Laidiens: 08.10.2013., Nr. 196

Amatu konkursu ziņas

Amatu konkursi

OP 2013/196.AKK1

Finanšu ministrija izsludina konkursu uz amatu:

Ja esi cilvēks, kas vēlas sevi pilnveidot, un nebaidies pieņemt izaicinājumus,  ja vēlies izmantot savas zināšanas un pieredzi, strādājot valsts pārvaldes iestādē, tad pievienojies Finanšu ministrijas enerģiskajam un radošajam kolektīvam, kurš  šobrīd meklē jaunu kolēģi!

Finanšu ministrija ir vadošā valsts pārvaldes iestāde finanšu nozarē. Ministrija veido valsts nodokļu politiku, izstrādā gadskārtējo valsts budžetu, vada Eiropas Savienības struktūrfondus, kā arī uzrauga valsts makroekonomisko attīstību.

Finanšu ministrijas komandā nepieciešams enerģisks, jauniem izaicinājumiem gatavs kolēģis uz šādu vakanto amatu -

Netiešo nodokļu departamenta Muitas un akcīzes nodokļa nodaļas vecākais referents (uz noteiktu laiku)

Netiešo nodokļu departaments ir struktūrvienība, kas nodrošina netiešo nodokļu - pievienotās vērtības nodoklis, akcīzes nodoklis, elektroenerģijas nodoklis -, kā arī uzņēmumu vieglo transportlīdzekļu nodokļa politiku un muitas politikas izstrādi.

Ja tev ir:

- akadēmiskā augstākā izglītība vai profesionālā augstākā izglītība, vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība tiesību zinātnē, ekonomikā vai finansēs

- krievu un angļu vai franču valodas zināšanas

- profesionālās zināšanas muitas jomā

- pieredze darbā valsts pārvaldē vai izpratne par tās darbības pamatprincipiem

- spēja strādāt paaugstinātas intensitātes apstākļos

- augsta atbildība un precizitāte

- prasme darbā ar datoru (MS Word, MS Excel, MS PowerPoint)

- iepriekšēja darba pieredze tiesību aktu izstrādē tiks uzskatīta par priekšrocību

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

Ja esi gatavs uzņemties šādus galvenos uzdevumus:

- izstrādāt likumprojektus, Ministru kabineta noteikumu projektus, informatīvos ziņojumus muitas jomā

- piedalīties Latvijas Republikas nacionālo pozīciju un instrukciju sagatavošanā par muitas politikas jautājumiem, kas skar Latvijas intereses

- izskatīt fizisku personu un juridisku personu iesniegumus un sniegt atbildes jautājumos, kas muitas jautājumiem sarežģītos gadījumos

Pievienojies mūsu kolektīvam, jo mēs piedāvājam:

- karjeru vadošajā valsts pārvaldes iestādē finanšu nozarē

- darbu pie viena no labākajiem un stabilākajiem darba devējiem Latvijā

- un galvenais - profesionālu un atsaucīgu kolēģu komandu.

Pieteikuma vēstuli, Curriculum Vitae (CV), augstāko izglītību apliecinoša dokumenta kopiju, apliecinājumu par atbilstību Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām un citus pretendenta kvalifikāciju apliecinošus dokumentus lūdzam sūtīt 20 dienu laikā no šī sludinājuma publicēšanas Finanšu ministrijas Personālvadības departamentam Smilšu ielā 1, Rīgā, LV-1919, fakss 67095503, e-pasts: pasts@fm.gov.lv. Papildu informāciju un apliecinājuma formu par atbilstību Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām tu atradīsi Finanšu ministrijas interneta vietnē http://www.fm.gov.lv/?lat/karjera/vakances. Zvani mums, ja tev ir neskaidrības vai jautājumi pa tālruni 67095611.


OP 2013/196.AKK2

Nodarbinātības valsts aģentūra izsludina konkursu uz vakanto ierēdņa amata vietu - nodarbinātības organizators Nodarbinātības valsts aģentūras Kuldīgas filiālē (1 amata vieta uz nenoteiktu laiku)

Prasības pretendentiem:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

- augstākā izglītība (vēlams sociālajās zinībās)

- Latvijas Republikā spēkā esošo normatīvo aktu pārzināšana amata pienākumu pildīšanai nepieciešamās kompetences ietvaros

- zināšanas un pieredze finanšu vai projektu plānošanā

- saskarsmes, komunikācijas un organizēšanas prasmes, orientācija uz attīstību, pozitīvu darba rezultātu, izpratne par klientu orientētu darbību

- prasme liela apjoma informācijas izmantošanā, prasme vērtēt faktus, analizēt datus, paredzēt un novērtēt riskus, piedāvāt problēmu risinājumu

- divu svešvalodu zināšanas sarunvalodas līmenī

- datorprasmes, datu bāzu izmantošanas prasmes, ofisa tehnikas lietošanas prasmes.

