Laidiens: 05.09.2013., Nr. 173

Amatu konkursu ziņas

Amatu konkursi

OP 2013/173.AKK1

Valsts policijas koledžas Humanitārā katedra izsludina konkursu uz lektora vietu uz noteiktu laiku (uz darba līguma pamata), darbavieta Rīgā

Amata pienākumos ietilpst angļu valodas pasniegšana Valsts policijas koledžas kadetiem un Valsts policijas struktūrvienību amatpersonām un darbiniekiem, t.sk. profesionālās pilnveides izglītības programmu īstenošana.

Amatam nepieciešamā izglītība un profesionālā pieredze:

- doktora zinātniskais vai maģistra grāds (angļu filoloģijā vai pedagoģijā)

- augstākā izglītība angļu filoloģijā

- pedagoga profesionālā kvalifikācija, profesionālā tālākizglītība par inovācijām augstākās izglītības sistēmā vai augstskolu didaktikā vai izglītības darba vadībā

- ne mazāk kā divu gadu pedagoģiskā pieredze angļu valodas pieaugušo izglītošanā

- teicama valsts valodas prasme, angļu valodas zināšanas

- labas iemaņas darbā ar datoru - MS Word, MS Excel, Power Point, internets

- darbs saistīts ar komandējumiem Latvijas Republikas teritorijā

Pretendentiem uz vakanto akadēmisko amatu līdz 2013.gada 20.septembrim Valsts policijas koledžā jāiesniedz iesniegums par pieteikšanos akadēmiskā amata konkursam, tam pievienojot dzīves un darba gājuma aprakstu (CV), kas noformēts atbilstoši www.europass.lv standartiem, izglītību un zinātnisko grādu apliecinošu dokumentu kopijas, sertifikātus, licences vai profesionālās pilnveides izglītības dokumentus, kas apliecina kvalifikāciju, izziņu par darba stāžu, kas apliecina profesionālo vai pedagoģisko pieredzi specialitātē, zinātnes nozarei atbilstošas zinātniskās publikācijas vai publicētos mācību līdzekļus pēdējo sešu gadu laikā, dokumentus par ārvalstīs iegūtu izglītības dokumentu atzīšanu, ja izglītība iegūta ārvalstīs. Dokumentu paketi nosūtīt Valsts policijas koledžai, adrese: Rīga, Ezermalas iela 8a, LV-1014, ar norādi "Konkursam", tālr. uzziņām 67219643, 26319992.


OP 2013/173.AKK2

Valsts tehniskās uzraudzības aģentūra (saīsinājumā VTUA) izsludina konkursu uz ierēdņa amatu - Tehniskās uzraudzības nodaļas inspektors (1 vakance uz nenoteiktu laiku Rīgā)

Prasības pretendentiem:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

- profesionālā pieredze lauksaimniecības mehanizācijā

- pieredze administratīvo lēmumu sagatavošanā

- pieredze valsts funkciju un ar tām saistīto uzdevumu izpildes nodrošināšana

- obligātas traktortehnikas un autotransporta vadīšanas tiesības

- labas iemaņas darbā ar datoru (MS ACCESS, MS Word, MS Excel)

Galvenie pienākumi:

- organizēt, nodrošināt VTUA funkciju un ar tām saistīto uzdevumu izpildi, nepārtrauktību un atbilstību normatīvo aktu (ārējo un iekšējo) prasībām

- VTUA administratīvo lēmumu sagatavošana

- nodrošināt klientu apkalpošanu saskaņā ar normatīvajos aktos noteikto kārtību un prasībām.

Motivētu pieteikuma vēstuli, CV un izglītības dokumentu kopijas sūtīt vai personīgi iesniegt Valsts tehniskās uzraudzības aģentūrā Rīgā, Republikas laukums 2, LV-1010, 20 dienu laikā no paziņojuma publicēšanas, e-pasts: kristine.kipsna@vtua.gov.lv, fakss 67027444, tālr. informācijai 67027486. Par konkursa rezultātiem tiks informēti tikai tie pretendenti, kuri tiks aicināti uz interviju.


