Laidiens: 02.11.2012., Nr. 174

Amatu konkursu ziņas

Amatu konkursi

OP 2012/174.AKK1

Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras Jelgavas reģionālā nodaļa izsludina konkursu uz vakanto Klientu apkalpošanas daļas inspektora - valsts civildienesta ierēdņa amatu (1 vakance uz noteiktu laiku ar dienesta vietu Jelgavā)

Galvenie pienākumi:

- sniegt iedzīvotājiem individuālas konsultācijas par valsts sociālās apdrošināšanas pakalpojumiem un valsts sociāliem pabalstiem

- pieņemt no klientiem iesniegumus un dokumentus, apstrādāt datus informācijas sistēmās

- izvērtēt saņemtos dokumentus un izdot administratīvos aktus

- sagatavot izziņas un informatīvas vēstules

Prasības pretendentiem:

-atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

- augstākā izglītība (vēlams tiesību zinību, ekonomikas un tām pielīdzināmās jomās, kuru programmās tiek apgūtas tiesību vai ekonomikas zināšanas)

- valsts valodas prasme augstākajā līmenī, svešvalodu zināšanas tiks uzskatītas par priekšrocību

- darba pieredze valsts, pašvaldību un finanšu institūcijās pēdējo 10 gadu laikā

- prasme pielietot normatīvos aktus, zināšanas par administratīvo procesu un valsts sociālo apdrošināšanu

- prasme strādāt ar datoru (MS Office, Open Office, Internets)

- spēja strādāt patstāvīgi, uzņemties iniciatīvu un atbildību

- labas komunikācijas spējas

Piedāvājam:

- mēnešalgu sākot no Ls 304 (bruto alga)

- atbildīgu darbu atsaucīgā un profesionālā kolektīvā

- iespēju paplašināt zināšanas un gūt praktisku pieredzi

Gaidām jūsu CV, pieteikuma vēstuli un izglītību apliecinoša dokumenta kopiju, kā arī konkursa pretendenta iesniegumu un aptaujas anketu (pieejami mājas lapā: www.vsaa.lv, sadaļā "Aktualitātes" -> "Darba piedāvājumi" -> Pieteikuma anketa) 20 dienu laikā no paziņojuma publicēšanas "Latvijas Vēstnesī". Sazināsimies ar tiem kandidātiem, kuri pēc CV un aptauju anketas atlases būs iekļuvuši 2.kārtā.

Dokumentus pieteikumam uz konkursu iesniegt: VSAA Jelgavas reģionālajā nodaļā, Pasta ielā 43, Jelgavā, LV-3001 (ar norādi "Konkursam") vai pa e-pastu: Jelgava@vsaa.lv. Tālr. uzziņām 63022568, fakss 63084421.


OP 2012/174.AKK2

Banku augstskola izsludina konkursu uz amatiem -

docents

Matemātikas zinātnes nozares Algebras un matemātiskās loģikas apakšnozarē - 1 vieta

Ekonomikas zinātnes nozares Finanšu un kredīta apakšnozarē - 1 vieta

Prasības pretendentiem:

1) doktora grāds vai persona ar augstāko izglītību bez zinātniskā grāda, ja tai ir pasniedzamajam priekšmetam atbilstošs vismaz 7 gadu praktiskā darba stāžs

2) piedāvātajam amatam atbilstoša vismaz 3 gadu zinātniskā un akadēmiskā darba pieredze, no kuriem vismaz viens gads nostrādāts augstskolā (vairāk nekā 240 stundas gada laikā)

3) teicamas datorprasmes (Word, Excel, Power Point)

4) teicamas svešvalodu (īpaši angļu) zināšanas, prasme pielietot tās studiju un metodiskajā darbā

Mēs piedāvājam:

- interesantu darbu dinamiskā un mūsdienīgā augstskolā

- stabilu atalgojumu

- sociālās garantijas

Pieteikuma vēstuli un CV 20 dienu laikā no paziņojuma publicēšanas sūtīt uz e-pastu: aija.lukstina@ba.lv vai iesūtīt pa pastu ar norādi "Personāla daļa - konkursam". Mūsu adrese: Rīgā, K.Valdemāra ielā 161, LV - 1013. Kontakttālrunis 67709299.