Amata mērķis: iesaistīt NVA klientus aktīvajos nodarbinātības pasākumos, sadarboties ar pašvaldībām, uzņēmējiem uz izglītības iestādēm par jaunu darbavietu veidošanos, jaunumiem izglītības jomā un darba tirgus tendencēm, pārzināt darba tirgus tendences darbaspēka piedāvājumu un pieprasījumi, kā arī aktīvi piesaistīt jaunus darba devējus Aģentūras sniegto pakalpojumu izmantošanā.

Motivēta pieteikuma vēstule, CV un izglītību apliecinoša dokumenta kopija 20 dienu laikā, skaitot no paziņojuma publicēšanas dienas "Latvijas Vēstnesī", pretendentam jāiesniedz Nodarbinātības valsts aģentūras Kuldīgas filiālē Piltenes ielā 5a, Kuldīga, LV-3300, vai jānosūta uz e-pastu: kuldiga@nva.gov.lv. Informācija pa tālruni 63322384, kā arī Nodarbinātības valsts aģentūras mājaslapā www.nva.gov.lv.

Atlases konkurss notiks trijās kārtās. Pirmā kārta - Pretendentu izglītības atbilstības izvērtēšana pēc iesniegtajiem izglītības dokumentiem. Otrā kārta - tests, pēc kura rezultātiem tiks novērtētas Pretendenta zināšanas par normatīvo tiesību aktiem. Trešā kārta - intervija, kuras laikā tiks novērtētas Pretendenta zināšanas un kompetences atbilstoši amatam noteiktajām prasībām.

Lūdzam ievērot, ka sazināsimies un informēsim par konkursa rezultātiem tikai uz interviju uzaicinātos Pretendentus. Intervija notiks NVA Kuldīgas filiālē Piltenes ielā 5a, Kuldīgā.


OP 2013/196.AKK3

Valsts akciju sabiedrība "Valsts nekustamie īpašumi" ir moderns, peļņu nesošs uz biznesa pamatiem balstīts uzņēmums, kas profesionāli nodarbojas ar valsts nekustamā īpašuma pārvaldīšanu un būvniecības projektu attīstību biznesa vajadzībām. 

Finanšu ministrija aicina pievienoties VAS "Valsts nekustamie īpašumi" profesionālajai komandai un izsludina konkursu uz VAS "Valsts nekustamie īpašumi" valdes locekļa amatu!

VAS "Valsts nekustamie īpašumi" komandā nepieciešams enerģisks un uz jauniem izaicinājumiem gatavs kolēģis valsts nekustamā īpašuma attīstīšanas jomā.

Lai pretendētu šo amatu, nepieciešamas šādas profesionālās prasmes un zināšanas:

1) augstākā akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība, vēlams finansēs, ekonomikā, vadības zinātnēs, tiesību zinātnē vai nekustamā īpašuma pārvaldīšanas jomā

2) darba pieredze vidējā/lielā uzņēmumā vadošā amatā ilgāka par gadu

3) zināšanas un pieredze projektu attīstībā un uzraudzībā, nekustamo īpašumu pārvaldīšanā, apsaimniekošanā

4) vēlamas zināšanas par projektu finansēšanas modeļiem

5) labas angļu valodas zināšanas

6) spēja patstāvīgi darboties, pieņemt lēmumus un uzņemties atbildību par to izpildi

7) prasme vadīt un organizēt kolektīvu, koordinējot tā darbu svarīgu un atbildīgu uzdevumu risināšanā un piemērojot savā darbā racionālas darba organizācijas principus

8) nevainojama reputācija

VAS "Valsts nekustamie īpašumi" valdes  sastāvā būs iespēja vadīt, pārstāvēt un atbildēt par uzņēmuma komercdarbību.