OP 2013/173.AKK3

Valsts tehniskās uzraudzības aģentūra (saīsinājumā VTUA) izsludina konkursu uz ierēdņa amatu - Tehniskās uzraudzības nodaļas vecākais inspektors (1 vakance uz nenoteiktu laiku Alūksnē)

Prasības pretendentiem:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

- profesionālā pieredze lauksaimniecības mehanizācijā

- pieredze administratīvo lēmumu sagatavošanā

- pieredze valsts funkciju un ar tām saistīto uzdevumu izpildes nodrošināšana

- obligātas traktortehnikas un autotransporta vadīšanas tiesības

- labas iemaņas darbā ar datoru (MS ACCESS, MS Word, MS Excel)

Galvenie pienākumi:

- organizēt, nodrošināt VTUA funkciju un ar tām saistīto uzdevumu izpildi, nepārtrauktību un atbilstību normatīvo aktu (ārējo un iekšējo) prasībām

- VTUA administratīvo lēmumu sagatavošana

- nodrošināt klientu apkalpošanu saskaņā ar normatīvajos aktos noteikto kārtību un prasībām.

Motivētu pieteikuma vēstuli, CV un izglītības dokumentu kopijas sūtīt vai personīgi iesniegt Valsts tehniskās uzraudzības aģentūrā Rīgā, Republikas laukumā 2, LV-1010, 20 dienu laikā no paziņojuma publicēšanas, e-pasts: kristine.kipsna@vtua.gov.lv, fakss 67027444, tālr. informācijai 67027486. Par konkursa rezultātiem tiks informēti tikai tie pretendenti, kuri tiks aicināti uz interviju.


OP 2013/173.AKK4

Finanšu ministrija izsludina konkursu uz amatu:

Ja esi cilvēks, kas vēlas sevi pilnveidot, un esi gatavs izaicinājumiem,  ja vēlies izmantot savas zināšanas un pieredzi, strādājot valsts pārvaldes iestādē, tad pievienojies Finanšu ministrijas enerģiskajam un radošajam kolektīvam, kurš  šobrīd meklē jaunu kolēģi!

 Finanšu ministrija ir vadošā valsts pārvaldes iestāde finanšu nozarē, kas veido valsts nodokļu politiku, izstrādā gadskārtējo valsts budžetu, vada Eiropas Savienības struktūrfondus, kā arī uzrauga valsts makroekonomisko attīstību.

Valsts sekretāra vietnieks (nodokļu, muitas un grāmatvedības jautājumos)

Ja tev ir:

- augstākā akadēmiskā vai otrā līmeņa augstākā profesionālā izglītība, vēlams ekonomikā, finansēs vai tiesību zinātnēs (maģistra grāds)

- teicamas angļu zināšanas (papildu citas svešvalodas - Eiropas Savienības oficiālās valodas - zināšanas tiks uzskatītas par priekšrocību)

- vismaz 5 gadu pieredze valsts politikas vai uzņēmumu darbības stratēģisku jautājumu un pārmaiņu vadībā (norādot konkrētus piemērus pieteikuma vēstulē)

- darba pieredze un zināšanas nodokļu un/vai muitas un/vai grāmatvedības jomā

- vismaz trīs gadu darba pieredze vadošā amatā un vadības sistēmas pilnveidošanā

- prasme vadīt un organizēt kolektīvu un koordinēt tā darbu svarīgu un atbildīgu uzdevumu risināšanā

- prasme analizēt sarežģītu informāciju, pārzināt dažādas sfēras, pieņemt svarīgus lēmumus un vadīt daudzpusējas sarunas

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

Tavs izaicinājums: izstrādāt un īstenot valsts nodokļu politikas stratēģiju, lai veicinātu Latvijas tautsaimniecības izaugsmi un stabilitāti, paaugstināt Latvijas uzņēmējdarbības konkurētspēju, kā arī sadarbībā ar sabiedrību aizvien vairāk mazinātu ēnu ekonomiku mūsu valstī. Tev būs iespēja kopā ar sociālajiem un sadarbības partneriem strādāt pie priekšlikumiem un likumprojektiem, kas skars visus mūsu iedzīvotājus un uzņēmējus. Tev būs iespēja vistiešākajā veidā strādāt pie mūsu valsts ekonomikas izaugsmes un stabilitātes.

