Laidiens: 18.07.2013., Nr. 138

Izsoles

OP 2013/138.IZ1

Izsole

Maksātnespējas procesa administrators Mārtiņš Bunkus, sert.Nr.00418, prakses vietas adrese: Alberta iela 12-5, Rīga, pārdod pirmajā pēc kārtas izsolē ar augšupejošu soli Dinai Freibergai piederošo nekustamo īpašumu Kuldīgas ielā 70-42, Tukumā, Tukuma nov., kadastra numurs 9001 900 3470, Tukuma pilsētas zemesgrāmatas nodalījums Nr. 733 42. Nostiprināta hipotēka par labu AS "SEB banka", reģ. Nr.40003151743, un Valsts ieņēmumu dienestam, reģ. Nr.90000069281.

Visām personām, kurām uz nekustamo īpašumu ir tiesības, kas nepieļauj tā pārdošanu izsolē, jāpieteic savas prasības tiesā līdz izsoles dienai. Personām, kuras vēlas piedalīties izsolē, līdz izsoles dienai jāiemaksā izsoles nodrošinājums uz Mārtiņa Bunkus norēķinu kontu Nr. LV69RIKO0007710004578, AS "DNB banka". Nekustamā īpašuma novērtējums/izsoles sākumcena - Ls 4100,00 (četri tūkstoši viens simts lati un 00 santīmi). Izsoles cena netiek aplikta ar pievienotās vērtības nodokli. Izsoles nodrošinājums - Ls 410,00.

Izsoles laiks: 2013.gada 19.augustā plkst. 14.30. Izsoles vieta: Rīgā, Alberta ielā 12-5 (ieeja no Strēlnieku ielas). Ar izsoles noteikumiem var iepazīties Alberta ielā 12-5, Rīgā, LV-1010. Tālrunis informācijai 67359754.


OP 2013/138.IZ2

Izsole

Rīgas apgabaltiesas 71.iecirkņa zvērināts tiesu izpildītājs Oskars Muižnieks, prakses vieta: Brīvības iela 58-503, Rīga, publiskā izsolē pārdod AS "Norvik ieguldījumu pārvaldes sabiedrība" slēgtā ieguldījumu fonda "Uzņēmumu investīciju fonds" mantu - SIA "INTERLET", reģ. Nr.40103220045, juridiskā adrese: Ernesta Birznieka-Upīša iela 21, Rīga, LV-1011, kapitāla daļas -, kas veido 100% no kompānijas pamatkapitāla, ar vienas kapitāla daļas nominālvērtību Ls 20. Izsoles sākumcena tiek noteikta Ls 20 par vienu kapitāla daļu. Izsoles sākumcena par vienību (fonda mantas viena vienība ir visas fonda mantā ietilpstošās vienas kapitālsabiedrības kapitāla daļas) tiek noteikta Ls 133 000, izsoles solis tiek noteikts Ls 1330. Izsole notiks 2013.gada 8.augustā plkst. 11.00 Brīvības ielā 58-503, Rīgā, zvērināta tiesu izpildītāja Oskara Muižnieka prakses vietā.

Izsoles pretendenti un to reģistrēšanās kārtība:

1. Pieteikties dalībai izsolē var jebkura fiziska vai juridiska rīcībspējīga persona neatkarīgi no tās reģistrācijas vai mītnes valsts, turpmāk tekstā - Izsoles pretendents.

2. Noteikumus Izsoles pretendenti var saņemt "Norvik ieguldījumu pārvaldes sabiedrība" (turpmāk tekstā - Sabiedrība) telpās Ernesta Birznieka-Upīša ielā 21, Rīgā, kontaktpersona Valentīna Keiša, tālrunis 67011473, e-pasts: valentina.keisha@norvik.lv, kā arī sabiedrības interneta mājaslapā www.fondi.norvik.lv.

3. Pēc paziņojuma par izsoli publicēšanas izdevumā "Latvijas Vēstnesis" Izsoles pretendenti ir tiesīgi iesniegt pieteikumu par dalību izsolē, turpmāk tekstā - Pieteikums.

4. Izsoles pretendentam ir tiesības iesniegt Pieteikumu pēc izsoles paziņojuma publikācijas, bet ne vēlāk kā 3 darba dienas pirms noteiktā izsoles datuma, Pieteikumu iesniedzot personīgi sabiedrības juridiskajā adresē Ernesta Birznieka - Upīša ielā 21, Rīgā, vai nosūtot pa pastu ierakstītā vēstulē ar paziņojumu par saņemšanu. Ja Izsoles pretendents Pieteikumu iesniedz pa pastu, par Pieteikuma iesniegšanas dienu ir uzskatāma diena, kad Pieteikums ir piegādāts sabiedrībai un sabiedrība to ir saņēmusi.

5. Par dokumentu, kas apliecina Pieteikuma iesniegšanu ir uzskatāms sabiedrības paraksts par saņemšanu uz VAS "LATVIJAS PASTS" paziņojuma vai sabiedrības izdarīta atzīme uz Pieteikuma kopijas par Pieteikuma saņemšanu, ja Izsoles pretendents Pieteikumu iesniedz personīgi.

6. Ja Izsoles pretendents neievēro pieteikšanās izsolei termiņu vai Pieteikums nav aizpildīts pienācīgā kārtībā, sabiedrība ir tiesīga atstāt šāda Izsoles pretendenta Pieteikumu bez izskatīšanas, nosūtot attiecīgo paziņojumu uz Pieteikumā norādīto Izsoles pretendenta e-pasta adresi.

7. Katrs Izsoles pretendents ir tiesīgs iesniegt sabiedrībai tikai vienu Pieteikumu.

8. Trīs darba dienas pirms dalības izsolē Izsoles pretendents iemaksā sabiedrības kontā Nr. LV49LATB0006010014077, kas atvērts AS "NORVIK BANKA", nodrošinājumu 10 procentu apmērā no izsoles sākumcenas par katru pārdodamo fonda mantas vienību, turpmāk tekstā - "Nodrošinājums", kuras izsolē tas gatavojas piedalīties saskaņā ar iesniegto Pieteikumu. Nodrošinājumu, ko iemaksājusi persona, kura nosolījusi pārdodamo fonda mantas vienību, ieskaita pirkuma maksā. Pārējiem Izsoles pretendentiem iemaksāto nodrošinājumu pēc izsoles akta izsniegšanas izsoles dalībniekiem 30 dienu laikā nodod atpakaļ, pārskaitot uz izsoles pretendenta Pieteikumā norādīto norēķinu kontu.

9. Izsoles dienā sabiedrība nodod tiesu izpildītājam katra izsoles pretendenta Pieteikumu, kuru ir akceptējusi sabiedrība, un apliecinājumu kopā ar izrakstu no konta par Nodrošinājuma samaksu.

10. Reģistrējoties izsolei, izsoles norises vietā Izsoles pretendents tiesu izpildītājam uzrāda vai iesniedz šādus dokumentus.

10.1. Fiziska persona:

a) personas pasi un notariāli apliecinātu vai nepieciešamības gadījumā likumdošanā noteiktajā kārtībā legalizētu/apliecinātu ar Apostille pilnvaru, notāram apliecinot pārstāvja tiesības izdot šādu pilnvaru, pārstāvēt fizisku personu izsolē, ja personu dalībai izsolē pārstāv pilnvarnieks. Pilnvarojuma apjomā pilnvarotajai personai ir jābūt paredzētām tiesībām piedalīties izsolē.

10.2. Juridiska persona:

a) Uzņēmuma reģistra izsniegta izziņu par Izsoles pretendenta amatpersonas/-u pārstāvības tiesībām;

b) pārstāvošo amatpersonas/-u pases;

c) notariāli apliecinātu vai nepieciešamības gadījumā likumdošanā noteiktajā kārtībā legalizētu/apliecinātu ar Apostille pilnvaru, notāram apliecinot pārstāvja tiesības izdot šādu pilnvaru, pārstāvēt juridisko personu, ja juridisko personu pārstāv persona, kuras pārstāvības tiesības nav norādītas Uzņēmuma reģistra izsniegtajā izziņā. Pilnvarojuma apjomā pilnvarotajai personai ir jābūt paredzētām tiesībām piedalīties izsolē.

11. Reģistrācija izsolei izsoles vietā sākas stundu pirms un beidzas 15 minūtes pirms Izsoles.

12. Izsoles pretendents iegūst tiesības piedalīties izsolē pēc šajā Noteikumu sadaļā noteikto prasību izpildes, t.sk., Izsoles pretendents ir laikā samaksājis Noteikumu 8.punktā noteiktās Nodrošinājuma samaksas.


OP 2013/138.IZ3

Izsole

Rīgas apgabaltiesas 71.iecirkņa zvērināts tiesu izpildītājs Oskars Muižnieks, prakses vieta - Brīvības iela 58-503, Rīga, publiskā izsolē pārdod AS "Norvik ieguldījumu pārvaldes sabiedrība" slēgtā ieguldījumu fonda "Attīstāmo īpašumu fonds" mantu - SIA "Concord", reģ. Nr.40103296011, juridiskā adrese: Ernesta Birznieka-Upīša iela 21, Rīga, LV-1011, kapitāla daļas -, kas veido 100% no kompānijas pamatkapitāla, ar vienas kapitāla daļas nominālvērtību Ls 20. Izsoles sākumcena tiek noteikta Ls 25 par vienu kapitāla daļu. Izsoles sākumcena par vienību (fonda mantas viena vienība ir visas fonda mantā ietilpstošās vienas kapitālsabiedrības kapitāla daļas) tiek noteikta Ls 2500, izsoles solis tiek noteikts Ls 100. Izsole notiks 2013.gada 8.augustā plkst. 10.00 Brīvības ielā 58-503, Rīgā, zvērināta tiesu izpildītāja Oskara Muižnieka prakses vietā.

Izsoles pretendenti un to reģistrēšanās kārtība:

1. Pieteikties dalībai izsolē var jebkura fiziska vai juridiska rīcībspējīga persona neatkarīgi no tās reģistrācijas vai mītnes valsts, turpmāk tekstā - Izsoles pretendents.

2. Noteikumus Izsoles pretendenti var saņemt "Norvik ieguldījumu pārvaldes sabiedrība" (turpmāk tekstā - Sabiedrība) telpās Ernesta Birznieka-Upīša ielā 21, Rīgā, kontaktpersona Valentīna Keiša, tālrunis 67011473, e-pasts: valentina.keisha@norvik.lv, kā arī Sabiedrības interneta mājaslapā www.fondi.norvik.lv.

3. Pēc paziņojuma par izsoli publicēšanas izdevumā "Latvijas Vēstnesis" Izsoles pretendenti ir tiesīgi iesniegt pieteikumu par dalību Izsolē, turpmāk tekstā - Pieteikums.

4. Izsoles pretendentam ir tiesības iesniegt Pieteikumu pēc izsoles sludinājuma publikācijas, bet ne vēlāk kā 3 darba dienas pirms noteiktā izsoles datuma, Pieteikumu iesniedzot personīgi Sabiedrības juridiskajā adresē Ernesta Birznieka - Upīša ielā 21, Rīgā, vai nosūtot pa pastu ierakstītā vēstulē ar paziņojumu par saņemšanu. Ja Izsoles pretendents pieteikumu iesniedz pa pastu, par Pieteikuma iesniegšanas dienu ir uzskatāma diena, kad Pieteikums ir piegādāts Sabiedrībai un Sabiedrība to ir saņēmusi.

5. Par dokumentu, kas apliecina Pieteikuma iesniegšanu ir uzskatāms Sabiedrības paraksts par saņemšanu uz VAS "LATVIJAS PASTS" paziņojuma vai Sabiedrības izdarīta atzīme uz Pieteikuma kopijas par Pieteikuma saņemšanu, ja Izsoles pretendents Pieteikumu iesniedz personīgi.

6. Ja Izsoles pretendents neievēro pieteikšanās izsolei termiņu vai Pieteikums nav aizpildīts pienācīgā kārtībā, Sabiedrība ir tiesīga atstāt šāda Izsoles pretendenta Pieteikumu bez izskatīšanas, nosūtot attiecīgo paziņojumu uz Pieteikumā norādīto Izsoles pretendenta e-pasta adresi.

7. Katrs Izsoles pretendents ir tiesīgs iesniegt Sabiedrībai tikai vienu Pieteikumu.

8. Trīs darba dienas pirms dalības izsolē Izsoles pretendents iemaksā Sabiedrības kontā Nr. LV49LATB0006010014077, kas atvērts AS "NORVIK BANKA", nodrošinājumu 10 procentu apmērā no izsoles sākumcenas par katru pārdodamo fonda mantas vienību, turpmāk tekstā - "Nodrošinājums", kuras izsolē tas gatavojas piedalīties saskaņā ar iesniegto Pieteikumu. Nodrošinājumu, ko iemaksājusi persona, kura nosolījusi pārdodamo fonda mantas vienību, ieskaita pirkuma maksā. Pārējiem Izsoles pretendentiem iemaksāto nodrošinājumu pēc izsoles akta izsniegšanas izsoles dalībniekiem 30 dienu laikā nodod atpakaļ, pārskaitot uz Izsoles pretendenta Pieteikumā norādīto norēķinu kontu.

9. Izsoles dienā Sabiedrība nodod tiesu izpildītājam katra Izsoles pretendenta Pieteikumu, kuru ir akceptējusi Sabiedrība, un apliecinājumu kopā ar izrakstu no konta par Nodrošinājuma samaksu.

10. Reģistrējoties Izsolei, izsoles norises vietā Izsoles pretendents tiesu izpildītājam uzrāda vai iesniedz šādi dokumenti.

10.1. Fiziska persona:

a) personas pasi un notariāli apliecinātu vai nepieciešamības gadījumā likumdošanā noteiktajā kārtībā legalizētu/apliecinātu ar Apostille pilnvaru, notāram apliecinot pārstāvja tiesības izdot šādu pilnvaru, pārstāvēt fizisku personu Izsolē, ja personu dalībai Izsolē pārstāv pilnvarnieks. Pilnvarojuma apjomā pilnvarotajai personai ir jābūt paredzētām tiesībām piedalīties izsolē.

10.2. Juridiska persona:

a) Uzņēmuma reģistra izsniegtu izziņu par Izsoles pretendenta amatpersonas/-u pārstāvības tiesībām;

b) pārstāvošo amatpersonas/-u pases;

c) notariāli apliecinātu vai nepieciešamības gadījumā likumdošanā noteiktajā kārtībā legalizētu/apliecinātu ar Apostille pilnvaru, notāram apliecinot pārstāvja tiesības izdot šādu pilnvaru, pārstāvēt juridisko personu, ja juridisko personu pārstāv persona, kuras pārstāvības tiesības nav norādītas Uzņēmuma reģistra izsniegtajā izziņā. Pilnvarojuma apjomā pilnvarotajai personai ir jābūt paredzētām tiesībām piedalīties izsolē.

11. Reģistrācija izsolei izsoles vietā sākas stundu pirms un beidzas 15 minūtes pirms izsoles.

12. Izsoles pretendents iegūst tiesības piedalīties izsolē pēc šajā Noteikumu sadaļā noteikto prasību izpildes, t.sk., Izsoles pretendents ir laikā samaksājis Noteikumu 8.punktā noteiktās Nodrošinājuma samaksas.


OP 2013/138.IZ4

Izsole

Rīgas apgabaltiesas iecirkņa Nr.74 zvērināta tiesu izpildītāja Aija Kalniņa, prakses vieta: Rīga, Antonijas iela 4, 1.kab., rīko parādniekam Patochyan Grayr piederošā nekustamā īpašuma pirmo izsoli. Pārdodamais nekustamais īpašums - 3468 kv.m zemes gabals Ķemeru ielā 72, Jūrmalā, kadastra Nr.1300 008 7811. Uz zemes gabala atrodas jaunbūve, un tas ierakstīts Jūrmalas pilsētas tiesas Zemesgrāmatu nodaļas Jūrmalas pilsētas Zemesgrāmatas nodalījumā Nr.5370. Piedzinēja: Jūrmalas pilsētas dome, Jomas iela 1/5, Jūrmala. Pārdodamā nekustamā īpašuma novērtējuma summa - Ls 160 000 (viens simts sešdesmit tūkstoši latu). Pēc kārtas tā ir pirmā izsole. Izsole notiks 2013.gada 22.augustā plkst. 14.00 Rīgā, Antonijas ielā 4, 1.kab. Pirmās izsoles sākumcena saskaņā ar Civilprocesa likuma 607.1 pantu ir Ls 160 000 (viens simts sešdesmit tūkstoši latu). Izsoles cena ir apliekama ar pievienotās vērtības nodokli (21%).

Visām personām, kurām uz nekustamo īpašumu ir tiesības, kas nepieļauj tā pārdošanu izsolē, jāpieteic savas prasības tiesā līdz izsoles dienai. Pretendentiem līdz izsoles dienai jāieskaita 10% no nekustamā īpašuma novērtējuma, t.i., Ls 16 000, zvērinātas tiesu izpildītājas Aijas Kalniņas, LV 22105210600, depozīta kontā Nr. LV88TREL9199059001000, Valsts kase. Informācija pa tālr. 67331863, 29544487.


OP 2013/138.IZ5

Izsole

Rīgas apgabaltiesas iecirkņa Nr.74 zvērināta tiesu izpildītāja Aija Kalniņa, prakses vieta: Rīga, Antonijas iela 4, 1.kab., rīko parādniekam Aleksandram Farštandikeram piederošā nekustamā īpašuma pirmo izsoli. Pārdodamais nekustamais īpašums - 635 kv.m zemes gabals Tomsona ielā, Rīgā, kadastra Nr.0100 024 4237, kadastra apzīmējums 0100 024 4237. Ierakstīts Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesas Zemesgrāmatu nodaļas Rīgas pilsētas Zemesgrāmatas nodalījumā Nr.100000106573. Piedzinēji: AS "REVERTA", Republikas laukums 2a, Rīga; Tiesu administrācija, Mūkusalas iela 41b, Rīga. Pārdodamā nekustamā īpašuma novērtējuma summa - Ls 9000 (deviņi tūkstoši latu). Pēc kārtas tā ir pirmā izsole. Izsole notiks 2013.gada 21.augustā plkst. 15.00 Rīgā, Antonijas ielā 4, 1.kab. Pirmās izsoles sākumcena saskaņā ar Civilprocesa likuma 607.1 pantu - Ls 9000 (deviņi tūkstoši latu). Izsoles cena nav apliekama ar pievienotās vērtības nodokli.

Visām personām, kurām uz nekustamo īpašumu ir tiesības, kas nepieļauj tā pārdošanu izsolē, jāpieteic savas prasības tiesā līdz izsoles dienai. Pretendentiem līdz izsoles dienai jāieskaita 10% no nekustamā īpašuma novērtējuma, t.i., Ls 900, zvērinātas tiesu izpildītājas Aijas Kalniņas, LV 22105210600, depozīta kontā Nr. LV88TREL9199059001000, Valsts kase. Informācija pa tālr. 67331863, 29544487.


OP 2013/138.IZ6

Izsole

Rīgas apgabaltiesas iecirkņa Nr.74 zvērināta tiesu izpildītāja Aija Kalniņa, prakses vieta: Rīga, Antonijas iela 4, 1.kab., rīko parādniekam Aleksejam Suvorovam piederošā nekustamā īpašuma pirmo izsoli. Pārdodamais nekustamais īpašums - dzīvokļa īpašums Nr.34, Mazā Matīsa iela 3, Rīga, kadastra Nr.0100 917 8958, platība 25,2 kv.m, kopīpašuma 2520/337440 domājamā daļa no daudzdzīvokļu mājas un zemesgabala. Ierakstīts Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesas Zemesgrāmatu nodaļas Rīgas pilsētas Zemesgrāmatas nodalījumā Nr.100000035459 34. Piedzinēji: AS "NORVIK BANKA", Ernesta Birznieka-Upīša iela 21, Rīga; Rīgas domes Pašvaldības ieņēmumu pārvalde, Terēzes iela 5, Rīga. Pārdodamā nekustamā īpašuma novērtējuma summa - Ls 3300 (trīs tūkstoši trīs simti latu). Pēc kārtas tā ir pirmā izsole. Izsole notiks 2013.gada 22.augustā plkst. 13.00 Rīgā, Antonijas ielā 4, 1.kab.

Pirmās izsoles sākumcena saskaņā ar Civilprocesa likuma 607.1 pantu ir Ls 3300 (trīs tūkstoši trīs simti latu). Izsoles cena nav apliekama ar pievienotās vērtības nodokli. Visām personām, kurām uz nekustamo īpašumu ir tiesības, kas nepieļauj tā pārdošanu izsolē, jāpieteic savas prasības tiesā līdz izsoles dienai. Pretendentiem līdz izsoles dienai jāieskaita 10% no nekustamā īpašuma novērtējuma, t.i., Ls 330, zvērinātas tiesu izpildītājas Aijas Kalniņas, LV 22105210600, depozīta kontā Nr. LV88TREL9199059001000, Valsts kase. Informācija pa tālr. 67331863, 29544487.