Konkursa pretendentiem jāiesniedz Finanšu ministrijā (Smilšu ielā 1, Rīgā, LV-1919, e-pasts: pasts@fm.gov.lv) šādi dokumenti līdz 2013.gada 18.oktobrim plkst. 17.00 (reģistrēti Finanšu ministrijā):

1) motivēts pieteikums (iekļaujot informāciju par pieredzi kolektīva vadīšanā, t.sk. padoto darbinieku skaitu)

2) Curriculum Vitae (CV)

3) augstāko izglītību apliecinoša dokumenta kopiju, kā arī citus dokumentus, kas apliecina pretendenta kvalifikāciju

4) rekomendācijas vai atsauksmes (ne mazāk kā viena)

5) darbs par tēmu "Valsts nekustamā īpašuma attīstība un apsaimniekošana: problēmas un risinājumi" (ne vairāk kā uz četrām A4 formāta lapām).

Pretendentu atbilstību VAS "Valsts nekustamie īpašumi" valdes locekļa amatam vērtēs saskaņā ar finanšu ministra apstiprināto nolikumu un pretendentu atlases pārbaudes kritērijiem (pirmā kārta - atbilstoši iesniegtajos dokumentos iekļautajai informācijai: izglītība, darba pieredze vadošā amatā un iesniegtais darbs, otrā kārta - darba intervijas).

Papildu informācija atrodama Finanšu ministrijas mājas lapā http://www.fm.gov.lv/?lat/karjera/vakances, telefons uzziņām 67095610.


OP 2013/196.AKK4

Izglītības un zinātnes ministrija izsludina atklātu konkursu uz Sporta un jaunatnes departamenta vecākā referenta/-es (ierēdņa) amatu uz noteiktu laiku (ierēdņa prombūtnes laiku)

Prasības pretendentiem/-ēm:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

- augstākā akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība

- pieredze darbā valsts pārvaldē (ilgāka par vienu gadu)

- pieredze tiesību aktu projektu un politikas plānošanas dokumentu izstrādē

- pieredze darbā profesionālās ievirzes sporta izglītības jomā (ilgāka par trīs gadiem)

- zināšanas par sporta un izglītības nozari reglamentējošajiem normatīvajiem aktiem

- svešvalodu (no kurām viena ir Eiropas Savienības oficiālā valoda) zināšanas līmenī, kas ļauj amata pienākumu izpildei izmantot dokumentus un literatūru svešvalodā

- spēja strādāt ar lielu informācijas apjomu

- prasme strādāt ar standarta biroja programmatūru.

Pretendentiem/-ēm pieteikties 20 (divdesmit) dienu laikā no sludinājuma publicēšanas dienas laikrakstā "Latvijas Vēstnesis" un pieteikuma vēstuli, CV, izglītību un citu pretendenta kvalifikāciju apliecinošu dokumentu kopijas iesniegt vai nosūtīt pa pastu Izglītības un zinātnes ministrijas Personālvadības nodaļai (Vaļņu iela 2, Rīga, LV-1050) vai pa e-pastu (liena.grosteina@izm.gov.lv). Informējam, ka pēc dokumentu atbilstības izvērtēšanas konkursa 1.kārtā, sazināsimies tikai ar tiem pretendentiem, kuru kandidatūras tiks izvirzītas konkursa 2.kārtai! Tālruņi uzziņām 67047879, 67047892.


OP 2013/196.AKK5

Izglītības un zinātnes ministrija izsludina atklātu konkursu uz Izglītības departamenta vecākā/-ās eksperta/-es (ierēdņa) amatu uz nenoteiktu laiku

Prasības pretendentiem/-ēm:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

- augstākā akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība ekonomikā

- vēlama darba pieredze pašvaldības finanšu plānošanā vai izglītības procesa finansēšanā valsts pārvaldes iestādē

- zināšanas un izpratne par izglītības sistēmas finanšu plānošanu

- zināšanas un izpratne par pedagogu darba samaksas sistēmas principiem

- zināšanas un izpratne par valsts pārvaldes sistēmu

- svešvalodu (no kurām viena ir angļu valoda) zināšanas līmenī, kas ļauj amata pienākumu izpildei izmantot dokumentus un literatūru svešvalodā

- labas prezentācijas, komunikācijas un sadarbības prasmes

- spēja strādāt ar lielu informācijas apjomu

- prasme strādāt ar standarta biroja programmatūru.