Ja esi gatavs šādam izaicinājumam, pievienojies mūsu kolektīvam, jo mēs piedāvājam:

- karjeru vadošajā valsts pārvaldes iestādē finanšu nozarē

- darbu pie viena no labākajiem un stabilākajiem darba devējiem Latvijā

- un galvenais - profesionālu un atsaucīgu kolēģu komandu

Konkursa pretendentiem lūdzam 20 dienu laikā no šī paziņojuma publicēšanas Finanšu ministrijas Personālvadības departamentam Smilšu ielā 1, Rīgā, LV-1919, fakss 67095503, e-pasts: pasts@fm.gov.lv, sūtīt šādus dokumentus:

1) motivētu pieteikuma vēstuli

2) Curriculum Vitae (CV)

3) augstāko izglītību apliecinoša dokumenta kopiju, kā arī citus pretendenta kvalifikāciju apliecinošus dokumentus

4) savu redzējumu par valsts nodokļu politikas prioritātēm un nodokļu sistēmas pilnveidošanu (ne vairāk kā uz 2 lapām)

5) apliecinājumu par atbilstību Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām.

Papildu informāciju un apliecinājuma formu par atbilstību Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām tu atradīsi Finanšu ministrijas interneta vietnē http://www.fm.gov.lv/?lat/karjera/vakances. Zvani mums, ja tev ir neskaidrības vai jautājumi pa tālr. 67095610 vai 67095611.


OP 2013/173.AKK5

Nodarbinātības valsts aģentūra izsludina konkursu uz vakanto ierēdņa amata vietu - eksperts Nodarbinātības valsts aģentūras Pakalpojumu departamenta Apmācību nodaļā (2 amata vietas uz nenoteiktu laiku)

Prasības pretendentiem:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

- akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība

- vismaz divu svešvalodu zināšanas (vēlams krievu un angļu)

- Latvijas Republikā spēkā esošo normatīvo aktu pārzināšana amata pienākumu pildīšanai nepieciešamās kompetences ietvaros

- zināšanas par valsts politiku nodarbinātības un pieaugušo izglītības jomā

- zināšanas apmācību programmu izveidē un novērtēšanā

- prasme analizēt situāciju, vērtēt faktus, paredzēt un novērtēt riskus

- sadarbības, plānošanas, organizēšanas, kontroles un komunikācijas prasmes

- datorprasmes, datu bāžu izmantošanas prasmes, ofisa tehnikas lietošanas prasmes

Amata mērķis: nodrošināt ar profesionālo un neformālo apmācību saistīto aktīvo nodarbinātības pasākumu izstrādi, īstenošanu un pilnveidošanu Nodarbinātības valsts aģentūrā.

Motivēta pieteikuma vēstule, CV un izglītību apliecinoša dokumenta kopija 20 dienu laikā, skaitot no paziņojuma publicēšanas dienas "Latvijas Vēstnesī", pretendentam jānosūta pa pastu Nodarbinātības valsts aģentūrai, adrese K.Valdemāra ielā 38, k-1, Rīgā, LV-1010, vai pa e-pastu karina.dzene@nva.gov.lv vai jāiesniedz personīgi 605.kabinetā. Informācija pa tālruni 67072006, kā arī Nodarbinātības valsts aģentūras mājaslapā www.nva.gov.lv.