OP 2013/138.IZ7

Izsole

Maksātnespējīgās fiziskās personas Jāņa Skruļa administratore Aina Bērziņa, prakses vieta: A.Čaka iela 39-1, Rīga, LV-1011, paziņo, ka 2013.gada 22.augustā plkst. 14.00 A.Čaka ielā 39-1, Rīgā, LV-1011, tiek rīkota Jāņa Skruļa nekustamā īpašuma pirmā izsole ar augšupejošu soli. Izsolāmais objekts - nekustamais īpašums Rīgā, Ilūkstes ielā 107-25, kadastra Nr.01009020364, Rīgas pilsētas zemesgrāmatas nodalījums Nr.13924-25. Nekustamā īpašuma piespiedu pārdošanas vērtība un izsoles sākumcena - Ls 21 000 (divdesmit viens tūkstotis latu). Izsolāmais nekustamais īpašums netiek aplikts ar pievienotās vērtības nodokli. Nostiprināta hipotēka par labu AS "DnB banka", nodokļu maksātāja kods 40003024725.

Iepazīšanās ar izsolāmo nekustamo īpašumu un izsoles dokumentiem Rīgā, A.Čaka ielā 39-1, LV-1011, darba dienās plkst. 10.00-14.00, iepriekš saskaņojot laiku pa tālr. 67283901, 29210665. Visām personām, kurām uz īpašumu ir tiesības, kas nepieļauj tā pārdošanu izsolē, jāpieteic savas prasības tiesā un administratoram līdz izsoles dienai. Nekustamais īpašums tiek pārdots saskaņā ar Maksātnespējas likuma, Likuma par PVN un Civilprocesa likuma normām. Izsoles dalībniekam līdz izsoles dienai jāiemaksā 10% nodrošinājuma summa, t.i., Ls 2100, Jāņa Skruļa administratores Ainas Bērziņas atvērtajā norēķinu kontā Nr. LV73RIKO0002024119616, AS "DnB banka".


OP 2013/138.IZ8

Izsole

Rīgas apgabaltiesas zvērināts tiesu izpildītājs Jānis Stepanovs, amata vieta: Rīgas apgabaltiesa iecirknis Nr.58, rīko Jurim Alksnim piederošā nekustamā īpašuma Lejas ielā 3, Rembatē, Ķeguma novadā, pirmo labprātīgo izsoli.

1. Nekustamā īpašuma sastāvs un adrese.

1.1. Nekustamais īpašums sastāv no zemes gabala ar kopējo platību 0,3 ha (kadastra numurs 7484 004 0205), uz kura atrodas dzīvojamā māja (kadastra apzīmējums 7484 004 0205 001), šķūnis (kadastra apzīmējums 7484 004 0205 002) un kūts (kadastra apzīmējums 7484 004 0205 003).

1.2. Nekustamais īpašums atrodas Lejas ielā 3, Rembatē, Rembates pagastā, Ķeguma novadā, Ogres rajonā, kadastra apzīmējums 7484 004 0205, reģistrēts Rembates pagasta zemesgrāmatas nodalījumā Nr.345.

2. Nekustamā īpašuma apgrūtinājumi un ieķīlājumi.

2.1. Reģistrēta hipotēka LVL 61 229,00 apmērā par labu Allied Irish Banks, p.l.c. Īrijā reģistrētai akciju sabiedrībai. Pamats: 2007. gada 27.jūnija aizdevuma līgums Nr.EMR-3377.1 (ar hipotēku).

2.2. Centrālie elektrotīkli 20KV EPL - 0,1 km.

2.3. "Lattelekom" - sakaru līnija - 0.04 km.

2.4. Servitūta ceļš - 0,06 km.

2.5. Servitūta ceļš - 0,05 km.

3. Izsoles sākumcena.

3.1.Izsoles sākumcena ir LVL 21 000 (divdesmit viens tūkstotis latu).

4. Nekustamā īpašuma pirkuma nodrošinājums.

4.1. Saskaņā ar Civilprocesa likuma 607.pantu personas, kuras vēlas piedalīties nekustamā īpašuma izsolē, iemaksā tiesu izpildītāja depozīta kontā LV09TREL9199047001000, saņēmējs Jānis Stepanovs, reģ. Nr. 18037312362, Valsts kasē, kods TRELLV22, nodrošinājumu 10% apmērā no nekustamā īpašuma novērtējuma.

5. Nosolītās augstākās cenas samaksas veids un kārtība.

5.1. Saskaņā ar Civilprocesa likuma 611.panta otro daļu nosolītājam viena mēneša laikā pēc izsoles jāsamaksā visa summa, ko viņš nosolījis.

6. Citi pārdošanas nosacījumi.

Tiesības nekustamajā īpašumā, kuras īpašnieks patur sev:

6.1. nav tādu tiesību nekustamajā īpašumā, kuras nekustamā īpašuma īpašniece Juris Alksnis patur sev;

6.2. izsole notiek ar augšupejošu soli LVL 1000 (viens tūkstotis latu);

6.3. visas procesuālās darbības saistībā ar izsoli notiek saskaņā ar Civilprocesa likumu.

Izsoles cena nav apliekama ar pievienotās vērtības nodokli. Visām personām, kurām uz nekustamo īpašumu ir tiesības, kas nepieļauj tā pārdošanu izsolē, jāpieteic savas prasības tiesā līdz izsoles dienai. Izsole notiks 2013.gada 21.augustā plkst. 15.20 Rīgā, Brīvības gatvē 226/4, zvērināta tiesu izpildītāja Jāņa Stepanova birojā. Tālrunis informācijai 67220250.


OP 2013/138.IZ9

Izsole

Rīgas apgabaltiesas 58.iecirkņa zvērināts tiesu izpildītājs Jānis Stepanovs, prakses vieta: Rīga, Brīvības gatve 226/4, rīko nekustamā īpašuma Gaujaslīču ielā 32-18, Gaujā, Inčukalna novadā, kadastra Nr.8064 900 0404, pirmo izsoli. Nekustamais īpašums sastāv no dzīvokļa īpašuma ar kopējo platību 55 kv.m un 5500/110875 kopīpašuma domājamajām daļām no daudzdzīvokļu mājas, zemes. Nekustamā īpašuma īpašnieki: Intars Antiņš un Dana Kauliņa. Piedzinējs - "Swedbank", akciju sabiedrība (iepriekšējais nosaukums "Hansabanka"), Balasta dambis 1a, Rīga. Nekustamā īpašuma novērtējums - Ls 3800,00. Izsoles cena nav apliekama ar pievienotās vērtības nodokli.

Visām personām, kurām uz nekustamo īpašumu ir tiesības, kas nepieļauj tā pārdošanu izsolē, jāpieteic savas prasības tiesā līdz izsoles dienai. Visām personām, kas vēlas piedalīties nekustamā īpašuma izsolē, līdz izsoles dienai ir jāiemaksā tiesu izpildītāja depozīta kontā Nr. LV09TREL9199047001000, saņēmējs Jānis Stepanovs, reģ. Nr. 18037312362, Valsts kasē, kods TRELLV22, nodrošinājuma summa 10% apmērā no novērtējuma summas. Izsole notiks 2013.gada 21.augustā plkst. 13.00 Rīgā, Brīvības gatvē 226/4, zvērināta tiesu izpildītāja Jāņa Stepanova birojā. Tālrunis informācijai 67220250.


OP 2013/138.IZ10

Izsole

Rīgas apgabaltiesas 58.iecirkņa zvērināts tiesu izpildītājs Jānis Stepanovs, prakses vieta: Rīga, Brīvības gatve 226/4, rīko nekustamā īpašuma Mežrozīšu iela 15a, Jūrmala, kadastra Nr.1300 021 4937, pirmo izsoli. Nekustamais īpašums sastāv no zemesgabala ar kopējo platību 1404 kv.m. Nekustamā īpašuma īpašniece - Natalija Arinkina. Piedzinējs -"Swedbank", akciju sabiedrība (iepriekšējais nosaukums "Hansabanka"), Balasta dambis 1a, Rīga. Nekustamā īpašuma novērtējums - Ls 11 100,00. Izsoles cena nav apliekama ar pievienotās vērtības nodokli.

Visām personām, kurām uz nekustamo īpašumu ir tiesības, kas nepieļauj tā pārdošanu izsolē, jāpieteic savas prasības tiesā līdz izsoles dienai. Visām personām, kas vēlas piedalīties nekustamā īpašuma izsolē, līdz izsoles dienai ir jāiemaksā tiesu izpildītāja depozīta kontā Nr. LV09TREL9199047001000, saņēmējs Jānis Stepanovs, reģ. Nr. 18037312362, Valsts kasē, kods TRELLV22, nodrošinājuma summa 10% apmērā no novērtējuma summas. Izsole notiks 2013. gada 21. augustā plkst.14.00 Rīgā, Brīvības gatvē 226/4, zvērināta tiesu izpildītāja Jāņa Stepanova birojā. Tālrunis informācijai 67220250.


OP 2013/138.IZ11

Izsole

Rīgas apgabaltiesas 58.iecirkņa zvērināts tiesu izpildītājs Jānis Stepanovs, prakses vieta: Rīga, Brīvības gatve 226/4, rīko nekustamā īpašuma Mežrozīšu iela 15, Jūrmala, kadastra Nr.1300 021 4909, pirmo izsoli. Nekustamais īpašums sastāv no zemesgabala ar kopējo platību 1403 kv.m. Nekustamā īpašuma īpašniece - Natalija Arinkina. Piedzinējs -"Swedbank", akciju sabiedrība (iepriekšējais nosaukums "Hansabanka"), Balasta dambis 1a, Rīga. Nekustamā īpašuma novērtējums - Ls 11 100,00. Izsoles cena nav apliekama ar pievienotās vērtības nodokli.

Visām personām, kurām uz nekustamo īpašumu ir tiesības, kas nepieļauj tā pārdošanu izsolē, jāpieteic savas prasības tiesā līdz izsoles dienai. Visām personām, kas vēlas piedalīties nekustamā īpašuma izsolē, līdz izsoles dienai ir jāiemaksā tiesu izpildītāja depozīta kontā Nr. LV09TREL9199047001000, saņēmējs Jānis Stepanovs, reģ. Nr. 18037312362, Valsts kasē, kods TRELLV22, nodrošinājuma summa 10% apmērā no novērtējuma summas. Izsole notiks 2013. gada 21. augustā plkst.13.50 Rīgā, Brīvības gatvē 226/4, zvērināta tiesu izpildītāja Jāņa Stepanova birojā. Tālrunis informācijai 67220250.


OP 2013/138.IZ12

Izsole

Rīgas apgabaltiesas 58.iecirkņa zvērināts tiesu izpildītājs Jānis Stepanovs, prakses vieta: Rīga, Brīvības gatve 226/4, rīko ½ domājamās daļas no nekustamā īpašuma Džutas iela 4, Rīga, kadastra Nr.0100 086 0128, pirmo izsoli. Viss nekustamais īpašums sastāv no zemesgabala ar kopējo platību 566 kv.m, dzīvojamās mājas un saimniecības ēkas. ½ domājamās daļas no nekustamā īpašuma īpašnieks - Arnolds Bondaris. Piedzinējs -"Swedbank", akciju sabiedrība (iepriekšējais nosaukums "Hansabanka"), Balasta dambis 1a, Rīga. ½ domājamās daļas no nekustamā īpašuma novērtējums - Ls 15 000,00. Izsoles cena nav apliekama ar pievienotās vērtības nodokli.

Visām personām, kurām uz nekustamo īpašumu ir tiesības, kas nepieļauj tā pārdošanu izsolē, jāpieteic savas prasības tiesā līdz izsoles dienai. Visām personām, kas vēlas piedalīties nekustamā īpašuma izsolē, līdz izsoles dienai ir jāiemaksā tiesu izpildītāja depozīta kontā Nr. LV09TREL9199047001000, saņēmējs Jānis Stepanovs, reģ. Nr. 18037312362, Valsts kasē, kods TRELLV22, nodrošinājuma summa 10% apmērā no novērtējuma summas. Izsole notiks 2013. gada 21. augustā plkst.13.10 Rīgā, Brīvības gatvē 226/4, zvērināta tiesu izpildītāja Jāņa Stepanova birojā. Tālrunis informācijai 67220250.


OP 2013/138.IZ13

Izsole

Rīgas apgabaltiesas 58.iecirkņa zvērināts tiesu izpildītājs Jānis Stepanovs, prakses vieta: Rīga, Brīvības gatve 226/4, rīko nekustamā īpašuma Lauku iela 35-133, Jūrmala, kadastra Nr.1300 900 2253, pirmo izsoli. Nekustamais īpašums sastāv no dzīvokļa īpašuma ar kopējo platību 51,6 kv.m un 5160/1020430 kopīpašuma domājamajām daļām no daudzdzīvokļu mājas un zemes. Nekustamā īpašuma īpašniece - Svetlana Frolova. Piedzinējs - "Swedbank", akciju sabiedrība (iepriekšējais nosaukums "Hansabanka"), Balasta dambis 1a, Rīga. Nekustamā īpašuma novērtējums - Ls 9800,00. Izsoles cena nav apliekama ar pievienotās vērtības nodokli.

Visām personām, kurām uz nekustamo īpašumu ir tiesības, kas nepieļauj tā pārdošanu izsolē, jāpieteic savas prasības tiesā līdz izsoles dienai. Visām personām, kas vēlas piedalīties nekustamā īpašuma izsolē, līdz izsoles dienai ir jāiemaksā tiesu izpildītāja depozīta kontā Nr. LV09TREL9199047001000, saņēmējs Jānis Stepanovs, reģ. Nr. 18037312362, Valsts kasē, kods TRELLV22, nodrošinājuma summa 10% apmērā no novērtējuma summas. Izsole notiks 2013. gada 21. augustā plkst.13.30 Rīgā, Brīvības gatvē 226/4, zvērināta tiesu izpildītāja Jāņa Stepanova birojā. Tālrunis informācijai 67220250.


OP 2013/138.IZ14

Izsole

Rīgas apgabaltiesas zvērināts tiesu izpildītājs Jānis Stepanovs, amata vieta: Rīgas apgabaltiesas iecirknis Nr.58, rīko Kristīnei Gransbergai piederošā nekustamā īpašuma Struteles iela 3-1, Rīga, pirmo labprātīgo izsoli.

1. Nekustamā īpašuma sastāvs.

1.1. 3/7 domājamās daļas (atsevišķā lietošanā atrodas telpas Nr. 2, 3, 12, 13, kopīgā lietošanā telpas Nr.4, 6, 9, 11) no nekustamā īpašuma, kas atrodas Struteles ielā 3-1, Rīgā, kadastra Nr. 0100 920 8777, reģistrēts Rīgas pilsētas zemesgrāmatas nodalījumā Nr. 17837 1, sastāv no dzīvokļa īpašuma ar kopējo platību 121,4 m², kopīpašuma 12140/29927 domājamajām daļām no daudzdzīvokļu mājas, t.sk. mājas funkcionāli saistītās būves - šķūnis, lit. Nr. 4, šķūnis, lit. Nr. 3, šķūnis, lit. Nr. 6, nojume, lit. Nr. 7, nojume, lit. Nr. 8, nojume, lit. Nr. 9, un zemesgabala.

2. Nekustamā īpašuma apgrūtinājumi un ieķīlājumi.

2.1. Noteikts aizliegums bez ,,Swedbank'' AS (iepriekšējais nosaukums akciju sabiedrības "HANSABANKA"), nodokļu maksātāja kods 40003074764, rakstiskas piekrišanas nekustamu īpašumu atsavināt, dāvināt, sadalīt un apgrūtināt ar lietu tiesībām. Pamats: 15.02.2008. hipotēkas līgums Nr.08-024879-PK/1.

2.2. Noteikta kopīpašnieku nekustama īpašuma lietošanas kārtība. Kristīnes Gransbergas, pers. kods 131181-11228, atsevišķā lietošanā nodotas telpas Nr.2, 3, 12, 13; kopīgi lieto telpas Nr.4, 6, 9, 11. Pamats: 19.02.2008. pirkuma līgums.

2.3. Nostiprināta kā pirmā hipotēka (aizdevuma summa Ls 34 437,40). Procentu likme: aizdevuma līguma Nr.08-024879-PK I daļas 1. sadaļā "Pamatnoteikumi" 1.6. un II daļas 3.5. punktā noteiktā procentu likme. Līgumsods: 1) 0,16% no nokavētās summas par katru nokavēto dienu; 2) 5% no aizdevuma. Samaksas termiņš - līdz nodrošināto saistību pilnīgai izpildei. Kreditors: ,,Swedbank'' AS (iepriekšējais nosaukums - akciju sabiedrība "HANSABANKA"), nodokļu maksātāja kods 40003074764. Hipotēkas devējs: Kristīne Gransberga, pers. kods 131181-11228. Pamats: 15.02.2008. aizdevuma līgums Nr.08-024879-PK, 15.02.2008. hipotēkas līgums Nr.08-024879-PK/1. Nodrošinātā prasījuma summa LVL 48 212,00.

3. Izsoles sākumcena - LVL 7800,00.

4. Nav tādu tiesību nekustamajā īpašumā, kuras īpašniece Kristīne Gransberga patur sev.

5. Nosolītās augstākās cenas samaksas veids un kārtība:

5.1. nosolītā augstākā cena pircējam (izsoles uzvarētājam) jāsamaksā viena mēneša laikā pēc izsoles dienas, pārskaitot pirkuma maksu uz zvērināta tiesu izpildītāja norādīto depozīta kontu.

6. Izsole ir uzskatāma par nenotikušu, ja:

6.1. izsolē nav ieradies neviens solītājs;

6.2. neviens no tiem, kas ieradušies izsolē, nepārsola sākumcenu;

6.3. pircējs noteiktā termiņā nesamaksā visu summu, par kuru viņš nopircis nekustamo īpašumu.

7. Citi pārdošanas noteikumi.

7.1. izsoles izziņošana notiek saskaņā ar Civilprocesa likumu;

7.2. izsole ir atklāta un notiek ar vairāksolīšanu;

7.3. maksāšanas līdzeklis izsolē - Latvijas lati;

7.4. pretendentam, kurš vēlas piedalīties izsolē, līdz izsoles dienai ir jāiemaksā izsoles nodrošinājums 10% (desmit procenti) no izsoles sākumcenas zvērināta tiesu izpildītāja norādītajā depozīta kontā Nr.LV09TREL9199047001000, saņēmējs Jānis Stepanovs, reģ. Nr. 18037312362, Valsts kasē, kods TRELLV22, maksājuma mērķī norādot - izsole un nekustamā īpašuma adresi;

7.5. izsole notiek ar augšupejošu soli - ne mazāku par vienu procentu no nekustamā īpašuma izsoles sākumcenas;

7.6. izsole atzīstama par notikušu arī tad, ja uz izsoli ieradies tikai viens pircējs, kurš pārsola izsoles sākumcenu;

7.7. vairāksolītājam tā samaksātais izsoles nodrošinājums tiek ieskaitīts nekustamā īpašuma pirkuma maksā;

7.8. izsoles akta apstiprināšana notiek Civilprocesa likuma 613.pantā paredzētajā kārtībā;

7.9. ja pretendents (vairāksolītājs), nosolīdams augstāko cenu, nesamaksā to šo noteikumu 5.1. punktā noteiktajā kārtībā, tad pretendents (vairāksolītājs) zaudē tiesības uz izsoles nodrošinājumu, un tas viņam netiek atgriezts, un iemaksātais nodrošinājums tiek pievienots pie kopējās par īpašumu saņemtās summas.

8. Nenotikusi izsole un tās sekas.

8.1. Izsole uzskatāma par nenotikušu, ja:

8.2. izsolē nav ieradies neviens solītājs;

8.3. neviens no tiem, kas ieradušies izsolē, nepārsola sākumcenu;

8.4. pircējs, kurš nosolījis augstāko cenu, šo cenu nesamaksā šajos nosacījumos paredzētajā termiņā;

8.5. ja izsole atzīta par nenotikušu, tam ir Civilprocesa likuma 614. un 615.pantā noteiktās sekas;

8.6. ja pirmajā izsolē nekustamais īpašums nav pārdots, tad tiesu izpildītājs rīko otro izsoli, ievērojot pirmās izsoles noteikumus, tomēr otrās izsoles sākumcenu nosakot atbilstoši Civilprocesa likuma 616.panta noteikumiem;

8.7. visas procesuālās darbības saistībā ar izsoli notiek saskaņā ar Civilprocesa likumu.

Izsoles cena nav apliekama ar pievienotās vērtības nodokli. Visām personām, kurām uz nekustamo īpašumu ir tiesības, kas nepieļauj tā pārdošanu izsolē, jāpieteic savas prasības tiesā līdz izsoles dienai. Izsole notiks 2013. gada 21. augustā plkst.14.50 Rīgā, Brīvības gatvē 226/4, zvērināta tiesu izpildītāja Jāņa Stepanova birojā. Tālrunis informācijai 67220250.


