• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Jūrmalas pilsētas domes 2011. gada 11. augusta saistošie noteikumi Nr. 32 "Grozījumi Jūrmalas pilsētas domes 2010.gada 11.februāra saistošajos noteikumos Nr.11 "Par transporta komunikāciju norobežošanas kārtību un rakšanas darbu veikšanu Jūrmalas pilsētā"". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 4.10.2011., Nr. 156 https://www.vestnesis.lv/ta/id/237137

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Jūrmalas pilsētas domes saistošie noteikumi Nr.33

Grozījumi Jūrmalas pilsētas domes 2009.gada 11.jūnija saistošajos noteikumos Nr.47 "Par topogrāfiskās informācijas aktualizāciju un vienotā digitālā topogrāfiskā plāna, t.sk., izpildshēmu un aizsargjoslu uzturēšanas kārtību Jūrmalas pilsētā"

Vēl šajā numurā

04.10.2011., Nr. 156

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Jūrmalas pilsētas dome

Veids: saistošie noteikumi

Numurs: 32

Pieņemts: 11.08.2011.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Jūrmalas pilsētas domes saistošie noteikumi Nr.32

Jūrmalā 2011.gada 11.augustā (prot. Nr.15, 12.p.)

Grozījumi Jūrmalas pilsētas domes 2010.gada 11.februāra saistošajos noteikumos Nr.11 "Par transporta komunikāciju norobežošanas kārtību un rakšanas darbu veikšanu Jūrmalas pilsētā"

Izdoti saskaņā ar Latvijas Republikas likuma "Par pašvaldībām"
15. panta 1. daļas 13. punktu, 43. panta 1. daļas 1. punktu

1. Saistošo noteikumu 5. punktā vārdus "Valsts zemes dienesta vai Jūrmalas pilsētas domes būvvaldes topogrāfisko informāciju" aizstāt ar vārdiem "Jūrmalas pilsētas domes Inženierbūvju un ģeodēzijas nodaļas topogrāfiskās datu bāzes informāciju".

2. Visā saistošo noteikumu tekstā vārdus "Jūrmalas pilsētas domes pilsētsaimniecības un labiekārtošanas nodaļas pārstāvis" aizstāt ar vārdiem "Jūrmalas pilsētas domes Būvniecības nodaļas pārstāvis" attiecīgajā locījumā.

3. Visā saistošo noteikumu tekstā vārdus "Pilsētplānošanas nodaļa" aizstāt ar vārdiem "Inženierbūvju un ģeodēzijas nodaļa" attiecīgajā locījumā.

Jūrmalas pilsētas domes priekšsēdētājs G.Truksnis



 

Paskaidrojuma raksts

Vispārējas ziņas

Jūrmalas pilsētas domes Inženierbūvju un ģeodēzijas nodaļa ir Jūrmalas pilsētas domes struktūrvienība, kas nodrošina pilsētas ģeodēziskā tīkla uzraudzību un uzturēšanu, inženierbūvju būvniecības ieceres, projektēšanas un inženierizpētes jautājumu uzraudzību atbilstoši savai kompetencei un saskaņā ar šo nolikumu. Nodaļa veic darbību, ievērojot Ģeotelpiskās informācijas likumu, Būvniecības likumu, Meliorācijas likumu un citus Latvijas Republikā spēkā esošos likumus, Ministru kabineta Vispārīgos būvnoteikumus, Latvijas būvnormatīvus un citus normatīvos aktus, kā arī Jūrmalas pilsētas domes lēmumus un saistošos noteikumus.

Projekta satura izklāsts

Atbilstoši izmaiņām pašvaldības nolikumā tiek veikti grozījumi Jūrmalas pilsētas domes 2010. gada 11. februāra saistošajos noteikumos Nr. 11 "Par transporta komunikāciju norobežošanas kārtību un rakšanas darbu veikšanu Jūrmalas pilsētā".

Projekta nepieciešamības pamatojums

Inženierbūvju un ģeodēzijas nodaļas izveidošana saskaņā ar nodaļas nolikumu.

Informācija par plānoto projekta ietekmi uz pašvaldības budžetu

Papildus izdevumi 2011. gadā netiek plānoti.

Ietekme uz uzņēmējdarbības vidi pašvaldības teritorijā – nav

Ietekme uz administratīvajām procedūrām – nav

Konsultācijas ar privātpersonām nav notikušas

Jūrmalas pilsētas domes priekšsēdētājs G.Truksnis

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!