• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.04.2010., Nr. 53 https://www.vestnesis.lv/ta/id/207579

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pilnvaru atsaukumi

Vēl šajā numurā

01.04.2010., Nr. 53

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi


 



Zemkopības ministrija, pamatojoties uz Zivju fonda padomes 2010.gada 5.marta lēmumu, izsludina projektu iesniegumu iesniegšanas pirmo kārtu šādam Zivju fonda pasākumam:

Zivju resursu pavairošana un atražošana publiskajās ūdenstilpēs un ūdenstilpēs, kurās zvejas tiesības pieder valstij, kā arī citās ūdenstilpēs, kas ir valsts vai pašvaldību īpašumā.

Pasākuma projektu iesniegumu iesniegšanas kārtas termiņš ir 30 dienas (līdz 2010.gada 30.aprīlim) ar kopējo kārtai pieejamo atbalsta apmēru Ls 43 333.

Projekta iesniegumu jāiesniedz Lauku atbalsta dienestā, Rīgā, Republikas laukumā 2, 8.stāvā, 820.kabinetā (tālr. 67027687).

Projekta iesnieguma veidlapa un informācija par projektu iesniegšanas kārtību pieejama Lauku atbalsta dienesta mājas lapā: www.lad.gov.lv.

Lai minētajam Zivju fonda pasākumam pieteiktie projekti nedublētu jau plānotās no valsts budžeta finansētās zivju ielaišanas, pirms projekta iesnieguma iesniegšanas Lauku atbalsta dienestā lūdzam iepazīties ar Zemkopības ministrijas mājas lapas www.zm.gov.lv sadaļas „Zivsaimniecība” apakšsadaļā „Akvakultūra” ievietoto dokumentu „Plāns zivju mazuļu ielaišanai dabiskās ūdenstilpēs Zivju resursu atražošanas valsts programmas izpildei 2010. gadā no Pārtikas drošības, dzīvnieku veselības un vides zinātniskā institūta audzētavām”.



 

Biedrības „Ropažu partnerība” paziņojums

Biedrība „Ropažu partnerība” izsludina atklāta konkursa projektu iesniegumu pieņemšanas 1. kārtu Lauku attīstības programmas 2007.-2013.gadam pasākuma “Vietējās attīstības stratēģijas” ietvaros apstiprinātās vietējās attīstības stratēģijas ieviešanai.

Projektu iesniegumu pieņemšana notiks no 2010.gada 5.maija līdz 2010.gada 7.jūnijam. Pieejamais publiskais finansējums ir 19 820,45 LVL.

Projektu iesniegumi jāiesniedz Biedrības „Ropažu partnerība” birojā Sporta iela 2k.2, Ropaži, Ropažu novads.

Projektu iesniegumu pieņemšana notiks Lauku attīstības programmas 2007.-2013.gadam 4. ass 413. pasākuma „Lauku ekonomikas dažādošana un dzīves kvalitātes veicināšana vietējo attīstību stratēģiju īstenošanas teritorijā” ietvaros šādām rīcībām:

1. Atbalsts vietējās teritorijas iedzīvotāju aktivitātēm un iniciatīvām (sporta, kultūras, brīvā laika pavadīšanas, izklaides jomā), piešķirtais atbalsta apmērs: 9009,29 LVL;

2. Vietējai teritorijai raksturīgās dabas vides, ainavas un kultūrvēsturiskās vides mantojuma, tradīciju un objektu - vietējās dzīves telpas apzināšanas, saglabāšanas un sakārtošanas veicināšana, piešķirtais atbalsta apmērs: 10 811,16 LVL.

Ar Vietējās attīstības stratēģiju, rīcību mērķiem, plānotajām darbībām, projektu vērtēšanas kritērijiem un minimālo punktu skaitu pozitīva atzinuma saņemšanai var iepazīties Biedrības „Ropažu partnerība” birojā Sporta iela 2 k.2, Ropaži, Ropažu novads, Lauku atbalsta dienesta mājas lapā: www.lad.gov.lv un Ropažu novada mājas lapā: www.ropazi.lv.


Ekonomikas ministrija izsludina konkursu uz līdzfinansējuma līgumu slēgšanu klasteru attīstības programmas īstenošanai

Latvijas Republikas Ekonomikas ministrija (turpmāk - EM) izsludina konkursu un aicina iesniegt projektus konkursam „Līdzfinansējumu līgumu slēgšanu Klasteru attīstības veicināšanai”.

Ar konkursa nolikumu var iepazīties EM Klientu apkalpošanas centrā otrdienās no plkst. 13 līdz 17 un ceturtdienās no plkst. 8.30 līdz 13 Brīvības ielā 55, Rīgā, LV-1519 (ieeja no Ģertrūdes baznīcas puses) Nolikumu var lejupielādēt arī EM interneta vietnē http://www.em.gov.lv, sadaļā „Rūpniecība” un „Uzņēmējdarbība”.

