Laidiens: 06.11.2012., Nr. 175

Amatu konkursu ziņas

Amatu konkursi

OP 2012/175.AKK1

Finanšu ministrija izsludina konkursu uz šādu amatu:

Ja esi cilvēks, kas vēlas sevi pilnveidot, un nebaidies pieņemt izaicinājumus,  ja vēlies izmantot savas zināšanas un pieredzi, strādājot valsts pārvaldes iestādē, tad pievienojies Finanšu ministrijas enerģiskajam un radošajam kolektīvam, kurš  šobrīd meklē jaunu kolēģi!

Finanšu ministrija ir vadošā valsts pārvaldes iestāde finanšu nozarē. Ministrija veido valsts nodokļu politiku, izstrādā gadskārtējo valsts budžetu, vada Eiropas Savienības struktūrfondus, kā arī uzrauga valsts makroekonomisko attīstību.

Finanšu ministrijas komandā nepieciešams enerģisks, jauniem izaicinājumiem gatavs kolēģis uz vakanto amatu:

Finanšu tirgus politikas departamenta Starptautiskā finanšu tirgus politikas nodaļas vecākais eksperts (uz noteiktu laiku līdz 2016.gadam)

Finanšu tirgus politikas departaments ir struktūrvienība, kas Finanšu ministrijas kompetences ietvaros nodrošina finanšu tirgus politikas veidošanu valsts finanšu stabilitātes nodrošināšanai un ekonomikas attīstības veicināšanai.

Mūsu piedāvātajā amatā tev  jāatbilst šādām prasībām:

- augstākā akadēmiskā vai augstākā profesionālā izglītība ekonomikā un/vai tiesību zinātnēs

- teicamas angļu valodas zināšanas

- iepriekšēja darba pieredze finanšu jomā tiks uzskatīta par priekšrocību

- iepriekšējā pieredze darbā valsts pārvaldē un izpratne par tiesību aktu izstrādi tiks uzskatīta par priekšrocību;

- zināšanas par Eiropas Savienības institūcijām, to darbības principiem un lēmumu pieņemšanas procesiem

- pieredze darbā ar liela apjoma informāciju

- analītiskā domāšana, prasme argumentēt savu viedokli

- spēja nodrošināt sekmīgu koordināciju, viedokļu apmaiņu un vienotas pozīcijas formulēšanu starp vairākām institūcijām

- augsta atbildības sajūta un precizitāte

- spēja strādāt komandā, komunikabilitāte un laba stresa noturība

- labas MS Office lietotāja prasmes

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām

Mūsu kolektīvā mēs tev uzticēsim amata pienākumus, kas saistīti ar Latvijas Republikas nostājas un interešu definēšanu par iniciatīvām, kas saistītas ar Eiropas Savienības līmeņa finanšu tirgus jautājumiem to sagatavošanas un apspriešanas procesā, kā arī atbilstoša normatīvā regulējuma izstrādes procesu ciešā kopsakarā ar Latvijas Republikas prezidentūras Eiropas Savienībā sagatavošanas, norises un noslēguma periodā paredzamajām aktivitātēm.

Pievienojies mūsu kolektīvam, jo mēs piedāvājam:

- karjeru vadošajā valsts pārvaldes iestādē finanšu nozarē

- darbu pie viena no labākajiem un stabilākajiem darba devējiem Latvijā

- un galvenais - profesionālu un atsaucīgu kolēģu komandu.

Pieteikuma vēstuli, Curriculum Vitae (CV), augstāko izglītību apliecinoša dokumenta kopiju, apliecinājumu par atbilstību Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām un citus pretendenta kvalifikāciju apliecinošus dokumentus lūdzam sūtīt 20 dienu laikā no šī sludinājuma publicēšanas Finanšu ministrijas Personālvadības departamentam Smilšu ielā 1, Rīgā, LV-1919, fakss 67095503, e-pasts: pasts@fm.gov.lv. Papildu informāciju un apliecinājuma formu par atbilstību Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām tu atradīsi Finanšu ministrijas interneta vietnē http://www.fm.gov.lv/?lat/karjera/vakances. Zvani mums, ja tev ir neskaidrības vai jautājumi pa tālruņiem 67095611 vai 67083845.


OP 2012/175.AKK2

Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistrs izsludina konkursu valsts notāra ierēdņa amatam Funkciju izpildes departamenta Rīgas reģiona komersantu un uzņēmumu reģistrācijas nodaļā uz noteiktu laiku 

Galvenie pienākumi:

- veikt uzņēmumu (uzņēmējsabiedrību), komersantu (individuālo komersantu, personālsabiedrību, kapitālsabiedrību, to filiāļu un ārvalstu komersanta filiāļu, pārstāvniecību) Eiropas ekonomisko interešu grupu, Eiropas komercsabiedrības, Eiropas kooperatīvo sabiedrību reģistrāciju un to pamatdokumentu grozījumu reģistrāciju

- izskatīt un pārbaudīt reģistrācijai iesniegto dokumentu atbilstību likuma prasībām, pieņemt lēmumus par reģistrāciju, maksātnespējas procesiem, izmaiņu ierakstīšanu Uzņēmumu reģistrā, komercreģistrā vai ieraksta izdarīšanas atlikšanu, vai atteikšanos izdarīt ierakstu, vai izslēgšanu no Uzņēmumu reģistra, komercreģistra

- veikt parakstu apliecināšanu likumā noteiktajos gadījumos

Prasības pretendentiem/-ēm:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.pantam

- augstākā izglītība tiesību zinātnēs (izņemot pirmā līmeņa augstākā vai koledžas izglītība)

- zināšanas uzņēmējdarbību un komercdarbību regulējošos normatīvajos aktos, administratīvajās tiesībās un procesā, komerctiesībās, Eiropas Savienības tiesību aktu sistēmā