OP 2013/138.IZ15

Izsole

Rīgas apgabaltiesas 58.iecirkņa zvērināts tiesu izpildītājs Jānis Stepanovs, prakses vieta: Rīga, Brīvības gatve 226/4, rīko nekustamā īpašuma Annas iela 3, Ādamlauks, Ikšķiles novads, kadastra Nr.7494 012 0956, pirmo izsoli. Nekustamais īpašums sastāv no zemesgabala ar kopējo platību 0,1807 ha. Nekustamā īpašuma īpašniece - Oksana Letjaga. Piedzinējs -"Swedbank", akciju sabiedrība (iepriekšējais nosaukums "Hansabanka"), Balasta dambis 1a, Rīga. Nekustamā īpašuma novērtējums - Ls 6200,00. Izsoles cena nav apliekama ar pievienotās vērtības nodokli.

Visām personām, kurām uz nekustamo īpašumu ir tiesības, kas nepieļauj tā pārdošanu izsolē, jāpieteic savas prasības tiesā līdz izsoles dienai. Visām personām, kas vēlas piedalīties nekustamā īpašuma izsolē, līdz izsoles dienai ir jāiemaksā tiesu izpildītāja depozīta kontā Nr. LV09TREL9199047001000, saņēmējs Jānis Stepanovs, reģ. Nr. 18037312362, Valsts kasē, kods TRELLV22, nodrošinājuma summa 10% apmērā no novērtējuma summas. Izsole notiks 2013. gada 21. augustā plkst.13.20 Rīgā, Brīvības gatvē 226/4, zvērināta tiesu izpildītāja Jāņa Stepanova birojā. Tālrunis informācijai 67220250.


OP 2013/138.IZ16

Izsole

Rīgas apgabaltiesas zvērināts tiesu izpildītājs Jānis Stepanovs, amata vieta: Rīgas apgabaltiesa iecirknis Nr.58, rīko Oļegam Meļehovam piederošā nekustamā īpašuma Ikšķiles iela 3-35, Rīga, pirmo labprātīgo izsoli.

1. Nekustamā īpašuma sastāvs: dzīvokļa īpašums Nr.35 ar kopējo platību 25,3 m² un pie dzīvokļa īpašuma piederošās 253/52412 kopīpašuma domājamās daļas no daudzdzīvokļu mājas un zemesgabala. Nekustamais īpašums atrodas Ikšķiles ielā 3-35, Rīgā, reģistrēts Rīgas pilsētas zemesgrāmatas nodalījumā Nr. 100000008833 35.

2. Nekustamā īpašuma apgrūtinājumi un ieķīlājumi.

2.1. Noteikts aizliegums bez akciju sabiedrības "HANSABANKA", nodokļu maksātāja kods 40003074764, rakstiskas piekrišanas nekustamu īpašumu atsavināt, dāvināt, sadalīt un apgrūtināt ar lietu tiesībām. Pamats: 2005. gada 7. decembra hipotēkas līgums Nr. 05-137667-PK/1.

2.2. Atzīme: dzīvokļa īpašuma kopējā lietošana aprobežota ar inženiertehniskajām komunikācijām.

2.3. Nostiprināta kā pirmā hipotēka, tai skaitā aizdevuma summa LVL 8000,00.

Procentu likme: 3 mēnešu RIGIBOR+1,3% gadā; 0,16% dienā. Līgumsods: 0,16% no nokavētās summas par katru nokavēto dienu; 5% no aizdevuma. Samaksas termiņš - līdz nodrošināto saistību pilnīgai izpildei. Kreditors: akciju sabiedrība "HANSABANKA", nodokļu maksātāja kods 40003074764. Pamats: 2005. gada 7. decembra aizdevuma līgums Nr. 05-137667-PK, 2005. gada 7. decembra hipotēkas līgums Nr. 05-137667-PK/1. Grozīts

2.4. Grozīts 1. un 2. iedaļas ieraksts Nr. 2.1 (žurnāla Nr. 300001292407, 12.12.2005.) - palielināta aizdevuma summa par LVL 8000, turpmāk sastādot LVL 16 000. Pamats: 2006. gada 9. februāra 07.12.2005. Aizdevuma līguma Nr. 05-137667-PK grozījumi, 2006. gada 9. februāra 07.12.2005. hipotēkas līguma Nr.05-137667-PK/1 grozījumi.

2.5. Grozīts 1. un 2. iedaļas ieraksts Nr. 2.1 (žurnāla Nr. 300001292407, 12.12.2005.) - palielināta hipotēka (tajā skaitā aizdevuma summa par LVL 32 328,98 un noteikta LVL 32 726,14); procentu likme: aizdevuma līguma Nr. 05-137667-PK grozījumu (22.12.2006.) I daļas 1. sadaļā "Pamatnoteikumi" 1.6. punktā noteiktā procentu likme. Pamats: 2006. gada 22. decembra 07.12.2005. aizdevuma līguma Nr. 05-137667-PK, grozījumi, 2006. gada 22. decembra 07.12.2005. hipotēkas līguma Nr. 05-137667-PK/1, grozījumi.

3. Izsoles sākumcena - LVL 8500 (astoņi tūkstoši pieci simti Latvijas valsts lati).

4. Nosolītās augstākās cenas samaksas veids un kārtība.

Nosolītā augstākā cena, pievienotās vērtības nodoklis, ja izsoles cena apliekama ar pievienotās vērtības nodokli, kā arī Civilprocesa likuma 34.panta pirmās daļas 13.punktā noteiktā valsts nodeva par pieteikumu par nekustamā īpašuma nostiprināšanu uz ieguvēja vārda, pircējam (izsoles uzvarētājam) jāsamaksā viena mēneša laikā no izsoles dienas, pārskaitot visus maksājumus uz zvērināta tiesu izpildītāja norādīto depozīta kontu.

5. Nav tādu tiesību nekustamajā īpašumā, kuras īpašnieks OĻEGS MEĻEHOVS patur sev.

6. Izsole ir uzskatāma par nenotikušu, ja:

6.1. izsolē nav ieradies neviens solītājs;

6.2. neviens no tiem, kas ieradušies izsolē, nepārsola sākumcenu;

6.3. pircējs noteiktā termiņā nesamaksā visu summu, par kuru viņš nopircis nekustamo īpašumu.

7. Nenotikušas izsoles sekas:

7.1. ja izsole ir atzīta par nenotikušu, katram kreditoram vai parādnieka līdzīpašniekam, kā arī izsolē pārsolītam pircējam ir tiesības divu nedēļu laikā no nenotikušās izsoles dienas paziņot zvērinātam tiesu izpildītājam par nekustamā īpašuma paturēšanu sev;

7.2. persona, kas patur sev nekustamo īpašumu, viena mēneša laikā iemaksā zvērināta tiesu izpildītāja depozīta kontā pirkuma summu vai izmanto Civilprocesa likuma 612.pantā paredzētās tiesības;

7.3. ja pirmajā izsolē nekustamais īpašums nav pārdots, tad zvērināts tiesu izpildītājs pēc hipotekārā kreditora lūguma rīko otro izsoli, otrās izsoles sākumcenu nosakot atbilstoši Civilprocesa likuma 616.panta noteikumiem.

8. Citi pārdošanas nosacījumi:

8.1. izsoles izziņošana un nekustamā īpašuma pārdošana notiek saskaņā ar Civilprocesa likumu;

8.2. izsole ir atklāta un notiek ar vairāksolīšanu;

8.3. maksāšanas līdzeklis izsolē - Latvijas lati;

8.4. pretendentam, kurš vēlas piedalīties izsolē, līdz izsoles dienai ir jāiemaksā izsoles nodrošinājums 10% (desmit procenti) no izsoles sākumcenas zvērināta tiesu izpildītāja norādītajā depozīta kontā Nr.LV09TREL9199047001000, saņēmējs Jānis Stepanovs, reģ. Nr. 18037312362, Valsts kasē, kods TRELLV22, maksājuma mērķī norādot - izsole un nekustamā īpašuma adresi;

8.5. izsole notiek ar augšupejošu soli - ne mazāku par vienu procentu no nekustamā īpašuma izsoles sākumcenas;

8.6. izsole atzīstama par notikušu arī tad, ja uz izsoli ieradies tikai viens pircējs, kurš pārsola izsoles sākumcenu;

8.7. vairāksolītājam tā samaksātais izsoles nodrošinājums tiek ieskaitīts nekustamā īpašuma pirkuma maksā;

8.8. izsoles akta apstiprināšana notiek Civilprocesa likuma 613.pantā paredzētajā kārtībā;

8.9. ja pretendents (vairāksolītājs), nosolīdams augstāko cenu, nesamaksā to saskaņā ar Civilprocesa likuma 611.pantu, tad pretendents (vairāksolītājs) zaudē tiesības uz izsoles nodrošinājumu, un tas viņam netiek atgriezts, un iemaksātais nodrošinājums tiek pievienots pie kopējās par īpašumu saņemtās summas.

Izsoles cena nav apliekama ar pievienotās vērtības nodokli. Visām personām, kurām uz nekustamo īpašumu ir tiesības, kas nepieļauj tā pārdošanu izsolē, jāpieteic savas prasības tiesā līdz izsoles dienai. Izsole notiks 2013. gada 21. augustā plkst.14.40 Rīgā, Brīvības gatvē 226/4, zvērināta tiesu izpildītāja Jāņa Stepanova birojā. Tālrunis informācijai 67220250.


OP 2013/138.IZ17

Izsole

Rīgas apgabaltiesas zvērināts tiesu izpildītājs Jānis Stepanovs, amata vieta: Rīgas apgabaltiesa iecirknis Nr.58, rīko Broņislavai Neretai piederošā nekustamā īpašuma Slokas iela 171-18, Rīga, pirmo labprātīgo izsoli.

1. Nekustamā īpašuma sastāvs.

1.1. Dzīvokļa īpašums Nr. 18. ar kopējo platību 48,23 kv.m un pie dzīvokļa īpašuma piederošās kopīpašuma 4823/336477 domājamās daļas no daudzdzīvokļu mājas un zemesgabala, kadastra Nr. 0100 917 7003, reģistrēts Rīgas pilsētas zemesgrāmatas nodalījumā Nr. 17859 18. Atrodas Slokas ielā 171-18, Rīgā.

2. Nekustamā īpašuma apgrūtinājumi un ieķīlājumi.

2.1. Noteikts aizliegums bez "Swedbank" AS (iepriekšējais nosaukums AS ,,HANSABANKA"), nodokļu maksātāja kods 40003074764, rakstiskas piekrišanas nekustamu īpašumu atsavināt, dāvināt, sadalīt un apgrūtināt ar lietu tiesībām. Pamats: 31.01.2005. hipotēkas līgums Nr.05-009426-PK/1.

2.2. Nostiprināta kā pirmā hipotēka t.sk. aizdevuma summa LVL 15 092,00. Procentu likme: par aizdevuma līdzekļu izmantošanu jāmaksā likme, kas tiek veidota no ASV dolāru 6 mēnešu LIBOR + aizdevēja papildus likme 3% gadā no izmantojamo aizdevuma līdzekļu summas, par visu faktisko izmantošanas laiku; nokavējuma procenti par aizdevuma lietošanu pēc aizdevuma līgumā un grafikā paredzētā aizdevuma atmaksas termiņa, ko aizdevējs noteicis saskaņā ar aizdevuma līguma II daļas 7.4.punktu saistību pirmstermiņa izpildei, papildus jāmaksā - 0,16% dienā no savlaicīgi neatmaksātās summas par nokavējuma laiku. Līgumsods: par aizdevuma procentu samaksas nokavējumu 0,16% no nokavētās summas par katru nokavēto dienu; 5% no neatmaksātās aizdevuma summas. Samaksas termiņš - līdz nodrošināto saistību pilnīgai izpildei. Kreditors: "Swedbank" AS (iepriekšējais nosaukums AS ,,HANSABANKA"), nodokļu maksātāja kods 40003074764. Pamats: 31.01.2005. aizdevuma līgums Nr.05-009426-PK, 31.01.2005. hipotēkas līgums Nr.05-009426-PK/1. (grozīts). Saskaņā ar pēdējiem grozījumiem: Grozīts 1. un 2. iedaļas ieraksts Nr. 2.1 (žurnāla Nr. 300000987808, 01.02.2005). Aizdevuma summa tiek palielināta par LVL 24 950,00. Pamats: 22.09.2006. 31.01.2005. Aizdevuma līguma Nr. 05-009426-PK grozījumi, 22.09.2006. 31.01.2005. hipotēkas līguma Nr. 05-009426-PK/1 grozījumi. Nodrošinātais prasījums LVL 66 828,00.

3. Izsoles sākumcena - LVL 13 100,00.

3. Nosolītās augstākās cenas samaksas veids un kārtība.

Nosolītā augstākā cena, pievienotās vērtības nodoklis, ja izsoles cena apliekama ar pievienotās vērtības nodokli, kā arī Civilprocesa likuma 34.panta pirmās daļas 13.punktā noteiktā valsts nodeva par pieteikumu par nekustamā īpašuma nostiprināšanu uz ieguvēja vārda, pircējam (izsoles uzvarētājam) jāsamaksā viena mēneša laikā no izsoles dienas, pārskaitot visus maksājumus uz zvērināta tiesu izpildītāja norādīto depozīta kontu.

4. Nav tādu tiesību nekustamajā īpašumā, kuras īpašniece Broņislava Nereta patur sev.

5. Izsole ir uzskatāma par nenotikušu, ja:

5.3. izsolē nav ieradies neviens solītājs;

5.4. neviens no tiem, kas ieradušies izsolē, nepārsola sākumcenu;

5.5. pircējs noteiktā termiņā nesamaksā visu summu, par kuru viņš nopircis nekustamo īpašumu.

6. Nenotikušas izsoles sekas:

6.3. ja izsole ir atzīta par nenotikušu, katram kreditoram vai parādnieka līdzīpašniekam, kā arī izsolē pārsolītam pircējam ir tiesības divu nedēļu laikā no nenotikušās izsoles dienas paziņot zvērinātam tiesu izpildītājam par nekustamā īpašuma paturēšanu sev;

6.4. persona, kas patur sev nekustamo īpašumu, viena mēneša laikā iemaksā zvērināta tiesu izpildītāja depozīta kontā pirkuma summu vai izmanto Civilprocesa likuma 612.pantā paredzētās tiesības;

6.5. ja pirmajā izsolē nekustamais īpašums nav pārdots, tad zvērināts tiesu izpildītājs pēc hipotekārā kreditora lūguma rīko otro izsoli, otrās izsoles sākumcenu nosakot atbilstoši Civilprocesa likuma 616.panta noteikumiem.

7. Citi pārdošanas nosacījumi:

7.3. izsoles izziņošana un nekustamā īpašuma pārdošana notiek saskaņā ar Civilprocesa likumu;

7.4. izsole ir atklāta un notiek ar vairāksolīšanu;

7.5. maksāšanas līdzeklis izsolē - Latvijas lati;

7.6. pretendentam, kurš vēlas piedalīties izsolē, līdz izsoles dienai ir jāiemaksā izsoles nodrošinājums 10% (desmit procenti) no izsoles sākumcenas zvērināta tiesu izpildītāja norādītajā depozīta kontā Nr.LV09TREL9199047001000, saņēmējs Jānis Stepanovs, reģ. Nr. 18037312362, Valsts kasē, kods TRELLV22, maksājuma mērķī norādot - izsole un nekustamā īpašuma adresi;

7.7. izsole notiek ar augšupejošu soli - ne mazāku par vienu procentu no nekustamā īpašuma izsoles sākumcenas;

7.8. izsole atzīstama par notikušu arī tad, ja uz izsoli ieradies tikai viens pircējs, kurš pārsola izsoles sākumcenu;

7.9. vairāksolītājam tā samaksātais izsoles nodrošinājums tiek ieskaitīts nekustamā īpašuma pirkuma maksā;

7.10. izsoles akta apstiprināšana notiek Civilprocesa likuma 613.pantā paredzētajā kārtībā;

7.11. ja pretendents (vairāksolītājs), nosolīdams augstāko cenu, nesamaksā to saskaņā ar Civilprocesa likuma 611.pantu, tad pretendents (vairāksolītājs) zaudē tiesības uz izsoles nodrošinājumu, un tas viņam netiek atgriezts, un iemaksātais nodrošinājums tiek pievienots pie kopējās par īpašumu saņemtās summas.

Izsoles cena nav apliekama ar pievienotās vērtības nodokli. Visām personām, kurām uz nekustamo īpašumu ir tiesības, kas nepieļauj tā pārdošanu izsolē, jāpieteic savas prasības tiesā līdz izsoles dienai. Izsole notiks 2013. gada 21. augustā plkst.14.30 Rīgā, Brīvības gatvē 226/4, zvērināta tiesu izpildītāja Jāņa Stepanova birojā. Tālrunis informācijai 67220250.


OP 2013/138.IZ18

Izsole

Rīgas apgabaltiesas zvērināts tiesu izpildītājs Jānis Stepanovs, amata vieta: Rīgas apgabaltiesa iecirknis Nr.58, rīko Haraldam Ozoliņam piederošā nekustamā īpašuma Gaismas iela 19/3-26, Rīga, pirmo labprātīgo izsoli.

1. Nekustamā īpašuma sastāvs: dzīvoklis Nr. 26, Gaismas iela 19, k-3, Ķekava, kas ierakstīts Ķekavas pagasta zemesgrāmatas nodalījumā Nr. 2815 26. Kopīpašuma 2968/402964 domājamās daļa no daudzdzīvokļu mājas un zemes (kadastra numurs 8070), kopējā platība 29,68 m².

2. Nekustamā īpašuma apgrūtinājumi un ieķīlājumi.

2.1. Atzīme - noteikts aizliegums bez akciju sabiedrības "Swedbank" AS (iepriekš AS "HANSABANKA"), nodokļu maksātāja kods 40003074764, rakstiskas piekrišanas nekustamu īpašumu atsavināt, dalīt, dāvināt, ieķīlāt, iznomāt, izīrēt, apgrūtināt ar lietu tiesībām un grozīt Ķīlas priekšmeta lietošanas kārtību. Pamats: 2006. gada 19. septembra hipotēkas līgums Nr.06-106880-IN/1.

2.2. Atzīme - noteikts aizliegums bez "Swedbank" AS (iepriekš AS "HANSABANKA"), nodokļu maksātāja kods 40003074764, rakstiskas piekrišanas nekustamu īpašumu atsavināt, dāvināt, sadalīt, ieķīlāt, iznomāt, izīrēt, grozīt lietošanas kārtību un apgrūtināt ar citām lietu tiesībām. Pamats: 2009.gada 2. februāra hipotēkas līgums Nr.09-005898-PK/1.

2.3. Nostiprināta kā pirmā hipotēka. Hipotēka nodrošina aizdevumu par summu Ls 19 600,00 un iespējamos blakus prasījumus. Procentu likme: 1) 3 mēnešu EURIBOR+ 3% gadā; 2) nokavējuma procenti - 0,16% dienā. Līgumsods: 1) 0,16% no nokavētās summas par katru nokavēto dienu; 2) līgumsods - 10% no aizdevuma. Samaksas termiņš - līdz nodrošināto saistību pilnīgai izpildei. Kreditors: "Swedbank" AS (iepriekš AS "HANSABANKA"), nodokļu maksātāja kods 40003074764. Pamats: 2006. gada 19. septembra aizdevuma līgums Nr.06-106880-IN, 2006. gada 19. septembra hipotēkas līgums Nr.06-106880-IN/1. Nodrošinātais prasījums LVL 27 440,00.

2.4. Nostiprināta hipotēka. Hipotēka nodrošina aizdevumu Ls 14 921,93 apmērā. Procentu likme mainīga: 3 mēnešu EURIBOR + 4,5% gadā un to samaksa katra mēneša 2. datumā. Nokavējuma procenti - 0,16% dienā no savlaicīgi neatmaksātā aizdevuma par katru nokavēto dienu. Līgumsods: 0,16% dienā no nokavētās summas par katru nokavēto dienu; 5% no aizdevuma. Kreditors: "Swedbank" AS (iepriekš AS "HANSABANKA"), nodokļu maksātāja kods 40003074764. Pamats: 2009.gada 2. februāra aizdevuma līgums Nr.09-005898-PK, 2009.gada 2. februāra hipotēkas līgums Nr.09-005898-PK/1. Nodrošinātais prasījums - LVL 20 891,00.

3. Izsoles sākumcena - LVL 8300,00 (astoņi tūkstoši trīs simti lati un 00 santīmi).

4. Nosolītās augstākās cenas samaksas veids un kārtība.

Nosolītā augstākā cena, pievienotās vērtības nodoklis, ja izsoles cena apliekama ar pievienotās vērtības nodokli, kā arī Civilprocesa likuma 34.panta pirmās daļas 13.punktā noteiktā valsts nodeva par pieteikumu par nekustamā īpašuma nostiprināšanu uz ieguvēja vārda, pircējam (izsoles uzvarētājam) jāsamaksā viena mēneša laikā no izsoles dienas, pārskaitot visus maksājumus uz zvērināta tiesu izpildītāja norādīto depozīta kontu.

5. Nav tādu tiesību nekustamajā īpašumā, kuras īpašnieks Haralds Ozoliņš patur sev.

6. Izsole ir uzskatāma par nenotikušu, ja:

6.1. izsolē nav ieradies neviens solītājs;

6.2. neviens no tiem, kas ieradušies izsolē, nepārsola sākumcenu;

6.3. pircējs noteiktā termiņā nesamaksā visu summu, par kuru viņš nopircis nekustamo īpašumu.

