Laidiens: 02.10.2013., Nr. 192

Amatu konkursu ziņas

Amatu konkursi

OP 2013/192.AKK1

Rēzeknes Augstskola izsludina konkursu uz Reģionālistikas zinātniskā institūta vadošā pētnieka amatu bioloģijā (apakšnozare - ekoloģija) - 1 vieta

Pretendentiem izvirzītās prasības, iesniedzamo dokumentu saraksts un iesniegšanas termiņi atrodami Rēzeknes Augstskolas mājaslapā www.ru.lv sadaļā ,,Vakances".


OP 2013/192.AKK2

Latvijas Republikas Ārlietu ministrija izsludina atklātu konkursu uz vecākā/-ās referenta/-es (ierēdņa/-nes) amata vietu Otrā divpusējo attiecību departamenta Āzijas, Āfrikas un Okeānijas valstu nodaļā uz ierēdņa prombūtnes laiku

Pretendentiem/-ēm tiek izvirzītas šādas prasības:

Galvenās prasības:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

- augstākā izglītība

- teicamas angļu valodas zināšanas (arābu valodas zināšanas tiks uzskatītas par priekšrocību)

- zināšanas un izpratne par Latvijas Republikas diplomātisko un konsulāro dienestu

- precizitāte, augsta atbildības sajūta un uzņēmība

- sarunu vešanas un saskarsmes prasmes

Vēlamās prasības:

- iepriekšēja darba pieredze valsts pārvaldē tiks uzskatīta par priekšrocību

Galvenie amata pienākumi:

- regulāra informācijas vākšana, klasificēšana par politiskajām norisēm atbildības valstīs; procesu analīzes veikšana

- sniegt priekšlikumus par attiecību veidošanu un sadarbību ar pārziņā esošām reģiona valstīm

- piedalīties Latvijas Republikas valsts amatpersonu vizīšu plānošanā un organizēšanā uz reģiona valstīm

- piedalīties attiecīgo valstu oficiālo pārstāvju un Rīgā nerezidējošo vēstnieku vizīšu sagatavošanā un organizēšanā Latvijā.

Pretendentus lūdzam CV, Motivācijas vēstuli, augstāko izglītību apliecinoša dokumenta kopiju un aizpildītu Pieteikuma anketu (Pieteikuma anketu iespējams atrast vietnē http://www.mfa.gov.lv/lv/Ministrija/darbs/) iesniegt elektroniski, nosūtot uz e-pasta adresi: konkurss@mfa.gov.lv, divdesmit dienu laikā pēc sludinājuma publicēšanas "Latvijas Vēstnesī". Tālrunis informācijai 67016312.


OP 2013/192.AKK3

Valsts meža dienests (turpmāk - VMD) izsludina konkursu uz vakanto Austrumlatgales virsmežniecības vecākā/-ās referenta/-es (ierēdņa) amatu Ludzas birojā

Prasības pretendentiem:

- nozarei atbilstoša akadēmiskā vai profesionālā augstākā izglītība

- vēlama pieredze ilgāka par gadu attiecīgajā profesijā vai specialitātē

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

- precizitāte un augsta atbildība

- labas prasmes darbā ar datoru (MS Office), vēlme apgūt specializētās VMD informācijas sistēmas

Galvenie amata pienākumi:

- konsultēt klientus par VMD sniegtajiem pakalpojumiem

- operatīvi apkalpot klientus (pieņemt privātpersonu iesniegumus un citus dokumentus atļauju saņemšanai, koordinēt saņemto dokumentu izskatīšanu, atbildes vēstuļu sagatavošanu, izsniegt attiecīgās atļaujas)

- nodrošināt dokumentu sagatavošanu, apriti un glabāšanu atbilstoši noteiktajai kārtībai

- pārzināt un izmantot darba pienākumu veikšanai VMD informācijas sistēmas (Mersis, MKT).

Pieteikuma vēstuli, profesionālās darbības un izglītības aprakstu (CV) un izglītību apliecinošu dokumentu kopijas lūdzam sūtīt 20 dienu laikā pēc paziņojuma publicēšanas Valsts meža dienesta Personāla daļai (Rīgā, 13.janvāra ielā 15, vai uz e-pastu: personals@vmd.gov.lv). Tālrunis uzziņām 67220027.


