Laidiens: 19.09.2013., Nr. 183

Amatu konkursu ziņas

Amatu konkursu rezultāti

OP 2013/183.AKR1

Labklājības ministrijas Personāla un dokumentu pārvaldības departaments paziņo, ka Valsts darba inspekcijas Rīgas reģionālās Valsts darba inspekcijas Pārdaugavas sektora inspektores valsts civildienesta ierēdnes amatā uz nenoteiktu laiku konkursa kārtībā iecelta ILZE BRIZGA.


OP 2013/183.AKR2

Labklājības ministrijas Personāla un dokumentu pārvaldības departaments paziņo, ka Valsts darba inspekcijas Rīgas reģionālās Valsts darba inspekcijas Nereģistrētās nodarbinātības apkarošanas sektora inspektoru valsts civildienesta ierēdņu amatos uz nenoteiktu laiku konkursa kārtībā ieceltas LINDA TURLAJA un DACE SAVIČA.


OP 2013/183.AKR3

Labklājības ministrijas Personāla un dokumentu pārvaldības departaments paziņo, ka Valsts darba inspekcijas Rīgas reģionālās Valsts darba inspekcijas Rīgas rajona sektora inspektoru valsts civildienesta ierēdņu amatos uz nenoteiktu laiku konkursa kārtībā iecelta ANITA BUTKUS, uz noteiktu laiku iecelts KRISTAPS ĶIĢELIS.


OP 2013/183.AKR4

Valsts vides dienesta Lielrīgas reģionālā vides pārvalde informē, ka konkursa kārtībā Atļauju daļas vecākās ekspertes ierēdnes amatā 2013.gada 17.septembrī iecelta BAIBA RAGA.


OP 2013/183.AKR5

Centrālā finanšu un līgumu aģentūra paziņo, ka konkursa kārtībā Centrālās finanšu un līgumu aģentūras Programmu vadības un uzraudzības departamenta Programmu vadības un metodikas nodaļas vecākā referenta amatā no 2013.gada 10.septembra iecelts DMITRIJS SKORUKS.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)