Laidiens: 13.11.2013., Nr. 222

Amatu konkursu ziņas

Amatu konkursi

OP 2013/222.AKK1

Rīgas Tehniskā universitāte (RTU) izsludina konkursu uz vakantajām profesora, asociētā profesora, vadošā pētnieka un pētnieka amata vietām:

BŪVNIECĪBAS FAKULTĀTE

Siltuma, gāzes un ūdens tehnoloģijas institūts

- vadošais pētnieks - 6 amata vietas

- pētnieks - 4 amata vietas

(siltuma gāzes un ūdens inženiersistēmu apakšnozarē)

DATORZINĀTNES UN INFORMĀCIJAS TEHNOLOĢIJAS FAKULTĀTE

Informācijas tehnoloģijas nozares

Sistēmu analīzes, modelēšanas un projektēšanas apakšnozarē

Specializācijā - Informācijas sistēmu projektēšana

- profesors - 1 amata vieta

Informācijas tehnoloģijas nozares

Sistēmu analīzes, modelēšanas un projektēšanas apakšnozarē

Specializācijā - Sistēmu teorija

- asociētais profesors - 1 amata vieta

Pretendentiem, kuri vēlas piedalīties konkursā, RTU Personāla nodaļā Rīgā, Kaļķu ielā 1, 212.kabinetā, jāiesniedz Rīgas Tehniskās universitātes rektoram adresēts iesniegums un pielikumā dokumentu kopijas, kas apliecina augstāko izglītību un akadēmiskos un zinātniskos grādus, dzīves un darba gājums (Curriculum Vitae), kur norādīta zinātniskā, organizatoriskā darba pieredze, kā arī citi dokumenti, lai pilnīgāk raksturotu savu kvalifikāciju.

Konkursa termiņš ir viens mēnesis no sludinājuma publicēšanas dienas "Latvijas Vēstnesī". Papildu informācija pa tālr. 67089391.


OP 2013/222.AKK2

Nodarbinātības valsts aģentūra izsludina konkursu uz vakanto ierēdņa amatu - Nodarbinātības valsts aģentūras Preiļu filiāles vadītāja/-s (1 amata vieta uz nenoteiktu laiku)

Prasības pretendentiem:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

- otrā līmeņa profesionālā augstākā vai augstākā akadēmiskā izglītība

- divu gadu darba pieredze vadītāja amatā (vēlams valsts pārvaldes iestādē)

- Latvijas Republikā spēkā esošo normatīvo aktu pārzināšana amata pienākumu pildīšanai nepieciešamās kompetences ietvaros

- zināšanas un pieredze valsts nodarbinātības politikas jautājumos

- zināšanas un pieredze personāla vadības jautājumos

- sadarbības, plānošanas, organizēšanas, kontroles un komunikācijas prasmes

- prezentācijas prasmes

Amata mērķis: plānot, vadīt, organizēt un koordinēt filiāles darbību atbilstoši spēkā esošajiem normatīvajiem aktiem, īstenot aktīvos nodarbinātības pasākumus, organizēt un nodrošināt sadarbību ar pašvaldībām un darba devējiem, kā arī nodrošināt mērķtiecīgu un aktīvu filiāles darbību bezdarbnieku integrēšanai darba tirgū.

Motivēta pieteikuma vēstule, CV un izglītību apliecinoša dokumenta kopija 20 dienu laikā, skaitot no sludinājuma publicēšanas dienas "Latvijas Vēstnesī", Pretendentam jāiesniedz Nodarbinātības valsts aģentūras Resursu pārvaldības nodaļā Rīgā, K.Valdemāra ielā 38, k-1, LV-1010, 117.kabinetā, vai jānosūta uz e-pastu (karina.dzene@nva.gov.lv). Informācija pa tālruni 67021771, kā arī Nodarbinātības valsts aģentūras mājaslapā: www.nva.gov.lv.

Atlases konkurss notiks trijās kārtās. Pirmā kārta - Pretendentu izglītības un darba pieredzes izvērtēšana pēc iesniegtajiem dokumentiem. Otrā kārta - tests, pēc kura rezultātiem tiks novērtētas Pretendenta profesionālās zināšanas. Trešā kārta - intervija, kuras laikā tiks novērtētas Pretendenta zināšanas, kompetences un prezentācijas prasmes atbilstoši noteiktajām prasībām. Uz interviju tiks uzaicināti tie pretendenti, kuriem testā būs iegūts noteiktu punktu skaits.

Lūdzam ievērot, ka sazināsimies un informēsim par konkursa rezultātiem tikai uz interviju uzaicinātos Pretendentus. Intervija notiks Nodarbinātības valsts aģentūrā K.Valdemāra ielā 38, k-1, Rīgā.


