Laidiens: 02.07.2013., Nr. 126

Paziņojumi akcionāriem, dalībniekiem, biedriem

OP 2013/126.AD1

Nordea Fund of Funds, SICAV

Société d'Investissement à Capital Variable, R.C.S. Luxembourg B 66248, 562, rue de Neudorf, L-2220 Luxembourg ("Sabiedrība") 

PAZIŅOJUMS AKCIONĀRIEM 

Ar šo "Nordea Fund of Funds, SICAV" akcionāri ("Akcionāri") tiek informēti, ka jaunais Sabiedrības prospekts ("Prospekts") stāsies spēkā 2013. gada 2. jūlijā, lai Prospektā iekļautu cita starpā tālāk tekstā apkopotās izmaiņas. Detalizēta informācija par jaunajā Prospektā iekļautajām izmaiņām ir pieejama Pārvaldes Sabiedrībā "Management Company, Nordea Investment Funds S.A.", 562, rue de Neudorf, L-2220 Luxembourg, Grand Duchy of Luxembourg.

·          Direktoru padome ir nolēmusi, ka Sabiedrības akcijas netiks piedāvātas vai pārdotas ASV nodokļu rezidentiem, kā tie definēti jaunajā Prospektā. Detalizētu informāciju par ASV nodokļu rezidenta definīciju var iegūt Pārvaldes Sabiedrībā.

·          Prospekta sadaļa, kurā ir paskaidrots, kā Sabiedrība izmanto atvasinātos finanšu instrumentus, ir grozīta, lai precizētu atļautos atvasināto instrumentu veidus (piemēram, vērtspapīru izvēles tiesības, standartizētus termiņlīgumus, procentu likmju atvasinātos instrumentus, mijmaiņas līgumus un starpības līgumus) un to izmantošanas ierobežojumus. Prospekta izmaiņu rezultātā nemainīsies neviena Sabiedrības apakšfondu pašreizējā ieguldījumu politika.

·          Prospektā ir iekļauts CSSF Apkārtraksts Nr. 13/559 par Eiropas Vērtspapīru un tirgus iestādes (EVTI) vadlīniju par biržā tirgotiem fondiem (ETF) un citiem PVKIU jautājumiem (ESMA/2012/832) transponēšanu Luksemburgas tiesību sistēmā un ir paskaidrots, ka Sabiedrība var izmantot citus efektīvus portfeļa pārvaldības paņēmienus, piemēram, vērtspapīru aizdevumus un repo darījumus.

·          Ir paskaidrots, ka paziņojumi akcionāriem tiks nosūtīti pa pastu reģistrētajiem Akcionāriem un būs pieejami vietnē nordea.lu.

·          Informācija par Sabiedrības direktoru padomi ir atjaunināta, lai pēc iepriekšējās padomes sastāva maiņas atspoguļotu Larsa Ērika Hoga (Lars Erik Høgh) iecelšanu no 2013. gada 15. marta un Katarinas Hammaras (Katarina Hammar) iecelšanu no 2013. gada 6. jūnija par Sabiedrības jaunajiem padomes locekļiem.

·          Turklāt lielākai skaidrībai ir pievienotas vairāku Prospektā izmantoto terminu definīcijas, ir mainīts vairāku nodaļu izkārtojums un atsevišķa informācija ir pārvietota no konkrēto apakšfondu apraksta daļām uz Prospekta vispārējā apraksta daļu.

 Prospekta atjaunināto 2013. gada jūlija versiju bez maksas var saņemt Sabiedrības vai "Nordea Bank S.A." Reģistrētajā birojā adresē 562, rue de Neudorf, L-2220 Luxembourg, Grand Duchy of Luxembourg, tiklīdz Luksemburgas regulējošā iestāde (CSSF) ir izdevusi ar zīmogu apstiprinātu oficiālo Prospektu.

Akcionāri, kuriem ir jautājumi par augšminētajām pārmaiņām, tiek aicināti griezties pie sava finanšu konsultanta vai "Nordea Investment Funds S.A." Klientu apkalpošanas dienesta pa tālruni +352 43 39 50 - 1.

 Luksemburga, 2013. gada jūnijs

"Nordea Fund of Funds, SICAV" Direktoru padome

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)