Laidiens: 26.08.2013., Nr. 165

Amatu konkursu ziņas

Amatu konkursi

OP 2013/165.AKK1

Iepirkumu uzraudzības birojs izsludina konkursu uz šādu ierēdņa amatu (uz nenoteiktu laiku) - Juridiskā departamenta vecākais referents-jurists

Prasības pretendentiem:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

- augstākā akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība tiesību zinātnē

- prasme strādāt ar datoru Windows vidē

- precizitāte un analītiska domāšana

- labas sadarbības un komunikācijas prasmes

- teicama latviešu valodas prasme un vēlamas angļu valodas zināšanas

- izpratne par administratīvo procesu un spēja rakstiski skaidri formulēt un pamatot viedokli

- darba pieredze valsts pārvaldē un darba pieredze saistībā ar publiskajiem iepirkumiem tiks uzskatīta par priekšrocību.

Darba pamatpienākumi saistīti ar iepirkumu procedūru atbilstības izvērtēšanu, dalību iesniegumu izskatīšanas komisijā un lēmuma pieņemšanā, lēmumu sagatavošanu administratīvā procesa ietvaros. Piedāvājam stabilu un interesantu darba vietu ar iespēju iegūt neatsveramu darba pieredzi valsts pārvaldes iestādē un draudzīgu darba kolektīvu.

Pieteikuma vēstuli un Curriculum Vitae (CV) sūtīt Iepirkumu uzraudzības birojam 20 dienu laikā no paziņojuma publicēšanas dienas "Latvijas Vēstnesī", adrese: Eksporta iela 6, Rīga, LV-1010, uz e-pastu pasts@iub.gov.lv vai pa faksu 67326720. Tālrunis uzziņām 67326702.


OP 2013/165.AKK2

Transporta nelaimes gadījumu un incidentu izmeklēšanas birojs izsludina konkursu uz vakanto ierēdņa amatu - Transporta nelaimes gadījumu un incidentu izmeklēšanas biroja vecākais referents

Prasības pretendentiem:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

- akadēmiskā augstākā izglītība humanitārajās vai sociālajās zinātnēs

- pieredze darbā valsts pārvaldē

- valodu prasme: latviešu, angļu un krievu valoda

- labas iemaņas darbā ar datoru (Word, Exel, Power Point u.c.)

- ne mazāk kā piecu gadu darba pieredze dokumentu pārvaldības jomā

Galvenie pienākumi:

- organizēt un nodrošināt Transporta nelaimes gadījumu un incidentu izmeklēšanas biroja dokumentu pārvaldības darbu

- veikt biroja sekretāra darbu

- ievietot un aktualizēt informāciju biroja mājas lapā.

Motivētu pieteikumu, CV un izglītību apliecinošu dokumenta kopiju (uzrādot oriģinālu) 20 dienu laikā no paziņojuma publicēšanas "Latvijas Vēstnesī" iesniegt Transporta nelaimes gadījumu un incidentu izmeklēšanas birojā, adrese: Brīvības ielā 58 (2.stāvs, 209.kabinets), Rīgā, LV-1011; tālr. uzziņām 67288178.


OP 2013/165.AKK3

Rīgas Tehniskā Universitāte (RTU) izsludina konkursu uz vakantajām vadošā pētnieka un pētnieka amata vietām

ELEKTRONIKAS UN TELEKOMUNIKĀCIJU FAKULTĀTE

Telekomunikāciju institūtā:

- vadošais pētnieks - 1 amata vieta

Nepieciešams inženierzinātņu doktora grāds, pētnieciskā darba pieredze telekomunikāciju jomā, lietojot faziloģikas balstītas metodes

- pētnieks - 2 amata vietas

Nepieciešams inženierzinātņu maģistra grāds (vēlams doktora grāds), pētnieciskā darba pieredze telekomunikāciju jomā, lietojot faziloģikas balstītas metodes.

Pretendentiem, kuri vēlas piedalīties konkursā, jāiesniedz RTU rektoram adresēts iesniegums un pielikumā dokumentu kopijas, kas apliecina augstāko izglītību un akadēmiskos un zinātniskos grādus, dzīves un darba gājums (Currikulum Vitae), kur norādīta zinātniskā, pedagoģiskā, organizatoriskā darba pieredze, kā arī citus dokumentus, lai pilnīgāk raksturotu savu kvalifikāciju, RTU personāla nodaļā Rīgā, Kaļķu ielā 1, 212.kab.

Konkursa termiņš ir divas nedēļas no paziņojuma publicēšanas dienas izdevumā "Latvijas Vēstnesis". Papildu informācija pa tālr. 67089391.

Rektorāts

Amatu konkursu rezultāti

OP 2013/165.AKR1

Lauku atbalsta dienests paziņo, ka konkursa kārtībā Lielrīgas reģionālās lauksaimniecības pārvaldes Valsts atbalsta, zivsaimniecības un LEADER pasākumu daļas vecākās referentes amatā uz noteiktu laiku no 2013.gada 20.augusta iecelta AGNESE PIVORE-BOKTA.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)