7. Nenotikušas izsoles sekas:

7.1. ja izsole ir atzīta par nenotikušu, katram kreditoram vai parādnieka līdzīpašniekam, kā arī izsolē pārsolītam pircējam ir tiesības divu nedēļu laikā no nenotikušās izsoles dienas paziņot zvērinātam tiesu izpildītājam par nekustamā īpašuma paturēšanu sev;

7.2. persona, kas patur sev nekustamo īpašumu, viena mēneša laikā iemaksā zvērināta tiesu izpildītāja depozīta kontā pirkuma summu vai izmanto Civilprocesa likuma 612.pantā paredzētās tiesības;

7.3. ja pirmajā izsolē nekustamais īpašums nav pārdots, tad zvērināts tiesu izpildītājs pēc hipotekārā kreditora lūguma rīko otro izsoli, otrās izsoles sākumcenu nosakot atbilstoši Civilprocesa likuma 616.panta noteikumiem.

8. Citi pārdošanas nosacījumi:

8.1. izsoles izziņošana un nekustamā īpašuma pārdošana notiek saskaņā ar Civilprocesa likumu;

8.2. izsole ir atklāta un notiek ar vairāksolīšanu;

8.3. maksāšanas līdzeklis izsolē - Latvijas lati;

8.4. pretendentam, kurš vēlas piedalīties izsolē, līdz izsoles dienai ir jāiemaksā izsoles nodrošinājums 10% (desmit procenti) no izsoles sākumcenas zvērināta tiesu izpildītāja norādītajā depozīta kontā Nr.LV09TREL9199047001000, saņēmējs Jānis Stepanovs, reģ. Nr. 18037312362, Valsts kasē, kods TRELLV22, maksājuma mērķī norādot - izsole un nekustamā īpašuma adresi;

8.5. izsole notiek ar augšupejošu soli - ne mazāku par vienu procentu no nekustamā īpašuma izsoles sākumcenas;

8.6. izsole atzīstama par notikušu arī tad, ja uz izsoli ieradies tikai viens pircējs, kurš pārsola izsoles sākumcenu;

8.7. vairāksolītājam tā samaksātais izsoles nodrošinājums tiek ieskaitīts nekustamā īpašuma pirkuma maksā;

8.8. izsoles akta apstiprināšana notiek Civilprocesa likuma 613.pantā paredzētajā kārtībā;

8.9. ja pretendents (vairāksolītājs), nosolīdams augstāko cenu, nesamaksā to saskaņā ar Civilprocesa likuma 611.pantu, tad pretendents (vairāksolītājs) zaudē tiesības uz izsoles nodrošinājumu un tas viņam netiek atgriezts, un iemaksātais nodrošinājums tiek pievienots pie kopējās par īpašumu saņemtās summas.

Izsoles cena nav apliekama ar pievienotās vērtības nodokli. Visām personām, kurām uz nekustamo īpašumu ir tiesības, kas nepieļauj tā pārdošanu izsolē, jāpieteic savas prasības tiesā līdz izsoles dienai. Izsole notiks 2013. gada 21. augustā plkst.15.00 Rīgā, Brīvības gatvē 226/4, zvērināta tiesu izpildītāja Jāņa Stepanova birojā. Tālrunis informācijai 67220250.


OP 2013/138.IZ19

Izsole

Rīgas apgabaltiesas zvērināts tiesu izpildītājs Jānis Stepanovs, amata vieta: Rīgas apgabaltiesa iecirknis Nr.58, rīko Eduardam Račiko-Račko piederošā nekustamā īpašuma J.Vācieša iela 12-34, Rīga, pirmo labprātīgo izsoli.

1. Nekustamā īpašuma sastāvs: nekustamais īpašums - Jukuma Vācieša iela 12 - 34, Rīga, kas ierakstīts Rīgas pilsētas zemesgrāmatas nodalījums Nr. 21169 34, sastāv no dzīvokļa īpašuma Nr.34 (50,5 kv.m) un pie dzīvokļa īpašuma piederošās kopīpašuma domājamās daļas no daudzdzīvokļu mājas: 505/48847.

2. Nekustamā īpašuma apgrūtinājumi un ieķīlājumi.

2.1. Noteikts aizliegums bez akciju sabiedrības "HANSABANKA", nodokļu maksātāja kods 40003074764, rakstiskas piekrišanas nekustamu īpašumu atsavināt, dāvināt, sadalīt un apgrūtināt ar lietu tiesībām. Pamats: 2008.gada 16. maija hipotēkas līgums Nr. 08-063831-IN/1.

2.2. Atzīme - 12.12.2000. pirkuma līguma 3. punkta noteiktie apgrūtinājumi.

2.3. Nostiprināta hipotēka. Aizdevuma pamatsumma: LVL 30 642,25. Procentu likme un līgumsods: saskaņā ar 16.05.2008. aizdevuma līguma Nr. 08-063831-IN un visiem tā grozījumiem. Samaksas termiņš - līdz pilnīgai saistību izpildei. Kreditors: akciju sabiedrība "HANSABANKA", nodokļu maksātāja kods 40003074764. Pamats: 2008.gada 16. maija aizdevuma līgums Nr. 08-063831-IN, 2008.gada 16. maija hipotēkas līgums Nr. 08-063831-IN/1.

2.4. Nodrošinātais prasījums: Ls 42 900,00.

3. Izsoles sākumcena -LVL 13 300,00 (trīspadsmit tūkstoši trīs simti lati un 00 santīmi).

4. Nosolītās augstākās cenas samaksas veids un kārtība. Nosolītā augstākā cena, pievienotās vērtības nodoklis, ja izsoles cena apliekama ar pievienotās vērtības nodokli, kā arī Civilprocesa likuma 34.panta pirmās daļas 13.punktā noteiktā valsts nodeva par pieteikumu par nekustamā īpašuma nostiprināšanu uz ieguvēja vārda, pircējam (izsoles uzvarētājam) jāsamaksā viena mēneša laikā no izsoles dienas, pārskaitot visus maksājumus uz zvērināta tiesu izpildītāja norādīto depozīta kontu.

5. Nekustamā īpašuma īpašnieks Eduards Račiks-Račko nepatur izsolāmajā nekustamajā īpašumā sev nekādas tiesības.

6. Izsole ir uzskatāma par nenotikušu, ja:

6.1. izsolē nav ieradies neviens solītājs;

6.2. neviens no tiem, kas ieradušies izsolē, nepārsola sākumcenu;

6.3. pircējs noteiktā termiņā nesamaksā visu summu, par kuru viņš nopircis nekustamo īpašumu.

7. Nenotikušas izsoles sekas:

7.1. ja izsole ir atzīta par nenotikušu, katram kreditoram vai parādnieka līdzīpašniekam, kā arī izsolē pārsolītam pircējam ir tiesības divu nedēļu laikā no tiesu izpildītāja uzaicinājuma nosūtīšanas dienas paziņot tiesu izpildītājam par nekustamā īpašuma paturēšanu sev;

7.2. persona, kas patur sev nekustamo īpašumu, viena mēneša laikā iemaksā zvērināta tiesu izpildītāja depozīta kontā pirkuma summu vai izmanto Civilprocesa likuma 612.pantā paredzētās tiesības;

7.3. ja pirmajā izsolē nekustamais īpašums nav pārdots, un neviens nav pieteicies paturēt nekustamo īpašumu sev, rīkojama otrā izsole. Otrās izsoles sākumcenu nosaka atbilstoši Civilprocesa likuma 616.panta noteikumiem.

8. Citi pārdošanas nosacījumi:

8.1. izsoles izziņošana un nekustamā īpašuma pārdošana notiek saskaņā ar Civilprocesa likumu;

8.2. izsole ir atklāta un notiek ar vairāksolīšanu;

8.3. maksāšanas līdzeklis izsolē - Latvijas lati;

8.4. pretendentam, kurš vēlas piedalīties izsolē, līdz izsoles dienai ir jāiemaksā izsoles nodrošinājums 10% (desmit procenti) no izsoles sākumcenas zvērināta tiesu izpildītāja norādītajā depozīta kontā Nr.LV09TREL9199047001000, saņēmējs Jānis Stepanovs, reģ. Nr. 18037312362, Valsts kasē, kods TRELLV22, maksājuma mērķī norādot - izsole un nekustamā īpašuma adresi;

8.5. izsole notiek ar augšupejošu soli - ne mazāku par vienu procentu no nekustamā īpašuma izsoles sākumcenas;

8.6. izsole atzīstama par notikušu arī tad, ja uz izsoli ieradies tikai viens pircējs, kurš pārsola izsoles sākumcenu;

8.7. vairāksolītājam tā samaksātais izsoles nodrošinājums tiek ieskaitīts nekustamā īpašuma pirkuma maksā;

8.8. izsoles akta apstiprināšana notiek Civilprocesa likuma 613.pantā paredzētajā kārtībā;

8.9. ja pretendents (vairāksolītājs), nosolīdams augstāko cenu, nesamaksā to saskaņā ar Civilprocesa likuma 611.pantu, tad pretendents (vairāksolītājs) zaudē tiesības uz izsoles nodrošinājumu, un tas viņam netiek atgriezts, un iemaksātais nodrošinājums tiek pievienots pie kopējās par īpašumu saņemtās summas.

8.10. pamatojoties uz Civilprocesa likuma 621.panta pirmo daļu, summu, kas paliek pēc visu prasījumu apmierināšanas, izsniedz atpakaļ parādniekam.

Izsoles cena nav apliekama ar pievienotās vērtības nodokli. Visām personām, kurām uz nekustamo īpašumu ir tiesības, kas nepieļauj tā pārdošanu izsolē, jāpieteic savas prasības tiesā līdz izsoles dienai. Izsole notiks 2013. gada 21. augustā plkst.14.20 Rīgā, Brīvības gatvē 226/4, zvērināta tiesu izpildītāja Jāņa Stepanova birojā. Tālrunis informācijai 67220250.


OP 2013/138.IZ20

Izsole

Rīgas apgabaltiesas zvērināts tiesu izpildītājs Jānis Stepanovs, amata vieta: Rīgas apgabaltiesa iecirknis Nr.58, rīko Alīnai Ševčenko piederošā nekustamā īpašuma Skolas iela 35a-25, Jūrmala, pirmo labprātīgo izsoli.

1. Nekustamā īpašuma sastāvs: dzīvoklis Nr. 25, Skolas ielā 35A, Jūrmalā, kas ierakstīts Jūrmalas pilsētas zemesgrāmatas nodalījumā Nr. 6485 25. Kopīpašuma 6210/398895 domājamās daļa no daudzdzīvokļu mājas un zemes (kadastra numurs 1300 020 1721), kopējā platība 62,1 m².

2. Nekustamā īpašuma apgrūtinājumi un ieķīlājumi.

2.1. Atzīme - noteikts aizliegums bez "Swedbank" AS (iepriekš AS "HANSABANKA"), nodokļu maksātāja kods 40003074764, rakstiskas piekrišanas nekustamu īpašumu atsavināt, dalīt, dāvināt, ieķīlāt, iznomāt, izīrēt, apgrūtināt ar lietu tiesībām un grozīt lietošanas kārtību, ja tāda noteikta. Pamats: 2008.gada 19. februāra hipotēkas līgums Nr. 08-026166-PK/1.

2.2. Nostiprināta kā pirmā hipotēka. Nodrošināmais prasījums - Ls 59 331,00, tai skaitā aizdevuma pamatsumma - Ls 42 379,08. Procentu likme: aizdevuma līguma Nr. 08-026166-PK I daļas 1. sadaļā "Pamatnoteikumi" 1.6. un II daļas 3.5. punktā noteiktā procentu likme. Līgumsods: 1) 0,16% no nokavētā summas par katru nokavēto dienu; 2) 5% no aizdevuma. Samaksas termiņš - līdz nodrošināto saistību pilnīgai izpildei. Kreditors: "Swedbank" AS (iepriekš AS "HANSABANKA"), nodokļu maksātāja kods 40003074764. Pamats: 2008.gada 19. februāra aizdevuma līgums Nr.08-026166-PK; 2008.gada 19. februāra hipotēkas līgums Nr. 08-026166-PK/1. Jēkabpils pilsētas zemesgrāmatas nodalījumā Nr.1907-17. Nodrošinātais prasījums - LVL 59 331,00.

3. Izsoles sākumcena - LVL 9500,00 (deviņi tūkstoši pieci simti lati un 00 santīmi).

4. Nosolītās augstākās cenas samaksas veids un kārtība.

Nosolītā augstākā cena, pievienotās vērtības nodoklis, ja izsoles cena apliekama ar pievienotās vērtības nodokli, kā arī Civilprocesa likuma 34.panta pirmās daļas 13.punktā noteiktā valsts nodeva par pieteikumu par nekustamā īpašuma nostiprināšanu uz ieguvēja vārda, pircējam (izsoles uzvarētājam) jāsamaksā viena mēneša laikā no izsoles dienas, pārskaitot visus maksājumus uz zvērināta tiesu izpildītāja norādīto depozīta kontu.

5. Nav tādu tiesību nekustamajā īpašumā, kuras īpašniece Alīna Ševčenko patur sev.

6. Izsole ir uzskatāma par nenotikušu, ja:

6.1. izsolē nav ieradies neviens solītājs;

6.2. neviens no tiem, kas ieradušies izsolē, nepārsola sākumcenu;

6.3. pircējs noteiktā termiņā nesamaksā visu summu, par kuru viņš nopircis nekustamo īpašumu.

7. Nenotikušas izsoles sekas:

7.1. ja izsole ir atzīta par nenotikušu, katram kreditoram vai parādnieka līdzīpašniekam, kā arī izsolē pārsolītam pircējam ir tiesības divu nedēļu laikā no nenotikušās izsoles dienas paziņot zvērinātam tiesu izpildītājam par nekustamā īpašuma paturēšanu sev;

7.2. persona, kas patur sev nekustamo īpašumu, viena mēneša laikā iemaksā zvērināta tiesu izpildītāja depozīta kontā pirkuma summu vai izmanto Civilprocesa likuma 612.pantā paredzētās tiesības;

7.3. ja pirmajā izsolē nekustamais īpašums nav pārdots, tad zvērināts tiesu izpildītājs pēc hipotekārā kreditora lūguma rīko otro izsoli, otrās izsoles sākumcenu nosakot atbilstoši Civilprocesa likuma 616.panta noteikumiem.

8. Citi pārdošanas nosacījumi:

8.1. izsoles izziņošana un nekustamā īpašuma pārdošana notiek saskaņā ar Civilprocesa likumu;

8.2. izsole ir atklāta un notiek ar vairāksolīšanu;

8.3. maksāšanas līdzeklis izsolē - Latvijas lati;

8.4. pretendentam, kurš vēlas piedalīties izsolē, līdz izsoles dienai ir jāiemaksā izsoles nodrošinājums 10% (desmit procenti) no izsoles sākumcenas zvērināta tiesu izpildītāja norādītajā depozīta kontā Nr.LV09TREL9199047001000, saņēmējs Jānis Stepanovs, reģ. Nr. 18037312362, Valsts kasē, kods TRELLV22, maksājuma mērķī norādot - izsole un nekustamā īpašuma adresi;

8.5. izsole notiek ar augšupejošu soli - ne mazāku par vienu procentu no nekustamā īpašuma izsoles sākumcenas;

8.6. izsole atzīstama par notikušu arī tad, ja uz izsoli ieradies tikai viens pircējs, kurš pārsola izsoles sākumcenu;

8.7. vairāksolītājam tā samaksātais izsoles nodrošinājums tiek ieskaitīts nekustamā īpašuma pirkuma maksā;

8.8. izsoles akta apstiprināšana notiek Civilprocesa likuma 613.pantā paredzētajā kārtībā;

8.9. ja pretendents (vairāksolītājs), nosolīdams augstāko cenu, nesamaksā to saskaņā ar Civilprocesa likuma 611.pantu, tad pretendents (vairāksolītājs) zaudē tiesības uz izsoles nodrošinājumu, un tas viņam netiek atgriezts, un iemaksātais nodrošinājums tiek pievienots pie kopējās par īpašumu saņemtās summas.

Izsoles cena nav apliekama ar pievienotās vērtības nodokli. Visām personām, kurām uz nekustamo īpašumu ir tiesības, kas nepieļauj tā pārdošanu izsolē, jāpieteic savas prasības tiesā līdz izsoles dienai. Izsole notiks 2013. gada 21. augustā plkst.15.10 Rīgā, Brīvības gatvē 226/4, zvērināta tiesu izpildītāja Jāņa Stepanova birojā. Tālrunis informācijai 67220250.


OP 2013/138.IZ21

Izsole

Rīgas apgabaltiesas 58.iecirkņa zvērināts tiesu izpildītājs Jānis Stepanovs, prakses vieta: Rīga, Brīvības gatve 226/4, rīko nekustamā īpašuma Skolas iela 11-5, Ogre, kadastra Nr.7401 900 5923, pirmo izsoli. Nekustamais īpašums sastāv no dzīvokļa īpašuma ar kopējo platību 28,72 kv.m un 2872/212539 kopīpašuma domājamajām daļām no daudzdzīvokļu mājas. Nekustamā īpašuma īpašniece - Ārija Siliņa. Piedzinējs -"Swedbank", akciju sabiedrība (iepriekšējais nosaukums "Hansabanka"), Balasta dambis 1a, Rīga. Nekustamā īpašuma novērtējums - Ls 5600,00. Izsoles cena nav apliekama ar pievienotās vērtības nodokli.

Visām personām, kurām uz nekustamo īpašumu ir tiesības, kas nepieļauj tā pārdošanu izsolē, jāpieteic savas prasības tiesā līdz izsoles dienai. Visām personām, kas vēlas piedalīties nekustamā īpašuma izsolē, līdz izsoles dienai ir jāiemaksā tiesu izpildītāja depozīta kontā Nr. LV09TREL9199047001000, saņēmējs Jānis Stepanovs, reģ. Nr. 18037312362, Valsts kasē, kods TRELLV22, nodrošinājuma summa 10% apmērā no novērtējuma summas. Izsole notiks 2013. gada 21. augustā plkst.13.40 Rīgā, Brīvības gatvē 226/4, zvērināta tiesu izpildītāja Jāņa Stepanova birojā. Tālrunis informācijai 67220250.


OP 2013/138.IZ22

Izsole

Rīgas apgabaltiesas 58.iecirkņa zvērināts tiesu izpildītājs Jānis Stepanovs, prakses vieta: Rīga, Brīvības gatve 226/4, rīko SIA "Jūras Tehnoloģijas" piederošās mantas - motorjahtas MOPPET OF COWES, reģ.Nr.4359, - pirmo izsoli. Parādnieks - sabiedrība ar ierobežotu atbildību "Jūras Tehnoloģijas", Rīga, Veru iela 5-8. Piedzinējs - sabiedrība ar ierobežotu atbildību "Swedbank Līzings", Rīga, Balasta dambis 1a. Izsoles cena ir apliekama ar pievienotās vērtības nodokli. Izsoles sākumcena - Ls 62 462,00.

Visām personām, kas vēlas piedalīties mantas izsolē, līdz izsoles dienai ir jāiemaksā tiesu izpildītāja depozīta kontā Nr. LV09TREL9199047001000, saņēmējs Jānis Stepanovs, reģ. Nr. 18037312362, Valsts kasē, kods TRELLV22, nodrošinājuma summa 10% apmērā no novērtējuma summas. Visām personām, kurām uz īpašumu ir tiesības, kas nepieļauj tā pārdošanu izsolē, jāpieteic savas prasības tiesā līdz izsoles dienai. Izsole notiks 2013.gada 21.augustā plkst. 15.30 zvērināta tiesu izpildītāja Jāņa Stepanova prakses vietā, Rīgā, Brīvības gatvē 226/4.


OP 2013/138.IZ23

Izsole

Rīgas apgabaltiesas zvērināts tiesu izpildītājs Rihards Vaivods, amata vieta: Rīgas apgabaltiesas iecirknis Nr.44, prakses vieta: Rīga, Baložu iela 1, otrajā izsolē pārdod Harijam Pūlem piederošo nekustamo īpašumu - neapbūvētu 2017 m2 zemes gabalu, kas atrodas Vidzemes šosejā 8, Siguldā, Siguldas nov., kadastra Nr.8015 004 0109. Pārdodamā nekustamā īpašuma novērtējums - Ls 23 600. Nekustamā īpašuma izsoles cena nav apliekama ar pievienotās vērtības nodokli. Piedzinējs - Jānis Krūmiņš. Visām personām, kurām uz nekustamo īpašumu ir tiesības, kas nepieļauj tā pārdošanu izsolē, jāpieteic savas prasības tiesā līdz izsoles dienai. Izsole notiks 2013.gada 21.augustā plkst. 12.30 zvērināta tiesu izpildītāja Riharda Vaivoda prakses vietā Rīgā, Baložu ielā 1. Personām, kuras vēlas piedalīties izsolē, līdz izsoles dienai ir jāieskaita nodrošinājums Ls 2360 zvērināta tiesu izpildītāja Riharda Vaivoda, reģ. Nr.21077510117, depozīta kontā Nr. LV77 TREL 9199 0340 0100 0, Valsts kase, kods TRELLV22. Uzziņas pa tālr. 67467179.


