• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 24.11.2009., Nr. 184 https://www.vestnesis.lv/ta/id/200969

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pilnvaru atsaukumi

Vēl šajā numurā

24.11.2009., Nr. 184

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

IZGLĪTĪBAS UN ZINĀTNES MINISTRIJA izsludina pirmo atklātas projektu iesniegumu atlases kārtu EIROPAS REĢIONĀLAS ATTĪSTĪBAS FONDA
2.1.1.2.aktivitātē „Atbalsts starptautiskās sadarbības projektiem zinātnē un tehnoloģijās (EUREKA, 7.Ietvara programma un citi)”

Projektu iesniegumu iesniegšanas termiņš: 2010.gada 18.janvāris.

Pirmajai atklātas projektu iesniegumu atlases kārtai pieejamais publiskais finansējums ir 4 919 628 lati.

Projekta iesniegums sagatavojams saskaņā ar Ministru kabineta 2009.gada 22.septembra noteikumiem Nr.1094 „Noteikumi par darbības programmas “Uzņēmējdarbība un inovācijas” papildinājuma 2.1.1.2.aktivitāti “Atbalsts starptautiskās sadarbības projektiem zinātnē un tehnoloģijās (EUREKA, 7.Ietvara programma un citi)””. Projekta iesnieguma sagatavošanai izmantojamiem dokumenti atrodas tīmekļa vietnē: http://esfondi.izm.gov.lv/.

Projektu iesniegumus Izglītības un zinātnes ministrijā var iesniegt personīgi darba dienās no 9:00 līdz 17:00, nosūtot pa pastu līdz projektu iesniegumu iesniegšanas termiņa beigām, vai elektroniska dokumenta formā normatīvajos aktos par elektronisko dokumentu noformēšanu noteiktajā kārtībā, nosūtot uz elektroniskā pasta adresi: sfd_izm_atlase@izm.gov.lv.

Iesniedzot papīra formā personīgi vai nosūtot pa pastu, jāiesniedz projekta iesnieguma oriģināls vienā eksemplārā (caurauklotā veidā, lapas sanumurētas, pēdējās lapas otrā pusē diegu gali ir pielīmēti, uzlīmē ir informācija par dokumentā sanumurēto un cauraukloto lapu skaitu, apliecinājums par dokumentu kopiju pareizību, projekta iesniedzēja nosaukums, projekta iesnieguma sagatavošanas datums, projekta iesniedzēja amatpersonas paraksts), pievienojot identisku projekta iesnieguma veidlapas elektronisko versiju elektroniskajā datu nesējā. Visi dokumenti kopā jāievieto vienā slēgtā un aizzīmogotā iepakojumā un uz iepakojuma jānorāda šādu informāciju:

adresāts: „Atklātai projektu atlasei”

Struktūrfondu departamentam

Izglītības un zinātnes ministrija

Vaļņu ielā 2

Rīgā, LV - 1050;

adresants: <pilns projekta iesniedzēja iestādes nosaukums iestādes juridiskajā adrese>norāde: 2.1.1.pasākuma “Zinātne, pētniecība un attīstība” 2.1.1.2.aktivitāte „Atbalsts starptautiskās sadarbības projektiem zinātnē un tehnoloģijās (EUREKA, 7.Ietvara programma un citi)”

„Neatvērt pirms vērtēšanas uzsākšanas”

Bezmaksas informatīvais seminārs par projektu iesniegumu sagatavošanu notiks 2009.gada 10.decembrī. Lūdzam pieteikties semināram līdz 2009.gada 3.decembrim, sūtot e-pastu uz adresi: esf@izm.gov.lv.


Uzaicinājums piedalīties atklāta konkursā ,,Lidlauka sniegto pakalpojumu nodrošināšana VAS ,,Starptautiskā lidosta ,,Rīga”””

1.Satiksmes ministrija izsludina atklātu konkursu lidlauka sniegto pakalpojumu nodrošināšanai (bagāžas apstrādē, apkalpošanā uz perona un ienākošo, izejošo un tranzīta kravu un pasta fiziskajā pārkraušanā posmā starp lidostas termināli un gaisa kuģi), kura rezultātā uz 7 gadiem tiks noslēgts līgums starp labāko izvēlēto pretendentu un VAS ,,Starptautiskā lidostā ,,Rīga””.

2.Konkursa nolikumu var saņemt no 23.11.2009. līdz 07.12.2009. katru darba dienu no plkst. 10 līdz 12 un no plkst. 13 līdz 16 Rīgā, Satiksmes ministrijas

Gaisa transporta departamentā Gogoļa ielā 3, 425.kabinetā, iepriekš piesakot ierašanās laiku pa tālruni 67028268 vai 67028257.

3. Pieteikuma izvēles kritērijs ir saimnieciski visizdevīgākais piedāvājums, kas tiks izvērtēts saskaņā ar nolikumā minētajiem kritērijiem.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!