Pretendentiem/-ēm pieteikties 20 (divdesmit) dienu laikā no sludinājuma publicēšanas dienas "Latvijas Vēstnesī" un pieteikuma vēstuli, CV, izglītību un citu pretendenta kvalifikāciju apliecinošu dokumentu kopijas iesniegt vai nosūtīt pa pastu Izglītības un zinātnes ministrijas Personālvadības nodaļai (Vaļņu iela 2, Rīga, LV-1050) vai pa e-pastu (liena.grosteina@izm.gov.lv). Informējam, ka, pēc dokumentu atbilstības izvērtēšanas konkursa 1.kārtā, sazināsimies tikai ar tiem pretendentiem, kuru kandidatūras tiks izvirzītas konkursa 2.kārtai! Tālruņi uzziņām 67047879, 67047892.


OP 2013/196.AKK6

Izglītības un zinātnes ministrija izsludina atklātu konkursu uz Izglītības departamenta vecākā/-ās referenta/-es (ierēdņa) amatu uz nenoteiktu laiku

Prasības pretendentiem/-ēm:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

- augstākā akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība

- pieredze tiesību aktu projektu, analītisku plānošanas dokumentu projektu izstrādē un virzībā, analītisku pārskatu izstrādē

- pieredze darbā valsts pārvaldē (ilgāka par vienu gadu)

- pieredze profesionālās izglītības jomā (ilgāka par vienu gadu)

- zināšanas profesionālās izglītības iestādes darba organizācijas jautājumos

- svešvalodu (angļu un krievu valoda) zināšanas līmenī, kas ļauj amata pienākumu izpildei izmantot dokumentus un literatūru svešvalodā

- spēja strādāt ar lielu informācijas apjomu

- prasme strādāt ar standarta biroja programmatūru.

Pretendentiem/-ēm pieteikties 20 (divdesmit) dienu laikā no sludinājuma publicēšanas dienas "Latvijas Vēstnesī" un pieteikuma vēstuli, CV, izglītību un citu pretendenta kvalifikāciju apliecinošu dokumentu kopijas iesniegt vai nosūtīt pa pastu Izglītības un zinātnes ministrijas Personālvadības nodaļai (Vaļņu iela 2, Rīga, LV-1050) vai pa e-pastu (liena.grosteina@izm.gov.lv). Informējam, ka, pēc dokumentu atbilstības izvērtēšanas konkursa 1.kārtā, sazināsimies tikai ar tiem pretendentiem, kuru kandidatūras tiks izvirzītas konkursa 2.kārtai! Tālruņi uzziņām 67047879, 67047892.


OP 2013/196.AKK7

Izglītības un zinātnes ministrija izsludina atklātu konkursu uz Struktūrfondu un starptautisko finanšu instrumentu departamenta finanšu speciālista/-es jomā (darbinieka) amatu uz nenoteiktu laiku

Prasības pretendentiem/-ēm:

- augstākā akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība

- pieredze darbā valsts pārvaldē (ilgāka par vienu gadu)

- darba pieredze izglītības, finanšu, ekonomikas jomā vai pieredze darbā ar projektu vadību, vai Eiropas Savienības struktūrfondu administrēšanā (ilgāka par vienu gadu)

- svešvalodu (no kurām viena ir angļu valoda) zināšanas līmenī, kas ļauj amata pienākumu izpildei izmantot dokumentus un literatūru svešvalodā

- spēja strādāt ar lielu informācijas apjomu

- prasme strādāt ar standarta biroja programmatūru.

Pretendentiem/-ēm pieteikties 10 (desmit) dienu laikā no sludinājuma publicēšanas dienas "Latvijas Vēstnesī" un pieteikuma vēstuli, CV, izglītību un citu pretendenta kvalifikāciju apliecinošu dokumentu kopijas iesniegt vai nosūtīt pa pastu Izglītības un zinātnes ministrijas Personālvadības nodaļai (Vaļņu iela 2, Rīga, LV-1050) vai pa e-pastu (liena.grosteina@izm.gov.lv).

Informējam, ka, pēc dokumentu atbilstības izvērtēšanas konkursa 1.kārtā, sazināsimies tikai ar tiem pretendentiem, kuru kandidatūras tiks izvirzītas konkursa 2.kārtai! Tālruņi uzziņām 67047879, 67047892.