OP 2013/138.IZ24

Izsole

Rīgas apgabaltiesas zvērināts tiesu izpildītājs Rihards Vaivods, amata vieta: Rīgas apgabaltiesas iecirknis Nr.44, prakses vieta: Rīga, Baložu iela 1, otrajā izsolē pārdod Maigonim Pelčeram piederošo nekustamo īpašumu - neapbūvētu 2109 m2 zemes gabalu Lauku ielā 12A, Salaspilī, Salaspils nov., kadastra Nr.8011 004 0507. Pārdodamā nekustamā īpašuma novērtējums - Ls 17 000. Nekustamā īpašuma izsoles cena nav apliekama ar pievienotās vērtības nodokli. Piedzinējs - MSIA "Signija ME", Rīga, Gravas 17-26. Visām personām, kurām uz nekustamo īpašumu ir tiesības, kas nepieļauj tā pārdošanu izsolē, jāpieteic savas prasības tiesā līdz izsoles dienai. Izsole notiks 2013.gada 21.augustā plkst. 12.00 zvērināta tiesu izpildītāja Riharda Vaivoda prakses vietā Rīgā, Baložu ielā 1. Personām, kuras vēlas piedalīties izsolē, līdz izsoles dienai ir jāieskaita nodrošinājums Ls 1700 zvērināta tiesu izpildītāja Riharda Vaivoda, reģ. Nr.21077510117, depozīta kontā Nr. LV77 TREL 9199 0340 0100 0, Valsts kase, kods TRELLV22. Uzziņas pa tālr. 67467179.


OP 2013/138.IZ25

Izsole

Rīgas apgabaltiesas 46.iecirkņa zvērināts tiesu izpildītājs Jānis Tunnis, prakses vieta: Rīga, Tērbatas iela 53-8, pirmajā labprātīgajā izsolē tiesas ceļā pārdod Diānai Gricjus piederošo nekustamo īpašumu Dzelzavas ielā 23-42, Rīgā, kadastra Nr.0100 910 1247. Izsole tiek rīkota AS "ABLV Bank", reģ. Nr.50003149401, Rīgā, Elizabetes ielā 23, labā.

Nekustamā īpašuma pārdošanas nosacījumi

1. Nekustamā īpašuma sastāvs: dzīvokļa īpašums Nr.42, t.sk. dzīvoklis Nr.42, platība 49,86 kv.m, un 4986/603906 kopīpašuma domājamās daļas no daudzdzīvokļu mājas, kas atrodas Dzelzavas ielā 23-42, Rīgā, kadastra Nr.0100 910 1247. Īpašums ierakstīts Rīgas pilsētas Zemesgrāmatas nodalījumā Nr.21514 42.

2. Nekustamā īpašuma apgrūtinājumi un ieķīlājumi.

2.1. II daļas 2.iedaļas 2.1.ieraksts: atzīme - noteikts aizliegums bez akciju sabiedrības "Aizkraukles banka", nodokļu maksātāja kods 50003149401, rakstiskas piekrišanas nekustamo īpašumu atsavināt, dāvināt, sadalīt un apgrūtināt ar lietu tiesībām. Pamats: 2007.gada 9.jūlija hipotēkas līgums Nr.07-K-4295/01.

2.2. II daļas 2.iedaļas 3.1.ieraksts: atzīme - noteikts aizliegums bez akciju sabiedrības "Aizkraukles banka", nodokļu maksātāja kods 50003149401, rakstiskas piekrišanas nekustamo īpašumu atsavināt, dāvināt, sadalīt un apgrūtināt ar lietu tiesībām. Pamats: 2007.gada 9.jūlija hipotēkas līgums Nr.07-K-4294/01.

2.3. II daļas 2.iedaļas 5.1.ieraksts: atzīme - vērsta Ls 3726,19 piedziņa par labu SIA "Rīgas namu pārvaldnieks", nodokļu maksātāja kods 40103362321. Pamats: 2013.gada 31.janvāra zvērināta tiesu izpildītāja G.Hmeļevska nostiprinājuma lūgums, 2012.gada 16.jūlija Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesas Zemesgrāmatu nodaļas lēmums lietā Nr.3-12/3956.

2.4. IV daļas 1., 2.iedaļas 2.1.ieraksts: nostiprināta kā otrā hipotēka par summu Ls 8855,33, tai skaitā aizdevuma pamatsumma - Ls 7379,44. Procentu likme: saskaņā ar 2007.gada 9.jūlija hipotekārā kredīta līgumu Nr.07-K-4295. Līgumsods: 0,5% dienā par katru nokavējuma dienu. Samaksas termiņš - saskaņā ar 2007.gada 9.jūlija hipotekārā kredīta līgumu Nr.07-K-4295. Kreditors: akciju sabiedrība "Aizkraukles banka", nodokļu maksātāja kods 50003149401. Pamats: 2007.gada 9.jūlija hipotekārā kredīta līgums Nr.07-K-4295, 2007.gada 9.jūlija hipotēkas līgums Nr.07-K-4295/01.

2.5. IV daļas 1., 2.iedaļas 3.1.ieraksts: nostiprināta kā trešā hipotēka par summu Ls 69 306,42, tai skaitā aizdevuma pamatsumma - Ls 57 755,35. Procentu likme: saskaņā ar 2007.gada 9.jūlija hipotekārā kredīta līgumu Nr.07-K-4294. Līgumsods: 0,5% dienā par katru nokavējuma dienu. Samaksas termiņš - saskaņā ar 2007.gada 9.jūlija hipotekārā kredīta līgumu Nr.07-K-4294. Kreditors: akciju sabiedrība "Aizkraukles banka", nodokļu maksātāja kods 50003149401. Pamats: 2007.gada 9.jūlija hipotekārā kredīta līgums Nr.07-K-4294, 2007.gada 9.jūlija hipotēkas līgums Nr.07-K-4294/01.

2.6. IV daļas 3.iedaļas 1.1.ieraksts: grozīts 1. un 2.iedaļas ieraksts Nr.3.1 (žurnāla Nr.300002161556, 24.07.2007.) daļā: nostiprināta hipotēka Ls 79 411,06, tai skaitā izsniedzamā kredīta summa Ls 66 175,88, no kuras papildus izsniedzamā kredīta summas daļa ir Ls 7885,57. Procentu likme: saskaņā ar 2010.gada 31.marta papildvienošanos hipotekārā kredīta līgumam Nr.07-K-4294. Pamats: 2007.gada 9.jūlija hipotekārā kredīta līgums Nr.07-K-4294, 2007.gada 9.jūlija hipotēkas līgums Nr.07-K-4294/01, 2010.gada 31.marta papildvienošanās hipotekārā kredīta līgumam Nr.07-K-4294, 2010.gada 31.marta papildvienošanās hipotēkas līgumam Nr.07-K-4294/01.

3. Izsoles sākumcena:

Ls 17 900 (septiņpadsmit tūkstoši deviņi simti latu).

4. Nosolītās augstākās cenas samaksas veids un kārtība:

nosolītā augstākā cena pircējam (izsoles uzvarētājam) jāsamaksā viena mēneša laikā pēc izsoles dienas, pārskaitot pirkuma maksu uz zvērināta tiesu izpildītāja norādīto depozīta kontu.

5. Tiesības nekustamajā īpašumā, kuras īpašnieks patur sev:

nav šādu tiesību.

6. Citi pārdošanas noteikumi:

6.1. izsoles izziņošana un turpmākā norise notiek saskaņā ar Civilprocesa likumu un šiem nosacījumiem;

6.2. izsole ir atklāta un notiek ar vairāksolīšanu;

6.3. maksāšanas līdzeklis izsolē - Latvijas lati;

6.4. pretendentam, kurš vēlas piedalīties izsolē, līdz izsoles dienai ir jāiemaksā zvērināta tiesu izpildītāja norādītajā depozīta kontā izsoles nodrošinājums Ls 1790, kas ir 10% (desmit procenti) no nekustamā īpašuma novērtējuma;

6.5. izsoles solis Ls 1000;

6.6. izsole atzīstama par notikušu arī tad, ja uz izsoli ieradies tikai viens pircējs, kurš pārsola izsoles sākumcenu.

Visām personām, kurām uz nekustamo īpašumu ir tiesības, kas novērš tā pārdošanu izsolē vai apgrūtina nekustamo īpašumu ar saistībām, ir jāpiesaka savas tiesības tiesā līdz izsoles dienai.

Izsoles cena nav apliekama ar pievienotās vērtības nodokli

Izsole tiek rīkota 2013.gada 22.augustā plkst. 10.45 Rīgā, Tērbatas ielā 53-8. Personām, kuras vēlas piedalīties izsolē, līdz izsoles dienai ir jāieskaita 10% nodrošinājuma summu no novērtējuma Ls 1790,00 zvērināta tiesu izpildītāja Jāņa Tuņņa, reģ. kods 11057612950, depozīta kontā Nr. LV74TREL9199036001000, Valsts kase. Uzziņas pa tālr. 67294607, 29789219.


OP 2013/138.IZ26

Izsole

Rīgas apgabaltiesas 46.iecirkņa zvērināts tiesu izpildītājs Jānis Tunnis, prakses vieta: Rīga, Tērbatas iela 53-8, pirmajā labprātīgajā izsolē tiesas ceļā pārdod Anželikai Staķēnai piederošo nekustamo īpašumu Stacijas ielā 18-28, Olainē, Olaines novadā, kadastra Nr.8009 900 4254. Izsole tiek rīkota AS "ABLV Bank", reģ. Nr.50003149401, Rīgā, Elizabetes ielā 23, labā.

Nekustamā īpašuma pārdošanas nosacījumi

1. Nekustamā īpašuma sastāvs: dzīvokļa īpašums Nr.28, t.sk. dzīvoklis Nr.28, platība 45,72 kv.m, un 4572/387721 kopīpašuma domājamās daļas no daudzdzīvokļu mājas un zemes (kadastra Nr.8009 002 0626), kas atrodas Stacijas ielā 18, Olainē, Olaines nov., kadastra Nr.8009 900 4254. Īpašums ierakstīts Olaines pilsētas Zemesgrāmatas nodalījumā Nr.101 28.

2. Nekustamā īpašuma apgrūtinājumi un ieķīlājumi:

2.1. II daļas 2.iedaļas 4.1.ieraksts: atzīme - noteikts aizliegums bez akciju sabiedrības "Aizkraukles banka", nodokļu maksātāja kods 50003149401, rakstiskas piekrišanas nekustamo īpašumu dāvināt, atsavināt, sadalīt, ieķīlāt, nodot citu personu lietošanā, nodibināt servitūtus vai reālnastas, apgrūtināt ar citām lietu tiesībām. Pamats: 2007.gada 11.jūnija hipotēkas līgums Nr.07-K-3686/01 (grozīts).

2.2. II daļas 2.iedaļas 6.1.ieraksts: grozīt atzīmi Nr.4.1 (žurnāla Nr.300002114623, 18.06.2007.) un papildināt tās pamatu ar 2010.gada 23.marta hipotēkas pārjaunojuma līgumu Nr.07-K-3686/01-j. Pamats: 2010.gada 23.marta hipotēkas pārjaunojuma līgums Nr.07-K-3686/01-j.

2.3. IV daļas 1.-2.iedaļas 3.1.ieraksts: nostiprināta kārtējā hipotēka par summu Ls 51 206,83, tai skaitā izsniedzamā kredīta summa - Ls 42 672,36. Procentu likme mainīga: līdz 11.06.2009. fiksēta procentu likme - 6,9%; sākot ar 11.06.2009. mainīga procentu likme - bāzes likme +2,2%. Procentu samaksas termiņš - ik mēnesi līdz mēneša 20.datumam. Līgumsods: 0,5% dienā par katru nokavējuma dienu. Kreditors: akciju sabiedrība "Aizkraukles banka", nodokļu maksātāja kods 50003149401. Pamats: 2007.gada 11.jūnija hipotekārā kredīta līgums Nr.07-K-3686, 2007.gada 11.jūnija hipotēkas līgums Nr.07-K-3686/01 (grozīts).

2.4. IV daļas 3.iedaļas 1.1.ieraksts: grozīt 1. un 2.iedaļas ierakstu Nr.3.1 (žurnāla Nr.300002114623, 18.06.2007.) un papildināt tā pamatu ar 2010.gada 23.marta papildvienošanos hipotekārā kredīta līgumam Nr.07-K-3686 un 2010.gada 23.marta hipotēkas pārjaunojuma līgumu Nr.07-K-3686/01-j. Pamats: 2010.gada 23.marta papildvienošanās hipotekārā kredīta līgumam Nr.07-K-3686, 2010.gada 23.marta hipotēkas pārjaunojuma līgums Nr.07-K-3686/01-j.

3. Izsoles sākumcena:

Ls 7300 (septiņi tūkstoši trīs simti latu).

4. Nosolītās augstākās cenas samaksas veids un kārtība:

nosolītā augstākā cena pircējam (izsoles uzvarētājam) jāsamaksā viena mēneša laikā pēc izsoles dienas, pārskaitot pirkuma maksu uz zvērināta tiesu izpildītāja norādīto depozīta kontu.

 5. Tiesības nekustamajā īpašumā, kuras īpašnieks patur sev:

nav šādu tiesību.

6. Citi pārdošanas noteikumi:

6.1. izsoles izziņošana un turpmākā norise notiek saskaņā ar Civilprocesa likumu un šiem nosacījumiem;

6.2. izsole ir atklāta un notiek ar vairāksolīšanu;

6.3. maksāšanas līdzeklis izsolē - Latvijas lati;

6.4. pretendentam, kurš vēlas piedalīties izsolē, līdz izsoles dienai ir jāiemaksā zvērināta tiesu izpildītāja norādītajā depozīta kontā izsoles nodrošinājums Ls 730, kas ir 10% (desmit procenti) no nekustamā īpašuma novērtējuma;

6.5. izsoles solis Ls 500;

6.6. izsole atzīstama par notikušu arī tad, ja uz izsoli ieradies tikai viens pircējs, kurš pārsola izsoles sākumcenu.

Visām personām, kurām uz nekustamo īpašumu ir tiesības, kas novērš tā pārdošanu izsolē vai apgrūtina nekustamo īpašumu ar saistībām, ir jāpiesaka savas tiesības tiesā līdz izsoles dienai.

Izsoles cena nav apliekama ar pievienotās vērtības nodokli.

Izsole tiek rīkota 2013.gada 22.augustā plkst. 11.00 Rīgā, Tērbatas ielā 53-8. Personām, kuras vēlas piedalīties izsolē, līdz izsoles dienai ir jāieskaita 10% nodrošinājuma summa no novērtējuma Ls 730,00 zvērināta tiesu izpildītāja Jāņa Tuņņa, reģ. kods 11057612950, depozīta kontā Nr. LV74TREL9199036001000, Valsts kase. Uzziņas pa tālr. 67294607, 29789219.


OP 2013/138.IZ27

Izsole

Rīgas apgabaltiesas 46.iecirkņa zvērināts tiesu izpildītājs Jānis Tunnis, prakses vieta: Rīga, Tērbatas iela 53-8, pirmajā labprātīgajā izsolē tiesas ceļā pārdod Nonai Faberei piederošo nekustamo īpašumu Kapseļu ielā 7-2, Rīgā, kadastra Nr.0100 905 4775. Izsole tiek rīkota AS "ABLV Bank", reģ. Nr.50003149401, Rīgā, Elizabetes ielā 23, labā.

Nekustamā īpašuma pārdošanas nosacījumi

1. Nekustamā īpašuma sastāvs: dzīvokļa īpašums Nr.2 un pie dzīvokļa īpašuma piederošās 657/32968 kopīpašuma domājamās daļas no daudzdzīvokļu mājas un zemes gabala, kas atrodas Kapseļu ielā 7, Rīgā, (turpmāk tekstā - nekustamais īpašums). Nekustamais īpašums ierakstīts Rīgas pilsētas Zemesgrāmatas nodalījumā Nr.18369 2, kadastra Nr.0100 905 4775. Nekustamā īpašuma platība - 65,7 kv.m.

2. Nekustamā īpašuma apgrūtinājumi un ieķīlājumi.

2.1. Atzīme - noteikts aizliegums bez akciju sabiedrības "Aizkraukles banka" (šī brīža nosaukums AS "ABLV Bank"), nodokļu maksātāja kods 50003149401, rakstiskas piekrišanas nekustamo īpašumu atsavināt, dāvināt, sadalīt un apgrūtināt ar lietu tiesībām.

Pamats: 2006.gada 18.oktobra hipotēkas līgums Nr.23106/01.

2.2. Atzīme - noteikts aizliegums bez akciju sabiedrības "Aizkraukles banka" (šī brīža nosaukums AS "ABLV Bank"), nodokļu maksātāja kods 50003149401, rakstiskas piekrišanas nekustamo īpašumu atsavināt, dāvināt, sadalīt un apgrūtināt ar lietu tiesībām.

Pamats: 2006.gada 18.oktobra ķīlas/hipotēkas/ieķīlājuma līgums Nr.23114/01.

2.3. Nostiprināta pirmā hipotēka. Kredīta summa: Ls 59 072,19. Procentu likme: 5,73% gadā; sākot ar 18.10.2008., procentu likme tiek noteikta: 6M EURIBOR + 1,9% gadā. Līgumsods: 0,5% dienā par katru nokavējuma dienu. Samaksas termiņš - līdz pilnīgai saistību izpildei. Ar hipotēku nodrošinātais prasījums: Ls 70 886,63. Kreditors: akciju sabiedrība "Aizkraukles banka" (šī brīža nosaukums AS "ABLV Bank"), nodokļu maksātāja kods 50003149401. Pamats: 2006.gada 18.oktobra hipotēkas līgums Nr.23106/01, 2006.gada 18.oktobra hipotekārā kredīta līgums Nr.23106.

2.4. Nostiprināta otrā hipotēka. Kredīta summa: Ls 4216,82. Procentu likme: 10,83% gadā; sākot ar 18.10.2008., procentu likme tiek noteikta: 6M EURIBOR + 7% gadā. Līgumsods: 0,5% dienā par katru nokavējuma dienu. Samaksas termiņš - līdz pilnīgai saistību izpildei. Ar hipotēku nodrošinātais prasījums: Ls 5060,18. Kreditors: akciju sabiedrība "Aizkraukles banka" (šī brīža nosaukums AS "ABLV Bank"), nodokļu maksātāja kods 50003149401. Pamats: 2006.gada 18.oktobra aizdevuma/kredīta līgums Nr.23114, 2006.gada 18.oktobra ķīlas/hipotēkas/ieķīlājuma līgums Nr.23114/01.

Citu apgrūtinājumu un ieķīlājumu nekustamajam īpašumam nav.

 3. Izsoles sākumcena - Ls 19 300,00.

4. Nosolītās augstākās cenas samaksas veids un kārtība.

Samaksa tiek veikta atbilstoši Civilprocesa likuma 611.panta 2.daļas un 607.panta 3.daļas noteikumiem.

5. Nav tādu tiesību nekustamajā īpašumā, kuras īpašniece Nona Fabere patur sev.

6. Izsole ir uzskatāma par nenotikušu, ja:

6.1. izsolē nav ieradies neviens solītājs;

6.2. neviens no tiem, kas ieradušies izsolē, nepārsola sākumcenu;

6.3. nosolītājs noteiktā termiņā nesamaksā visu summu, kas no viņa pienākas.