- zināšanas lietvedībā, vēlama pieredze juridisku dokumentu sastādīšanā

- labas iemaņas darbā ar datoru

- spēja patstāvīgi pieņemt lēmumu

- augsta atbildība, precizitāte, izcilas saskarsmes spējas

Mēs piedāvājam:

- interesantu un atbildīgu darbu draudzīgā komandā

- labus darba apstākļus

- atalgojumu un sociālās garantijas atbilstoši valsts pārvaldē noteiktajam

- profesionālās izaugsmes iespējas

- darba vietu Rīgas centrā

Pretendentiem/-ēm pieteikties 20 dienu laikā no sludinājuma publicēšanas. Pieteikuma vēstuli un CV iesniegt vai nosūtīt pa pastu Uzņēmumu reģistram, adrese: Rīga, Pērses iela 2, faksu 67031793 vai e-pastu info@ur.gov.lv. Tālrunis uzziņām 67031816.


OP 2012/175.AKK3

Precizējot iepriekš publicēto

Valsts tiesu medicīnas ekspertīzes centrs precizē, ka pretendentiem uz "Latvijas Vēstnesī" 2012.gada 23.oktobrī izsludinātajiem ierēdņu amatu (Ekspertīzes un izpētes departamenta Tiesu histoloģijas laboratorijas vadītājs - vecākais tiesu medicīnas eksperts, Ekspertīzes un izpētes departamenta Tanatoloģijas nodaļas vadītājs - vecākais tiesu medicīnas eksperts, Ekspertīzes un izpētes departamenta Klīniskās tiesu medicīniskās ekspertīzes nodaļas vadītājs - vecākais tiesu medicīnas eksperts, Ekspertīzes un izpētes departamenta Tiesu medicīnas ģenētikas un seroloģijas laboratorijas vadītājs - vecākais tiesu medicīnas eksperts, Ekspertīzes un izpētes departamenta Kurzemes reģionālās nodaļas (centrs Ventspilī) vadītājs - vecākais tiesu medicīnas eksperts, Ekspertīzes un izpētes departamenta vadītāja vietnieks, Ekspertīzes un izpētes departamenta Vidzemes reģionālās nodaļas (centrs Valmierā) vadītājs - vecākais tiesu medicīnas eksperts, Ekspertīzes un izpētes departamenta Latgales reģionālās nodaļas (centrs Daugavpilī) vadītājs - vecākais tiesu medicīnas eksperts, Direktora vietnieks, Ekspertīzes un izpētes departamenta vadītājs, Ekspertīzes un izpētes departamenta Zemgales reģionālās nodaļas (centrs Jelgavā) vadītājs - vecākais tiesu medicīnas eksperts, Ekspertīzes un izpētes departamenta Tiesu medicīniskās kriminālistikas laboratorijas vadītājs - vecākā tiesu medicīnas eksperts) konkursiem tiek izslēgta prasība konkursa pretendentiem - "ārsta - tiesu medicīnas eksperta sertifikāts".


OP 2012/175.AKK4

Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras Starptautisko pakalpojumu nodaļa izsludina konkursu uz vakantu ierēdņa amatu - Pabalstu koordinācijas daļas vecākais inspektors (1 vakance uz noteiktu laiku)

Galvenie pienākumi:

- dokumentu apstrāde saistībā ar sociālās apdrošināšanas pakalpojumiem un valsts sociālajiem pabalstiem, piemērojot Latvijas Republikas un Eiropas Savienības likumdošanu un starpvalstu līgumus

- veikt saraksti ar citu ES/EEZ dalībvalstu un līgumvalstu kompetentajām institūcijām

- konsultēt klientus (gan fiziskas, gan juridiskas personas) par personu tiesībām saņemt valsts sociālās apdrošināšanas pakalpojumus un valsts sociālos pabalstus saskaņā ar Latvijas Republikas un Eiropas Savienības likumdošanu un starpvalstu līgumiem sociālajā jomā

Prasības pretendentiem:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

- augstākā izglītība

- teicamas valsts valodas zināšanas, ļoti labas angļu un krievu valodas zināšanas (mutiski un rakstiski)

- labas iemaņas saskarsmē ar klientiem

- prasme strādāt ar MS Word, MS Excel

- darba pieredze sociālās apdrošināšanas jomā (pabalstu/pensiju piešķiršanas jomā) tiks uzskatīta par priekšrocību

- LR un ES likumdošanas zināšanās sociālās apdrošināšanas jomā

- prasme pielietot normatīvus aktus

Piedāvājam:

- bruto atalgojumu, sākot no Ls 432 un sociālās garantijas atbilstoši valsts pārvaldē noteiktajam

- interesantu un atbildīgu darbu

- darba pieredzi valsts pārvaldē

- darba vietu Rīgas centrā - Citadeles ielā 7/23.

Gaidām jūsu CV, pieteikuma vēstuli un izglītību apliecinošo dokumentu kopiju, kā arī konkursa pretendenta iesniegumu un aptaujas anketu (pieejami mājas lapā: www.vsaa.lv sadaļā "Aktualitātes" -> "Darba piedāvājumi" -> Pieteikuma anketa) 20 dienu laikā no sludinājuma publicēšanas "Latvijas Vēstnesī".

Sazināsimies tikai ar tiem kandidātiem, kuri pēc iesniegto dokumentu atlases būs iekļuvuši 2.kārtā.

Adrese: VSAA Starptautisko pakalpojumu nodaļa Citadeles ielā 7/69, Rīgā, LV-1010 (ar norādi "Konkursam"). Tālr. uzziņām 67095102, fakss 67027808, e-pasts: olga.korolova@vsaa.lv.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)