Laidiens: 27.11.2013., Nr. 232

Amatu konkursu ziņas

Amatu konkursi

OP 2013/232.AKK1

Ekonomikas ministrija izsludina konkursu uz Iekšējā tirgus departamenta Atbilstības novērtēšanas nodaļas vecākā referenta amatu

Prasības:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

- augstākā akadēmiskā vai profesionālā izglītība inženierzinātnē, ekonomikā vai tiesību zinātnē

- standartizācijas, akreditācijas, atbilstības novērtēšanas, īpaši metroloģijas normatīvo aktu pārzināšana

- darba pieredze metroloģijas jomā (tiks uzskatīta par priekšrocību)

- iepriekšējā pieredze darbā valsts pārvaldē un izpratne par tiesību aktu izstrādi (tiks uzskatīta par priekšrocību)

- labas svešvalodu (angļu) zināšanas

- prasme darbā ar datoru (MS Office)

- labas saskarsmes un komunikācijas prasmes

- prasme lietderīgi un efektīvi plānot savu darbu

- prasme formulēt un izteikt rakstveidā viedokli par kompetencē esošajiem jautājumiem

- prasme veikt analītisku darbu

- spēja strādāt paaugstinātas intensitātes apstākļos

- augsta atbildība un precizitāte

Galvenie amata pienākumi:

- piedalīties valsts politikas izstrādē un tās prioritāšu noteikšanā standartizācijas, metroloģijas, akreditācijas, atbilstības novērtēšanas un bīstamo iekārtu jomā un piedalīties šīs politikas realizācijā

- atzinumu sniegšana par citu institūciju sagatavoto politikas plānošanas dokumentu un normatīvo aktu projektiem

- normatīvo aktu izstrāde

- nacionālo pozīciju un instrukciju izstrāde savas kompetences ietvaros

- piedalīties standartu ieviešanas un harmonizēšanas procesā

Pieteikuma dokumenti (motivēts pieteikums, CV un izglītību apliecinošu dokumentu kopijas) divdesmit dienu laikā pēc paziņojuma publicēšanas jāiesniedz vai jānosūta Ekonomikas ministrijai Brīvības ielā 55, Rīgā, LV-1519, e-pasts: pasts@em.gov.lv, fakss 67280882. Uzziņas pa tālr. 67013183, 67013143.


OP 2013/232.AKK2

Latvijas Valsts augļkopības institūts (turpmāk - LVAI) izsludina konkursu uz direktora amatu

Nosacījumi pretendentam: maģistra vai doktora grāds lauksaimniecības, bioloģijas, inženierzinātnēs (pārtikas nozarē) vai sociālajās zinātnēs, darba pieredze vadošā amatā augkopības vai pārtikas nozarē, pieredze zinātniskās darbības, t.sk. vietējo un starptautisko zinātnisko projektu, administrēšanā, labas svešvalodu (vismaz divu) zināšanas, labas komunikācijas spējas, atsauksmes.

Konkursam iesniedzamie dokumenti:

- iesniegums LVAI Zinātniskajai padomei par dalību konkursā

- dzīves gājuma apraksts (CV)

- izglītību un kvalifikāciju apliecinošu dokumentu kopijas

- LVAI turpmākas attīstības redzējums

Dokumenti iesniedzami viena mēnešu laikā no konkursa izsludināšanas datuma izdevumā "Latvijas Vēstnesis" LVAI sekretariātā Dobelē, Graudu ielā 1, vai nosūtāmi pa pastu, adrese: Latvijas Valsts augļkopības institūts, Dobelē, Graudu ielā 1, Dobeles nov., LV- 3701 (ar norādi - LVAI direktora amata konkursam).

Amatu konkursu rezultāti

OP 2013/232.AKR1

Valsts vides dienesta Daugavpils reģionālā vides pārvalde paziņo, ka Valsts vides dienesta Daugavpils reģionālās vides pārvaldes Kontroles daļas piesārņojuma kontroles sektora vecāko inspektoru amatā no 2013.gada 2.decembra konkursa kārtībā iecelti JĀNIS LINARTS un ŽANIS SMILGINS.


OP 2013/232.AKR2

Valsts vides dienests informē, ka konkursa kārtībā 2013.gada 19.novembrī Licenču daļas vecākās ekspertes amatā iecelta JEKATERINA BISTROVA.


OP 2013/232.AKR3

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Administratīvās pārvaldes Personāla plānošanas un attīstības daļas vadītājas amatā uz nenoteiktu laiku no 11.11.2013. konkursa kārtībā ir iecelta LINDA ZĀLĪTE.


OP 2013/232.AKR4

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu kontroles pārvaldes Starptautisko darījumu pirmās kontroles daļas galvenās nodokļu inspektores amatā uz nenoteiktu laiku no 19.11.2013. konkursa kārtībā ir iecelta GUNITA RIMŠĀNE.


OP 2013/232.AKR5

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu kontroles pārvaldes Lielo nodokļu maksātāju pirmās audita daļas galvenā nodokļu inspektora amatā uz nenoteiktu laiku no 19.11.2013. konkursa kārtībā ir iecelts VILNIS SILARĀJS.


OP 2013/232.AKR6

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu kontroles pārvaldes Nodokļu kontroles pārvaldes Nodokļu atmaksu un pievienotās vērtības nodokļa pārbaužu daļas Pievienotās vērtības nodokļa pārbaužu nodaļas galvenās nodokļu inspektores amatā uz nenoteiktu laiku no 19.11.2013. konkursa kārtībā ir iecelta INETA ZVIRBULE.


OP 2013/232.AKR7

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu kontroles pārvaldes Juridisko personu pirmās audita daļas galvenā nodokļu inspektora amatā uz noteiktu laiku no 19.11.2013. konkursa kārtībā ir iecelts OSKARS LIELMANIS.


OP 2013/232.AKR8

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Muitas pārvaldes Muitas atļauju kontroles daļas Atļauju uzraudzības nodaļas vecākā muitas eksperta amatā uz nenoteiktu laiku no 25.11.2013. konkursa kārtībā ir iecelts AGRIS GROSBERGS.


OP 2013/232.AKR9

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu kontroles pārvaldes Ražotņu un citu nozaru pārbaužu daļas Ražotņu pirmās pārbaužu nodaļas galvenās nodokļu inspektores amatā uz nenoteiktu laiku no 02.12.2013. konkursa kārtībā ir iecelta MĀRITA VASIĻEVSKA.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)