7. Citi pārdošanas nosacījumi:

7.1. pretendentam, kurš vēlas piedalīties izsolē, līdz izsoles dienai ir jāiemaksā izsoles nodrošinājums zvērināta tiesu izpildītāja norādītajā depozīta kontā - 10% (desmit procentu) no nekustamā īpašuma novērtējuma;

7.2. ja pretendents (solītājs), nosolīdams augstāko cenu, nesamaksā to šo noteikumu 4.punktā noteiktajā kārtībā, tad pretendents (solītājs) zaudē tiesības uz izsoles nodrošinājumu un tas viņam netiek atgriezts, un iemaksātais nodrošinājums tiek pievienots pie kopējās par īpašumu saņemtās summas;

7.3. izsoles solis - Ls 700 (septiņi simti latu);

7.4. pircējam (izsoles uzvarētājam) tā samaksātais izsoles nodrošinājums tiek ieskaitīts nekustamā īpašuma pirkuma maksā;

7.5. ja izsole atzīta par nenotikušu šo noteikumu 6.1. vai 6.2.punktā paredzēto iemeslu dēļ, tiesu izpildītājs nekavējoties paziņo par to visiem kreditoriem un parādnieka līdzīpašniekiem, uzaicinot viņus paturēt nekustamo īpašumu sev par nenotikušās izsoles sākumcenu. Katram kreditoram un parādnieka līdzīpašniekam ir tiesības divu nedēļu laikā no tiesu izpildītāja uzaicinājuma nosūtīšanas dienas paziņot tiesu izpildītājam par nekustamā īpašuma paturēšanu sev;

7.6. ja izsole atzīta par nenotikušu šo noteikumu 6.3.punktā paredzētā iemesla dēļ, tiesu izpildītājs nekavējoties paziņo par to pēdējam pārsolītajam solītājam, uzaicinot viņu paturēt nekustamo īpašumu par viņa solīto augstāko cenu. Pēdējam pārsolītajam solītājam ir tiesības divu nedēļu laikā no tiesu izpildītāja uzaicinājuma nosūtīšanas dienas paziņot tiesu izpildītājam par nekustamā īpašuma paturēšanu sev. Ja pēdējais pārsolītais solītājs nav likumā noteiktajā termiņā paziņojis par nekustamā īpašuma paturēšanu vai atteicies paturēt nekustamo īpašumu, katram kreditoram vai parādnieka kopīpašniekam ir tiesības divu nedēļu laikā no tiesu izpildītāja uzaicinājuma nosūtīšanas dienas paziņot par nekustamā īpašuma paturēšanu sev par rīkotās izsoles sākumcenu;

7.7. ja vairākas personas vēlas paturēt nekustamo īpašumu sev, rīkojama izsole, kurā piedalās šīs personas, turklāt solīšana sākas no nenotikušās izsoles sākumcenas. Par izsoles laiku un vietu tiesu izpildītājs personām, kuras vēlas paturēt nekustamo īpašumu sev, rakstveidā paziņo septiņas dienas iepriekš. Personas neierašanās uz izsoli tiek uzskatīta par atteikšanos no tiesībām piedalīties solīšanā. Ja uz izsoli ierodas viena persona, tā var paturēt sev nekustamo īpašumu par rīkotās izsoles sākumcenu. Ja uz izsoli neierodas neviens, tiesu izpildītājs nekavējoties izsludina otru izsoli;

7.8. persona, kas patur sev nekustamo īpašumu, viena mēneša laikā iemaksā tiesu izpildītāja kontā naudas summu atbilstoši tiesu izpildītāja sastādītajam aprēķinam (Civilprocesa likuma 631.panta trešā daļa) un ņemot vērā Civilprocesa likuma 612.panta noteikumus;

7.9. ja neviens nav pieteicies paturēt nekustamo īpašumu sev, rīkojama otrā izsole.

8. Visas procesuālās darbības saistībā ar izsoli notiek saskaņā ar Civilprocesa likumu.

Visām personām, kurām uz nekustamo īpašumu ir tiesības, kas nepieļauj tā pārdošanu izsolē, jāpieteic savas prasības tiesā līdz izsoles dienai.

Izsoles cena nav apliekama ar pievienotās vērtības nodokli

Izsole tiek rīkota 2013.gada 22.augustā plkst. 11.15 Rīgā, Tērbatas ielā 53-8. Personām, kuras vēlas piedalīties izsolē, līdz izsoles dienai ir jāieskaita 10% nodrošinājuma summa no novērtējuma Ls 1930,00 zvērināta tiesu izpildītāja Jāņa Tuņņa, reģ. kods 11057612950, depozīta kontā Nr. LV74TREL9199036001000, Valsts kase. Uzziņas pa tālr. 67294607, 29789219.


OP 2013/138.IZ28

Izsole

Rīgas apgabaltiesas 46.iecirkņa zvērināts tiesu izpildītājs Jānis Tunnis, prakses vieta: Rīga, Tērbatas iela 53-8, pirmajā labprātīgajā izsolē tiesas ceļā pārdod Igoram Sarsadskiham piederošo nekustamo īpašumu Bruņinieku ielā 44/46-601, Rīgā, kadastra Nr.0100 919 3234. Izsole tiek rīkota A/S "ABLV Bank", reģ. Nr.50003149401, Rīgā, Elizabetes ielā 23, labā.

Nekustamā īpašuma pārdošanas nosacījumi

1. Nekustamā īpašuma sastāvs: neapdzīvojamā telpa Nr.601, kopējā platība 152,6 kv.m, un 15260/221940 kopīpašuma domājamās daļas no daudzdzīvokļu mājas, tajā skaitā mājas funkcionāli saistītās būves - pagraba zem pagalma lit.004, šķūnis lit.003, un zemesgabala Bruņinieku ielā 44/46, Rīgā (turpmāk tekstā - nekustamais īpašums). Nekustamais īpašums ierakstīts Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesas Zemesgrāmatu nodaļas Rīgas pilsētas Zemesgrāmatas nodalījumā Nr.19871 601.

2. Nekustamā īpašuma apgrūtinājumi un ieķīlājumi.

2.1. Atzīme: Valsts zemes dienesta reģistrēts atsavināšanas aizliegums par labu a/s "Aizkraukles banka" (līguma Nr.4467/01, 04.03.2002.).

Pamats: 2004.gada 3.augusta izraksts no inventarizācijas dokumentiem.

2.2. Atzīme - noteikts aizliegums bez akciju sabiedrības "Aizkraukles banka", nodokļu maksātāja kods 50003149401, rakstiskas piekrišanas nekustamo īpašumu atsavināt, dāvināt, sadalīt un apgrūtināt ar lietu tiesībām. Pamats: 2004.gada 15.novembra ķīlas/hipotēkas/ieķīlājuma līgums Nr.10608/01.

2.3. Noteikts aizliegums bez akciju sabiedrības "Aizkraukles banka", nodokļu maksātāja kods 50003149401, rakstiskas piekrišanas nekustamo īpašumu atsavināt, dāvināt, sadalīt un apgrūtināt ar lietu tiesībām. Pamats: 2005.gada 16.septembra hipotēkas līgums Nr.16435/01.

2.4. Noteikts aizliegums bez akciju sabiedrības "Aizkraukles banka", nodokļu maksātāja kods 50003149401, rakstiskas piekrišanas nekustamo īpašumu atsavināt, dāvināt, sadalīt un apgrūtināt ar lietu tiesībām. Pamats: 2006.gada 15.augusta hipotēkas līgums Nr.21773/01.

2.5. Atzīme: dzīvokļa īpašuma kopējā lietošana aprobežota ar inženiertehniskajām komunikācijām.

2.6. Nostiprināta hipotēka: Ls 9558. Procentu likme: 6MLibor + 4,5% gadā. Līgumsods: 0,5% dienā par katru nokavēto dienu. Samaksas termiņš - līdz pilnīgai saistību izpildei. Kreditors: akciju sabiedrība "Aizkraukles banka", nodokļu maksātāja kods 50003149401. Pamats: 2004.gada 15.novembra aizdevuma/kredīta līgums Nr.10608, 2004.gada 15.novembra ķīlas/hipotēkas/ieķīlājuma līgums Nr.10608/01.

2.7. Nostiprināta kā otrā hipotēka, tajā skaitā aizdevuma pamatsumma Ls 4111,03. Procentu likme: 5,73% gadā. Līgumsods: 0,55 dienā par katru nokavējuma dienu. Samaksas termiņš - līdz pilnīgai saistību izpildei. Kreditors: akciju sabiedrība "Aizkraukles banka", nodokļu maksātāja kods 50003149401. Pamats: 2005.gada 16.septembra kredīta līgums Nr.16435, 2005.gada 16.septembra ķīlas līgums Nr.16435/01.

2.8. Nostiprināta kā trešā hipotēka; izsniedzamā kredīta summa Ls 63 252,36. Procentu likme: 5,86% gadā; sākot ar 15.08.2008., procentu likme tiek noteikta: 6M Euribor + 2% gadā. Līgumsods: 0,5% dienā par katru nokavējuma dienu. Samaksas termiņš - līdz pilnīgai saistību izpildei. Kreditors: akciju sabiedrība "Aizkraukles banka", nodokļu maksātāja kods 50003149401. Pamats: 2006.gada 15.augusta hipotekārā kredīta līgums Nr.21773, 2006.gada 15.augusta hipotēkas līgums Nr.21773/01.

3. Izsoles sākumcena - Ls 23 000 (divdesmit trīs tūkstoši Latvijas latu). Izsoles sākumcena noteikta atbilstoši SIA "Interbaltija" 2012.gada 2.augusta nekustamā īpašuma vērtējuma atskaitē norādītajai piespiedu pārdošanas vērtībai.

4. Nosolītās augstākās cenas samaksas veids un kārtība.

Nosolītā augstākā cena pircējam (izsoles uzvarētājam) jāsamaksā viena mēneša laikā no izsoles, pārskaitot pirkuma maksu uz zvērināta tiesu izpildītāja norādīto kontu.

5. Nav tādu tiesību nekustamajā īpašumā, kuras īpašnieks Igors Sarsadskihs patur sev.

6. Izsole ir uzskatāma par nenotikušu, ja:

6.1. izsolē nav ieradies neviens solītājs;

6.2. neviens no tiem, kas ieradušies izsolē, nepārsola sākumcenu;

6.3. pircējs noteiktā termiņā nesamaksā visu summu, par kuru viņš nopircis nekustamo īpašumu.

7. Citi pārdošanas nosacījumi:

7.1. pretendentam, kurš vēlas piedalīties izsolē, līdz izsoles dienai ir jāiemaksā izsoles nodrošinājums zvērināta tiesu izpildītāja norādītajā depozīta kontā - 10% (desmit procentu) no nekustamā īpašuma novērtējuma;

7.2. ja pretendents (solītājs), nosolīdams augstāko cenu, nesamaksā to šo noteikumu 4.punktā noteiktajā kārtībā, tad pretendents (solītājs) zaudē tiesības uz izsoles nodrošinājumu un tas viņam netiek atgriezts, un iemaksātais nodrošinājums tiek pievienots pie kopējās par īpašumu saņemtās summas;

7.3. izsoles solis - Ls 700 (septiņi simti Latvijas latu);

7.4. pircējam (izsoles uzvarētājam) tā samaksātais izsoles nodrošinājums tiek ieskaitīts nekustamā īpašuma pirkuma maksā;

7.5. ja izsole atzīta par nenotikušu šo noteikumu 6.1. vai 6.2.punktā paredzēto iemeslu dēļ, tiesu izpildītājs nekavējoties paziņo par to visiem kreditoriem un parādnieka līdzīpašniekiem, uzaicinot viņus paturēt nekustamo īpašumu sev par nenotikušās izsoles sākumcenu. Katram kreditoram un parādnieka līdzīpašniekam ir tiesības divu nedēļu laikā no tiesu izpildītāja uzaicinājuma nosūtīšanas dienas paziņot tiesu izpildītājam par nekustamā īpašuma paturēšanu sev;

7.6. ja izsole atzīta par nenotikušu šo noteikumu 6.3.punktā paredzētā iemesla dēļ, tiesu izpildītājs nekavējoties paziņo par to pēdējam pārsolītajam solītājam, uzaicinot viņu paturēt nekustamo īpašumu par viņa solīto augstāko cenu. Pēdējam pārsolītajam solītājam ir tiesības divu nedēļu laikā no tiesu izpildītāja uzaicinājuma nosūtīšanas dienas paziņot tiesu izpildītājam par nekustamā īpašuma paturēšanu sev. Ja pēdējais pārsolītais solītājs nav likumā noteiktajā termiņā paziņojis par nekustamā īpašuma paturēšanu vai atteicies paturēt nekustamo īpašumu, katram kreditoram vai parādnieka kopīpašniekam ir tiesības divu nedēļu laikā no tiesu izpildītāja uzaicinājuma nosūtīšanas dienas paziņot par nekustamā īpašuma paturēšanu sev par rīkotās izsoles sākumcenu;

7.7. ja vairākas personas vēlas paturēt nekustamo īpašumu sev, rīkojama izsole, kurā piedalās šīs personas, turklāt solīšana sākas no nenotikušās izsoles sākumcenas. Par izsoles laiku un vietu tiesu izpildītājs personām, kuras vēlas paturēt nekustamo īpašumu sev, rakstveidā paziņo septiņas dienas iepriekš. Personas neierašanās uz izsoli tiek uzskatīta par atteikšanos no tiesībām piedalīties solīšanā. Ja uz izsoli ierodas viena persona, tā var paturēt sev nekustamo īpašumu par rīkotās izsoles sākumcenu. Ja uz izsoli neierodas neviens, tiesu izpildītājs nekavējoties izsludina otru izsoli;

7.8. persona, kas patur sev nekustamo īpašumu, viena mēneša laikā iemaksā tiesu izpildītāja kontā naudas summu atbilstoši tiesu izpildītāja sastādītajam aprēķinam (Civilprocesa likuma 631.panta trešā daļa) un ņemot vērā Civilprocesa likuma 612.panta noteikumus;

7.9. ja neviens nav pieteicies paturēt nekustamo īpašumu sev, rīkojama otrā izsole.

8. Visas procesuālās darbības saistībā ar izsoli notiek saskaņā ar Civilprocesa likumu.

Visām personām, kurām uz nekustamo īpašumu ir tiesības, kas nepieļauj tā pārdošanu izsolē, jāpieteic savas prasības tiesā līdz izsoles dienai.

Izsoles cena nav apliekama ar pievienotās vērtības nodokli

Izsole tiek rīkota 2013.gada 22.augustā plkst. 11.30 Rīgā, Tērbatas ielā 53-8. Personām, kuras vēlas piedalīties izsolē, līdz izsoles dienai ir jāieskaita 10% nodrošinājuma summa no novērtējuma Ls 2300 zvērināta tiesu izpildītāja Jāņa Tuņņa, reģ. kods 11057612950, depozīta kontā Nr. LV74TREL9199036001000, Valsts kase. Uzziņas pa tālr. 67294607, 29789219.


OP 2013/138.IZ29

Izsole

Maksātnespējas procesa administrators Jānis Kulbergs paziņo, ka 20.08.2013. pirmajā izsolē ar augšupejošu soli administratora prakses vietā Rīgā, Aleksandra Čaka ielā 55-228, LV-1011 tiks pārdoti šādi Gundaram Ķirsonam, pers. kods 100161-12517, piederošie nekustamie īpašumi:

1. Plkst. 10.30 nekustamais īpašums "Melderkalni", Valdgales pag., Talsu nov. (Valdgales pagasta Zemesgrāmatas nodalījums Nr.165, kadastra Nr.88920050021), kas sastāv no 21,8 ha zemes gabala un uz tā esoša meža. Īpašuma piespiedu pārdošanas vērtība un izsoles sākuma cena - Ls 10 700,00. Izsoles cena nav apliekama ar pievienotās vērtības nodokli. Lai kļūtu par izsoles dalībnieku, pretendentam līdz izsoles dienai ir jāiemaksā nodrošinājuma nauda Ls 1070,00.

2. Plkst. 10.45 nekustamais īpašums "Veccepļi", Ārlavas pag., Talsu nov. (Ārlavas pagasta Zemesgrāmatas nodalījums Nr.100000092840, kadastra Nr.88370010025), kas sastāv no 4,9 ha zemes gabala un uz tā esoša meža. Īpašuma piespiedu pārdošanas vērtība un izsoles sākuma cena - Ls 2300,00. Izsoles cena nav apliekama ar pievienotās vērtības nodokli. Lai kļūtu par izsoles dalībnieku, pretendentam līdz izsoles dienai ir jāiemaksā nodrošinājuma nauda Ls 230,00.

3. Plkst. 11.00 nekustamais īpašums "Mežvēveri", Laidzes pag., Talsu nov. (Laidzes pagasta Zemesgrāmatas nodalījums Nr.264, kadastra Nr.88680110016), kas sastāv no 12,5 ha zemes gabala un uz tā esoša meža. Īpašuma piespiedu pārdošanas vērtība un izsoles sākuma cena - Ls 8200,00. Izsoles cena nav apliekama ar pievienotās vērtības nodokli. Lai kļūtu par izsoles dalībnieku, pretendentam līdz izsoles dienai ir jāiemaksā nodrošinājuma nauda Ls 820,00.

4. Plkst. 11.15 nekustamais īpašums "Mežāres", Ģibuļu pag., Talsu nov. (Ģibuļu pagasta Zemesgrāmatas nodalījums Nr.100000099325, kadastra Nr.88540030009), kas sastāv no 7,8 ha zemes gabala un uz tā esoša meža. Īpašuma piespiedu pārdošanas vērtība un izsoles sākuma cena - Ls 4300,00. Izsoles cena nav apliekama ar pievienotās vērtības nodokli. Lai kļūtu par izsoles dalībnieku, pretendentam līdz izsoles dienai ir jāiemaksā nodrošinājuma nauda Ls 430,00.

5. Plkst. 11.30 nekustamais īpašums "Mētras", Ārlavas pag., Talsu nov. (Ārlavas pagasta Zemesgrāmatas nodalījums Nr.100000081865, kadastra Nr. 88370030012), kas sastāv no 23,1 ha zemes gabala un uz tā esoša meža. Īpašuma piespiedu pārdošanas vērtība un izsoles sākuma cena - Ls 13 800,00. Izsoles cena nav apliekama ar pievienotās vērtības nodokli. Lai kļūtu par izsoles dalībnieku, pretendentam līdz izsoles dienai ir jāiemaksā nodrošinājuma nauda Ls 1380,00.

6. Plkst. 11.45 nekustamais īpašums "Teteri", Dundagas pag., Dundagas nov. (Dundagas pagasta Zemesgrāmatas nodalījums Nr.824, kadastra Nr.88500090065), kas sastāv no 12,5 ha zemes gabala un uz tā esoša meža. Īpašuma piespiedu pārdošanas vērtība un izsoles sākuma cena - Ls 8300,00. Izsoles cena nav apliekama ar pievienotās vērtības nodokli. Lai kļūtu par izsoles dalībnieku, pretendentam līdz izsoles dienai ir jāiemaksā nodrošinājuma nauda Ls 830,00.

Nodrošinājuma nauda ieskaitāma Jāņa Kulberga, pers. kods 131077-12714, kontā Nr. LV07PARX0013121140009, AS "Citadele banka". Ar novērtējumiem iespējams iepazīties administratora prakses vietā, vienu darba dienu iepriekš sazinoties ar administratoru pa tālr. 67014147. Izsoles tiek rīkotas saskaņā ar Civilprocesa likuma un Maksātnespējas likuma noteikumiem. Personām, kurām uz īpašumiem ir tiesības, kas nepieļauj to pārdošanu izsolē, jāpieteic savas prasības tiesā līdz izsoles dienai.


OP 2013/138.IZ30

Izsole

Vidzemes apgabaltiesas iecirkņa Nr.93 zvērināta tiesu izpildītāja Līga Krima, prakses vieta: Cēsu iela 22, Limbaži, Limbažu novads, rīko Mārim Mičulam piederošā nekustamā īpašuma "Ķēniņi", Ainažu pag., Salacgrīvas nov., kadastra Nr.6625 002 0459, pirmo izsoli. Nekustamais īpašums sastāv no 4,71 ha zemes gabala, kadastra apzīmējums 6625 002 0459. Piedzinējs: AS "SEB banka", Meistaru iela 1, Ķekavas pagasts, Ķekavas novads, LV-1076. Nekustamā īpašuma novērtējums - 3700,00 LVL. Izsoles cena nav apliekama ar pievienotās vērtības nodokli. Visām personām, kurām uz nekustamo īpašumu ir tiesības, kas nepieļauj tā pārdošanu izsolē, jāpieteic savas prasības tiesā līdz izsoles dienai. Izsole notiks 2013.gada 3.septembrī plkst.10.00 Limbažos, Cēsu ielā 22.

Personām, kuras vēlas piedalīties nekustamā īpašuma izsolē, līdz izsoles dienai jāiemaksā nodrošinājums 10% no nekustamā īpašuma novērtējuma summas 370 LVL (trīs simti septiņdesmit latu) Vidzemes apgabaltiesas iecirkņa Nr.93 zvērinātas tiesu izpildītājas Līgas Krimas, reģ. Nr.LV05047112003, depozīta kontā Nr. LV97TREL9199095002000, Valsts kase, kods TRELLV22. Uzziņas pa tālr. 64022601, mob. 26335272.


OP 2013/138.IZ31

Nekustamā īpašuma izsole

Rīgas apgabaltiesas iecirkņa Nr.84 zvērināts tiesu izpildītājs Ginters Hmeļevskis, prakses vieta: Tērbatas iela 53-4, Rīga, rīko SIA "SHOPMAN", Saules iela 62, Daugavpils, piederošā nekustamā īpašuma Vēžu ielā 1-17, Rīgā, kadastra Nr.01009244131, pirmo izsoli. Nekustamais īpašums sastāv no dzīvokļa īpašuma, platība 99,7 m2, un pie dzīvokļa īpašuma piederošas 997/29673 kopīpašuma domājamās daļas no daudzdzīvokļu mājas. Piedzinēji - LAS "Latvijas Krājbanka", Ganību dambis 17A, Rīga; Rīgas domes Pašvaldības ieņēmumu pārvalde, Terēzes iela 5, Rīga. Novērtējums/sākumcena - Ls 49 000. Izsoles cena nav apliekama ar pievienotās vērtības nodokli. Visām personām, kurām uz nekustamo īpašumu ir tiesības, kas nepieļauj tā pārdošanu izsolē, jāpieteic savas prasības tiesā līdz izsoles dienai. Izsole notiks 20.08.2013. plkst.11.00 Tērbatas ielā 53-4 (ieeja no Stabu ielas), Rīgā. Pretendentiem līdz izsoles dienai jāieskaita nodrošinājums Ls 4900 zvērināta tiesu izpildītāja Gintera Hmeļevska, pers. kods 060172-11005, depozīta kontā Nr. LV29TREL9199066001000, Valsts kase, kods TRELLV22. Uzziņas pa tālr. 67285737.


