013/233.AKK1

Finanšu ministrija izsludina konkursu uz amatu:

Ja esi cilvēks, kas vēlas sevi pilnveidot, un nebaidies pieņemt izaicinājumus,  ja vēlies izmantot savas zināšanas un pieredzi, strādājot valsts pārvaldes iestādē, tad pievienojies Finanšu ministrijas enerģiskajam un radošajam kolektīvam, kurš  šobrīd meklē jaunu kolēģi!

Finanšu ministrija ir vadošā valsts pārvaldes iestāde finanšu nozarē. Ministrija veido valsts nodokļu politiku, izstrādā gadskārtējo valsts budžetu, vada Eiropas Savienības struktūrfondus, kā arī uzrauga valsts makroekonomisko attīstību.

Finanšu ministrijas komandā nepieciešams enerģisks, jauniem izaicinājumiem gatavs kolēģis uz šādu vakantu amatu - Eiropas Savienības fondu stratēģijas departamenta Uzņēmējdarbības un inovāciju plānošanas nodaļas vecākais eksperts

ES fondu stratēģijas departaments ir struktūrvienība, kas nodrošina ES fondu plānošanas dokumentu sagatavošanu, nodrošina ES fondu programmu izvērtēšanu un koordinē un nodrošina Latvijas pozīcijas formulēšanu par Eiropas Savienības 1īmeņa normatīvajiem aktiem kohēzijas politikas vadībai un ieviešanai, kā arī piedalās Latvijas pozīcijas formulēšanā attiecībā uz citām ES un nacionāla līmeņa politikām, kas saistītas ar Kohēzijas politiku.

Ja tev ir:

- augstākā akadēmiskā vai augstākā profesionālā izglītība ekonomikā, vadībzinībās, finansēs, jurisprudencē vai citās sociālajās zinātnēs

- labas angļu valodas zināšanas rakstos un mutvārdos

- pieredze darbā valsts pārvaldē vai izpratne par tās darbības principiem

- zināšanas par ES institūcijām, darbības principiem, lēmumu pieņemšanas procesu

- pieredze darbā vai zināšanas par finanšu instrumentiem, tai skaitā aizdevumu garantijām, riska kapitāla investīcijām, mikrokredītiem u.tml. (vēlams)

- datora lietotāja līmeņa prasmes

- analītiskās spējas

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

Ja esi gatavs uzņemties uzdevumus, kas saistīti ar Eiropas Reģionālās attīstības fonda līdzfinansēto aktivitāšu uzņēmējdarbības un inovāciju jomā ieviešanu un vadību.

Pievienojies mūsu kolektīvam, jo mēs piedāvājam:

- karjeru vadošajā valsts pārvaldes iestādē finanšu nozarē

- darbu pie viena no labākajiem un stabilākajiem darba devējiem Latvijā

- un galvenais - profesionālu un atsaucīgu kolēģu komandu

Pieteikuma vēstuli, Curriculum Vitae (CV), augstāko izglītību apliecinoša dokumenta kopiju, apliecinājumu par atbilstību Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām un citus pretendenta kvalifikāciju apliecinošus dokumentus lūdzam sūtīt 20 dienu laikā no šī sludinājuma publicēšanas Finanšu ministrijas Personālvadības departamentam Smilšu ielā 1, Rīgā, LV-1919, fakss 67095503, e-pasts: pasts@fm.gov.lv. Papildu informāciju un apliecinājuma formu par atbilstību Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām tu atradīsi Finanšu ministrijas interneta vietnē http://www.fm.gov.lv/?lat/karjera/vakances. Zvani mums, ja tev ir neskaidrības vai jautājumi pa tālruni 67095611.


OP 2013/233.AKK2

Valsts izglītības satura centrs izsludina konkursu uz Izglītības satura departamenta Speciālās izglītības nodaļas vadītāja vietnieka/-ces - Valsts pedagoģiski medicīniskās komisijas vadītāja/-as - (ierēdņa) amata vietu

Prasības pretendentiem/-ēm:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

- augstākā akadēmiskā izglītība, maģistra grāds klīniskajā vai izglītības psiholoģijā, speciālā pedagoga, logopēda kvalifikācija

- pieredze vadošā amatā valsts vai pašvaldības iestādē pēdējos divos gados

- pedagoģiskā darba pieredze (pieredze speciālajā pedagoģijā tiks uzskatīta par priekšrocību) vismaz trīs gadi

- zināšanas par izglītību regulējošiem normatīviem aktiem, izpratne par speciālās un iekļaujošas izglītības jautājumiem

- pieredze speciālās izglītības sistēmas un mācību satura organizācijas jautājumos

- pieredze izglītojamo spēju un attīstības līmeņa izvērtēšanā, pieredze atzinumu sagatavošanā

Veicamie amata pienākumi:

- piedalīties Nodaļas darba uzdevumu plānošanā;

- vadīt un organizēt Valsts pedagoģiski medicīniskās komisijas darbu;

- nodrošināt normatīvo aktu projektu izstrādi par Valsts un pašvaldību pedagoģiski medicīnisko komisiju darbu;

- nodaļas vadītāja prombūtnes laikā pildīt Nodaļas vadītāja pienākumus

Iesniedzamie dokumenti:

- motivēts rakstveida pieteikums

- CV

- izglītību apliecinošu dokumentu kopijas

Iesniedzamajos dokumentos lūdzu norādīt atbilstību katrai no sludinājumā minētajām prasībām. Dokumentus sūtīt pa pastu Valsts izglītības satura centram, Administratīvā nodaļa, adrese: Vaļņu iela 2, Rīga, LV-1050, ar norādi "Konkursam", iesniegt personīgi vai sūtīt uz e-pasta adresi visc@visc.gov.lv 20 dienu laikā no sludinājuma publicēšanas "Latvijas Vēstnesī". Pretendentu vērtēšanas komisija izskatīs tikai tos pieteikumus, kuriem būs pievienoti visi iesniedzamie dokumenti. Uzziņas pa tālruni 67503026.


