Laidiens: 12.08.2013., Nr. 155

Amatu konkursu ziņas

Amatu konkursi

OP 2013/155.AKK1

Valsts augu aizsardzības dienests izsludina konkursu uz vakanto darbinieka amatu - Agroķīmijas departamenta Augšņu agroķīmiskās izpētes daļas eksperts-kartogrāfs

Prasības pretendentiem:

- vidējā vai augstākā izglītība lauksaimniecībā (ar specializāciju laukkopībā, dārzkopībā vai uzņējdarbībā lauksaimniecībā), ģeogrāfijā vai vides zinātnēs

- prasme strādāt ar datoru un kartēm (augšņu-, ortofoto- u.c.)

- precizitāte un atbildības sajūta

- komunikācijas prasmes

- auto vadītāja tiesības un auto vadīšanas iemaņas

Galvenie darba uzdevumi:

- augšņu agroķīmiskās izpētes lauka darbu plānu projektu izstrāde

- sadarbība ar klientiem augšņu agroķīmiskās izpētes darbu plānošanas un izpildes procesā;

- augsnes paraugu ņemšana objektos, izmantojot GPS

- lauku darbu dokumentācijas (veidlapu) aizpildīšana

- augšņu agroķīmiskās izpētes materiālu sagatavošana, pamatojoties uz laboratorijas analīžu datiem;

- pārskatu par augšņu agroķīmiskās izpētes rezultātiem sagatavošana;

- klientu konsultēšana par augšņu agroķīmiskajiem rādītājiem;

- darbs ar dažādām datu bāzēm

Pieteikuma dokumenti (pieteikuma vēstule, CV, diploma kopija) iesniedzami Valsts augu aizsardzības dienesta Stratēģijas un metodoloģijas departamentā 14 kalendāro dienu laikā no paziņojuma publicēšanas "Latvijas Vēstnesī" Rīgā, Lielvārdes ielā 36/38, tālr. 67027219, fakss 67027302 vai e-pasts: personals@vaad.gov.lv.


OP 2013/155.AKK2

Tiesu administrācija izsludina atklātu konkursu uz Finanšu un administratīvā departamenta Budžeta nodaļas vecākā referenta amatu (valsts civildienesta ierēdņa amats uz noteiktu laiku)

Darba apraksts:

- piedalīties budžeta pieprasījuma projekta un budžeta grozījumu sagatavošanā

- sagatavot Tiesu administrācijas un tiesu iestāžu budžeta programmu, apakšprogrammu tāmes

- izstrādāt finansēšanas plānus katrai tiesu iestādei un prioritārajiem pasākumiem

- sagatavot tiesu iestāžu kompetences jomā izstrādāto tiesību aktu projektu, politikas plānošanas dokumentu un informatīvo ziņojumu sākotnējās ietekmes novērtējuma ziņojuma (anotācijas) finanšu sadaļu

Prasības pretendentiem/-ēm:

- augstākā izglītība ekonomikā

- vēlama iepriekšējā profesionālā darba pieredze grāmatvedības vai finanšu jomā

- tiesu iestāžu darbību reglamentējošo tiesību aktu pārzināšana darba pienākumu izpildei nepieciešamajā apjomā

- teicamas iemaņas darbā ar datoru (MS Word, MS Excel)

Mēs piedāvājam:

- darbu profesionālā kolektīvā

- labus darba apstākļus

- interesantu un atbildīgu darbu

Pieteikuma dokumentus (motivētu pieteikumu, izglītību apliecinoša dokumenta kopiju un CV pēc Europass formas) iesniegt Tiesu administrācijas Personālvadības un juridiskā departamenta Personālvadības nodaļā (Ūnijas ielā 8, k-9, 2.stāvā, Rīgā, LV-1084) vai nosūtīt uz e-pastu atlase@ta.gov.lv 20 dienu laikā no paziņojuma publicēšanas dienas. Tālr. uzziņām 67063854 vai 67063852.


OP 2013/155.AKK3

Rīgas Tehniskā Universitāte (RTU) izsludina konkursu uz pētnieka amata vietām ELEKTRONIKAS UN TELEKOMUNIKĀCIJU FAKULTĀTĒ Telekomunikāciju institūtā - pētnieks (4 amata vietas)

Vēlama vismaz divu gadu ilga starptautiska pieredze telekomunikāciju (šķiedru optikas pārraides sistēmas) jomā.

Pretendentiem, kas vēlas piedalīties konkursā, jāiesniedz RTU rektoram adresēts iesniegums un pielikumā dokumentu kopijas, kas apliecina augstāko izglītību un akadēmiskos un zinātniskos grādus, dzīves un darba gājums (Currikulum Vitae), kur norādīta zinātniskā, pedagoģiskā, organizatoriskā darba pieredze, kā arī citus dokumentus, lai pilnīgāk raksturotu savu kvalifikāciju, RTU personāla nodaļā Rīgā, Kaļķu ielā 1, 212.kabinetā. Konkursa termiņš ir divas nedēļas no paziņojuma publicēšanas dienas "Latvijas Vēstnesī". Papildu informācija pa tālr. 67089391.