OP 2013/138.IZ32

Nekustamā īpašuma izsole

Rīgas apgabaltiesas iecirkņa Nr.84 zvērināts tiesu izpildītājs Ginters Hmeļevskis, prakses vieta: Tērbatas iela 53-4, Rīga, rīko SIA "SHOPMAN", Saules iela 62, Daugavpils, piederošā nekustamā īpašuma - 2/11 domājamās daļas no nekustamā īpašuma Vēžu ielā 1-26, Rīgā, kadastra Nr.01009244137 (lietošanā autostāvvietas Nr.1 un Nr.4), pirmo izsoli. Viss nekustamais īpašums Vēžu ielā 1-26, Rīgā, kadastra Nr.01009244137, sastāv no 607,1 m2 neapdzīvojamas telpas un 6071/29673 kopīpašuma domājamās daļas no daudzdzīvokļu mājas. Piedzinēji - LAS "Latvijas Krājbanka", Ganību dambis 17A, Rīga; Rīgas domes Pašvaldības ieņēmumu pārvalde, Terēzes iela 5, Rīga. Novērtējums/sākumcena - Ls 4700. Izsoles cena nav apliekama ar pievienotās vērtības nodokli. Visām personām, kurām uz nekustamo īpašumu ir tiesības, kas nepieļauj tā pārdošanu izsolē, jāpieteic savas prasības tiesā līdz izsoles dienai. Izsole notiks 20.08.2013. plkst.11.15 Tērbatas ielā 53-4 (ieeja no Stabu ielas), Rīgā. Pretendentiem līdz izsoles dienai jāieskaita nodrošinājums Ls 470 zvērināta tiesu izpildītāja Gintera Hmeļevska, pers. kods 060172-11005, depozīta kontā Nr. LV29TREL9199066001000, Valsts kase, kods TRELLV22. Uzziņas pa tālr. 67285737.


OP 2013/138.IZ33

Nekustamā īpašuma izsole

Rīgas apgabaltiesas iecirkņa Nr.40 zvērināts tiesu izpildītājs Jānis Strižko, prakses vieta: Rīga, Rūpniecības iela 19-11, pirmajā izsolē pārdod 1/27 domājamo daļu no nekustamā īpašuma Maskavas ielā 95, Rīgā, kadastra Nr.0100 039 0147. Īpašnieks - Oļegs Jasulaitis (Čeglakovs). Piedzinējs - A/S "Swedbank", Balasta dambis 1A, Rīga. Viss nekustamais īpašums sastāv no 1035 m2 zemes gabala, uz kura atrodas namīpašums: četrstāvu dzīvojamā ēka (saskaņā ar inventarizācijas dokumentiem liters Nr.1, a) un divstāvu dzīvojamā ēka ar piebūvēm (lit.11, a, b), palīgceltnes (saskaņā ar inventarizācijas dokumentiem liters Nr.2, 3, 6). Zemesgrāmatā reģistrēta lietošanas tiesība uz dzīvokli Nr.1a. Nekustamā īpašuma 1/27 domājamās daļas novērtējums - 10 600,00 LVL (desmit tūkstoši seši simti lati un 00 santīmi). Nekustamā īpašuma izsoles cena nav apliekama ar pievienotās vērtības nodokli. Nekustamais īpašums tiks pārdots pirmajā izsolē, kas notiks 2013.gada 20.augustā plkst.11.00 Rīgā, Rūpniecības ielā 19-11, 3.stāvā.

Visām personām, kurām uz nekustamo īpašumu ir tiesības, kas nepieļauj tā pārdošanu izsolē, jāpieteic savas prasības tiesā līdz izsoles dienai. Personām, kuras vēlas piedalīties nekustamā īpašuma izsolē, jāiemaksā 10% nodrošinājums no nekustamā īpašuma novērtējuma - 1060,00 LVL (viens tūkstotis sešdesmit latu un 00 santīmi) zvērināta tiesu izpildītāja Jāņa Strižko, reģ. Nr.02108311070, depozīta kontā Nr.LV84TREL9199094001000, Valsts kase, TRELLV22. Uzziņas pa tālr. 67271344.


OP 2013/138.IZ34

Nekustamā īpašuma izsole

Rīgas apgabaltiesas iecirkņa Nr.35 zvērināts tiesu izpildītājs Edgars Mihailovs, prakses vieta: Blaumaņa iela 5A-5, Rīga, izsolē pārdod nekustamo īpašumu, kas pieder Larisai Smirnovai. Nekustamais īpašums sastāv no vienistabas dzīvokļa 28,2 kv.m platībā Viestura prospektā 53-61, Rīgā, reģistrēts Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesas Zemesgrāmatu nodaļā, kadastra Nr.0100 910 2269. Piedzinējs: Nordea Bank Finland Plc, K.Valdemāra iela 62, Rīga. Nekustamā īpašuma novērtējums - 6900 LVL. Izsoles cena nav apliekama ar pievienotās vērtības nodokli.

Visām personām, kurām uz nekustamo īpašumu ir tiesības, kas nepieļauj tā pārdošanu izsolē, jāpieteic savas prasības tiesā līdz izsoles dienai. Pirmā izsole notiks 19.08.2013. plkst.9.30 Blaumaņa ielā 5A-5, Rīgā. Pretendentiem līdz izsoles dienai jāiemaksā 10% nodrošinājums no nekustamā īpašuma novērtējuma, t.i., 690 LVL, zvērināta tiesu izpildītāja Edgara Mihailova, reģ. Nr.15048012521, depozīta kontā Nr. LV42TREL9199025001000, Valsts kase, kods: TRELLV2X. Uzziņas pa tālr. 67220166.


OP 2013/138.IZ35

Nekustamā īpašuma izsole

Rīgas apgabaltiesas iecirkņa Nr.35 zvērināts tiesu izpildītājs Edgars Mihailovs, prakses vieta: Blaumaņa iela 5A-5, Rīga, izsolē pārdod nekustamo īpašumu, kas pieder Aleksandram Šumilovam. Nekustamais īpašums sastāv no vienistabas dzīvokļa 49,1 kv.m platībā Viršu ielā 17-67, Rīgā, reģistrēts Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesas Zemesgrāmatu nodaļā, kadastra Nr.0100 906 3923. Piedzinējs: Nordea Bank Finland Plc, K.Valdemāra iela 62, Rīga. Nekustamā īpašuma novērtējums - 13 300 LVL. Izsoles cena nav apliekama ar pievienotās vērtības nodokli.

Visām personām, kurām uz nekustamo īpašumu ir tiesības, kas nepieļauj tā pārdošanu izsolē, jāpieteic savas prasības tiesā līdz izsoles dienai. Pirmā izsole notiks 19.08.2013. plkst.9.50 Blaumaņa ielā 5A-5, Rīgā. Pretendentiem līdz izsoles dienai jāiemaksā 10% nodrošinājums no nekustamā īpašuma novērtējuma, t.i., 1330 LVL, zvērināta tiesu izpildītāja Edgara Mihailova, reģ. Nr.15048012521, depozīta kontā Nr. LV42TREL9199025001000, Valsts kase, kods: TRELLV2X. Uzziņas pa tālr. 67220166.


OP 2013/138.IZ36

Nekustamā īpašuma izsole

Rīgas apgabaltiesas iecirkņa Nr.35 zvērināts tiesu izpildītājs Edgars Mihailovs, prakses vieta: Blaumaņa iela 5A-5, Rīga, izsolē pārdod nekustamo īpašumu, kas pieder Raitim Zondakam. Nekustamais īpašums sastāv no divistabu dzīvokļa 42,23 kv.m platībā Zaļenieku ielā 34-1, Rīgā, reģistrēts Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesas Zemesgrāmatu nodaļā, kadastra Nr.0100 902 7425. Piedzinējs: Nordea Bank Finland Plc, K.Valdemāra iela 62, Rīga. Nekustamā īpašuma novērtējums - 11 100 LVL. Izsoles cena nav apliekama ar pievienotās vērtības nodokli.

Visām personām, kurām uz nekustamo īpašumu ir tiesības, kas nepieļauj tā pārdošanu izsolē, jāpieteic savas prasības tiesā līdz izsoles dienai Pirmā izsole notiks 19.08.2013. plkst.10.10 Blaumaņa ielā 5A-5, Rīgā. Pretendentiem līdz izsoles dienai jāiemaksā 10% nodrošinājums no nekustamā īpašuma novērtējuma, t.i., 1110 LVL zvērināta tiesu izpildītāja Edgara Mihailova, reģ. Nr.15048012521, depozīta kontā Nr. LV42TREL9199025001000, Valsts kase, kods: TRELLV2X. Uzziņas pa tālr. 67220166.


OP 2013/138.IZ37

Nekustamā īpašuma izsole

Zemgales apgabaltiesas iecirkņa Nr.116 zvērināta tiesu izpildītāja Andžela Vaitovska, prakses vieta: Pils iela 14, Tukums, pārdod otrajā izsolē Vitoldam Pumpītim piederošo 11/14 domājamo daļu nekustamā īpašuma Sabiles ielā 1, Kandavā, Kandavas novadā, kadastra Nr.9011 001 0323. Nekustamais īpašums sastāv no 11/14 domājamajām daļām atbilstošas daļas no zemes gabala, kadastra apzīmējums 9011 001 0323, un daļas kopējās platības 602 m2, 363,6 m2 dzīvojamās mājas, kadastra apzīmējums 9011 001 0323 002, 11/14 domājamajām daļām atbilstošas daļas no šķūņa ēkas, kadastra apzīmējums 9011 001 0323 003, daļas ar kopējo platību 92,53 m2. Novērtējums - Ls 9500. Otrās izsoles sākumcena - Ls 7125. Piedzinējs: AS "SEB banka", Meistaru iela 1, Valdlauči, Ķekavas pagasts, Ķekavas novads.

Visām personām, kurām uz nekustamo īpašumu ir tiesības, kas nepieļauj tā pārdošanu izsolē, jāpieteic savas prasības tiesā līdz izsoles dienai. Izsole notiks 2013.gada 22.augustā plkst.12.00 zvērinātas tiesu izpildītājas Andželas Vaitovskas prakses vietā Pils ielā 14, Tukumā. Izsoles cena nav apliekama ar pievienotās vērtības nodokli. Pretendentiem līdz izsoles dienai jāieskaita 10% nodrošinājums no nekustamā īpašuma novērtējuma summas, t.i., Ls 950, zvērinātas tiesu izpildītājas Andželas Vaitovskas, reģ. Nr. LV12077211075, depozīta kontā Nr. LV52TREL9199083001000, Valsts kase, kods TRELLV22. Tālr. 63122568.


OP 2013/138.IZ38

Nekustamā īpašuma izsole

Zemgales apgabaltiesas iecirkņa Nr.116 zvērināta tiesu izpildītāja Andžela Vaitovska, prakses vieta: Pils iela 14, Tukums, pārdod otrajā izsolē Renātei Safonovai piederošo nekustamo īpašumu Kalna ielā 15-2, Vecumniekos, Vecumnieku pagastā, Vecumnieku novadā, kadastra Nr. 4094 900 0727. Nekustamais īpašums sastāv no dzīvokļa, kopējā platība 50 m2, un kopīpašuma 480/8809 domājamās daļas no daudzdzīvokļu mājas, zemes (kadastra Nr.4094 012 0658). Novērtējums - Ls 4800. Otrās izsoles sākumcena - Ls 3600. Izsoles cena nav apliekama ar pievienotās vērtības nodokli.Piedzinējs: LAS "Latvijas Krājbanka", Jāņa Daliņa iela 15, Rīga.

Visām personām, kurām uz nekustamo īpašumu ir tiesības, kas nepieļauj tā pārdošanu izsolē, jāpieteic savas prasības tiesā līdz izsoles dienai. Izsole notiks 2013.gada 22.augustā plkst.12.30 zvērinātas tiesu izpildītājas Andželas Vaitovskas prakses vietā Pils ielā 14, Tukumā. Pretendentiem līdz izsoles dienai jāieskaita 10% nodrošinājums no nekustamā īpašuma novērtējuma summas, t.i., Ls 480, zvērinātas tiesu izpildītājas Andželas Vaitovskas, reģ. Nr. LV12077211075, depozīta kontā Nr. LV52TREL9199083001000, Valsts kase, kods TRELLV22. Tālr. 63122568.


OP 2013/138.IZ39

Nekustamā īpašuma izsole

Zemgales apgabaltiesas iecirkņa Nr.116 zvērināta tiesu izpildītāja Andžela Vaitovska, prakses vieta: Pils iela 14, Tukums, pārdod pirmajā izsolē Ģirtam Zīvertam piederošo nekustamo īpašumu Kūrorta ielā 2-44, Kandavā, Kandavas novadā, kadastra Nr.9011 900 0736. Nekustamais īpašums sastāv no dzīvokļa, kopējā platība 98,6 m2, un kopīpašuma 986/40711 domājamās daļas no daudzdzīvokļu mājas, zemes (kadastra Nr.9011 001 0634). Novērtējums un izsoles sākumcena - Ls 7300. Izsoles cena nav apliekama ar pievienotās vērtības nodokli. Piedzinējs: Andrejs Uzulēns.

Visām personām, kurām uz nekustamo īpašumu ir tiesības, kas nepieļauj tā pārdošanu izsolē, jāpieteic savas prasības tiesā līdz izsoles dienai. Izsole notiks 2013.gada 22.augustā plkst.13.00 zvērinātas tiesu izpildītājas Andželas Vaitovskas prakses vietā Pils ielā 14, Tukumā. Pretendentiem līdz izsoles dienai jāieskaita 10% nodrošinājums no nekustamā īpašuma novērtējuma summas, t.i., Ls 730, zvērinātas tiesu izpildītājas Andželas Vaitovskas, reģ. Nr. LV12077211075, depozīta kontā Nr. LV52TREL9199083001000, Valsts kase, kods TRELLV22. Tālr. 63122568.


OP 2013/138.IZ40

Izsole

Zemgales apgabaltiesas iecirkņa Nr.101 zvērināta tiesu izpildītāja Dzintra Hauka, prakses vieta: Aizkraukle, Lāčplēša iela 4, 236.kabinets, rīko SAS ''BALTLAT'', reģ. Nr.40003717255, piederošā nekustamā īpašuma ''PILSMALES'', Pilskalnes pagasts, Neretas novads, kadastra Nr.32740060136, Pilskalnes pagasta Zemesgrāmatas nodalījums Nr.100000243743, pirmo izsoli. Piedzinējs: VID Nodokļu parādu piedziņas pārvaldes Pirmās piedziņas daļas Rīgas Latgales priekšpilsētas nodaļa, Lomonosova iela 9, Rīga, LV-1019. Nekustamais īpašums sastāv no 8,65 ha zemes gabala. Nekustamā īpašuma piespiedu pārdošanas vērtība noteikta Ls 2000,00. Personām, kurām uz nekustamo īpašumu ir tiesības, kas novērš tā pārdošanu izsolē, jāpieteic savas prasības līdz izsoles dienai. Nekustamā īpašuma izsoles sākumcena - Ls 2000,00. Izsole notiks 2013.gada 22.augustā plkst.11.30 zvērinātas tiesu izpildītājas Dz.Haukas prakses vietā Aizkrauklē, Lāčplēša ielā 4, 236.kabinetā. Izsoles cena nav apliekama ar pievienotās vērtības nodokli. Izsoles dalībniekiem līdz izsoles dienai jāieskaita nodrošinājuma summa Ls 200,00, t.i., 10% no novērtējuma, zvērinātas tiesu izpildītājas Dzintras Haukas, reģ. Nr. LV13075111868, depozīta kontā Nr. LV11TREL9199078001000, Valsts kase. Uzziņas pa tālr. 65121920, mob. Tālr. 29686021.


OP 2013/138.IZ41

Izsole

Zemgales apgabaltiesas iecirkņa Nr.101 zvērināta tiesu izpildītāja Dzintra Hauka, prakses vieta: Aizkraukle, Lāčplēša iela 4, 236.kabinets, rīko Zigrīdai Riekstai piederošā nekustamā īpašuma ''Lazdas'', Seces pagasts, Jaunjelgavas novads, kadastra Nr.32780070107, Seces pagasta Zemesgrāmatas nodalījums Nr.100000421250, pirmo izsoli. Piedzinējs: likvidējamā akciju sabiedrība ''Latvijas Krājbanka'', reģ. Nr.40003098527, J.Daliņa iela 15, Rīga, LV-1013. Nekustamais īpašums sastāv no 0,3456 ha zemes gabala, uz kura atrodas Līvānu tipa dzīvojamā māja, stāvu skaits 2/-1, platība 202 m2. Nekustamā īpašuma piespiedu pārdošanas vērtība - Ls 9800.

Personām, kurām uz nekustamo īpašumu ir tiesības, kas novērš tā pārdošanu izsolē, jāpieteic savas prasības līdz izsoles dienai. Nekustamā īpašuma izsoles sākumcena - Ls 9800. Izsole notiks 2013.gada 22.augustā plkst.12.00 zvērinātas tiesu izpildītājas Dz.Haukas prakses vietā Aizkrauklē, Lāčplēša ielā 4, 236.kabinetā. Izsoles cena nav apliekama ar pievienotās vērtības nodokli. Izsoles dalībniekiem līdz izsoles dienai jāieskaita nodrošinājuma summa Ls 980, t.i., 10% no novērtējuma zvērinātas tiesu izpildītājas Dzintras Haukas, reģ. Nr. LV13075111868, depozīta kontā Nr. LV11TREL9199078001000, Valsts kase. Uzziņas pa tālr. 65121920, mob. tālr. 29686021.


OP 2013/138.IZ42

Izsole

Rīgas apgabaltiesas iecirkņa Nr.41 zvērināts tiesu izpildītājs Andris Spore, prakses vieta: Rīga, Tērbatas iela 53-4, pārdod izsolē nekustamo īpašumu, kas pieder Diānai Mačukai. Piedzinēji - AS "Noreda Bank Finland Plc", K.Valdemāra iela 62, Rīga; Ķekavas novada pašvaldība, Gaismas iela 19, k-9, Ķekava, Ķekavas novads. Nekustamais īpašums sastāv no 0,1334 ha zemes gabala Māras ielā 7, Ķekavā, Ķekavas pagastā, Ķekavas novadā. Nekustamais īpašums reģistrēts Rīgas rajona Zemesgrāmatu nodaļā, kadastra Nr.80700082288. Nekustamā īpašuma novērtējums - Ls 400,00. Visām personām, kurām uz nekustamo īpašumu ir tiesības, kas nepieļauj tā pārdošanu izsolē, jāpieteic savas prasības tiesā līdz izsoles dienai. Pēc kārtas tā ir otrā izsole. Izsoles sākumcena - Ls 300,00. Izsoles cena nav apliekama ar pievienotās vērtības nodokli. Izsole notiks 2013.gada 20.augustā plkst. 9.00 Rīgā, Tērbatas ielā 53-4. Pretendentiem līdz izsoles dienai jāieskaita 10% no nekustamā īpašuma novērtējuma Ls 40,00 zvērināta tiesu izpildītāja Andra Spores, reģ. Nr.30017311006, depozīta kontā Nr. LV33TREL9199031001000, Valsts kase, kods TRELLV22. Uzziņas pa tālr. 67285737.


OP 2013/138.IZ43

Izsole

Rīgas apgabaltiesas iecirkņa Nr.41 zvērināts tiesu izpildītājs Andris Spore, prakses vieta: Rīga, Tērbatas iela 53-4, pārdod izsolē nekustamo īpašumu, kas pieder Kristīnei Gorbunovai. Piedzinējs - AS "SEB banka", Meistaru iela 1, Valdlauči, Ķekavas pagasts, Ķekavas novads. Nekustamais īpašums sastāv no dzīvokļa īpašuma Nr.6 49,77 kv.m platībā un kopīpašuma domājamās daļas 4977/37166 no daudzdzīvokļu mājas un zemesgabala Airu ielā 98-6, Rīgā. Nekustamais īpašums reģistrēts Rīgas pilsētas Zemesgrāmatu nodaļā, kadastra Nr.01009103655. Nekustamā īpašuma novērtējums - Ls 9100,00. Visām personām, kurām uz nekustamo īpašumu ir tiesības, kas nepieļauj tā pārdošanu izsolē, jāpieteic savas prasības tiesā līdz izsoles dienai. Pēc kārtas tā ir otrā izsole. Izsoles sākumcena - Ls 6825,00. Izsoles cena nav apliekama ar pievienotās vērtības nodokli. Izsole notiks 2013.gada 20.augustā plkst. 9.30 Rīgā, Tērbatas ielā 53-4. Pretendentiem līdz izsoles dienai jāieskaita 10% no nekustamā īpašuma novērtējuma Ls 910,00 zvērināta tiesu izpildītāja Andra Spores reģ. Nr.30017311006, depozīta kontā Nr. LV33TREL9199031001000, Valsts kase, kods TRELLV22. Uzziņas pa tālr. 67285737.