OP 2013/192.AKK4

Nodarbinātības valsts aģentūra izsludina konkursu uz vakanto ierēdņa amata vietu - nodarbinātības aģents/-e Nodarbinātības valsts aģentūras Liepājas filiālē (1 amata vieta uz nenoteiktu laiku, uz nepilnu darba laiku (20 stundas nedēļā); darbavieta Aizputē)

Prasības pretendentiem:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

- augstākā izglītība (vēlams sociālajās zinātnēs)

- aģentūras darbībā saistošo normatīvo aktu prasību zināšanas

- prasme analizēt situāciju, vērtēt faktus, paredzēt un novērtēt riskus

- labas saskarsmes un komunikācijas prasmes; orientēšanās uz darba pozitīvu rezultātu

- klientorientēta saskarsme

- datorprasmes lietotāju līmenī

- vismaz vienas svešvalodas zināšanas.

Amata mērķis: nodrošināt NVA klientiem pakalpojumus ar nodarbinātību saistītajos jautājumos, veikt datu apstrādi informācijas sistēmā BURVIS, piedāvāt Aģentūras pakalpojumus, kā arī sniegt informāciju Aģentūras klientiem par darba tirgus tendencēm.

Motivēta pieteikuma vēstule, CV un izglītību apliecinoša dokumenta kopija 20 dienu laikā, skaitot no paziņojuma publicēšanas dienas "Latvijas Vēstnesī", pretendentam jāiesniedz Nodarbinātības valsts aģentūras Liepājas filiālē Graudu ielā 50, Liepājā, LV-3401, vai jānosūta uz e-pastu: dace.baumane@nva.gov.lv. Informācija pa tālruni 63489791, kā arī Nodarbinātības valsts aģentūras mājaslapā www.nva.gov.lv.

Atlases konkurss notiks trijās kārtās. Pirmā kārta - pretendentu izglītības atbilstības izvērtēšana pēc iesniegtajiem izglītības dokumentiem. Otrā kārta - tests, pēc kura rezultātiem tiks novērtētas pretendenta zināšanas par normatīvo tiesību aktiem. Trešā kārta - intervija, kuras laikā tiks novērtētas pretendenta zināšanas un kompetences atbilstoši amatam noteiktajām prasībām.

Lūdzam ievērot, ka sazināsimies un informēsim par konkursa rezultātiem tikai uz interviju uzaicinātos pretendentus. Intervija notiks NVA Liepājas filiālē Graudu iela 50, Liepājā.

Amatu konkursu rezultāti

OP 2013/192.AKR1

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka konkurss uz Valsts ieņēmumu dienesta Finanšu policijas pārvaldes Finanšu izlūkošanas daļas galvenā speciālista amata vietu ir noslēdzies bez rezultāta.


OP 2013/192.AKR2

Valsts meža dienests paziņo, ka konkursa kārtībā Dienvidlatgales virsmežniecības Krāslavas nodaļas mežziņa ierēdņa amatā 23.09.2013. iecelts MAKSIMS JEFREMOVS.


OP 2013/192.AKR3

Valsts meža dienests paziņo, ka konkursa kārtībā Dienvidlatgales virsmežniecības inženiera ierēdņa amatā 24.09.2013. iecelts EDGARS LEIKUSS.


OP 2013/192.AKR4

Valsts meža dienests paziņo, ka konkursa kārtībā Dienvidlatgales virsmežniecības Dagdas nodaļas mežziņa ierēdņa amatā 02.09.2013. iecelts PĒTERIS SELICKIS.


OP 2013/192.AKR5

Valsts meža dienests paziņo, ka konkursa kārtībā Austrumlatgales virsmežniecības vecākā inspektora ierēdņa amatā 02.09.2013. iecelts PĀVELS SAVICKIS.


OP 2013/192.AKR6

Valsts meža dienests paziņo, ka konkursa kārtībā Austrumlatgales virsmežniecības Viļakas nodaļas mežzines ierēdnes amatā (uz noteiktu laiku) 02.09.2013. iecelta INGA ŠVALBE.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)