OP 2013/222.AKK3

Latvijas Republikas Centrālā statistikas pārvalde izsludina konkursu uz valsts civildienesta ierēdņa amata vietu - Cenu statistikas departamenta Ražotāju cenu indeksu daļas vecākais/-ā referents/-e (uz noteiktu laiku)

Pamatpienākumi:

- ražotāju cenu indeksu aprēķināšana (datu kvalitātes pārbaude, cenu indeksu aprēķināšana, metodoloģijas pārzināšana un pilnveidošana)

- informācijas analīze un sagatavošana publicēšanai

Prasības pretendentam:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

- akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība ekonomikā (vai tai tuva profila)

- vairāk kā gada pieredze ar ekonomiku saistītā darbā

- pieredze darbā ar statistikas datiem tiks uzskatīta par priekšrocību

- labas angļu valodas zināšanas

- labas analītiskās prasmes

- labas datora lietošanas prasmes (MS Office aplikācijas: Excel, Access, Word )

- labas sadarbības un komunikācijas prasmes

Pretendenta iesniegumu, aptaujas lapas un apliecinājuma veidlapu par atbilstību Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām var saņemt Latvijas Republikas CSP Personāla daļā Rīgā, Lāčplēša ielā 1, kā arī CSP mājaslapā www.csb.gov.lv sadaļā "Darba piedāvājumi".

Aizpildītās veidlapas kopā ar motivācijas vēstuli un augstāko izglītību apliecinoša dokumenta kopiju iesniegt CSP Personāla daļā vai atsūtīt pa pastu (LV-1301), uz e-pastu personals@csb.gov.lv, faksu 67830137 20 dienu laikā no sludinājuma publicēšanas "Latvijas Vēstnesī". Konsultācijas pa tālruni 67366851 vai 67366853.


OP 2013/222.AKK4

Tieslietu ministrija izsludina atklātu konkursu uz vakanto ierēdņa amata vietu - Nozaru politikas departamenta Politikas izstrādes un reliģijas lietu nodaļas vecākais/-ā referents/-e (uz noteiktu laiku)

Prasības pretendentiem/-ēm:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

- augstākā izglītība sociālajās zinātnēs

- vēlama darba pieredze valsts pārvaldē

- vēlama pieredze politikas plānošanas dokumentu un tiesību aktu projektu izstrādē

- labas zināšanas maksātnespējas (gan nacionālā maksātnespējas procesa regulējuma, gan Eiropas Savienības maksātnespējas procesa regulējuma pārzināšana) un administratīvo tiesību jomā

- labas iemaņas darbā ar datoru

- labas angļu un krievu valodas zināšanas

- augsta atbildība, komunikācijas prasmes

- prasme pielietot teorētiskās zināšanas praksē, prasme izteikt un aizstāvēt viedokli par kompetencē esošajiem jautājumiem un spēja saskaņot atšķirīgus viedokļus

- spēja strādāt komandā, kā arī veikt patstāvīgi izpildāmus uzdevumus

Veicamie pienākumi:

- gatavot viedokli par citu institūciju izstrādātajiem nacionālo un Eiropas Savienības tiesību aktu, politikas plānošanas dokumentu un informatīvo ziņojumu projektiem

- izstrādāt tiesību aktu, nacionālo pozīciju, politikas plānošanas dokumentu, informatīvo ziņojumu un citu dokumentu projektus maksātnespējas jautājumos

- sagatavot atbildes uz valsts un pašvaldību institūciju un privātpersonu iesniegumiem nodaļas kompetencē esošajos jautājumos

- sadarbības ietvaros sniegt atbalstu un informāciju citām ministrijas struktūrvienībām, ministrijas padotībā esošajām iestādēm un citām valsts vai pašvaldību iestādēm par nodaļas kompetencē esošiem jautājumiem

Pieteikuma dokumentus (motivētu pieteikumu, izglītību apliecinoša dokumenta kopiju un CV) iesniegt Tieslietu ministrijas Personālvadības nodaļā (Brīvības bulvārī 36, Rīgā, LV-1536) vai elektroniski, nosūtot uz e-pastu: personals@tm.gov.lv, 20 dienu laikā no sludinājuma publicēšanas brīža. Tālrunis uzziņām 6703724, 67036731.


OP 2013/222.AKK5

BALTIJAS STARPTAUTISKĀ AKADĒMIJA izsludina konkursu uz vakanto profesora vietu nozarē - juridiskā zinātne, apakšnozare - civiltiesības

Pretendentiem viena mēneša laikā pēc sludinājuma publicēšanas jāiesniedz rektoram adresēts pieteikums, diploma kopija par augstāko izglītību, dokumentu noraksti, kas apliecina doktora zinātniskā grāda piešķiršanu, pēdējo sešu gadu zinātnisko publikāciju saraksts, dzīves un darba gājums (CV), kurā norādīta arī zinātniskā, pedagoģiskā, organizatoriskā darba pieredze.