OP 2012/174.AKK3

Rēzeknes Augstskola izsludina konkursu uz vakantajām akadēmiskā personāla vietām:

Personības socializācijas pētījumu institūta vadošā pētnieka amatu filozofijā (sociālā filozofija) - 1 vieta

Personības socializācijas pētījumu institūta pētnieka amatu nozaru pedagoģijā (speciālā pedagoģija) - 2 vietas

Uz vispārējā personāla vietu - Personības socializācijas pētījumu institūta DIREKTORA amatu

Pretendentiem izvirzītās prasības, iesniedzamo dokumentu saraksts un iesniegšanas termiņi atrodami Rēzeknes Augstskolas mājas lapā: www.ru.lv sadaļā "Vakances".

Amatu konkursu rezultāti

OP 2012/174.AKR1

Pārtikas un veterinārais dienests paziņo, ka Ziemeļlatgales pārvaldes inspektores pārtikas uzraudzības jomā amatā ar 2012.gada 1.novembri konkursa kārtībā iecelta SANTA MŪRNIECE.


OP 2012/174.AKR2

Pārtikas un veterinārais dienests paziņo, ka Rīgas pilsētas pārvaldes inspektora veterinārās uzraudzības jomā amatā ar 2012.gada 26.septembri konkursa kārtībā iecelts MĀRIS VALTERS.


OP 2012/174.AKR3

Zemkopības ministrija paziņo, ka konkursa kārtībā Zivsaimniecības departamenta Zivsaimniecības atbalsta nodaļas vecākās referentes amatā iecelta ILZE BARTKEVIČA.


OP 2012/174.AKR4

Valsts probācijas dienests paziņo, ka konkursa kārtībā Valsts probācijas dienesta Jelgavas teritoriālās struktūrvienības vecākā referenta amatā ar 2012.gada 24.oktobri uz noteiktu laiku iecelts IVARS OZOLIŅŠ.


OP 2012/174.AKR5

Valsts probācijas dienests paziņo, ka konkurss uz Valsts probācijas dienesta Administratīvās vadības departamenta Nodrošinājuma nodaļas vadītāja vakanto ierēdņa amatu uz nenoteiktu laiku noslēdzies bez rezultāta.


OP 2012/174.AKR6

Valsts probācijas dienests paziņo, ka konkursa kārtībā Valsts probācijas dienesta Daugavpils teritoriālās struktūrvienības vecākās referentes amatā ar 2012.gada 1.novembri uz noteiktu laiku tiks iecelta ILONA ŠROMA.


OP 2012/174.AKR7

Valsts probācijas dienests paziņo, ka konkursa kārtībā Valsts probācijas dienesta Bauskas teritoriālās struktūrvienības vecākās referentes amatā ar 2012.gada 1.novembri uz nenoteiktu laiku tiks iecelta LĪGA RAMONE.


OP 2012/174.AKR8

Lauku atbalsta dienests paziņo, ka konkurss uz vakanto Lauku atbalsta dienesta Administratīvā departamenta Finanšu un grāmatvedības daļas vecākā/-s referenta/-es amatu (publicēts "Latvijas Vēstnesī" Nr.147 2012.gada 18.septembrī) ir noslēdzies bez rezultāta.


OP 2012/174.AKR9

Valsts Vides dienesta Jelgavas reģionālā vides pārvaldē konkursa kārtībā uz vakanto Atļauju daļas vecākās ekspertes vietu ar š.g. 1.novembri iecelta EVITA BEITLERE.


OP 2012/174.AKR10

Latvijas Ārējās ekonomiskās pārstāvniecības Krievijā vadītājas amatā ar 2012.gada 23.oktobri konkursa kārtībā iecelta IVETA STRUPKĀJA.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)