Laidiens: 27.06.2013., Nr. 122

Amatu konkursu ziņas

Amatu konkursi

OP 2013/122.AKK1

Nodarbinātības valsts aģentūra izsludina konkursu uz vakanto ierēdņa amatu - Nodarbinātības valsts aģentūras Finanšu un attīstības departamenta Finanšu vadības nodaļas vecākais ekonomists (1 amata vieta uz nenoteiktu laiku)

Prasības pretendentiem:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

- akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība (vēlams ekonomikā vai finanšu vadības jomā)

- viena gada darba pieredze valsts pārvaldē finanšu, ekonomikas vai grāmatvedības jomā

- pieredze valsts budžeta projekta sagatavošanā t.sk. Eiropas Savienības fondu projektu administrēšanā

- Latvijas Republikā spēkā esošo normatīvo aktu pārzināšana amata pienākumu pildīšanai nepieciešamās kompetences ietvaros

- zināšanas finanšu plānošanā, uzskaites organizēšanā un analīzē

- prasme analizēt situāciju, vērtēt faktus, paredzēt un novērtēt riskus

- labas saskarsmes un komunikācijas prasmes, orientēšanās uz darba pozitīvu rezultātu

- pieredze darbā ar MS Excel un finanšu plānošanai paredzētām datu bāzēm.

Amata mērķis: nodrošināt Aģentūras valsts pamatbudžeta projekta sagatavošanu, argumentētu pamatojumu izstrādi un efektīvu izpildi, veikt finanšu līdzekļu izdevumu analīzi, finansēšanas plānu, ieņēmumu un plānoto izdevumu tāmju sagatavošanu un izpildes uzraudzību, nodrošinot fiskālās disciplīnas ievērošanu, Eiropas Savienības struktūrfondu projektu īstenošanai.

Motivēta pieteikuma vēstule, CV un izglītību apliecinoša dokumenta kopija 20 dienu laikā, skaitot no paziņojuma publicēšanas dienas "Latvijas Vēstnesī", pretendentam jāiesniedz Nodarbinātības valsts aģentūras Juridiskā departamenta Personāla nodaļā, Rīgā, K.Valdemāra ielā 38, k-1, LV-1010, 605.kabinetā, vai nosūtot uz e-pastu: monika.kevisa@nva.gov.lv. Informācija pa tālruni 67870984, kā arī Nodarbinātības valsts aģentūras mājaslapā www.nva.gov.lv. Atlases konkurss notiks trijās kārtās. Pirmā kārta - pretendentu izglītības un darba pieredzes izvērtēšana pēc iesniegtajiem dokumentiem. Otrā kārta - tests, pēc kura rezultātiem tiks novērtētas pretendenta profesionālās zināšanas. Trešā kārta - intervija, kuras laikā tiks novērtētas pretendenta zināšanas un kompetences atbilstoši amatam noteiktajām prasībām. Uz interviju tiks uzaicināti tie pretendenti, kuriem testā būs iegūts noteiktu punktu skaits. Lūdzam ievērot, ka sazināsimies un informēsim par konkursa rezultātiem tikai uz interviju uzaicinātos pretendentus.


OP 2013/122.AKK2

Ventspils Augstskola izsludina atklātu konkursu uz vakanto rektora amata vietu

Prasības pretendentiem: par pretendentu var būt persona, kas ir profesors, vai persona, kurai ir doktora zinātniskais grāds.

Ventspils Augstskolas Satversmes sapulcei adresēti konkursa dokumenti pretendentiem jāiesniedz līdz 2013. gada 24. jūlijam darba dienās no plkst. 10.00 līdz 16.00, ierodoties personīgi Ventspils Augstskolas A korpusā, 211.kabinetā, un uzrādot personu apliecinošu dokumentu.

Iesniedzamie dokumenti:

- motivēts Satversmes sapulcei adresēts pieteikums (motivācijas vēstule) dalībai konkursā uz vakanto rektora amata vietu

- dzīves un darba gājums (CV)

- Ventspils Augstskolas vadīšanas un attīstības koncepcija turpmākajiem pieciem gadiem, kuras apjoms nepārsniedz 10 000 rakstu zīmes datorsalikumā ar burtu lielumu ne mazāku par 10 un ne lielāku par 12 punktiem

- profesora akadēmisko nosaukumu un/vai doktora zinātnisko grādu apliecinošu dokumentu kopijas, uzrādot to oriģinālus

- pēdējo sešu gadu publikāciju saraksts

- cita informācija, kas pretendentam šķiet svarīga

Dokumentus iesniedz gan parakstītus papīra formā, gan elektroniskā formā (vai nu uz elektroniskā datu nesēja, to pievienojot papīra formā iesniedzamajiem dokumentiem, vai nosūtot uz e-pasta adresi: venta@venta.lv norādi "Rektora konkursam").

Amatu konkursu rezultāti

OP 2013/122.AKR1

Valsts meža dienests paziņo, ka 2013.gada 25.jūnijā konkursa kārtībā mežziņa amatā Ziemeļkurzemes virsmežniecībā iecelts MĀRTIŅŠ RALLE.


OP 2013/122.AKR2

Valsts meža dienests paziņo, ka 2013.gada 10.aprīlī "Latvijas Vēstnesī" izsludinātais konkurss uz Meža resursu reģistra departamenta informācijas sistēmas drošības vadītāja ierēdņa amatu noslēdzies bez rezultāta.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)