Dokumenti iesniedzami darba dienās laikā plkst. 10.00-16.00 Rīgā, Lomonosova ielā 4, 403.kabinetā. Papildinformācija pa tālr. 67100554.


OP 2013/222.AKK6

Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmija

izsludina konkursu uz šādām akadēmisko amatu vietām:

- vadošais pētnieks Pedagoģijas nozarē, Speciālās pedagoģijas apakšnozarē - 1 amata vieta

- vadošais pētnieks Vadībzinātnes nozarē - 1 amata vieta

Prasības vadošā pētnieka amatu pretendentiem:

- doktora zinātniskais grāds atbilstoši zinātnes nozarei

- zinātniskā darba stāžs attiecīgajā nozarē kopumā ne mazāks par pieciem gadiem

- pretendējamā amata zinātnes nozarei/apakšnozarei atbilstošas zinātniskās publikācijas

- prasme patstāvīgi veikt zinātniskos pētījumus un vadīt citu zinātnieku pētniecisko darbu

- vadīt un organizēt pētnieku kolektīva darbu

- teicamas valsts valodas un svešvalodas/-u prasmes

Personām, kuras vēlas piedalīties konkursā, mēneša laikā no sludinājuma publicēšanas "Latvijas Vēstnesī" akadēmijas Personāla nodaļā jāiesniedz: iesniegums par piedalīšanos konkursā ar norādi, uz kuru amatu pretendē; CV; dokumentu kopijas, kas apliecina kvalifikāciju un zinātnisko grādu; zinātnisko un metodisko darbu saraksts un to kopijas par pēdējiem sešiem gadiem; vēlamas rekomendācijas vai pieteikuma vēstule. Adrese: Imantas 7.līnija 1, Rīga, LV-1083; tālr. 67808013; fakss 67808034; e-pasts: personals@rpiva.lv.


OP 2013/222.AKK7

Zemkopības ministrija izsludina atklātu konkursu uz vakanto ierēdņa amatu uz nenoteiktu laiku Lauksaimniecības departamenta Lauksaimniecības resursu nodaļā - vecākais/-ā referents/-e (darba pienākumi saistīti ar normatīvo aktu izstrādi augu šķirņu atzīšanas, biešu, kartupeļu, eļļas augu un šķiedraugu sēklaudzēšanas un sēklu tirdzniecības (t.sk. bioloģiskās) jomā)

Prasības pretendentam:

- akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība lauksaimniecībā (vēlama specializācija agronomijā)

- zināšanas par spēkā esošajiem normatīvajiem aktiem lauksaimniecības un lauksaimniecības produktu tirdzniecības jomā

- zināšanas normatīvo aktu projektu izstrādē un to noformēšanā atbilstoši lietvedības prasībām

- vismaz viena gada profesionālā darba pieredze lauksaimniecības jomā, vai pieredze valsts pārvaldē normatīvo aktu projektu izstrādē

- labas angļu vai vācu, vai franču valodas zināšanas

- prasmes strādāt ar datorprogrammām (MS Word, MS Excel, MS PowerPoint, MS Office, Outlook, Internet Explorer)

Mēs piedāvājam:

- atbildīgu un interesantu darbu

- stabilu atalgojumu un sociālās garantijas

- darbu saliedētā kolektīvā un profesionālu kolēģu atbalstu

Pretendentiem jāatbilst Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām.

Pieteikums un ziņas par sevi - CV un izglītību apliecinošu dokumentu kopijas - jāiesniedz personiski Zemkopības ministrijas Personāla nodaļā vai jānosūta elektroniski uz e-pastu (Inga.Probaka@zm.gov.lv) vai pa pastu.

Adrese: Republikas laukumā 2, Rīgā (4.stāvs, 411.kab.). Tālrunis uzziņām 67027319.

Konkursa termiņš - 20 kalendārās dienas no šī sludinājuma publicēšanas "Latvijas Vēstnesī".