OP 2013/233.AKK3

Lauku atbalsta dienests aicina darbā uz noteiktu laiku pacietīgu un atsaucīgu Eiropas Savienības tiešo maksājumu departamenta Maksājumu uzraudzības daļas vecāko referentu/-i (ierēdņa amats)

Tu esi precīzs darba izpildē, tev piemīt augsta atbildība? Tu proti vienkārši izteikties sarežģītās situācijās? Tev patīk radīt idejas? Tevi interesē radošs darbs? Tu spēj operatīvi rīkoties un patstāvīgi pieņemt piemērotus lēmumus nestandarta situācijās? Tev piemīt labas komunikatīvās prasmes?

Ja vari uz visiem iepriekš minētajiem jautājumiem atbildēt piekrītoši, tad piesakies un kļūsti par daļu no Dienesta komandas!

Tavi pienākumi būs:

- sniegt priekšlikumus attiecībā uz Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai (ELFLA) finansēto atbalsta pasākumu administrēšanas sistēmas pilnveidošanu Latvijā

- sniegt atbildes uz iestāžu un iedzīvotāju vēstulēm, iesniegumiem un sūdzībām

Mēs no tevis sagaidām:

- atbilstību Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

- augstāko izglītību tiesību zinātnē, sociālo zinātņu vai lauksaimniecības jomā

- profesionālo pieredzi atbilstoši darbības jomai

- pieredzi darbā ar nacionālajiem un Eiropas Savienības tiesību aktiem (tiks uzskatīta par priekšrocību)

- izpratni par valsts un Eiropas Savienības atbalstu administrēšanas pamatprincipiem un mehānismiem

- labas angļu un krievu valodas zināšanas (tiks uzskatītas par priekšrocību)

- labas datora lietošanas prasmes (MS Office standarta programmas)

Mēs tev piedāvājam:

- iespēju veikt atbildīgu un interesantu darbu valsts pārvaldē

- iespēju paplašināt zināšanas un profesionālās iemaņas

- darbavietu Rīgas centrā

Pieteikuma vēstule, Curriculum Vitae un izglītību apliecinoša dokumenta kopija jāiesniedz vai jānosūta 20 dienu laikā no sludinājuma publicēšanas Latvijas Republikas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" Lauku atbalsta dienesta Personāla daļai. Adrese: Rīgā, Republikas laukumā 2, LV-1981, e-pasts: darbs@lad.gov.lv. Tālrunis uzziņām 67027696.


OP 2013/233.AKK4

Bauskas novada pašvaldības iestāde "Bauskas novada administrācija" izsludina konkursu uz vakanto amatu - vecākais/-ā iepirkumu speciālists/-e Iepirkumu nodaļā (uz noteiktu laiku)

Prasības pretendentam:

- augstākā izglītība tiesību zinātnēs vai ekonomikā

- likuma "Publisko iepirkumu likums" pārzināšana un prasmes tā piemērošanā

- pieredze iepirkumu procedūru veikšanā

- labas datora lietošanas un dokumentu formatēšanas prasmes

- prasme izprast un darbā izmantot pašvaldības iekšējos normatīvos aktus

- augsta atbildība, precizitāte un labas analītiskās spējas

Motivētu pieteikumu, CV, izglītību apliecinošu dokumentu kopijas pretendenti var iesniegt līdz 2013.gada 16.decembrim plkst. 12.00 Bauskas novada administrācijas Klientu apkalpošanas centrā Uzvaras ielā 1, Bauskā, tālrunis uzziņām 63922238.


OP 2013/233.AKK5

LATVIJAS ORGANISKĀS SINTĒZES INSTITŪTS izsludina konkursu uz šādiem akadēmiskajiem amatiem:

- vadošais pētnieks (1 vieta)

- pētnieks (3 vietas)

- zinātniskais asistents (2 vietas)

Dokumenti (iesniegums par piedalīšanos konkursā, CV un 3 pēdējo gadu publikāciju saraksts) iesniedzami Rīgā, Aizkraukles ielā 21, 212.istabā, viena mēneša laikā no konkursa izsludināšanas dienas. Tālrunis uzziņām 67014805, e-pasts: irena@osi.lv.

Amatu konkursu rezultāti

OP 2013/233.AKR1

Nodarbinātības valsts aģentūra informē, ka 2013.gada 22.novembrī Nodarbinātības valsts aģentūras Eiropas Sociālā fonda departamenta juriskonsultes amatā ir iecelta GUNITA KOVAĻEVSKA.


OP 2013/233.AKR2

Nodarbinātības valsts aģentūra informē, ka 2013.gada 25.novembrī Nodarbinātības valsts aģentūras Rīgas reģionālās filiāles nodarbinātības organizatores amatā ir iecelta INESE ZUJEVA.


OP 2013/233.AKR3

Nodarbinātības valsts aģentūra informē, ka 2013.gada 25.novembrī Nodarbinātības valsts aģentūras Rīgas reģionālās filiāles nodarbinātības organizatora amatā ir iecelts KĀRLIS KALNIŅŠ.


OP 2013/233.AKR4

Kultūras ministrija paziņo, ka konkurss uz Eiropas Savienības fondu departamenta Finanšu instrumentu attīstības nodaļas vadītāja amatu ir beidzis bez rezultāta.


OP 2013/233.AKR5

Kultūras ministrija paziņo, ka konkurss uz Eiropas Savienības fondu departamenta Finanšu instrumentu attīstības nodaļas vecākā referenta amatu ir beidzies bez rezultāta.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)