OP 2013/196.AKK8

Izglītības un zinātnes ministrija izsludina atklātu konkursu uz Struktūrfondu un starptautisko finanšu instrumentu departamenta vecākā/-ās referenta/-es (ierēdņa) amatu uz nenoteiktu laiku

Prasības pretendentiem/-ēm:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

- augstākā akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība

- pieredze darbā valsts pārvaldē (ilgāka par vienu gadu)

- pieredze darbā ar Eiropas Savienības struktūrfondu projektu vai ES struktūrfondu vadību (ilgāka par vienu gadu)

- pieredze iekšējo normatīvo aktu projektu sagatavošanā

- vēlama pieredze darbā zinātnes sistēmā (ilgāka par vienu gadu)

- svešvalodu (no kurām viena ir angļu valoda) zināšanas līmenī, kas ļauj amata pienākumu izpildei izmantot dokumentus un literatūru svešvalodā

- prasme strādāt ar standarta biroja programmatūru.

Pretendentiem/-ēm pieteikties 20 (divdesmit) dienu laikā no sludinājuma publicēšanas dienas "Latvijas Vēstnesī" un pieteikuma vēstuli, CV, izglītību un citu pretendenta kvalifikāciju apliecinošu dokumentu kopijas iesniegt vai nosūtīt pa pastu Izglītības un zinātnes ministrijas Personālvadības nodaļai (Vaļņu iela 2, Rīga, LV-1050) vai pa e-pastu (liena.grosteina@izm.gov.lv). Informējam, ka, pēc dokumentu atbilstības izvērtēšanas konkursa 1.kārtā, sazināsimies tikai ar tiem pretendentiem, kuru kandidatūras tiks izvirzītas konkursa 2.kārtai! Tālruņi uzziņām 67047879, 67047892.


OP 2013/196.AKK9

Izglītības un zinātnes ministrija izsludina atklātu konkursu uz Struktūrfondu un starptautisko finanšu instrumentu departamenta vecākā/-ās referenta/-es (ierēdņa) amatu uz nenoteiktu laiku

Prasības pretendentiem/-ēm:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

- augstākā akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība

- pieredze darbā valsts pārvaldē (ilgāka par vienu gadu)

- pieredze darbā ar Eiropas Savienības struktūrfondu projektu citu ārvalstu finanšu instrumentu administrēšanu, uzraudzību (ilgāka par vienu gadu)

- pieredze darbā ar liela apjoma informācijas apstrādi, tajā skaitā ar skaitlisko, prasme analizēt to, saskatīt kopsakarības un izdarīt secinājumus

- zināšanas par normatīvajiem aktiem Eiropas Savienības struktūrfondu jomā, par Savienības struktūrfondu plānošanu, īstenošanu, uzraudzību, kā arī zināšanas par politikas plānošanas dokumentiem un normatīvajiem aktiem vispārējā un augstākajā izglītībā

- svešvalodu (no kurām viena ir angļu valoda) zināšanas līmenī, kas ļauj amata pienākumu izpildei izmantot dokumentus un literatūru svešvalodā

- prasme strādāt ar standarta biroja programmatūru, tai skaitā labas iemaņas darbā ar MS Excel un MS Power Point

- prasme strādāt ar datu bāzēm.

Pretendentiem/-ēm pieteikties 20 (divdesmit) dienu laikā no sludinājuma publicēšanas dienas "Latvijas Vēstnesī" un pieteikuma vēstuli, CV, izglītību un citu pretendenta kvalifikāciju apliecinošu dokumentu kopijas iesniegt vai nosūtīt pa pastu Izglītības un zinātnes ministrijas Personālvadības nodaļai (Vaļņu iela 2, Rīga, LV-1050) vai pa e-pastu (liena.grosteina@izm.gov.lv). Informējam, ka, pēc dokumentu atbilstības izvērtēšanas konkursa 1.kārtā, sazināsimies tikai ar tiem pretendentiem, kuru kandidatūras tiks izvirzītas konkursa 2.kārtai! Tālruņi uzziņām 67047879, 67047892.