Rektorāts


OP 2013/155.AKK4

Valsts reģionālās attīstības aģentūra atkārtoti izsludina atklātu konkursu uz Valsts un pašvaldību informācijas sistēmu departamenta direktora amatu

Galvenie pienākumi:

- koordinēt un vadīt informācijas sistēmu uzturēšanu (Vienotais valsts un pašvaldību pakalpojumu portāls - www.latvija.lv, Valsts informāciju sistēmas savietotājs, Elektronisko iepirkumu sistēma, Pašvaldību vienotā informācijas sistēma, Aģentūras iekšējās sistēmas u.c.), nodrošināt atbalstu valsts iestādēm un pašvaldībām e-pārvaldes infrastruktūru un procesu attīstībā.

Prasības:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

- augstākā izglītība, kas atbilst piektajam profesionālās kvalifikācijas līmenim, kas papildināta ar amatam nepieciešamām speciālām zināšanām

- vismaz 3 gadu profesionālā darba pieredze atbilstoši departamenta darbības jomai un pieredze vadošā amatā

- darba pieredze informācijas sistēmu uzturēšanas vadībā

- zināšanas un izpratne par Publisko iepirkumu likumu

- zināšanas un izpratne par Latvijas valsts pārvaldi, par Eiropas Savienības uzbūvi, funkcijām un institucionālo sistēmu

- labas angļu valodas zināšanas

- labas datora lietošanas prasmes

Piedāvājam:

- iespēju veikt atbildīgu, interesantu un perspektīvu darbu valsts pārvaldē

- kvalifikācijas paaugstināšanas iespējas

Pieteikuma vēstuli, Curriculum Vitae, izglītību un kvalifikāciju apliecinošas dokumentu kopijas lūdzam sūtīt 30 dienu laikā no šī paziņojuma publicēšanas "Latvijas Vēstnesī" Valsts reģionālās attīstības aģentūras Administratīvā departamenta Personāla un administratīvā atbalsta nodaļai Rīgā, Elizabetes ielā 19, LV-1010, e-pasts: darbs@vraa.gov.lv. Tālrunis uzziņām 67079000.

Amatu konkursu rezultāti

OP 2013/155.AKR1

Zemkopības ministrija paziņo, ka konkursa kārtībā Iekšējā audita nodaļas vecākā referenta amatā uz nenoteiktu laiku iecelts EDGARS ŠVIRKSTS.


OP 2013/155.AKR2

Valsts probācijas dienests paziņo, ka konkursa kārtībā Valsts probācijas dienesta Rīgas rajona teritoriālās struktūrvienības Salaspils filiāles vecākās referentes amatā no 2013.gada 7.augusta uz nenoteiktu laiku iecelta ILONA PURENA.


OP 2013/155.AKR3

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu kontroles pārvaldes Lielo nodokļu maksātāju pirmās audita daļas galvenās nodokļu inspektores amatā uz nenoteiktu laiku no 05.08.2013. konkursa kārtībā ir iecelta INGA EGLĪTE.


OP 2013/155.AKR4

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu pārvaldes Rīgas Vidzemes priekšpilsētas klientu apkalpošanas centra Pārskatu un deklarāciju uzskaites nodaļas galvenās nodokļu inspektores amatā uz noteiktu laiku no 07.08.2013. konkursa kārtībā ir iecelta INESE STRODE.


OP 2013/155.AKR5

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu pārvaldes Rīgas Vidzemes priekšpilsētas klientu apkalpošanas centra Pārskatu un deklarāciju uzskaites nodaļas galvenās nodokļu inspektores amatā uz noteiktu laiku no 07.08.2013. konkursa kārtībā ir iecelta SANTA RUTKA.


OP 2013/155.AKR6

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu pārvaldes Rīgas Latgales priekšpilsētas klientu apkalpošanas centra Maksājumu uzskaites nodaļas vecākās nodokļu inspektores amatā uz nenoteiktu laiku no 12.08.2013. konkursa kārtībā ir iecelta VIJA MŪRIŅA.


OP 2013/155.AKR7

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka konkurss uz Valsts ieņēmumu dienesta Muitas kriminālpārvaldes Izlūkošanas daļas Operatīvo pasākumu nodaļas vecākā muitas eksperta amata vietu ir noslēdzies bez rezultāta.


OP 2013/155.AKR8

Ārlietu ministrija vēlas informēt, ka konkursa kārtībā Ārlietu ministrijas Finanšu politikas departamenta Finanšu uzskaites nodaļas vecākās grāmatvedes (darbinieka) amatā no 2013.gada 24.jūlija tika pieņemta LĪGA STUDE.


OP 2013/155.AKR9

Ārlietu ministrija vēlas informēt, ka konkursa kārtībā Ārlietu ministrijas Finanšu politikas departamenta Finanšu uzskaites nodaļas vecākās grāmatvedes (darbinieces) amatā no 2013.gada 4.jūlija tika pieņemta DACE BERKOLDE.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)