Atlases konkurss notiks trijās kārtās. Pirmā kārta - pretendentu izglītības un darba pieredzes izvērtēšana pēc iesniegtajiem dokumentiem. Otrā kārta - tests, pēc kura rezultātiem tiks novērtētas pretendenta profesionālās zināšanas. Trešā kārta - intervija, kuras laikā tiks novērtētas pretendenta zināšanas, kompetences un prezentācijas prasmes atbilstoši noteiktajām prasībām. Uz interviju tiks uzaicināti tie pretendenti, kuri testā būs ieguvuši noteiktu punktu skaitu. Lūdzam ievērot, ka sazināsimies un informēsim par konkursa rezultātiem tikai uz interviju uzaicinātos pretendentus. Intervija notiks Nodarbinātības valsts aģentūrā K.Valdemāra ielā 38, k-1, Rīgā.


OP 2013/173.AKK6

Valsts probācijas dienests izsludina konkursu uz šādu vakanto ierēdņa amata vietu - Valsts probācijas dienesta Rīgas rajona teritoriālās struktūrvienības Olaines filiāles vecākais/-ā referents/-e uz nenoteiktu laiku (1 vakance)

Prasības pretendentiem:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

- otrā līmeņa augstākā izglītība (sociālā darbinieka, psihologa, pedagoga, sociālā pedagoga augstākā izglītība tiks uzskatīta par priekšrocību)

- izpratne par probācijas jautājumiem

- spēja plānot un organizēt darbu, patstāvīgi pieņemt lēmumus

- prasme motivēt probācijas klientu uz sadarbību

- spēja noteikt probācijas klienta problēmas, analizēt tās, rast risinājumu (lai novērstu atkārtotu likumpārkāpumu)

- laba latviešu valodas rakstu kultūra

- labas krievu valodas zināšanas

- vēlama B kategorijas autovadītāja apliecība

- iemaņas darbā ar datoru (MS Office)

- vēlamas zināšanas lietvedības jautājumos

Darba pienākumi:

- nodrošināt informācijas iegūšanu izvērtēšanas ziņojumam un sagatavot tā projektu

- vadīt klienta lietu un noteikt klienta riska faktorus un vajadzības

- veikt nosacīti notiesāto, nosacīti pirms termiņa atbrīvoto un nosacīti atbrīvoto no kriminālatbildības personu uzraudzību (ietver personas kontroli un sociālā atbalsta organizēšanu, lai novērstu atkārtotu likumpārkāpumu)

Motivēta pieteikuma vēstule, darba un dzīves apraksts (Curriculum Vitae) un augstāko izglītību apliecinošu dokumentu kopijas, kā arī konkursa pretendenta iesniegums un aptaujas anketa (pieejami mājaslapā www.probacija.lv sadaļā Vakances) jāiesniedz Rīgas rajona teritoriālajā struktūrvienībā ar norādi "Rīgas rajona TSV Olaines filiāles amata KONKURSS" 20 dienu laikā no paziņojuma publicēšanas dienas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis". Adrese: Gāles iela 27, Sigulda, LV-2150, e-pasts: rigasrajons@vpd.gov.lv. Informācija pa tālr. 67800308, 67146196, 67021181 vai Valsts probācijas dienesta mājaslapā www.probacija.lv.


OP 2013/173.AKK7

Jelgavas novada sociālais dienests izsludina konkursu uz Sociālā darba nodaļas sociālā darbinieka amatu (2 amata vietas)

Galvenie amata pienākumi:

- organizēt vai sniegt klientam nepieciešamos sociālos pakalpojumus un sociālo palīdzību

- izstrādāt sociālās rehabilitācijas/atveseļošanās plānus atbilstoši identificētajām sociālajām problēmām un vajadzībām

- apzināt un piesaistīt nepieciešamos resursus sociālo gadījumu risināšanā, ievērojot sociālā darba specifiku dažādās prakses jomās

Prasības pretendentiem:

- otrā līmeņa profesionālā augstākā vai akadēmiskā izglītība sociālajā darbā vai karitatīvajā sociālajā darbā

- prasme piemērot normatīvos aktus

- prasme sagatavot ziņojumus un atbildes vēstules

- labas iemaņas darbā ar MS Office programmām

- prasme strādāt komandā

- prasme kontaktēties ar cilvēkiem

- vēlama viena gada darba pieredze sociālajā darbā

- vēlama B kategorijas autovadītāja apliecība

Pieteikumu konkursam uz Jelgavas novada sociālā dienesta sociālā darbinieka amatu, profesionālās darbības aprakstu (CV) un izglītību apliecinoša dokumenta kopiju sūtīt Jelgavas novada sociālajam dienestam Pasta ielā 37, Jelgavā, LV-3001 (ar norādi - konkursam uz sociālā darbinieka amatu), vai iesniegt personīgi Jelgavas novada sociālajā dienestā 412.kabinetā (4.stāvā), Pasta ielā 37, Jelgavā, darba laikā, iepriekš sazinoties pa tālruni 63024965, vai nosūtīt uz e-pastu kristine.rengarte@jelgavasnovads.lv līdz 2013.gada 17.septembrim. Ar konkursa nolikumu var iepazīties Jelgavas novada pašvaldības mājaslapā www.jelgavasnovads.lv un Jelgavas novada sociālajā dienestā (412.kabinetā) Pasta ielā 37, Jelgavā, darba laikā, iepriekš sazinoties pa tālruni 63024965.

Amatu konkursu rezultāti

OP 2013/173.AKR1

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija paziņo, ka konkursa kārtībā Investīciju uzraudzības departamenta Ieviešanas sistēmas kontroles nodaļas vecākās ekspertes valsts civildienesta ierēdnes amatā no 2013.gada 2.septembra iecelta OKSANA STEPANOVA.


OP 2013/173.AKR2

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija paziņo, ka konkursa kārtībā Investīciju uzraudzības departamenta Finanšu vadības nodaļas vecākās ekspertes valsts civildienesta ierēdnes amatā no 2013.gada 30.augusta iecelta EVA DUKŠTE.


OP 2013/173.AKR3

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu kontroles pārvaldes Latgales kontroles daļas galvenās nodokļu inspektores amatā uz noteiktu laiku no 02.09.2013. konkursa kārtībā ir iecelta LĪGA BRENČA.


OP 2013/173.AKR4

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu kontroles pārvaldes Juridiskās daļas Otrās administratīvo pārkāpumu lietu izskatīšanas nodaļas galvenās juristes amatā uz noteiktu laiku no 09.08.2013. konkursa kārtībā ir iecelta INGA PRANCĀNE.


OP 2013/173.AKR5

Valsts ieņēmumu dienests atsauc 2013.gada 27.augustā oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" publicēto informāciju par ILMĀRA SAKLAURA iecelšanu Muitas pārvaldes Muitas kontroles punktu vecākā muitas uzrauga amatā uz nenoteiktu laiku no 02.09.2013.


OP 2013/173.AKR6

Labklājības ministrija paziņo, ka konkursa kārtībā Sociālās iekļaušanas un sociālā darba politikas departamenta vecākās referentes amatā ir iecelta SIGNE FRICKAUSA.


OP 2013/173.AKR7

Ekonomikas ministrija paziņo, ka Ekonomikas ministrijas Enerģētikas departamenta Licenču, atļauju un krīzes apgādes drošības nodaļas vadītājas amatā 2013.gada 2.septembrī konkursa kārtībā iecelta SINTIJA STRAUTIŅA.


OP 2013/173.AKR8

Valsts augu aizsardzības dienests paziņo, ka konkursa kārtībā Augu aizsardzības departamenta Vides un ekotoksikoloģijas daļas referentes amatā iecelta NATAĻJA ŽILINSKA.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)