OP 2013/222.AKK8

SLIMĪBU PROFILAKSES UN KONTROLES CENTRS (veselības ministra pakļautībā esoša tiešās pārvaldes iestāde, kuras darbības mērķis ir sabiedrības veselības politikas īstenošana valstī epidemioloģiskās drošības, slimību profilakses un veselības veicināšanas apakšjomās) aicina pievienoties savai komandai DATORTĪKLA ADMINISTRATORU/-I

Prasības pretendentam/-ei:

- augstākā izglītība datorzinātņu vai informācijas tehnoloģiju jomā (var būt pēdējo kursu students)

- zināšanas un izpratne par tīkla aprīkojuma, tīkla servisu, datoru un serveru uzbūvi un to darbības principiem

- pieredze datortehnikas konfigurēšanā

- pieredze lokālā datortīkla administrēšanā un uzturēšanā

- pieredze WindowsXP/Windows7/Windows Server administrēšanā

- Microsoft Office zināšanas

- vēlamas zināšanas par analogo, ciparu un IP telefoniju

- vēlama pieredze darbā ar Elektronisko dokumentu vadības sistēmu

- augstākā līmeņa 1.pakāpes (C1) valsts valodas prasmes

- angļu valodas zināšanas

- labas saskarsmes un komunikācijas prasmes

- prasme organizēt darbu un strādāt patstāvīgi

Pienākumi:

- lietotāju tehniskais atbalsts un konsultēšana (arī attālināti) darbā ar standarta programmatūru un specifiskām Slimību profilakses un kontroles centra datu apstrādes programmām

- datortehnikas biroja tehnikas un telekomunikāciju uzturēšana darba kārtībā, konfigurēšana, remonts un modernizēšana

- nodrošināt lokālā datortīkla un interneta pieslēgumu nepārtrauktu un drošu darbību, tehniskā stāvokļa kontroli un pilnveidošanu

- veikt serveru un tīkla aparatūras konfigurēšanu, uzturēšanu darba kārībā un remontu

Piedāvājam:

- interesantu un atbildīgu darbu jaunā, atsaucīgā un profesionālā kolektīvā

- iespēju pilnveidot profesionālo pieredzi

- labus darba apstākļus

Profesionālās darbības aprakstu (CV), pieteikuma vēstuli, augstāko izglītību apliecinoša dokumenta kopiju sūtīt uz e-pasta adresi personaldala@spkc.gov.lv vai iesniegt personīgi Slimību profilakses un kontroles centrā Personāla vadības un darba aizsardzības nodaļā (214.kabinets) Duntes ielā 22, Rīgā, LV-1005, līdz 2013.gada 25.novembrim. Uzziņas pa tālruni 67387657, informācija par SPKC - www.spkc.gov.lv.


OP 2013/222.AKK9

Fizikālās enerģētikas institūts izsludina atklātu konkursu uz vakantām akadēmiskā amata vietām šādās specialitātēs:

Datorvadībā - pētnieks/-ce - 2 vietas

Enerģētikā - pētnieks/-ce - 1 vieta

Iesniedzamie dokumenti:

- direktoram adresēts iesniegums par piedalīšanos konkursā

- zinātniskos grādus apliecinošu dokumentu kopijas

- publicēto zinātnisko darbu saraksts (par pēdējiem 3 gadiem)

- dzīves un darba gājuma apraksts (CV), kas atspoguļo zinātnisko, pedagoģisko un organizatorisko pieredzi

Konkursa dokumenti mēneša laikā no sludinājuma publicēšanas jāiesniedz Fizikālās enerģētikas institūtā Rīgā, Aizkraukles ielā 21, 236. vai 238. kabinetā.

Tālrunis uzziņām 67558680 vai 67552011; e-pasts: fei@edi.lv.


OP 2013/222.AKK10

Banku augstskola izsludina konkursu uz docenta amata vietu Valodniecības zinātnes nozares Lietišķās valodniecības apakšnozarē (angļu valoda) - 1 vieta

Prasības pretendentiem/-ēm:

- doktora grāds vai persona ar augstāko izglītību bez zinātniskā grāda, ja tai ir pasniedzamajam priekšmetam atbilstošs vismaz 7 gadu praktiskā darba stāžs

- piedāvātajam amatam atbilstoša vismaz 3 gadu zinātniskā un akadēmiskā darba pieredze no kuriem vismaz viens gads nostrādāts augstskolā (vairāk nekā 240 stundas gada laikā)

- teicama datorprasme (Word, Excel, Power Point)

Sīkāka informācija par amata pretendentu vērtēšanas kritērijiem atrodama mājaslapā www.ba.lv sadaļā "Augstskola"/"Vakances".

Mēs piedāvājam:

- interesantu darbu dinamiskā un mūsdienīgā augstskolā

- stabilu atalgojumu

- sociālās garantijas

Pieteikuma vēstuli un CV 20 dienu laikā no sludinājuma publicēšanas dienas sūtīt uz e-pastu aija.lukstina@ba.lv vai nosūtīt pa pastu ar norādi "Personāla daļa - konkursam". Mūsu adrese: Rīgā, K.Valdemāra ielā 161, LV-1013. Kontakttālrunis 67709299.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)