OP 2013/138.IZ44

Nekustamā īpašuma izsole

Rīgas apgabaltiesas iecirkņa Nr.63 zvērināta tiesu izpildītāja Jolanta Šubrovska, prakses vieta: Miera iela 36, Rīga, LV-1010, pārdod pirmajā izsolē Vitai Blatei piederošo nekustamo īpašumu - dzīvokļa īpašumu, platība 48,80 kv.m, Juglas ielā 29-54, Rīgā, ar kopīpašuma domājamo daļu no daudzdzīvokļu mājas, kadastra Nr.0100 916 4888. Piedzinējs: DzĪB "Austrums-1", Kvēles iela 15/1-14, Rīga. Nekustamā īpašuma novērtējums: 12 200 LVL (divpadsmit tūkstoši divi simti latu). Nekustamā īpašuma izsoles sākumcena: 12 200 LVL (divpadsmit tūkstoši divi simti latu). Visām personām, kurām uz nekustamo īpašumu ir tiesības, kas nepieļauj tā pārdošanu izsolē, jāpieteic savas prasības tiesā līdz izsoles dienai. Izsoles cena nav apliekama ar pievienotās vērtības nodokli. Izsole notiks 2013.gada 20.augustā plkst.12.00. Pretendentiem līdz izsoles dienai zvērinātas tiesu izpildītājas Jolantas Šubrovskas, PVN reģ. Nr.15127411811, depozīta kontā LV50TREL9199052001000, Valsts kase, kods TRELLV22, jāiemaksā 10% nodrošinājums no nekustamā īpašuma novērtējuma - 1220 LVL (viens tūkstotis divi simti divdesmit latu). Uzziņas pa tālr. 67813504.


OP 2013/138.IZ45

Izsole

Rīgas apgabaltiesas 52.iecirkņa zvērināts tiesu izpildītājs Andrejs Glumovs, prakses vieta: Rīga, Pērnavas iela 42, rīko Oļesjai Pucinskai piederošā nekustamā īpašuma pirmo izsoli. Nekustamais īpašums - dzīvoklis Nr.23 Zeltiņu ielā 5, Rīgā, kopējā platība 50,26 kv.m, kadastra Nr.0100 912 3847, īpašuma tiesības reģistrētas Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesas Zemesgrāmatu nodaļā. Nekustamā īpašuma novērtējums/sākumcena: Ls 14 400. Izsoles cena netiek aplikta ar PVN nodokli. Parādniece: Oļesja Pučinska. Piedzinējs: Valsts ieņēmumu dienests, Smilšu ielā 1, Rīgā. Visām personām, kurām uz nekustamo īpašumu ir tiesības, kas nepieļauj tā pārdošanu izsolē, jāpieteic savas prasības tiesā līdz izsoles dienai. Izsole notiks 21.08.2013. plkst.11.00 Rīgā, Pērnavas ielā 42, 3.stāvā - zvērināta tiesu izpildītāja A.Glumova prakses vietā. Personām, kuras vēlas piedalīties izsolē, jāiemaksā nodrošinājuma summa Ls 1440 depozīta kontā Nr. LV18TREL9199041001000, saņēmējs Andrejs Glumovs, 21107412754, Valsts kase. Informācija pa tālr. 67290650.


OP 2013/138.IZ46

Izsole

Rīgas apgabaltiesas 52.iecirkņa zvērināts tiesu izpildītjs Andrejs Glumovs, prakses vieta: Rīga, Pērnavas iela 42, rīko Igoram Stoļarenko, piederošā nekustamā īpašuma pirmo izsoli. Nekustamais īpašums - dzīvoklis Nr.42 Akmeņu ielā 15, Rīgā, kopējā platība 26,9 kv.m, kadastra Nr.0100 915 6344, īpašuma tiesības reģistrētas Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesas Zemesgrāmatu nodaļā. Nekustamā īpašuma novērtējums/sākumcena: Ls 9100. Izsoles cena netiek aplikta ar PVN nodokli. Parādnieks: Igors Stoļarenko. Piedzinējs: A/S "DnB Banka", Rīga, Skanstes iela 12. Visām personām, kurām uz nekustamo īpašumu ir tiesības, kas nepieļauj tā pārdošanu izsolē, jāpieteic savas prasības tiesā līdz izsoles dienai. Izsole notiks 21.08.2013. plkst.11.30 Rīgā, Pērnavas ielā 42, 3.stāvā - zvērināta tiesu izpildītāja A.Glumova prakses vietā. Personām, kuras vēlas piedalīties izsolē, jāiemaksā nodrošinājuma summa Ls 910 tiesu izpildītāja depozīta kontā Nr. LV18TREL9199041001000, saņēmējs Andrejs Glumovs, 21107412754, Valsts kase. Informācija pa tālr. 67290650.


OP 2013/138.IZ47

Izsole

Rīgas apgabaltiesas 52.iecirkņa zvērināts tiesu izpildītājs Andrejs Glumovs, prakses vieta: Rīga, Pērnavas iela 42, rīko Dzintaram Orolam piederošā nekustamā īpašuma pirmo izsoli. Nekustamais īpašums - dzīvoklis Nr.62 Hipokrāta ielā 41, Rīgā, kopējā platība 31,76 kv.m, kadastra Nr.0100 912 0062, īpašuma tiesības reģistrētas Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesas Zemesgrāmatu nodaļā. Nekustamā īpašuma novērtējums/izsoles sākumcena: Ls 10 500. Izsoles cena netiek aplikta ar PVN nodokli. Parādnieks: Dzintars Orols. Piedzinējs: DzĪKS "Meciems", Hipokrāta iela 45-36, Rīga. Visām personām, kurām uz nekustamo īpašumu ir tiesības, kas nepieļauj tā pārdošanu izsolē, jāpieteic savas prasības tiesā līdz izsoles dienai. Izsole notiks 21.08.2013. plkst.12.00 Rīgā, Pērnavas ielā 42, 3.stāvā - zvērināta tiesu izpildītāja A.Glumova prakses vietā. Personām, kuras vēlas piedalīties izsolē, jāiemaksā nodrošinājuma summa Ls 1050 tiesu izpildītāja depozīta kontā Nr. LV18TREL9199041001000, saņēmējs Andrejs Glumovs, 21107412754, Valsts kase. Informācija pa tālr. 67290650.


OP 2013/138.IZ48

Izsole

Krāslavas novada dome paziņo, ka Publiskas personas mantas atsavināšanas likumā noteiktajā kārtībā mutiskā izsolē ar augšupejošu soli tiek pārdots Krāslavas novada pašvaldības nekustamais īpašums - zemesgabals 0,6193 ha platībā, nedzīvojama ēka (bijušais bērnudārzs) 1135,4 m2 platībā un trīs palīgēkas ar kopējo platību 223 m2 (kadastra numurs 6064 004 3018) - Dārzu ielā 1, Izvaltā, Izvaltas pag. Krāslavas novadā. Izsolāmās mantas nosacītā cena - LVL 4080 (četri tūkstoši astoņdesmit lati), kas ir izsoles sākumcena, nodrošinājums LVL 408. Iepazīties ar izsoles noteikumiem un pieteikties izsolei var darba laikā Krāslavas novada domes ēkā, 2.kabinetā, Rīgas ielā 51, Krāslavā, līdz 2013. gada 27.augustam plkst. 12.00. Izsole notiks 2013.gada 27.augustā plkst. 14.00. Personas, kurām ir pirmpirkuma tiesības uz izsolāmo mantu - nav. Samaksa - nosolītā summa, atrēķinot iemaksāto nodrošinājumu, jāsamaksā trīs mēnešu laikā no līguma noslēgšanas dienas. Tālrunis uzziņām 29496549.


OP 2013/138.IZ49

Izsole

Krāslavas novada dome paziņo, ka Publiskas personas mantas atsavināšanas likumā noteiktajā kārtībā mutiskā izsolē ar augšupejošu soli tiek pārdots Krāslavas novada pašvaldības nekustamais īpašums "Veselības avots" - zemesgabals 0,6998 ha platībā, nedzīvojama ēka 124,9 m2 platībā un divas palīgēkas ar kopējo platību 51,6 m2 (kadastra numurs 6084 003 3017) - Piedrujā, Piedrujas pag., Krāslavas novadā. Izsolāmās mantas nosacītā cena - LVL 3040 (trīs tūkstoši četrdesmit lati), kas ir izsoles sākumcena, nodrošinājums - LVL 304. Iepazīties ar izsoles noteikumiem un pieteikties izsolei var darba laikā Krāslavas novada domes ēkā, 2.kabinetā, Rīgas ielā 51, Krāslavā, līdz 2013.gada 27.augustam plkst. 12.00. Izsole notiks 2013.gada 27.augustā plkst. 15.00. Personas, kurām ir pirmpirkuma tiesības uz izsolāmo mantu - nav. Samaksa - nosolītā summa, atrēķinot iemaksāto nodrošinājumu, jāsamaksā trīs mēnešu laikā no līguma noslēgšanas dienas. Tālrunis uzziņām 29496549.


OP 2013/138.IZ50

Izsole

Krāslavas novada dome paziņo, ka Publiskas personas mantas atsavināšanas likumā noteiktajā kārtībā mutiskā izsolē ar augšupejošu soli tiek pārdots Krāslavas novada pašvaldības nekustamais īpašums "Zīlītes" - zemesgabals 0,05 ha platībā, dzīvojamā māja 87,1 m2 platībā un palīgēka 48,6 m2 platībā (kadastra numurs 6070 003 0119) - Teņki, Kaplavas pagastā, Krāslavas novadā. Izsolāmās mantas nosacītā cena - LVL 500,00 (pieci simti lati), kas ir izsoles sākumcena, nodrošinājums - LVL 50,00. Iepazīties ar izsoles noteikumiem un pieteikties izsolei var darba laikā Krāslavas novada domes ēkā, 2.kabinetā, Rīgas ielā 51, Krāslavā, līdz 2013.gada 27.augustam plkst. 12.00. Izsole notiks 2013.gada 27.augustā plkst. 16.00. Personas, kurām ir pirmpirkuma tiesības uz izsolāmo mantu - nav. Samaksa - nosolītā summa, atrēķinot iemaksāto nodrošinājumu, jāsamaksā trīs mēnešu laikā no līguma noslēgšanas dienas. Tālrunis uzziņām 29496549.


OP 2013/138.IZ51

Nekustamā īpašuma izsole

Talsu novada pašvaldība rīko izsoli nekustamajam īpašumam "Pirts", Laidzes pagasts, Talsu nov. (kadastra Nr. 8868 007 0178) - zemesgabals ar kopējo platību 0,2695 ha un uz zemesgabala esošās būves - pirts-peldbaseins ar kopējo platību 286,5 m². Sākumcena Ls 4000,00, solis - Ls 100,00, drošības nauda Ls 400,00. Uz atsavināmo nekustamo īpašumu nav pirmpirkuma tiesības. Izsoles veids: atklāta mutiska izsole ar augšupejošu soli. Izsolei pretendenti var pieteikties līdz 2013.gada 22.augustam plkst. 12.00. Izsole notiks 2013.gada 23.augustā plkst. 9.00. Drošības nauda un dalības maksa iemaksājama Talsu novada pašvaldības kontā Nr. LV49UNLA0028700130033, AS "SEB banka", līdz 2013.gada 22.augustam plkst. 12.00. Izsoles norises vieta: Talsu novada domes sēžu zāle, Kareivju iela 7, Talsi, Talsu novads. Ar izsoles noteikumiem var iepazīties mājaslapā www.talsi.lv un pieteikumu iesniegt Talsu novada pašvaldības centrālās administrācijas 108.kabinetā, darbdienās no plkst. 8.00 līdz 12.00 un no 13.00 līdz 16.00 līdz 2013.gada 22.augustam plkst. 12.00. Tālr. uzziņām 27841840, 29241605.


OP 2013/138.IZ52

Izsoles atsaukums

Zemgales apgabaltiesas 110.iecirkņa zvērināta tiesu izpildītāja Indra Andrejeva, O.Kalpaka ielā 16-307, Jelgavā, paziņo, ka 2013.gada 4.septembrī plkst. 10.00 Dainai Ivulānei piederošā nekustamā īpašuma Lediņu ceļš 36, Jelgava, izsludinātā otrā izsole nenotiks.


OP 2013/138.IZ53

Izsole

Vidzemes apgabaltiesas 99.iecirkņa zvērināta tiesu izpildītāja Rita Grante, prakses vieta: Beātes iela 5, Valmiera, LV-4201, rīko pirmo izsoli 1/2 domājamajai daļai no nekustamā īpašuma "Svētupes muižas stallis", Salacgrīvas pagasts, Salacgrīvas novads, kadastra Nr.6672 007 0514, kas sastāv no zemesgabala ar kopējo platību 4483 m2, rezerves daļu noliktavas ēkas ar kadastra apzīmējumu 6672 007 0514 001 ar kopējo platību 459,7 m2. Piedzinējs: AS "PrivatBank", Muitas iela 1, Rīga, LV-1134. Parādniece: Linda Stepēna. Nekustamā īpašuma novērtējums - Ls 700,00. Izsoles sākumcena - Ls 700,00. Izsoles cena nav apliekama ar pievienotās vērtības nodokli.

Visām personām, kurām uz pārdodamo nekustamo īpašumu ir tiesības, kas nepieļauj tā pārdošanu izsolē, jāpieteic savas prasības tiesā līdz izsoles dienai. Izsole notiks 2013.gada 27.augustā plkst. 10.00 Smiltenē, Daugavas ielā 1a, zvērinātas tiesu izpildītājas Ritas Grantes birojā. Pretendentiem līdz izsoles dienai jāiemaksā zvērinātas tiesu izpildītājas Ritas Grantes, reģ. Nr.05036112278, depozīta kontā Nr. LV30TREL9199075002000, Valsts kasē, S.W.I.F.T kods: TRELLV22, LVL 70,00, kas ir 10% no nekustamā īpašuma novērtējuma. Tālrunis uzziņām 64774812.


OP 2013/138.IZ54

Izsole

Vidzemes apgabaltiesas 99.iecirkņa zvērināta tiesu izpildītāja Rita Grante, prakses vieta: Beātes iela 5, Valmiera, LV-4201, rīko pirmo izsoli nekustamajam īpašumam - trīsistabu dzīvoklim Ausekļa ielā 6-44, Valkā, Valkas novadā, ar kadastra Nr. 9401 900 1467, ar kopējo platību 54,8 m2 un kopīpašuma 548/25396 domājamo daļu no daudzdzīvokļu mājas. Piedzinējs: SIA "Valkas Namsaimnieks", Rīgas iela 22, Valka, LV-4701. Parādnieks: Juris Ņikandrovs. Nekustamā īpašuma novērtējums - Ls 2000,00. Izsoles sākumcena - Ls 2000,00. Izsoles cena nav apliekama ar pievienotās vērtības nodokli.

Visām personām, kurām uz pārdodamo nekustamo īpašumu ir tiesības, kas nepieļauj tā pārdošanu izsolē, jāpieteic savas prasības tiesā līdz izsoles dienai. Izsole notiks 2013.gada 27.augustā plkst. 11.00 Smiltenē, Daugavas ielā 1a, zvērinātas tiesu izpildītājas Ritas Grantes birojā. Pretendentiem līdz izsoles dienai jāiemaksā zvērinātas tiesu izpildītājas Ritas Grantes, reģ. Nr.05036112278, depozīta kontā Nr. LV30TREL9199075002000, Valsts kasē, S.W.I.F.T kods: TRELLV22, LVL 200,00, kas ir 10% no nekustamā īpašuma novērtējuma. Tālrunis uzziņām 64774812.


OP 2013/138.IZ55

Izsole

Vidzemes apgabaltiesas 99.iecirkņa zvērināta tiesu izpildītāja Rita Grante, prakses vieta: Beātes iela 5, Valmiera, LV-4201, rīko pirmo izsoli nekustamajam īpašumam Jāņa ielā 7, Cēsīs, Cēsu novadā, ar kadastra Nr. 4201 506 0053, kas sastāv no dzīvojamās ēkas, kadastra apzīmējums 4201 006 0505 001, un kopējo platību 63,3 kv.m, un saimniecības ēkas, kadastra apzīmējums 4201 006 0505 002. Piedzinējs: AS "PrivatBank", Muitas iela 1, Rīga, LV-1134. Parādniece: Jūlija Ozola. Nekustamā īpašuma novērtējums - Ls 1300,00. Izsoles sākumcena - Ls 1300,00. Izsoles cena nav apliekama ar pievienotās vērtības nodokli.

Visām personām, kurām uz pārdodamo nekustamo īpašumu ir tiesības, kas nepieļauj tā pārdošanu izsolē, jāpieteic savas prasības tiesā līdz izsoles dienai. Izsole notiks 2013.gada 27.augustā plkst. 11.30 Smiltenē, Daugavas ielā 1a, zvērinātas tiesu izpildītājas Ritas Grantes birojā. Pretendentiem līdz izsoles dienai jāiemaksā zvērinātas tiesu izpildītājas Ritas Grantes, reģ. Nr.05036112278, depozīta kontā Nr. LV30TREL9199075002000, Valsts kasē, S.W.I.F.T kods: TRELLV22, LVL 130,00, kas ir 10% no nekustamā īpašuma novērtējuma. Tālrunis uzziņām 64774812.


OP 2013/138.IZ56

Izsole

Rīgas apgabaltiesas 62.iecirkņa zvērināts tiesu izpildītājs Andris Sladzs, prakses vieta: Burtnieku iela 37, 3. stāvs, Rīga, LV-1084, rīko pirmo izsoli nekustamajam īpašumam - 63/771 piederošām domājamajām daļām no zemesgabala, kas aptver kopā 478 kv.m, uz kura atrodas četrstāvu dzīvojamā ēka (lit.Nr.1,) divstāvu saimniecības ēka (lit. Nr.2), saimniecības ēka (lit.Nr.3,4) - Jersikas iela 31 (lietošanā dzīvoklis Nr.4, dzīvojamās ēkas 3.stāvā, ar kopējo platību 55,3 kv.m), Rīga, kadastra Nr.0100 044 0033. Parādnieks: Mihails Saļņikovs. Piedzinēja: Ilze Migale. Hipotekārais kreditors: Nordea Bank Finland Plc Latvijas filiāle, K.Valdemāra iela 62, Rīga. Apgrūtinājums: par telpām ir noslēgts lietošanas līgums pēc nekustamā īpašuma novērtējuma norādītās informācijas. Nekustamā īpašuma novērtējums - Ls 3500,00.

Visām personām, kurām uz pārdodamo nekustamo īpašumu ir tiesības, kas nepieļauj tā pārdošanu izsolē, jāpieteic savas prasības tiesā līdz izsoles dienai. Izsole notiks 2013. gada 2. septembrī plkst. 10.00 Rīgā, Burtnieku ielā 37, 3. stāvā, zvērināta tiesu izpildītāja Andra Sladza birojā. Saskaņā ar Civilprocesa likuma 607.1 pantu izsole sāksies no nekustamā īpašuma novērtējumā norādītās piespiedu pārdošanas vērtības, tas ir, Ls 3500,00. Izsoles cena nav apliekama ar pievienotās vērtības nodokli. Pretendentiem līdz izsoles dienai jāiemaksā zvērināta tiesu izpildītāja Andra Sladza, reģ. Nr.LV18067111529, depozīta kontā Nr. LV03TREL9199051001000, saņēmējbanka: Valsts kase, kods TRELLV22, Ls 350,00, kas ir 10% no nekustamā īpašuma novērtējuma. Tālrunis uzziņām 67544118. 


OP 2013/138.IZ57

Precizējot iepriekš publicēto

Rīgas apgabaltiesas iecirkņa Nr.79 zvērināta tiesu izpildītāja Sandra Paegle precizē paziņojumu par nekustamā īpašuma izsoli izdevumā "Latvijas Vēstnesis" 2013.gada 12.jūlijā laidienā Nr.134 (4940): pārdodamā nekustamā īpašuma adrese - Vecmīlgrāvja 1.līnijā 45-32, Rīgā.


OP 2013/138.IZ58

Nekustamā īpašuma izsole

Vidzemes apgabaltiesas iecirkņa Nr. 87 zvērināta tiesu izpildītāja Guna Danga, prakses vieta: Pils ielā 16, Alūksnē, 2013.gada 27.augustā plkst. 10.00 pārdod pirmajā izsolē nekustamo īpašumu "Ailītes", Ošupes pagasts, Madonas novads, kadastra Nr.7082 013 0140. Īpašnieks: Aivis Kaļva. Īpašums sastāv no četriem zemesgabaliem ar kopējo platību 6,2 ha (lauksaimniecībā izmantojamā zeme). Piedzinējs: SIA Amber Real, Muitas iela 1, Rīga. Nekustamā īpašuma novērtējums - LVL 4500. Nosolītā cena nav apliekama ar pievienotās vērtības nodokli. Visām personām, kurām uz nekustamo īpašumu ir tiesības, kas nepieļauj tā pārdošanu izsolē, jāpieteic savas prasības tiesā līdz izsoles dienai. Personām, kuras piedalīsies izsolē, līdz izsolei zvērinātas tiesu izpildītājas Gunas Dangas, reģ.Nr. LV30057312556, depozīta kontā Nr. LV26TREL9199068001000, Valsts kasē, TRELLV22, jāiemaksā nodrošinājums 10% no nekustamā īpašuma novērtējuma. Tālr. uzziņām 64323026.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)