Laidiens: 21.09.2012., Nr. 150

Amatu konkursu ziņas

Amatu konkursi

OP 2012/150.AKK1

Tiesu administrācija izsludina atklātu konkursu uz tiesneša amata vietu Administratīvajā rajona tiesā (Rīgas tiesu namā)

Prasības tiesneša amata kandidātiem/-ēm:

- atbilstība likuma "Par tiesu varu" 51.panta pirmās daļas prasībām

- atbilstība likuma "Par tiesu varu" 52.panta pirmās daļas 1., 2., 3., 4., 5.punkta prasībām

- atbilstība likuma "Par tiesu varu" 55.panta prasībām

- labas iemaņas darbā ar datoru

- laba reputācija

Konkursā tiesneša amata kandidātus/-tes vērtēs saskaņā ar Ministru kabineta 2009.gada 3.marta noteikumiem Nr.204 "Tiesneša amata kandidātu atlases, stažēšanās un kvalifikācijas eksāmenu kārtošanas kārtība". Pieteikuma dokumentus (motivētu pieteikumu, dzīves aprakstu Europass CV formātā (Europass CV veidlapa atrodama Tiesu administrācijas mājaslapā www.ta.gov.lv, sadaļā "Darba piedāvājumi"), izglītību apliecinošu dokumentu apliecinātas kopijas un darba stāžu juridiskajā specialitātē apliecinošus dokumentus vai apliecinātas dokumentu kopijas) adresēt Tiesu administrācijas Personālvadības un juridiskā departamenta Personālvadības nodaļai, Ūnijas ielā 8, k-9, Rīgā, LV-1084, 20 dienu laikā no sludinājuma publicēšanas dienas. Tālr. uzziņām 67063854, 67063844.


OP 2012/150.AKK2

Aizsardzības ministrija izsludina atklātu konkursu uz ierēdņa amata vietu - Juridiskā departamenta Privāto tiesību nodaļas vecākais referents (uz ierēdņa prombūtnes laiku)

Pretendentam izvirzītās prasības:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

- atbilstība likuma "Par valsts noslēpumu" 9.panta prasībām

- augstākā juridiskā izglītība

- juridiskā darba pieredze privāto tiesību jomā

- labas angļu valodas zināšanas

- vēlama juridiskā darba pieredze valsts pārvaldes iestādē

- atbildības sajūta un precizitāte

- spēja darboties komandā, bet vienlaicīgi arī spēja patstāvīgi veikt uzticētos uzdevumus

Galvenie pienākumi:

- izvērtēt nodaļai uzdoto tiesību aktu projektus

- izstrādāt un izvērtēt Juridiskajā departamentā reģistrējamos līgumus, kas saistīti ar nekustamo īpašumu atsavināšanu, iegūšanu, kā arī publisko iepirkumu līgumus

- izstrādāt un izvērtēt Juridiskajā departamentā reģistrējamos vienošanās dokumentu projektus valsts pārvaldes jomā

- izstrādāt dokumentu projektus un sniegt atzinumus, kas saistīti ar privāto tiesību jautājumiem

- piedalīties iepirkumu komisijās un darba grupās, kas saistītas ar privāto tiesību jautājumiem, saskaņā ar atsevišķu rīkojumu vai pavēli

- konsultēt Aizsardzības ministrijas struktūrvienības, Nacionālos bruņotos spēkus un Aizsardzības ministrijas padotībā esošās iestādes juridiskajos jautājumos nodaļas kompetences ietvaros

Konkursa pretendenta pieteikums un aptaujas lapa, CV un izglītību apliecinoša dokumenta kopija 20 dienu laikā no sludinājuma publicēšanas dienas "Latvijas Vēstnesī" jāiesniedz vai jānosūta LR Aizsardzības ministrijas Personāla attīstības departamenta Personāla nodaļai K.Valdemāra ielā 10/12, Rīgā, LV- 1473, vai uz e-pasta adresi: inese.lozda@mod.gov.lv. Konkursa pretendenta pieteikuma un aptaujas lapas veidlapas pieejamas ministrijas mājaslapā www.mod.gov.lv sadaļā "Vakances". Fakss 67210412. Uzziņas pa tālr. 67335268, 67335200.


OP 2012/150.AKK3

Precizējot iepriekš publicēto

Valsts ieņēmumu dienests precizē 2012.gada 19.septembrī Latvijas Vēstnesī publicēto sludinājumu:

Virsrakstā pareizi lasīt šādi: Valsts ieņēmumu dienests izsludina konkursu uz Administratīvās pārvaldes projekta vadītāja/-s ierēdņa amatu.


OP 2012/150.AKK4

Amatu konkursa atsaukums

Latvijas Republikas Pārtikas un veterinārais dienests atsauc 2012.gada 31.augustā "Latvijas Vēstnesī" laidienā Nr.138 izsludināto konkursu uz vakanto ierēdņa amatu - Pārtikas un veterinārā dienesta Administratīvā departamenta Personāla vadības daļas personāla attīstības speciālists.

Amatu konkursu rezultāti

OP 2012/150.AKR1

Izglītības un zinātnes ministrija informē, ka konkurss uz Personālvadības nodaļas juriskonsulta amatu ir noslēdzies bez rezultāta.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)