OP 2013/196.AKK10

Tieslietu ministrija izsludina atklātu konkursu uz vakanto ierēdņa amatu - Eiropas Savienības tiesas departamenta juriskonsults/-e

Prasības pretendentiem/-ēm:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām

- otrā līmeņa augstākā izglītība tiesību zinātnēs, vēlama specializācija Eiropas Savienības tiesībās

- ļoti labas zināšanas Eiropas Savienības tiesībās

- teicamas angļu valodas zināšanas, vēlamas franču valodas zināšanas

- labas zināšanas un izpratne par Eiropas Savienības uzbūvi un institūcijām

- zināšanas par Eiropas Savienības Tiesas uzbūvi un darbību, kā arī spēja orientēties Eiropas Savienības Tiesas procesuālajos dokumentos tiks uzskatīta par būtisku priekšrocību

- vēlama darba pieredze valsts pārvaldē

- sadarbības un komunikācijas prasmes, spēja strādāt komandā

- teicamas iemaņas darbā ar datoru

Veicamie pienākumi:

- koordinēt no Eiropas Komisijas saņemtos informācijas pieprasījumus un analizēt valsts pārvaldes iestāžu sniegto atbilžu projektus

- izstrādāt un koordinēt Latvijas Republikas nostājas projektus Eiropas Savienības Tiesā izskatāmās lietās

- analizēt Eiropas Savienības Tiesā izskatāmās lietas un gatavot pārskatus par Latvijas Republikai nozīmīgākajām lietām.

Pieteikuma dokumentus (motivētu pieteikumu ar apliecinājumu par atbilstību Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām, izglītību apliecinoša dokumenta kopiju un CV) iesniegt Tieslietu ministrijas Personālvadības nodaļā (Brīvības bulvārī 36, Rīgā, LV-1536) vai elektroniski, nosūtot uz e-pastu: personals@tm.gov.lv, 20 dienu laikā no sludinājuma publicēšanas brīža. Tālrunis uzziņām 67036822, 67036722, 67036731.


OP 2013/196.AKK11

Valsts ieņēmumu dienests izsludina konkursu uz Nodokļu parādu piedziņas pārvaldes Otrās piedziņas daļas Jelgavas nodaļas vecākā/-s nodokļu inspektora/-es (1 vakance uz noteiktu laiku) ierēdņa/-es amatu

Galvenie darba pienākumi:

- regulāri sagatavot nodokļu parādnieku sarakstus un analizēt informāciju par nodokļu parādniekiem

- pieteikt kreditoru pretenziju mantojuma lietā

- apkopot un analizēt informāciju par nodokļu parādu izcelsmi, piešķirt attiecīgo statusu Nodokļu informācijas sistēmas Nodokļu uzskaites sistēmā

- sazināties ar nodokļu maksātāju, noskaidrot parādu rašanās iemeslus un tā samaksas iespējas

- sagatavot lēmumu projektus par nokavēto nodokļu maksājumu piedziņu, par parādu dzēšanu, izņemot lēmumu projektus par parādu dzēšanu nodokļu maksātājiem pēc maksātnespējas procesa un tiesiskās aizsardzības procesa pabeigšanas

Prasības:

- atbilstība likuma "Par Valsts ieņēmumu dienestu" 17.panta pirmās daļas prasībām

- otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība (bakalaura grāds), vai akadēmiskā augstākā izglītība (bakalaura grāds): vēlams sociālajās zinātnēs, komerczinībās vai tiesībās

- zināšanas nodokļu normatīvajos aktos un administratīvā procesa normu piemērošanā

- vēlama darba pieredze nodokļu un nodevu aprēķināšanā, uzskaitē un piedziņā

- vēlama prasme vienlaikus strādāt ar liela apjoma dažāda veida informāciju, pieņemt atbilstošus lēmumus

Ierēdņa dienesta vieta: Mātera iela 57, Jelgava.

Ierēdņa amatam ir 26.3.saime "Privātpersonu kontrole", III līmenis un 9.mēnešalgu grupa.

Mēs gaidām jūsu:

- pieteikuma vēstuli

- CV (profesionālās pieredzes aprakstu)

- augstāko izglītību apliecinoša dokumenta kopiju.

Norādītos dokumentus lūdzam nosūtīt 20 dienu laikā no šī sludinājuma publicēšanas dienas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" Valsts ieņēmumu dienestam Smilšu ielā 1, Rīgā, LV-1978, vai VID.konkursi@vid.gov.lv ar norādi "Konkurss NPPP Jelgava_ (Jūsu vārds, uzvārds)". Tālrunis uzziņām 67016827, fakss 67028704.

Amatu konkursu rezultāti

OP 2013/196.AKR1

Izglītības kvalitātes valsts dienests paziņo, ka konkursa kārtībā Uzraudzības departamenta vecākā inspektora amatā 2013.gada 1.oktobrī ir iecelts JĀNIS KALNIŅŠ.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)