Projekti iesniedzami Ekonomikas ministrijā Brīvības ielā 55, Rīgā, LV-1519, personīgi vai pa pastu, ar nosacījumu, ka gan personīgi iesniegtajiem, gan pa pastu sūtītajiem projektiem ir jābūt saņemtiem EM ne vēlāk kā līdz 2010.gada 26.aprīlim plkst.14.



 

Lauku atbalsta dienesta paziņojums

Lauku atbalsta dienests izsludina atklāta konkursa projektu iesniegumu pieņemšanu Eiropas Savienības Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai (ELFLA) un Lauku attīstības programmas (LAP) pasākumam “Lauku saimniecību modernizācija” saskaņā ar Ministru kabineta 2009.gada 14.jūlija noteikumiem Nr.783 “Kārtība, kādā piešķir valsts un Eiropas Savienības atbalstu atklātu projektu iesniegumu konkursa veidā lauku un zivsaimniecības attīstībai” un Ministru kabineta 2009.gada 20.oktobra noteikumiem Nr.1209 “Kārtība, kādā piešķir valsts un Eiropas Savienības atbalstu atklātu projektu iesniegumu konkursu veidā pasākumam “Lauku saimniecību modernizācija””.

Astotās kārtas projektu iesniegumu pieņemšana notiks no 2010.gada 5.maija līdz 2010.gada 30.decembrim vai līdz laikrakstā „Latvijas Vēstnesis” publicētajam paziņojumam par kārtas noslēgumu saskaņā ar 2009.gada 20.oktobra MK noteikumu Nr.1209 13.2 punktu.

Astotās kārtas pieejamais publiskais finansējums lauku saimniecībām ir 41 499 120 LVL (četrdesmit viens miljons četri simti deviņdesmit deviņi tūkstoši viens simts divdesmit lati) un lauksaimniecības pakalpojumu kooperatīvajām sabiedrībām (LPKS) ir 10 000 000 LVL (desmit miljoni lati).

LAD struktūrvienība

Finansējuma apmērs, LVL

Austrumlatgales RLP

2 539 525

Dienvidkurzemes RLP

6 276 134

Dienvidlatgales RLP

3 850 082

Lielrīgas RLP

4 492 987

Viduslatvijas RLP

2 866 125

Zemgales RLP

8 772 818

Ziemeļaustrumu RLP

2 499 096

Ziemeļkurzemes RLP

4 248 677

Ziemeļvidzemes RLP

5 953 676

KOPĀ LAD pārvaldēm

41 499 120

Atbilstīgas lauksaimniecības pakalpojumu kooperatīvās sabiedrības 10 000 000

Iesniegto projektu īstenošanu veic divu gadu laikā no lēmuma par projekta iesnieguma apstiprināšanas.

Projekta iesnieguma veidlapa un metodiskie norādījumi tās aizpildīšanai ir atrodami mājas lapā: www.lad.gov.lv sadaļā ES atbalsts.

Projekta iesniegumi jāiesniedz Lauku atbalsta dienesta reģionālajās lauksaimniecības pārvaldēs (RLP) - juridiskām personām pēc juridiskās adreses, fiziskām personām - pēc projekta īstenošanas adreses. Reģionālo lauksaimniecības pārvalžu adreses ir atrodamas mājas lapā: www.lad.gov.lv.



 

Lauku atbalsta dienesta paziņojums

Lauku atbalsta dienests izsludina atklāta konkursa projektu iesniegumu pieņemšanu Eiropas Savienības Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai (ELFLA) un Lauku attīstības programmas (LAP) pasākuma „Atbalsts uzņēmumu radīšanai un attīstībai (ietverot ar lauksaimniecību nesaistītu darbību dažādošanu)” apakšpasākumam „Enerģijas ražošana no lauksaimnieciskas un mežsaimnieciskas izcelsmes biomasas” saskaņā ar Ministru kabineta 2010.gada 16.marta noteikumiem Nr.268 „Valsts un Eiropas Savienības atbalsta piešķiršanas kārtība pasākuma „Atbalsts uzņēmumu radīšanai un attīstībai (ietverot ar lauksaimniecību nesaistītu darbību dažādošanu)” apakšpasākumam „Enerģijas ražošana no lauksaimnieciskas un mežsaimnieciskas izcelsmes biomasas””.

Otrās kārtas projektu iesniegumu pieņemšana notiks no 2010.gada 5.maija līdz 2010.gada 7.jūnijam.

Otrās kārtas pieejamais publiskais finansējums - 15 000 000 LVL (piecpadsmit miljoni lati).

Kārtā iesniegto projektu iesniegumu projektu īstenošanas beigu datums ir divu gadu laikā no Lauku atbalsta dienesta lēmuma pieņemšanas par projektu iesniegumu apstiprināšanu.

Projekta iesnieguma veidlapa un metodiskie norādījumi tās aizpildīšanai ir atrodami mājas lapā: www.lad.gov.lv, sadaļā ES atbalsts.

Projektu iesniegumi jāiesniedz Lauku atbalsta dienesta Centrālajā aparātā Rīgā, Republikas laukumā 2, 1505. kabinetā, tālr. 67027873.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!