Laidiens: 17.07.2013., Nr. 137

Politisko partiju reģistra ziņas

OP 2013/137.PR1

Reģistrācijas numurs: 50008102341

Nosaukums: "SUVERENITĀTE"

Mainīts nosaukums: no "Rīgas Partija" uz "SUVERENITĀTE"

Mainīti darbības mērķi: 1. Partijas pamatmērķis ir tiesiskas valsts izveide, kas tiktu balstīta uz cilvēka cieņas, morāles vērtību, tikumības, brīvības, atbildības, vienlīdzības, solidaritātes, sociālā taisnīguma, iecietības, likuma varas demokrātijas principiem, uzlabojot saimnieciski ekonomisko situāciju valstī.

2. Jebkurai valsts vai pašvaldību struktūrai uzlikt par pienākumu regulāri sniegt sabiedrībai atskaiti par savas darbības izmaksām, lietderību un pienesumu, kā arī sociālā taisnīguma ievērošanu.

Atbrīvotas amatpersonas: Valde: Solvita Rozentāle, ar tiesībām pārstāvēt partiju kopīgi ar vismaz 1 no valdes locekļiem

Ieceltas amatpersonas: Valde: Ilvars Barkāns, ar tiesībām pārstāvēt partiju kopīgi ar vismaz 11 valdes locekļiem; Dmitrijs Dēliņš, ar tiesībām pārstāvēt partiju kopīgi ar vismaz 11 valdes locekļiem; Mārtiņš Draudiņš, ar tiesībām pārstāvēt partiju kopīgi ar vismaz 11 valdes locekļiem; Edvīns Puķe, ar tiesībām pārstāvēt partiju kopīgi ar vismaz 11 valdes locekļiem; Juris Putns, ar tiesībām pārstāvēt partiju kopīgi ar vismaz 11 valdes locekļiem; Alvils Randa, ar tiesībām pārstāvēt partiju kopīgi ar vismaz 11 valdes locekļiem; Pāvels Sidorovs, ar tiesībām pārstāvēt partiju kopīgi ar vismaz 11 valdes locekļiem; Lita Sproģe, ar tiesībām pārstāvēt partiju kopīgi ar vismaz 11 valdes locekļiem; Zane Vēciņa, ar tiesībām pārstāvēt partiju kopīgi ar vismaz 11 valdes locekļiem; Aija Vēvere, ar tiesībām pārstāvēt partiju kopīgi ar vismaz 11 valdes locekļiem; Guntra Vīksna, ar tiesībām pārstāvēt partiju kopīgi ar vismaz 11 valdes locekļiem; Aigars Zariņš, ar tiesībām pārstāvēt partiju kopīgi ar vismaz 11 valdes locekļiem; Andžejs Zdanovičs, ar tiesībām pārstāvēt partiju atsevišķi

Reģistrēts: mainīts nosaukums, mainīti darbības mērķi, mainītas amatpersonas

Izdarīts ieraksts: 15.07.2013.

Publikācijas Nr.: POL00066578735382.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)